cek zasto si preso s lumie 920 na taj 8X?
da, stvarno... sa 920 na 8x? :/ imao sam oba i uz sve ove do sada mobitele l920 je valjda bika najljepši ali i i najbolji telefon. slike su fantazija a u low light tuče sve ostale lumia telefone..
da, stvarno... sa 920 na 8x? :/ imao sam oba i uz sve ove do sada mobitele l920 je valjda bika najljepši ali i i najbolji telefon. slike su fantazija a u low light tuče sve ostale lumia telefone..
Jel koristi tko Cortanu? Zanimaju me vasa misljenja. Osobno sam odusevljen s tim asistentom, koristim ju za paljenje navigacije, aktivaciju alarma, podsjetnike (vec sam zaboravio na one note) i uglavnom da tu i tamo isprica neki vic (jednom sam skoro sletio s ceste kad je ispricala onaj s galebovima 😊 ). Ugl fora stvar i cesti glas u mom stanu, sto s moje lumije sto s curine
Možda čovjek isprobava mobove, ako se ne varam, imao je i lumiu 520. 
Isao sam na put i trebali su mi novci, imao sam na prodaju 520 i 920, 920 je otisao prvi za dobre novce. I da volim mjenjat mobove, wp naravno. Poceo sam sa lumiom 710, pa 800, htc 8s, 520, 920,sada 8X a ostale sam bar usprobao jer mi kolega radi s mobovima..
Dobro da si odabrao HTC 8X. Žena mi ima Lumiu 630 i slike nisu bajne.
što se može naći najbolje trenutno u ponudi sa windows phoneom, do nekih 2000kn (njuškalo uključen)
Jel koristi tko Cortanu? Zanimaju me vasa misljenja. Osobno sam odusevljen s tim asistentom, koristim ju za paljenje navigacije, aktivaciju alarma, podsjetnike (vec sam zaboravio na one note) i uglavnom da tu i tamo isprica neki vic (jednom sam skoro sletio s ceste kad je ispricala onaj s galebovima 😊 ). Ugl fora stvar i cesti glas u mom stanu, sto s moje lumije sto s curine
Jedino cime me Cortana "odusevila", je potrosnja baterije... Ispocetka je bila fora,al posto nema lokalizaciju na Hrvatski, nije bas Bog zna sto upotrebljiva...
Upravo vijest na Windows Phone facebook stranici da ce WP9 dobiti svi WP8 uredaji pa i l520.
Ili sam ja slijep ili ne znam koju Windows Phone stranicu ti pratiš... ali ja na službenoj ne vidim nikakav post o tome, zadnji post mi je o Age of Empires: Castle Siege
što se može naći najbolje trenutno u ponudi sa windows phoneom, do nekih 2000kn (njuškalo uključen)
Mislim da ti je L925 u tom rangu pa i jeftinija. Jako dobar telefon s tako-tako baterijom
Mislim da ti je L925 u tom rangu pa i jeftinija. Jako dobar telefon s tako-tako baterijom
Takoder bi rekao L925...ja sam svoju nabavio novu novcatu (15 dana staru) bez ostecenja za samo 1300kn bijela, al sam i cekao jedno 15 dana i trazio..drugo mi nista bas ne pada na pamet. L1520 al ona je jos parsto kuna skuplja kao i L930 nekih 1000kn skuplja..Baterija je meni kao i na svakoj lumiji katastrofa (imao L820, L920 i sada 925), sada imam 27%, time since last charge: 8 hours...
neznam kolko ga zestoko koristis ali evo meni od negdje 10 ujutro skinut s punjaca, oko 40 min muzike na slusalice, nekih 10 min surfanja, malo dopisivanja na fejsu, pregledavanje maila, uslikao sam par slika i poslije 8 sati je na 60% s tim da je moja 920-ka stara skoro 2 god
Sto se tice ovog gore za 2000 kn, ja bi uzeo 730 ili 830, za njih znas da ce dobit wp 9, za lumiu 925 sumnjam jer onda mora dobit i 920, 820 i ti stariji sa dual core chipsetom a nekak moraju natjerat ljude da kupe nove uredaje tak da custo sumnjam da ce ti 925 dobit wp 9
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Takoder bi rekao L925...ja sam svoju nabavio novu novcatu (15 dana staru) bez ostecenja za samo 1300kn bijela, al sam i cekao jedno 15 dana i trazio..drugo mi nista bas ne pada na pamet. L1520 al ona je jos parsto kuna skuplja kao i L930 nekih 1000kn skuplja..Baterija je meni kao i na svakoj lumiji katastrofa (imao L820, L920 i sada 925), sada imam 27%, time since last charge: 8 hours...
Baterija na L925 nije bajna ali tebi je vjerojatno u pozadini sve uključeno jer meni uvijek drži između 20 i 35 sati.
Upravo vijest na Windows Phone facebook stranici da ce WP9 dobiti svi WP8 uredaji pa i l520.
de link
Od zadnjeg updatea na lumiji 630 za battery saver mi stalno piše installing, a kad odem na battery saver na storeu i stisnem update prikaže mi se error
Nemogu deinstalirat pa ponovno instalirat
Može li mi itko pomoći?
neznam kolko ga zestoko koristis ali evo meni od negdje 10 ujutro skinut s punjaca, oko 40 min muzike na slusalice, nekih 10 min surfanja, malo dopisivanja na fejsu, pregledavanje maila, uslikao sam par slika i poslije 8 sati je na 60% s tim da je moja 920-ka stara skoro 2 god
Sto se tice ovog gore za 2000 kn, ja bi uzeo 730 ili 830, za njih znas da ce dobit wp 9, za lumiu 925 sumnjam jer onda mora dobit i 920, 820 i ti stariji sa dual core chipsetom a nekak moraju natjerat ljude da kupe nove uredaje tak da custo sumnjam da ce ti 925 dobit wp 9
Najvise za dopisivanje pa messenger pojede, i surfanje IE...2 maila + live.com (dakle tri maila), od tih se 2 sink cim dode novi mail. Lokacija mi je ugasena uvijek, inace bi jos krace trajala baterija. Moja 925 je stara niti 2 mjeseca.
U vezi L830/730, nisam ih uzeo u obzir jer ih jos nema (mozda je ova u eDigital 730 mada mi se cini da oni to jos uvijek nemaju u skladistu...) a i sam gledam 830 i premisljam se da li zamjenim svoju 925 za 830 kad dode..A L925 i ostale bi trebalo i ja ocekujem da ce dobiti wp9.
Baterija na L925 nije bajna ali tebi je vjerojatno u pozadini sve uključeno jer meni uvijek drži između 20 i 35 sati.
Je da, sta bi po tebi trebalo ugasiti tj kako ti drzis? Neznam koliko automatska sink mailova pojede baterije??
Ja na raspolaganju imam 1400 kn, jel bi se dala naći lumia 925 za tolko?
A i jel ona bolja od 920 i zašto?
| 3 | Bolja je 920 |
|---|---|
| 7 | Bolja je 925 |
Ja na raspolaganju imam 1400 kn, jel bi se dala naći lumia 925 za tolko?
A i jel ona bolja od 920 i zašto?
Bas neznam jel bolja 920 ili 925...920 ima svakako cvrsce kuciste, moja 925 malo zna krckat ako se stisne straznji dio, to nije bilo kod 920 nikako. 920 ima 32gb 925 16gb, 925 je laksa, tanja i osobno meni ljepsa od 920. Mozda ima nesto bolju kameru 925. Ko sta sam rekao nasao sam novu 925 za 1300kn tako da strpi se i prati njuskalu mislim da bi je trebao nac za 1400-1500 svakako.
ako nades za te novce uzmi, zasto ne ali to ces malo morat cekat dok ne naletis...recimo ja sam na budgetu od 1100 kn trazio 820 i nisam nasao, neke su cak po 1600 kn bile i onda bezveze potrazim 920 i kupim za 1150 uz malo spustanja cijene, jos je i otkljucana na sve mreze, ovako nema neke razlike izmedu ta 2 modela, neces nista izgubit ako uzmes 920
Osobno mi je 920 ljepša, a i sviđa mi se kad je mob deblji, samo bih zbog metalnog kućišta 925 uzeo, budem još se informirao.
neznam jel ti amoled naspram ips lcd-a nesto znaci
E vidis za tu razliku nisam znao, najbitnije mi je da je crna boja CRNA i da se baš ne vide pikseli, ostalo lako, sad ne znam kolko se na tom lcdu vidi crna.
Kod L925 je samo okvir metalan i sklize se dosta, 920 ima bolji grip, barem meni. Takoder ako ogrebes metal, daleko vise ce se primjetit nego na plastici na 920. Ekrani su vise manje meni jednaki..nisam primjetio neke vece razlike, pogledaj na youtubeu ako ima neka usporedba pa vidi..
E vidis za tu razliku nisam znao, najbitnije mi je da je crna boja CRNA i da se baš ne vide pikseli, ostalo lako, sad ne znam kolko se na tom lcdu vidi crna.
imao sam 820 prije svoje 920 i moram rec da je amoled zakon i bas mi fali na 920, pogotovo kod glancea. Ako ti nije bitna memorije uzmi 925, to je moje misljenje
Kod AMOLED zaslona je još karakteristika da su boje više saturirane nego kod drugih zaslona.. i bijela nije baš bijela
također, kamera kod Lumia 925 daje oštrije slike od L920 zato što ima jednu leću više.
Kako kome ali meni je IPS zakon a na L920 crna boja je super..
Kod AMOLED zaslona je još karakteristika da su boje više saturirane nego kod drugih zaslona.. i bijela nije baš bijela
također, kamera kod Lumia 925 daje oštrije slike od L920 zato što ima jednu leću više.
To je istina, ali se bar to može regulirati u display settingsima kod wp-a.
Moja 920 je krckala kao luda, ne samo straga, nego kada uzmem normalno u ruku, tj. blago pritisnem bocne ivice.
de link
http://www.nokiapoweruser.com/2014/09/16/windows-phone-9-to-be-available-for-all-existing-windows-phone-8-devices-preview-in-january-2015/