WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.044.831
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
kizo2703 kaže...
Psiho246 kaže...

Ja sam izgleda ili prolupao ili sam sretni odabranik kojem baterija traje osjetno duze i u idle-u i load-u.
L920

Meni isto na L720. {#}

Na kojim postotnim vrijdnostima baterije u mobitelu ju stavite na punjenje i do koliko posto je punite?

Ja otprilike stavim na punjenje na 35-40%, a skidam s punjenja na nekih 80-85% osim ako ne zaboravim {#}

11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

logicno,punim je kad se isprazni...{#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

Na kojim postotnim vrijdnostima baterije u mobitelu ju stavite na punjenje i do koliko posto je punite?

Ja otprilike stavim na punjenje na 35-40%, a skidam s punjenja na nekih 80-85% osim ako ne zaboravim {#}

Pa ,baš nešto i ne pazim. Kad me upozori ,stavim ga na punjenje. Kad se sjetim ,skinem ga s punjača.

Bože moj ,to je telefon ,pa neću ja robovat njemu ,nego on meni! {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
14 godina
crozoki kaže...
kizo2703 kaže...
Psiho246 kaže...

Ja sam izgleda ili prolupao ili sam sretni odabranik kojem baterija traje osjetno duze i u idle-u i load-u.
L920

Meni isto na L720. {#}

Zašto skidaš kad je na 80%?

15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pa da se ne napuni previse i da ne pukne ko kokica {#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Inace svaki punjac (barem orginalni) automatski prestane punit bateriju,cim se ona napuni... Mozes ti ostavit napunjen mob na punjacu koliko te volja, al vidit ces,vec nakon par minuta, da su i punjac,a i mobitel,hladni... Do problema moze doc,ako istovremeno puniš i koristiš mob, od par minuta nece biti ništa,al duža tortura, može da shebe bateriju,a i punjac...BTW,baterija se ne moze ni napunit do svog punog kapaciteta, jer proizvođaci kroz firmware osiguraju,da mob misli kako je baterija puna prije nego sto to doista je...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 20:46 (MasterPeace).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
WindowsPhone - Općenito

oh fuck ja vec zadnjih par godina tako ujutro u krevetu kad stignem koristim mob i na punjacu je nekih pola sata-sat vremena slusam muziku i surfam po fejsu i tak

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Sad sam htio skinuti glance ali sve te registracije nisam uspio sklopiti. Inače, skinuo sam ga na hard disk, može li se tako prebaciti? Imam L 520 i došlo mi da hebeni smart govn razbijem ko beba zvečku...

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MasterPeace kaže...
Daska12 kaže...

Pozdrav. Planiram si kupiti mobitel sa WP jer mi se os pocinje sve vise svidati ni imam jednu dvojbu sto se tice koji mobitel odabrati. Trenutno imam s3 mini i zapeo mi je za oko l930, al bojim se da ce mi biti prevelika za dzep pa sad razmisljam da uzmem 925. Zanima me jel velika razlika izmedu ta dva uredaja i hoce li l925 moci pratiti updateove jer ne mijenjam mobitele tak cesto? Inace cijena mi nije problem.

Za sada L925 prati azuriranja, al dal ce se nastavit sa dolaskom WP9, cisto sumnjam...

99% da su ovo zadnje nadogradnje koje prima L925 i ostali uređaji sa dvojezgrenim procesorima, ako budu neke nadogradnje to će biti nešto sitno ali nikakve značajnije promjene jer su i sada uređaji pred limitom svojih mogućnosti, uređaji sa 512MB RAM-a pogotovo. 

Ako se sada kupuje mobitel mislim da je najbolje ciljati na uređaje  X30 serije jer oni svi imaju četverojezgrene procesore i kod njih se može očekivati nešto.. nadogradnja se može očekivati za sve uređaje koji su izišli nakon L1520 uključivši i nju

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can&
12 godina
protjeran
majstorSZ kaže...

99% da su ovo zadnje nadogradnje koje prima L925 i ostali uređaji sa dvojezgrenim procesorima, ako budu neke nadogradnje to će biti nešto sitno ali nikakve značajnije promjene jer su i sada uređaji pred limitom svojih mogućnosti, uređaji sa 512MB RAM-a pogotovo. 

Ako se sada kupuje mobitel mislim da je najbolje ciljati na uređaje  X30 serije jer oni svi imaju četverojezgrene procesore i kod njih se može očekivati nešto.. nadogradnja se može očekivati za sve uređaje koji su izišli nakon L1520 uključivši i nju

ovisi o kojim quadovima pricamo... Ako mislis na S800,tada si svakako u pravu,al onda ni nove Lumie po toj teoriji nisu za upgrade... Ako mislis na S400,tada se ne mogu slozit sa tobom, jer Snapdragon S4 je jaci SoC,bez obzira sto ima "samo" dvije (Krait 300) jezgre, a Adreno225 je cak i dosta brzi u odnosu na Adreno305, koji se nalazi na S400 SoC-u...S400 je samo energetski efikasniji,al nikako brži u odnosu na S4... Nije Hardware problem, sve je samo na volji proizvođaca,u slucaju Lumia, na Microsoftu... Al kao sto rekoh, nekako imam osjecaj da L92x nece dobit WP9, bar ne onaj sa službenim firmwareom,al živi bili pa vidjeli....

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 0:47 (MasterPeace).
14 godina
neaktivan
Da, pojedini wp8 uredjaji bi vjerojatno bez problema mogli pokretati wp9 ali negdje moraju podvuć crtu kada je riječ o dolasku novog sustava.. Svi uredjaji koji su izašli nakon L1520 će 99% dobiti wp9, bez obzira što neki stariji uredjaji mozda imaju bolje performanse od novijih.. negdje se mora stvoriti granica i moraju nekako prisilit korisnike da kupe nove uredjaje.

WP8/8.1 ce nastavit dobivat sigurnosnu podrsku i mozda neke sitnije promjene, nista vise.
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can&
18 godina
5220 kaže...
crozoki kaže...
kizo2703 kaže...
Psiho246 kaže...

L920

Meni isto na L720. {#}

Zašto skidaš kad je na 80%?

80-ak {#}

http://lifehacker.com/5875162/how-often-should-i-charge-my-gadgets-battery-to-prolong-its-lifespan

15 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Sad sam htio skinuti glance ali sve te registracije nisam uspio sklopiti. Inače, skinuo sam ga na hard disk, može li se tako prebaciti? Imam L 520 i došlo mi da hebeni smart govn razbijem ko beba zvečku...

glance ti ne radi na L520, tj nije podrzan

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 10:26 (Gam3r).
15 godina
WindowsPhone - Općenito

kad gledate video sa recimo facebooka i premotavate, jel i vama premotava po 30 sekundi? Jel se moze to kak smanjit ovo je retardirano, sta nisu mogli napravit da prstom premotavam video po onoj liniji

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dal se zna kad bi otprilike mogli izaći 730 i 830? gledam po netu svatko ima svoje teorije... jel možda tko naletio na kakvu službenu najavu?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja mislim da ce oko blagdana, mozda i ranije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ovi koji rade reviewove na yt kažu da 730 dolazi krajem 9. mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 17:48 (Defa.psd).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Zanima me vaše mišljenje o Lumiji 630. Nisam još koristio wp pa bi volio probati, a 630 je trenutno cijenovno primamljiv.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lumia 730/735/830 bi u prodaji trebale biti vec tijekom ovog mjeseca
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ma prebrzo izbacuju nove mobitele. Nemaju vise kaj izumiti...

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kako prebrzo?
Kad su izasi L720/820/920?
16 godina
odjavljen
Christian kaže...

Zanima me vaše mišljenje o Lumiji 630. Nisam još koristio wp pa bi volio probati, a 630 je trenutno cijenovno primamljiv.

Sve OK, samo je kamera katastrofa...  5MP daje fotke na razini 1-2MP... e sad, to što do sad nisi koristio WP... tu ti onda nema svrhe išta objašnjavati, ili riskiraj i kupi ili odustani

Nemam 14 godina
13 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...
Christian kaže...

Sve OK, samo je kamera katastrofa...  5MP daje fotke na razini 1-2MP... e sad, to što do sad nisi koristio WP... tu ti onda nema svrhe išta objašnjavati, ili riskiraj i kupi ili odustani

Žena ima 630 i mob je odličan, izuzev kamere kao što kolega kaže. Ako ti kamera nije jako bitna, uzmi taj model, nećeš se pokajati. I meni osobno fali bljeskalica recimo.

- HTC 8S -
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ima li neko informaciju kojim slucajem kada ce biti dostupan Cyan update u hrvatskoj?
Kolko vidim po komentarima po wpcentral forumima taj cyan update dosta produzuje vijek bateriji a posto je to jedan od najvecih problema kod ovog telefona taj update je prijeko potreban

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Lumia 730 & 830 dolaze u Njemacki Mediamarkt 17.10.

www.mediamarkt.de

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 3:38 (toTheCore).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
nemesis777 kaže...

Ima li neko informaciju kojim slucajem kada ce biti dostupan Cyan update u hrvatskoj?
Kolko vidim po komentarima po wpcentral forumima taj cyan update dosta produzuje vijek bateriji a posto je to jedan od najvecih problema kod ovog telefona taj update je prijeko potreban

Cyan je dostupan na svim modelima osim zasad na L1520 koliko vidim. Baci oko ovdje pa i sam vidi: http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

cool app za bacit oko koliko IE11 troši ali i koliko špara podatke... http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/ie-data-savings/df349698-a989-4d6d-b81e-1287e49a5f86

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nemesis777 kaže...

Idi u informacije o telefonu i provjeri koji ROM je na telefonu, odnosno kojoj zemlji/operateru pripada.. trebaš otići u postavke pa "info" i tu ti piše broj firmvera, pročitaj ga i usporedi sa ovim brojevima na linku , onda ćeš znati kojoj zemlji/operateru pripada tvoj uređaj i za tu zemlju moraš gledati je li dostupan Cyan. 

Nebitno što je uređaj kupljen u Hrvatskoj dogodi se da korisnici dobiju uređaj sa stranog tržišta. 

16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

U pitanju je Lumia 520, i dogadja se sledece. Senzor koji ima zadatak da iskljuci ekran u toku poziva dok je prislonjen uz lice radi(iskljuci ga), medjutim kada sklonim tel. i imam namjeru prekinuti poziv ekran se ne ukljucuje. Jel sta crklo ili je softverski?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Lumia 730 & 830 dolaze u Njemacki Mediamarkt 17.10.

www.mediamarkt.de

Zar nije receno da ce 730 biti 200eura na europskom trzistu, vidim da je tu 300...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice