Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 286.212
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pozdrav ekipo, pitanje: Koliko se vama mobitel zagrijava? Meni osobno baterija zna biti na 45-48°c, a aplikacija cpu temperature, ne znam koliko je pouzdana, mi je sinoć očitala oko 50°c. Ne znam, ali meni se ovo ne čini normalno. Čudna je činjenica da mi se mobitel tako grije obavljajući lakše taskove, tipa Whatsapp, Facebook, Messenger... Ja bih molio za pomoć.

Hvala unaprijed.  :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
Puscifer kaže...

Pozdrav ekipo, pitanje: Koliko se vama mobitel zagrijava? Meni osobno baterija zna biti na 45-48°c, a aplikacija cpu temperature, ne znam koliko je pouzdana, mi je sinoć očitala oko 50°c. Ne znam, ali meni se ovo ne čini normalno. Čudna je činjenica da mi se mobitel tako grije obavljajući lakše taskove, tipa Whatsapp, Facebook, Messenger... Ja bih molio za pomoć.

Hvala unaprijed.  :) 

Ja nemam s tim problema.
90% vremena ne prelazi 38°C 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
13 godina
Xiaomi MI3W - review
Evo trenutno je na mobicityju crni model dosao opet i sad kosta 160 funti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja se nadam da ce im zaliha uskoro doci i da ce krenuti isporuka za one koji su ranije narucili..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Što se dobije u kutiji ako se narucuje s mobicitya?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

meni je uredno oko 50°. ali mislim da to nije neki razlog za brigu i da je normalno pogotovo ako nije na battery saving radu procesora. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 9:36 (akantic).
14 godina
neaktivan
DommY kaže...

Što se dobije u kutiji ako se narucuje s mobicitya?

Mobitel {#}

Samo dobijes mob i punjac i to je to, sve ostalo je dodatna oprema koju moras sam kupiti, tipa slusalice.. S druge strane za 1600 kn si realno dobio i previše gledajuci sam uređaj ako narucis s mobicitiy-a.. :D

EDIT: 23.7. sam sestri naručio MI3, tada je stajalo kao i danas sto stoji Out of Stock, Backorder or Contact Us For ETA, danas sam dobio mail od mobigrada da je mobitel poslan, znaci jos otprilike 3 dana i kod mene je kuci, sto je po meni fantastično..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 10:49 (majdo).
15 godina
Xiaomi MI3W - review

Probao sam i imam nekoliko.

Neki koje bih preporučio:

UltraShock Absorbing (imam i zadovoljan sam)

RockShield (moj sljedeći)

Nillkin (definitivno razmisli o njemu) + dobiješ Nillkin screen protector

Supertanki

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Supertanki

Ovaj Nilkin izgleda ok, ali zanima me Xiaomi Mi3; vec na par slika vidio sam boje kao što je žuta baš na ovom linku od Nilkin-a a najviše me zanima rozna jer bih naručio djevojci a njoj ta rozna izgleda jako dobro, a koliko ja  znam MI3 dolazi u samo 3 boje, siva,bijela,crna! Sad ja neznam ili krivo vidim ali čini se da nije nikakva maska na tim telefonima nego je jednostavno žuti?!

Imam još jedno pitanje za one koji naručuju sa mobigrada, onaj kod CF15 kao ne radi, ali ako ga ukucate za neki drugi mob, recimo oneplusone + 2 accessorisa skida ti 15 funti, ali sa xiaomi mi3 ne, iako stavio i 5 komada gdje cijena raste preko 500 funti opet ne prihvaća taj kod? zna netko zbog čega?

13 godina
Xiaomi MI3W - review
Koliko ja znam taj kod cf15 je 15£ popusta za iznos iznad 300£. Ukucaj ukfship i ustedio si isti iznos, a dodatke za mob naruci na ebayu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Koliko ja znam taj kod cf15 je 15£ popusta za iznos iznad 300£. Ukucaj ukfship i ustedio si isti iznos, a dodatke za mob naruci na ebayu.

Pa da, jasno mi je da mogu na ebayu naručiti i da je to najbolja opcija ali kažem da sam stavio 2 MI3 što dođe preko 300 funti i opet nije prihvatilo CF15, dok recimo jedan mob koji stoji 240 funti, sad neznam koji tocno, je prihvatilo taj kod.

12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Supertanki

Hvala puno, mislim se između nillkin-a i UltraShock Absorbing.

Oba mi izgledaju vrhunski.

Da li ovaj UltraShock poveća puno mobitel?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 12:08 (ivan72478).
15 godina
ivan72478 kaže...
sudy_freak kaže...

Supertanki

Hvala puno, mislim se između nillkin-a i UltraShock Absorbing.

Oba mi izgledaju vrhunski.

Da li ovaj UltraShock poveća puno mobitel?

Radije uzmi RockShiled jer sam ja imao problema s Ultrashock.
Dosta je TPU tvrd pa nisu tipke baš radile najbolje.
Morao sam ju skuhati kako bi se omekšala. 

16 godina
Xiaomi MI3W - review

Jel stigao kome xiaomi sa mobicitya po ovoj nizoj cijeni? Iako jos uvijek pise out of stock..

Zanima me koji rom je na njemu te da li ima hrvatski jezik instaliran?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moj sutra stize.. 28-og sam dobio tracking da je poslan, DHL je pokupio mob jucer, 30-og, ostalo vidis sa slike..

99.9999999% da nece imati HRV nego ce doci potpuno zapakiran s tvornickim ROM-om.. "sluzbeno" hrvatski ima samo ROM s xiaomi.eu stranice, to je developer rom u koji su ubaceni strani jezici pa je kao multilanguage.. Postoji i ona kineska žnji sklepana verzija ROM-a s kojom vise manje svi webshopovi iz kine salju mobitele, ali da sam i narucivao takav, dobio ga, svakako bih da iste sec formatirao i napravio cistu instalaciju, jedno je kad mi neki tamo čajniz nesto cacka, drugo je kad ja ipak sve naredim kako meni odgovara.. :)

16 godina
majdo kaže...

Moj sutra stize.. 28-og sam dobio tracking da je poslan, DHL je pokupio mob jucer, 30-og, ostalo vidis sa slike..

99.9999999% da nece imati HRV nego ce doci potpuno zapakiran s tvornickim ROM-om.. "sluzbeno" hrvatski ima samo ROM s xiaomi.eu stranice, to je developer rom u koji su ubaceni strani jezici pa je kao multilanguage.. Postoji i ona kineska žnji sklepana verzija ROM-a s kojom vise manje svi webshopovi iz kine salju mobitele, ali da sam i narucivao takav, dobio ga, svakako bih da iste sec formatirao i napravio cistu instalaciju, jedno je kad mi neki tamo čajniz nesto cacka, drugo je kad ja ipak sve naredim kako meni odgovara.. :)

Znao njima pise out of stock al ga svejeno salju? o.O

Cekaj, ne mi govoris valjda da ima tvornicki rom koji ima samo kineski gore? xD

Koliko je komplicirano instalirati hrv?

Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan

Pisalo je i meni kad sam ga narucio 23.7 da je out of stock.. Znacli placeno je 23-eg, a 28-og sam dobio tracking, to samo znaci da je rasprodan unaprijed, znaci narucis i cekas, cim dodje tvoj primjerak na lager odmah ti ga salju..

Kineski i engleski.. Na ljestvici od 1-5 bih rekao da je tezina 0.2 i to pod uvjetom da prethodno je mob pun aplikacija i podataka koje trebas backupati i naravno ako si ikada ista flashao itd.. Ako nisi, treba ti pola sata da proucis sve i odvazis se upustiti u flashanje, po meni maciji kasalj..

14 godina

Daj mi reci da li si naručio za 160.99 ili 193.19 funti? Zanima me zbog PDV-a?

Tnx! {#}

14 godina

Kojeg PDV-a???

Unutar EU nema pdv-a ni carine.

Ja narucio jucer, 160 funti.

14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Danas u 11 stigao mob, za sada sve odlico sljaka, tvornici je dosao bez kineskih glupoti s Tajvanskim romom, starom verzijom 8.0 i predinstaliranim googlom, ali naravno da je sve to odmah pobrisano :D

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
balbazor kaže...

Kojeg PDV-a???

Unutar EU nema pdv-a ni carine.

Ja narucio jucer, 160 funti.

Pitanje sam postavio prije kupnje, nisam znao za cijenu kak se obračunava, sve dok nisam ubacio u košaricu.

Hvala kolegi majdo! {#}

13 godina
Xiaomi MI3W - review

Mislio sam naručit mobitel s ove stranice . Zanima me koliko dođe poštarina , jel ima carine i koliko treba da stigne . Cijena je ova vez VAT-a zar ne ? Podržava hrvatske mreže ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rucipe kaže...

Mislio sam naručit mobitel s ove stranice . Zanima me koliko dođe poštarina , jel ima carine i koliko treba da stigne . Cijena je ova vez VAT-a zar ne ? Podržava hrvatske mreže ? 

Postarina je free ukoliko upises UKFSHIP kupon kod checkout-a. Inace je 15 funti ako se ne varam. Nema carine jer je iz UK (dakle unutar EU). Cini mi se da ukoliko mob nije out of stock, dolazi sa postom unutar 5-6 dana sigurno. Podrzava sve mreze.

Windows Phone FTW
13 godina
Xiaomi MI3W - review

Ti posjedujes mob ? Jel mi mozes ukratko napisat dojmove da ne čitam 10 stranica teme  ? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne bi da tema ima 780 stranica, i 150000 odgovora pa neznas odakle poceti. Dovoljno je da procitas prvu stranicu na kojoj je review.

12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

evo trenutno stanje

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 23:54 (ivan72478).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pozz ekipa...

Da li mi netko moze reci nakon koliko dana su dobili tracking number ako su narucili sa xiaomishop.it?

Narucio sam mobitel u nedjelju, iako je ne radni dan, ocekivao sam u ponedjeljak da ce mi poslati mail u kojem cu dobiti tracking number od DHL-a... No međutim, nisam dobio jos nikakav broj. 

Pa nezz gdje je zapelo... :D 

A nestrpljiv sam... :p

A i samo narucivanje je proslo interesantno... Izgleda da sam upiknuo zadnji crni primjerak sa 16GB koji su imali na lageru... :D 

Odmah nakon sto sam platio preko paypal-a na sluzbenoj stranici je promjenjen status da je crni 16GB "out of stock"... :p

Jedva cekam da mi stigne mob, pogotovo sto sam trenutno bez ikakvog... :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi MI3W - review

koliko je zapravo slobodnog prostora na modelu od 16 gb?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...

Pozz ekipa...

Da li mi netko moze reci nakon koliko dana su dobili tracking number ako su narucili sa xiaomishop.it?

Narucio sam mobitel u nedjelju, iako je ne radni dan, ocekivao sam u ponedjeljak da ce mi poslati mail u kojem cu dobiti tracking number od DHL-a... No međutim, nisam dobio jos nikakav broj. 

Pa nezz gdje je zapelo... :D 

A nestrpljiv sam... :p

A i samo narucivanje je proslo interesantno... Izgleda da sam upiknuo zadnji crni primjerak sa 16GB koji su imali na lageru... :D 

Odmah nakon sto sam platio preko paypal-a na sluzbenoj stranici je promjenjen status da je crni 16GB "out of stock"... :p

Jedva cekam da mi stigne mob, pogotovo sto sam trenutno bez ikakvog... :D 

Nekih 5 dana u mom sucaju, za tracking sam ih davio na mail dva dana, i jos 3 dana je trebalo da DHL pokupi paket i iza toga je mob bio kod mene unutar 48 sati.. 

maxy0 kaže...

koliko je zapravo slobodnog prostora na modelu od 16 gb?

Cca 12 GB

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 22:22 (majdo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice