WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.036.189
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

3 i pol dana baterija traje uz stalno internet i tipkanje sa Lumia 650

to sam žensku jednu nagovorio da baci samsung galaxyja starog 6 mjeseci... ženska oduševljena sa L650. koristi ga mjesec dana. već je bila na rubu očaja sa androidima, sporostima, štekanjem... mobitel svako malo bio na hard resetu kod mene...

neka pati koga smeta. radije na propalitetu nego smeću zvanom virusdroid, lagdroid....

btw ne prođe tjedan da ne vidim novu vijest o virusima i sigurnosnim problemima na androidima... nazdravlje... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 23:11 (dadn).
Moj PC  
0 5 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
bik kaže...
Lol, Za tebe treba otvorit poseban odjel u Vrapcu

ajde pa nek budemo cimeri

Moj PC  
3 1 hvala 0
18 godina
protjeran
Did12 kaže...
U najnovijem Bugu imate dojmove legendarnog Olega o odlasku s WP platforme i prelasku u Samsung Galaxy S7. Nekako su mu dojmovi bliži nasem torrenteu :-))

Prešao s kočije na Rolls Royce. Dojmovi su realni.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
10 godina
odjavljen
bik kaže...

Covjek je stvarno za lijecenja ;) Ja za 10+godina koristenja androida nikad vidio virus niti znam ikoga da ga je imao a znam stotine ljudi koji koriste android ;) AL on cita a onaj drugi je imao maltretiranje od svog android telefona ;) Pacijenti...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja prešao s L640 na Xiaomi Mi5.
Imam par aplikacija vise nego sam imao na L640, i uz to par igrica i 2GB karti za navigaciju.
Mob je brz k'o munja, kak i kažu u reklami. Kamera je skroz ok, ima i manual mode, i nije mi jasna prica o losim slikama u mraku.
Dual sim je ok rijesen, cak malo bolje nego na microsoftu. I na lumii je to radilo, al ovo mi vise pase.
Senzor otiska je ekstra, ima kapacitivne tipke, sve radi, aplikacije su prema ovima na wm miljama ispred.
Po fluidnosti je u rangu s L640 na wp8.
Mob je jako tanak i sklizak. Stavio sam iPaky dvodjelnu maskicu koja mu paše odlično, grip je prva liga, a mob je jos uvijek jako ugodan za drzanje i tipkanje.
Nakon 3 godine na wp i wm i nakon zadnjih 6-7 mjeseci jako lošeg iskustva na wm10, ovo je jako lijepa promjena.
Ako netko treba dual sim, sms i malp neta, ok kameru i bateriju, lumia je ok, ali druge aplikacije i messenger u živi očaj.

2 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
ovo je baš zanimljivo. Jučer sam pričao s jednim prijateljima, kojima istječe pretplatnički ugovor. Pa su se zanimali za moja iskustva s Windowsima.

Nakon razgovora su zaključili da će danas otići po L950.

BTW. Prvo što su primijetili je smirenost sustava, bez marketinških ataka na oči i razum. A kao i ja ostali su na nekoj verziji Androida 4.x. Kad su čuli da ja svaki mjesec dobivam ažuriranja i da sam uvijek na zadnjoj verziji OS-a - ostali su paf. Najsmješnije mi je bilo što su koristili čak 3 aplikacije za vrijeme, i nisu bili zadovoljni. Nepotrebne aplikacije jele su im memoriju, a nisu ih mogli obrisati. Imali su stalni strah od malware-a i krađe identiteta.

3 1 hvala 0
18 godina
protjeran
dick_of_the_sheep kaže...

Nemoj se iznenaditi kad ti za koji tjedan dođu i prebiju te jer si ih prevario.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
9 godina
neaktivan
neće me prebiti, jer su sve isprobali što ih je zanimalo. Sve su pronašli što im treba. sve je radilo uredno.

Oni cijene sigurnost. Živcira ih marketinška napadnost.

Kad su čuli da W10M uopće nema (OS im ne dopušta rad) antivirusnih aplikacija - nisu mogli vjerovati. Na Androidu su stalno nekog vraga brisali, čistili, palili-gasili.

BTW: L950 ima još jednu prednost koja će doći do izražaja u 2017. godini. To je 64 bitni procesor, koji će već od svibnja-lipnja (Redstone3 ver. W10M u Insider-u) moći emulirati Intel, pa će biti potpunu kompatibilna s PC Windowsima !

3 1 hvala 1
10 godina
odjavljen
ovo je baš zanimljivo. Jučer sam pričao s jednim prijateljima, kojima istječe pretplatnički ugovor. Pa su se zanimali za moja iskustva s Windowsima.

BTW. Prvo što su primijetili je smirenost sustava, bez marketinških ataka na oči i razum. A kao i ja ostali su na nekoj verziji Androida 4.x. Kad su čuli da ja svaki mjesec dobivam ažuriranja i da sam uvijek na zadnjoj verziji OS-a - ostali su paf. Najsmješnije mi je bilo što su koristili čak 3 aplikacije za vrijeme, i nisu bili zadovoljni. Nepotrebne aplikacije jele su im memoriju, a nisu ih mogli obrisati. Imali su stalni strah od malware-a i krađe identiteta.

Ti naravno znas da je odavno izasao andorid 7?  O kakvoma ataku na oci ti pricas???????? Atak na razum????? Tebe mobitel atakuje? nije tebi lako... Vjerujem da postoje specijalisti kojji ti mogu pomoci....

10 godina
odjavljen
neće me prebiti, jer su sve isprobali što ih je zanimalo. Sve su pronašli što im treba. sve je radilo uredno.

Oni cijene sigurnost. Živcira ih marketinška napadnost.

Kad su čuli da W10M uopće nema (OS im ne dopušta rad) antivirusnih aplikacija - nisu mogli vjerovati. Na Androidu su stalno nekog vraga brisali, čistili, palili-gasili.

BTW: L950 ima još jednu prednost koja će doći do izražaja u 2017. godini. To je 64 bitni procesor, koji će već od svibnja-lipnja (Redstone3 ver. W10M u Insider-u) moći emulirati Intel, pa će biti potpunu kompatibilna s PC Windowsima !

64bitni proces imaju ostel platforme vec odavno ;) Emulirati intel? Kompatibilan sa wondowsima? Pa zar to nije isto... Stalno govorite to je isti windows....I vrtices na njemu sta konkretno kad bude kompatibilan...Adobe paket? Batlefield? Vi stvarno vjerujete u to sto pricate????????????????????

9 godina
neaktivan
Nema mi ljepseg od jutarnje kave i plocica na mojem wp i smijeha dok citam ovaj forum

5 1 hvala 0
10 godina
odjavljen

jbg ja volim jutro provesti sa porodicom a mobitela se sjetim kad krenem na posao ;) Al svako ima drugacije prioritete...

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

mene više peku oči ne mozak kad moram čitat ove baljezgarije od wp usera, pa vama treba razmnožavanje zabranit

evo meni je žena nakon 2 godine prešla sa wp na android i veli da nema boga da bi nazad

kaže "meni je wp bio odličan  dok nisam probala android i onda sam skužila. čekaj malo, pa ovaj wp nevalja"

a ovo šta neki prozivaju lagove na androidu, ja sad imam htc10 i nikad ali nikad nisam osjetio lag a o virusima da ne pričam

pričate pizdarije

6 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
Torent kaže...
bik kaže...

Covjek je stvarno za lijecenja ;) Ja za 10+godina koristenja androida nikad vidio virus niti znam ikoga da ga je imao a znam stotine ljudi koji koriste android ;) AL on cita a onaj drugi je imao maltretiranje od svog android telefona ;) Pacijenti...

vidiš kja vas smatram psihičkim bolesnicima.. androidaši vise u windows temi.... kao da ideš raspravljat o seksu a jebo nikad nisi i praviš se da sve znaš....

inače na androidu svakih 72 sata ti šalje podatke u kinu, tvoje kontakte, poruke, kalendar... za to ti ne treba virus... to je sama opcija u androidu od kineskih proizvođača...

11 godina
neaktivan
karlanal kaže...

mene više peku oči ne mozak kad moram čitat ove baljezgarije od wp usera, pa vama treba razmnožavanje zabranit

evo meni je žena nakon 2 godine prešla sa wp na android i veli da nema boga da bi nazad

kaže "meni je wp bio odličan  dok nisam probala android i onda sam skužila. čekaj malo, pa ovaj wp nevalja"

a ovo šta neki prozivaju lagove na androidu, ja sad imam htc10 i nikad ali nikad nisam osjetio lag a o virusima da ne pričam

pričate pizdarije

ja tebi kažem da pričaš pizdarije... ako me smatraš lažovom ajmo se naći pa ćemo vidjeti tko je lažov.. 

al mi nemoj bacati fore, joj ja sam daleko,ja ne mogu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 11:24 (dadn).
9 godina
neaktivan
Ali prije toga bjesomucno ppratis wp forum
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ne daj Bože napisat pozitivno iskustvo i zadovoljstvo sa Windows telefonom, odmah seru po tebi, zovu te lažovom.... i onda sam ja bolestan koji ne idem u android forume raditi isto... 3 vrapča za nas ne bi bilo dovoljno

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Vidim da još malo nickova trebam dodati u ignorirane...

Malo propagande ;)

http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/HP-Windows-10-Mobile-je-sigurniji-od-Androida

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
dadn kaže...
...

vidiš kja vas smatram psihičkim bolesnicima.. androidaši vise u windows temi.... kao da ideš raspravljat o seksu a jebo nikad nisi i praviš se da sve znaš....

inače na androidu svakih 72 sata ti šalje podatke u kinu, tvoje kontakte, poruke, kalendar... za to ti ne treba virus... to je sama opcija u androidu od kineskih proizvođača...

Srecom pa windows 10 i MS nemaju takav obicaj ;) Bas su poznati po cuvanju privatnosti ;)

dadn kaže...

ne daj Bože napisat pozitivno iskustvo i zadovoljstvo sa Windows telefonom, odmah seru po tebi, zovu te lažovom.... i onda sam ja bolestan koji ne idem u android forume raditi isto... 3 vrapča za nas ne bi bilo dovoljno

Jedini ko je nekoga nazvao lazovom u ovoj temi si ti.... Nedaj boze reci pozitivno iskustvo o nekoj drugoj platformi a negativno o w10m. Tebi radi sve i to je jedino mjerilo a ako nekom drugom ne radi odmah se dizes na zadnje noge. Samo si ti mjerodavan i svijet se vrti oko tebe.... Imas drug moj ozbiljnih problema u vezi svojih fetisha.. I zasto ne bih visio na W10M? Za razliku od tebe nisam zaljubeljne u svoj mobitel niti sam mu se obavezao na dozivotnu vjernost. Pratim i IOS i W10M nadajuc se da cu imati izbora kad budem kupovao drugi mob ali za sada tuga i zalost.....

10 godina
odjavljen
Elles D. kaže...

Vidim da još malo nickova trebam dodati u ignorirane...

Malo propagande ;)

http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/HP-Windows-10-Mobile-je-sigurniji-od-Androida

Joj clanka ;) A HP je poptuno nebitan igrac na mobilnom trzistu i da je izdao android niko ne bi ni znao da je ista uradio Ovako izda w10M i omdah je vijest jer niko drugo to manje vise ne radi ;)

9 godina
neaktivan
Prelaz sa androida na wp je preporod i cista ugoda,da ne kazem otkrivenje

3 1 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ljudi moji sve vam je stvar navike a navika je zajebana stvar

neda mi se
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dadn kaže...
karlanal kaže...

pričate pizdarije

ja tebi kažem da pričaš pizdarije... ako me smatraš lažovom ajmo se naći pa ćemo vidjeti tko je lažov.. 

može odma, ja sam u trogiru i spreman sam se provozat 50ak kilometara,  a ja ćju tebi pokazat android i i kako radi i ko bude lagao gasi acc na forumu, jeli deal

17 godina
neaktivan
karlanal kaže...
dadn kaže...
karlanal kaže...

pričate pizdarije

može odma, ja sam u trogiru i spreman sam se provozat 50ak kilometara,  a ja ćju tebi pokazat android i i kako radi i ko bude lagao gasi acc na forumu, jeli deal

naravno, snimat ćemo usporedni rad tvoga moba i moga pa da vidimo koji lagga, ajde da te vidimo mudonja

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 13:17 (karlanal).
9 godina
neaktivan
zajebano je kad je južina u Dalmaciji.

Ja sam prije mjesec dana prešao s Androida, i do sada nisam naišao ni na jedan problem. Mob. kako sam ga upalio, nisam gasio. Na Androidu sam ga bar tri puta gasio u mjesec dana.

I oni prijatelji od jutros, ponosni su vlasnici L950, nakon godina i godina na Androidu.
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Tako sam ja mislio kad sam prije par mjeseci kupio Lumiu 550 jeftino, mislio sam pa samo da sve radi, koliko loše može biti.

Može, tako da čim sam ga upalio i spojio na wi-fi, odspajao se kontantno sam i to dok je ekran uključen.

Prodao sam ga isti dan još, to je valjda najkraći staž ikada :)

Ja nisam neki extra zahtjevan tako da sve ok radi, meni bi i wp bio dobar, ali normalno niti osnovne stvari ne štimaju, pa ljudi bi uzimali za 700 kn u trgovini ove kao lud.

Još je platforma pred raspadom, prodali su dio za podršku korisnicima nekim žabalebarošima, nema original najpopularnijih aplikacija.

Eventualno bih razmislio staroj uzeti onu 435 lumiu jer njoj stvarno za ništa ne treba pa će to valjda izdržati.

0 2 hvala 0
15 godina
Ja jos nisam dobio odgovor koje godine je definitivno propast win phonea?

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja prognoziram 2018. početak.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

zajebano je kad je južina u Dalmaciji.

Ja sam prije mjesec dana prešao s Androida, i do sada nisam naišao ni na jedan problem. Mob. kako sam ga upalio, nisam gasio. Na Androidu sam ga bar tri puta gasio u mjesec dana.

I oni prijatelji od jutros, ponosni su vlasnici L950, nakon godina i godina na Androidu.

Već su ih nabavili i već su ponosni, wow  Jadnici, neće biti ubrzo tako ponosni i žalim ih ako si im ti prijatelj. Naravno ako je to sve uopće istina u što iskreno sumnjam jer si proziran ko staklo, doslovno. Zašto? pa ti=uragan=dadn, it stinks big time

9 godina
neaktivan
Ha ha,jos cu se i sazaliti nad ovim hejterima,vjerojatno se muce sa svojom kramom kad ih tolko zanima wp a za ios nemaju

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice