- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isto je i s messengerom i viberom.
Meni je to sve ok, zasada.. Optimizirati će kroz neko vrijeme. Kome smeta, ima za birati.
- Lumia 640 DS -
Isto je i s messengerom i viberom.
Meni je to sve ok, zasada.. Optimizirati će kroz neko vrijeme. Kome smeta, ima za birati.
Nas većina gleda da ima što više funkcija, da lijepo izgleda, a onda se kasnije žalimo kako je sve sranje, sve lagga. Hoćemo jednim guzom na dvije stolice.
Na lock screenu ima mjesta za 5 aplikacija. Dodao sam dvije za pozive i dvije za poruke pošto mi je dual SIM telefon i obavijesti za Viber. Trebam još dodati Skype i WhatsApp. Može li se kako dodati sedam aplikacija na lock screen obavijesti? Ne znam da li se netko već žalio na ovo ograničenje MS-u i planiraju li u narednim nadogradnjama nešto poboljšati.
Ono što mi pada jedino na pamet, ako ti tako odgovara, da objediniš "tileove" za Pozive (SIM1 i SIM2) i SMS (ako ti to eventualno odgovara) pa ćeš imati ta dva mjesta više.
- Lumia 640 DS -
Možeš mi objasnit kako objedinit tileove?
Možeš mi objasnit kako objedinit tileove?
valjda misli na live foldere kad spariš pločice na start ekranu, povučeš jednu pločicu na drugu... krivo te je razumio... ti si pitao za ikone kratkog prikaza statusa u postavkama personalizacije. to ne možeš mjenjati, 5 je maksimum
www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Sinoć sam windows karte pokušao koristiti kao navigaciju. Radi sve super, osim što nemam glasovne upute. Nigdje nisam našao način da ih uključim. Postoje li glasovne upute u windows kartama?
Hvala!
Acer Liquid Jade Primo, također
- Lumia 640 DS -
Uspio sam. Problem je bio u tome što je telefon bio spojen na radio u autu putem bluetootha, a zvuk nije prolazio, osim za telefonske pozive.
Rješenje je bilo u sljedećem:
-settings/devices/bluetooth/advanced - use an alternative bluetooth connection for speach
Nakon toga sam morao u tasku ugasiti mape i pokrenuti ih ponovo. Sad zvuk ide na zvučnike u autu preko bluetootha. Jedino što nema hrvatskih uputa (doduše, regija i jezične postavke su mi na US EN)
Sinoć sam windows karte pokušao koristiti kao navigaciju. Radi sve super, osim što nemam glasovne upute. Nigdje nisam našao način da ih uključim. Postoje li glasovne upute u windows kartama?
Hvala!
imaju, koriste sistemski jezik koji ti je postavljen na telefonu... kad napraviš rutu onda imaš i glasovnu navigaciju. ako želiš hrvatski prebaci jezik telefona na hrvatski
Build 14393 koji je izašao sinoć je konačno popravio potrošnju baterije. Tijekom noći je potrošio jedva 2% a do tada je znao svući i 20%. Još malo da to sve ispoliraju i bit će sasvim pristojan OS. 
da Insider... ako se govori o 143xx onda se radi o redstoe insideru
jel se isplati ova kartica za moju 640 xl
,kupio bih od 16 GB
Sandisk Ultra 16GB 32GB 64GB Micro SD SDHC SDXC Class 10 Memory Card 48MB/s 64G
Šta nisi ti kupio neku od "32" GB?
jebote koje si ti zlopamtilo,ako te zanima puna je ko čep fotografija i neželim ništa nigdje prebacivati već je kad želim pregledati ubacim i pregledat,toliko tebi na znanje
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
edjing PRO - Music DJ mixer trenutno besplatno (PC i mobile) - 39 kn
Već kad smo kod SD-ova. Zanima me zašto nikad nema dual microSD. Dakle, da mogu imati dvije SD kartice, i/ili recimo da imam dva slota za SD karicu, i da mogu umjesto microSIM-a(ili nanoSIM-a, nisam siguran) staviti microSD. Jest da onda telefon više ne bi bio telefon. To bi bilo dobro na dual SIM uređajima.
Kupio je najjeftiniju moguću SD karticu od 32GB na ebayu pa me živo zanima kako radi jer to nikad ne prođe dobro. Kako nikad nije napisao što sa tom karticom na kraju, pomislio sam da ipak nije od 32GB ali eto, pitaš i odmah te napadne. Malo je osjetljiv, bit će da se ustao na lijevu nogu.
Već kad smo kod SD-ova. Zanima me zašto nikad nema dual microSD. Dakle, da mogu imati dvije SD kartice, i/ili recimo da imam dva slota za SD karicu, i da mogu umjesto microSIM-a(ili nanoSIM-a, nisam siguran) staviti microSD. Jest da onda telefon više ne bi bio telefon. To bi bilo dobro na dual SIM uređajima.
Uz silne OneDrive, Dropboxe i GDriveove ti bi dual microSD... Why? Uskoro će 128GB kartice postati mainstream, pa jel moguće popuniti mobitel kvalitetnim i korištenim sadržajem do te mjere da ti trebaju dvije kartice? Ko oni što imaju po 2-3k frendova na Fejsiću a ne mogu ih 20 nabrojat napamet...
A što ako nemam net? Što ako popunim OneDrive? Moram pretplatu plaćati onda...
Evo, sve fotke su mi na OneDriveu. Sad mene zanima kako to sinkroniziranje radi, koliko će mi neta potrošiti?
Sve fotke su na OneDriveu, jedino su one uslikane na SD kartici.
Tom logikom moraš i kupovati hrpe SD kartica... A prostor na tim cloud uslugama je dugoročno jeftiniji i sigurniji od brda SD kartica.
ako si stariji korisnik mediafirea imaš 50 GB gore (10 GB ako si novi), a imaš aplikaciju za windowse zaautomatski upload slika
Da li postoji neki nacin da se od wp-a napravi iskljucivo samo particija,?