Otisao po android mob ;) Javice se za sat vremena ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam sve opcije otvorene zato i pratim i iphone i teme sa w10m.... Nisam opsjednut brendom, platformom niti proizvodjacem kao neki... Imao sam w10m mobitel iphone nisam u vlasnistvu ali sam koristio....
Nisam opsjednut brendom, platformom niti proizvodjacem....
Hahahahahahhaa
Aplikacija daje real-time redoslijed i komentare, live tile, ... , i što je najbitnije besplatna je i bez marketinške agresije (bez reklama).
Isprobao sinoć za vrijeme 2. treninga za utrku u Brazilu. Odlično je funkcioniralo. Preporučam.
Sve više mi se sviđa ovaj Windows10Mobile.
Sve je to shit dok nema MotoGP-a!
Ako se obracas meni nemas pojma o cemu pricas kao i obicno. Dijelis sve na crno i bijelo. Svi su loveri ili hejteri... Ponasate se kod djeca kad vam neko dirne u gracku i odmah ide buhaaaaaaaaaaa mama ciko diro....
Ja ne volim to sto se dogadja ali sam za razliku od vas svjestan da se to dogadja. Ovo je koncept kojih imas milion na netu pa na kraju nista od toga...Dok god nemas podrsku proizvodjaca uredjaja i developera mozes ti praviti kakav hoces koncept...A trenutno nemas nikakvu podrsku... PA sami kazete da je tek izasao fb lite a on je vani vec godinu najamnje.... Ako nemas fb sta imas.....
Nisam ih stigao sve isprobati, ali prema ocjenama ima odličnih, kao MotoGP live. Live timing podržava i Moto GP16, među ostalim. ....
Neki primjer? Naravno da je dobra aplikacija.
Jel ima još netko problema s instaliranjem zadnjeg updatea?
U release preview ringu sam, skine mi update, preparing to install dođe do 100% i onda mi izbaci error, something went wrong, we'll try again later. I tako mogu do prekosutra, uvijek isti scenarij.
Usput, ispričavam se na offtopicu, znam da mi post nije vezan na prepucavanje koje traje zadnjih 5-6 stranica, pa se nemojte ljutiti 
http://m.ebay.com/itm/Micro-USB2-0-to-fast-Ethernet-10-100-RJ45-Network-LAN-Adapter-Card-Dongle-New-uk-/131918986719?nav=SEARCH
Izišao je novi build 10586.682 koji je namijenjen (vidi se iz broja) korisnicima starijih uređaja, koji nisu podržani sa Windows 10 Mobile Anniversary Update.
Kak se ovaj mrtvac živahno osjeća. Nikak da krepa. Još i brigu brine o uređajima baziranim na starijoj generaciji procesoru S4 (ne 400, nego 4)
Zanima me tko ima L630 ili neku drugu lumiju s 512MB rama kako mu radi web browser i kako mu "rade" stranice.
Posebno me zanima kako mu radi stranica od 24 sata.
Hvala
Lumia 950 ima USB-C priključak, koji bi trebalo da postane novi standard (imaju ga i neki drugi noviji uređaji, pogotovo malo više klase).
Izišao je novi build 10586.682 koji je namijenjen (vidi se iz broja) korisnicima starijih uređaja, koji nisu podržani sa Windows 10 Mobile Anniversary Update.
Kak se ovaj mrtvac živahno osjeća. Nikak da krepa. Još i brigu brine o uređajima baziranim na starijoj generaciji procesoru S4 (ne 400, nego 4)
jeli to "punokrvni W10M sa novim univerzalnim aplikacija itd?!
novi messenger, favebook etc?
i dal taj update ce doc sam ili moram preko update advisora?
imam L920... Moze izvor i nesto vise o tom updateu?
@crozoki - sinoć sam se sreo s jednom L630 i sjetio tvoga pitanja.
Isprobao na stranici 24sata, i sve je išlo glatko. Prijelom je bio savršen. Nisam primijetio nikakvi problem.
Probaj u postavkama preglednika izbrisati cashe - moguće da ti "guši" uređaj. Pogledaj da li ti je omogućeno da web mjesta instaliraju sadržaj na tvoj uređaj, pa to isključi, iz istog razloga. Web stranice su sve zahtjevnije a ti imaš samo 512 MB RAM-a.
Zanimljiva aplikacija za sve one koji žele pogledati dušu svoga uređaja, i u kakvom je stanju!
jel ko na build 14965 i dal je taj build u slow ili fast ringu, kolko vidim podosta ga hvale na netu, ako je ko dal ga probao na lumi 550?
Pa koji W bi trebao imat? Uc u insider i stavit neki, pa onda dobiti taj update?!
Moze korak po korak objasnjenje? :)
I da.. Cemu indtalirat taj update, ako zaista nece radit ni fb, pa to je manja funkcionalbost onda od sada staroga wp8.1?!
"We've already seen the New York Police Department deploy Windows Phones to officers here in the U.S., and now it looks like a German police department is ready to give them a shot as well. The police of Saarland are now part of a pilot program to test Windows Phones and Surface tablets to reduce errors in recording traffic accidents. .... Police officers have shown a positive response to the pilot program, and in early results, the program itself has been shown to shorten the period of congestion after a traffic accident by a noticeable amount."