odlicno hvala, kakva je garancija na mobicity-u?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, ali moras platiti sada. Onda osiguravas cijenu koja je navedena. Kod za free shipping je ukfship, a imas i popust od 15gbp cf15, tocno koliko kosta shipping. A besplatan shipping se dobije i kada narucis dva accesoriesa, pa iskombiniraj.
e hvala! al mislim da ovaj cf15 vise neradi..ukfship skida dostavu od 15 funta to da.
Zanima me kako se ostvaruje garancija na xiaomi mobitel?
Ako bi ga ja narucio za frenda na svoje ime, da li ce njemu valjati garancija?
Dal se garancija ostvaruje na temelju IMEI broj (ili neceg slicno tome) ili na ime i prezime kupca?
Zanima me kako se ostvaruje garancija na xiaomi mobitel?
Ako bi ga ja narucio za frenda na svoje ime, da li ce njemu valjati garancija?
Dal se garancija ostvaruje na temelju IMEI broj (ili neceg slicno tome) ili na ime i prezime kupca?
Naravno da ce vaziti garancija. Dobit ce papir, i u krajnjem slucaju moze slati na garanciju pomocu tvog imena. A mozes kupiti i na njegovo ime, registriras ga i poslije mozes platiti sa svojim paypalom, a na kraju ide na njegovu adresu.
Planiram naručiti ovaj mobitel, a prema ocjenama drugih korisnika izgleda da je fanstastičan.
Sad pokušavam naravno dobiti uređaj najjeftinije, a trenutno najbolju ponudu ima mobicity, za crnog 160 funti.
E sad ako sam ja dobro pročitao garanciju, oni daju na mobitel 2 godine garancije...prva godina je od proizvođaca, a druga godina od mobicity. Zanima me da li to znači da ako ja naručim uređaj sa mobicity.co.uk i recimo dobijem neispravan uređaj da li onda moram slati mobitel u kinu?
Jel zna netko ovo?
I vidim da je naslov teme Xiaomi MI3W, dali je ovaj W oznaka za WCDMA verziju ili nešto drugo? I dali uopće postoji razlika između MI3 i MI3W?
Jeftinije od mobicitiya ga neces dobiti, jer tu nema ni carine ni nikakvih drugih davanja nasoj drzavi..
Sto se same garancije tice, imas garanciju samo 12 mj, i ako se nesto i dogodi uređaju šaljes ga u englesku Mobyu a ne u Kinu..
W u naslovu teme je samo oznaka za WCDMA verziju.. Verzija sa Tegra chipsetom je za kinesko trziste i na njoj ti ne bi radio 3G na našoj mrezi..
Pitanje ljudi: gledam sad na mobicity i cijena crnog modela je 191 funtu. A po temi mi se čini da neki kažu da je jefitnije... Koja je šema?
Pitanje ljudi: gledam sad na mobicity i cijena crnog modela je 191 funtu. A po temi mi se čini da neki kažu da je jefitnije... Koja je šema?
Gledas onu cijenu bez poreza.
Crni 159.99, bijeli 181.99.
na mobicityu bi trebao biti dostupan za cca 2 tjedna
jel ima ikog na forumu da je naručio MI3 sa mobicity.co.uk i dobio ga?
tek toliko da vidim da je sve ok sa uređajem...
na mobicityu bi trebao biti dostupan za cca 2 tjedna
S tim da racunajte da ce mi dici cijenu kad bude dostupan, pogotovo ako bude velika potraznja..
Cijena ce mu biti usporediva s 1+1, a taj je na mobicityju preko 300 GBP..osobno mislim da isti overclockani procesor i graficki chip, uz dodatan 1GB rama ne vrijedi duplo vise cijene.
Zna li se možda otprilike kad bi mogao doći?
29. ovoga mjeseca kreće prodaja WCDMA verzije.
Iako mi se mobitel neopisivo sviđa (dizajn), mislim da zbog hardverske razlike neću kupovati.
Jedino ako ne budem morao izdvojiti 100-200 kuna za upgrade.
Govorim iz iskustva posto pratim cijene na njihovim stranicama, a pogotovo jer je bijeli model u zadnjih mjesec dana pojeftinio za oko 300kn. Uredjaj kosta manje od 1600kn i ponuda je vrhunska, xiaomishop.eu je uvjerljivo skuplji, gledajuci iz nase perspektive.
29. ovoga mjeseca kreće prodaja WCDMA verzije.
Iako mi se mobitel neopisivo sviđa (dizajn), mislim da zbog hardverske razlike neću kupovati.
Jedino ako ne budem morao izdvojiti 100-200 kuna za upgrade.
jesi siguran?mislim da LTE verzija dolazi u 9. mjesecu...
Gledajte ovo.
Ovaj xiaomi dodje oko 2000 kn s postarinom, a na njuskalu se vec mogu naci samsung galaxy s4 od 2000kn s mjesec dan koristenja.
Koliko se sad stvarno isplati uzimati kineza?
eh sad, nije mu se digla cijena ali crni je jednostavno nestao sa ponude :-(
Gledajte ovo.
Ovaj xiaomi dodje oko 2000 kn s postarinom, a na njuskalu se vec mogu naci samsung galaxy s4 od 2000kn s mjesec dan koristenja.
1. Ako uređaj košta 160 funti, a poštarina je free, imaš onaj kod to znači da je Mi3 jeftiniji od SGS4.
2. SGS4 je lošiji uređaj od Mi3, Samsung ima katastrofalan softver, a i po specifikacijama je lošiji od Mi3.
eh sad, nije mu se digla cijena ali crni je jednostavno nestao sa ponude :-(
Crni nestao, a bijeli "otisao" na 181£, kako sam i mislio..ocito brzo dolazi zaliha pa su radi toga digli cijenu..
Nije mi jasno, gledam na mobcity cijene i za EU građane je viša cijena ona od 218 funti. E sad ili sam ja u krivu i ne kužim kako vi govorite o manjoj cijeni...
http://www.mobicity.co.uk/about/payment.html tu je podatak o tome za koga je koja cijena...
Mogu vam reci da sam narucio pre 15 dana bratu Mi3 iz Kine i danas mu stize. :) Jednostavno Mi3 je fantastican telefon, necete se pokajati garantujem Vam ;)
Ne dajte gomilu novca za S5, Iphone5S itd... Sve je to bacanje para kaa mizes uzeti telefon u njihovome rangu za troduplo manje novca. :)
P.S. Da li neko zna datum izlaska MIUI 6?
Nije mi jasno, gledam na mobcity cijene i za EU građane je viša cijena ona od 218 funti. E sad ili sam ja u krivu i ne kužim kako vi govorite o manjoj cijeni...
http://www.mobicity.co.uk/about/payment.html tu je podatak o tome za koga je koja cijena...
Prouci malo upise na ovom forumu, ili se registriraj tamo pa onda vidi koja je cijena kada stavis nesto u kosaricu. Treba svaku drugu stranicu ponavljati da nama zasad ne naplacuju VAT.
I da vam na pamet nije stalo da se javljate na support zašto nama VAT ne naplaćuju.
P.S. Da li neko zna datum izlaska MIUI 6?
16. kolovoza za BETA testere.
Gledajte ovo.
Ne mozes to usporedit.S4 nema nikakve sanse protiv Mi3.Mi3 je hardverski jaci,kvalitetniji,MIUI je daleko ispred TW-a po fluidnosti i upotrebljivosti.S4 je i sad preskup za ono sto nudi...
digli su cijenu na mobicity, naruciti cu sa xiaomishopa.
Kakva je situacija s garancijom na xiaomiwebshop-u?
ja ne znam jel sam ja čorav ili kaj je ovo
http://en.miui.com/download-101.html
zašto nema wcdma obični download?