WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.040.340
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
esko kaže...

Da li postoji neki nacin da se od wp-a napravi iskljucivo samo particija,?

nije ti to android da prepravljaš particiju, te radiš i kopaš po sistemu što želiš

15 godina
Dali je moguće na w10m mapama/navigaciji unijeti alternativni pravac?
Dao sam početnu i krajnju adresu i on me vodi kroz grad umjesto obilaznicom koja je brža. Samo tu rutu nudi. Google mape uredno šalju preko obilaznice, a ne kroz grad. Dali je moguće izmijeniti nekako trasu koju je ponudila maps aplikacija u w10m?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mene zanima kad će se nativne aplikacije moći "muvati" na SD. Mislim na aplikacije tipa Mail and Calendar, Weather, OneNote i sl...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Mene zanima kad će se nativne aplikacije moći "muvati" na SD. Mislim na aplikacije tipa Mail and Calendar, Weather, OneNote i sl...

MS se potrudio da ih ne možeš stavljat na SD (barem one koju se se mogle prije) i sad pitaš kad će ih opet dozvoliti na SD... ima tu razloga zašto... od notifikacija, stabilnosti, brzine, pa i do spriječavanja kopanja po njima jer se na SD kartici može upasti u WPsystem folder...

10 godina
neaktivan
ako nisi nešto zabrljao u postavkama, trebao bi dobiti 2-3 alternativna puta do odredišta.

Naravno, pri tom, u postavkama:
- možeš isključiti prolaske kroz tunele (ako si klaustrofobičan)
- možeš isključiti ulazak na ceste s naplatom cestarine (ako nemaš novaca)
- možeš isključiti prolaz makadamskim cestama (da se ne drndaš u svom skupocjenom automobilu)
- itd.

- možeš uključiti bipkanje/upozorenje ako pređeš ograničenje brzine

Ja još nisam naišao na neko ograničenje aplikacije. Karte i navigacija su HERE-ine i dalje.
16 godina
Postovani. Postoji li koja aplikacija za automatski prijenos fotografija na gooogle drive? Nesto kao sto wp radi za onedrive?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
neno20st kaže...
Postovani. Postoji li koja aplikacija za automatski prijenos fotografija na gooogle drive? Nesto kao sto wp radi za onedrive?

onaj filing kad napišem kobasicu od odgovora i onda bug izbaci grešku kod slanja pa ajmo opet....

google službeno ne pofržava ali imaš masu aplikacija u trgovini... ja ne koristim google drive ali ovako na prvi pogled probaj aplikaciju Metro Drive

btw.

na ovom linku imaš izdvojene najbolje aplikacije za windowse po kategorijama pa kad nešto trebaš pogledaj ovdje

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20980_The_best_of_the_best_Windows_P.php

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ScreenShot Tool Pro - (trenutno badava, inače košta nevjerojatnih 55 kn)

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4nlsd

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Iako mi ne treba, skidam da vidim da li za $7 može da mi skuha kafu i ohladi pivo.
morrisoN
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Te free aplikacije uvijek dodam u library. Nikad se ne zna kad će mi jedna od njih zatrebati

1 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Te free aplikacije uvijek dodam u library. Nikad se ne zna kad će mi jedna od njih zatrebati

Ja ih dodam čak i ako su loše, jer nikad ne znaš kad će nadogradit neku super inačicu.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

uBlock Origin, adblocker je dostupan za Edge na PC sa redstone ažuriranjem... sad samo treba dočekati podršku za ekstenzije na Edge mobile browseru....

Here's how you sideload the extension on Edge:

1. Download the .zip file and extract it to a folder.
  2. Enter about:flags in Edge's address bar, and toggle Enable extension developer features.
  3. From the Extensions menu, click on the Load extension button and select the folder where you extracted the .zip file.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2016 14:33 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

ajde da se ne raspravljamo,točno da sam kupio jeftinu i popunio sam je,da je sjajna nije ali sam je ostavio po strani i kad želim pregledati neke snimke zbog klinaca onda je ubacim u tv,nisam se usto na krivu nogu,kad se dižem istodobno krećem sa obadvije,samo sam pito  za mišljenje ove kartice,pamtiš davna pitanja moja  kao da me pratiš u hodu,nisam bio neugodan prema tebi kako spominje alen,samo sam reko jebote,to je kao neka natupnica u izreci i nevidim nešto ružno,dapače ovdje sve poštujem i netrebaju pojedinci ubacivati nešto što nije,toliko od mene,poz

dajac
17 godina
odjavljen

Recimo da imam samo jako, jako dobro pamćenje.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

hvala bogu kad si mlad,kad dođeš u moje godine iz dnevnog boravka do spavaće sobe buš zaboravio povesti ženu

dajac
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Što ima logike, jer si inžinjer...

15 godina
Microsoft me osobno, još jednom negativno iznenadio sa svojom politikom prema "starim' OS-om koji drži i dalje više od 80% tržišta: http://nokiamob.me/2016/07/20/microsoft-daje-podrsku-skype-aplikaciji-za-windows-phone-88-1-samo-jos-koji-mjesec/
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
alen4430 kaže...
Microsoft me osobno, još jednom negativno iznenadio sa svojom politikom prema "starim' OS-om koji drži i dalje više od 80% tržišta: http://nokiamob.me/2016/07/20/microsoft-daje-podrsku-skype-aplikaciji-za-windows-phone-88-1-samo-jos-koji-mjesec/

spominje se WP 8.1.0 ali ne zaboravite da postoji 8.1.1 (WP 8.1 update 1) te 8.1.2 (update 2) na 640/640XL. možda je i u tome kvaka pa ljudi paničare bezveze.. pričekajte i budete vidjeli

a lijepo nadogradiš na W10M i nemaš brige... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 9:37 (dadn).
14 godina
neaktivan

Ali šta se dobije nadogradnjom na W10M? Ostane ista ona 8/8.1 skype app, a nova uwp aplikacija će raditi tek od redstone nadogradnje tako da netko tko ima L920 džabe mu nadograđivat. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
11 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

Ali šta se dobije nadogradnjom na W10M? Ostane ista ona 8/8.1 skype app, a nova uwp aplikacija će raditi tek od redstone nadogradnje tako da netko tko ima L920 džabe mu nadograđivat. 

ali nisu rekli da će prestati podrška skype za W10... zato sumnjam da se radi upravo samo o verziji 8.0.0 i 8.1.0 dok će nadalje biti OK.. zato kažem ljudi pričekajte i vidite o čemu se radi a ne odmah čupati kosu zbog nedorečenih i krivo protumačenih vijesti...

14 godina
Stvarno se trude da izgube i ovo malo korisnika sto im je ostalo!

6 0 hvala 0
15 godina
Kanačno su sa zadnjim updejtom mail i kalendar aplikacije u kalendar dodali mogućnost da se vidi više od jedne stvari na live tileu. Trebalo im je samo x godina za ovo. Uglavnom ako u jednom danu imate npr dva rođendana live tile je do sad mogao pokazati samo jedan. Ja sad vidim sve što imam za taj dan u kalendaru. Ali tile za kalendar mora biti najveće veličine.
14 godina
odjavljen
5220 kaže...

Čime to?

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
5220 kaže...

Čime to?

našli se oni koji ni ne koriste skype prigovarati na skype ;)

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da Pokemoni dolaze na WP.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 14:00 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Poznavajući WP, doći će samo na najjače modele, na ove slabe vjerojatno neće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hebes skype, pokemoni su tu... :facepalm:
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ljudi jel imate vi glasovne upute na ovoj "maps" navigaciji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Da.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja nikako da namjestim da imam voice. Jel ima opcija koju ja ne vidim ili neki fazon da se to namjesti?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice