WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.044.011
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: WP8 - Općenito
omomomomoomm kaže...

za 1700kn neces dobiti nikakav posteni android neg nesto sto ce ti za mjesec dana laggati ko ludo. mozda neki rabljeni gs4,m7 oni bi se mogli kupit za nekin 1700-1900kn

A S4 mu kao neće lagati?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
13 godina
WP8 - Općenito
Ovisi sto tebi znaci laggati. Moja cura ga ima vec preko godinu dana i kad sam ga god primio u ruke nije laggao sral bi da velim da lagga a srugi je par rukava sto je plastican i jako krhak i voli se cesto pokvariti (njezin 3 puta bio popravljan pod garanciju)Inace nisam pobornik androida taj OS mi je zadnji izbor za mobitel vjeran sm iosu i wp.. Eh da s4 jedino malo otvara sporije kontakte i listu poziva tu imam osjecaj da je spor al to nijeneka strasna stvar. Ispricavam se na off topicu. Dal netko zna dal se na htcu 8x moze zamijeniti samo staklo jer prilikom pasa staklo je pulli ali touch i sve najnormalnije funkcionira.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Jel ima netko problem s punjenjem na Ativ Su? Stavio sam ga oko četiri pola pet(danas) i bio je na nekih 15-20 % i do sada (7 sati) se napunio do 60% Jel to Windows ne zna izračunat koliko ima baterije, ili je nešto drugo u pitanju? Hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina
WP8 - Općenito

upali ga i ugasi vjerojatno ce ti onda pisati 100%

0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...
Ovisi sto tebi znaci laggati. Moja cura ga ima vec preko godinu dana i kad sam ga god primio u ruke nije laggao sral bi da velim da lagga a srugi je par rukava sto je plastican i jako krhak i voli se cesto pokvariti (njezin 3 puta bio popravljan pod garanciju)Inace nisam pobornik androida taj OS mi je zadnji izbor za mobitel vjeran sm iosu i wp.. Eh da s4 jedino malo otvara sporije kontakte i listu poziva tu imam osjecaj da je spor al to nijeneka strasna stvar. Ispricavam se na off topicu. Dal netko zna dal se na htcu 8x moze zamijeniti samo staklo jer prilikom pasa staklo je pulli ali touch i sve najnormalnije funkcionira.

Može se zamjeniti samo ekran na 8X-u, ali ti to nebi preporučio. To ne možeš sam osim ako imaš alat.

Ja sam ženi nedavno zamjenio cili ekran staklo+touch.

Problem ti je što ti se lako može sve shebati kod mjenjanja samo dijela. 

Komplet je jako jednostavno zamijeniti.

E da, na ebay-u imaš touch+staklo za cca 38-50$.

Evo ti tema koju sam otvorio za ekran.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/htc-8x-ekran/210576.aspx

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 22:43 (amater_2).
14 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

upali ga i ugasi vjerojatno ce ti onda pisati 100%

Nije to toga, puni se mob i dalje... Nije da zaštopa na jednom broju, i dalje se diže postotak

14 godina
Prvo probaj drugi punjac pa onda trazi uzroke dalje.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
13 godina
WP8 - Općenito

Meni se je 8x doksam ga jos ja koristio isto tako znao vjecno puniti a ubiti je bio pun. ja sam ga ugasio u upalio i baterija je bila svaki put na 100%. jesi probao uopce? meni je to pomoglo dosta puta al nemora znaciti da ce i tebi mozda kod tebe nije softverski nego hardverski problem

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ja više molim da je to zbog firmwarea

0 0 hvala 0
11 godina
WP8 - Općenito

cisto pitanje koliko po vama vridi lumia 920, garancija godinu dana, sve mreže, trazi covik 1200kn a prijatelj se misli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

ako je u top stanju, odna da. ovako ju ne bi uzeo.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 2 hvala 0
11 godina
WP8 - Općenito

Dobro je stanje, ocuvana bas, dobije se i oni fatboy punjac. A on bas zapeo za nokiu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thebatman kaže...

Dobro je stanje, ocuvana bas, dobije se i oni fatboy punjac. A on bas zapeo za nokiu...

Nema se šta mislit, kupiti! :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
thebatman kaže...

cisto pitanje koliko po vama vridi lumia 920, garancija godinu dana, sve mreže, trazi covik 1200kn a prijatelj se misli...

Bas sam sada pronjuskao na njuskalu i ne vidim mobitel koji je bolji za tu cijenu.

- Psiho246
18 godina
WP8 - Općenito

Stigao neki update za DwP 8.1.1... Nemam pojma o čemu se radi...

L920 CV u pitanju...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
WP8 - Općenito

HTC predstavio WP inačicu M8. direktan konkurent lumiji 930, po meni i bolji. dizajn, kvaliteta, procesor, baterija, zvučnici, microsd utor na strani htc. jedino je kamera ostala ona loša ultrapiksel

http://www.gsmarena.com/htc_one_m8_for_windows_goes_official_with_duo_camera-news-9399.php

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 20:35 (zuper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Jel se igdje može vidjeti šta je donjeo ovan novi apdejt?

0 0 hvala 0
12 godina
Dex.pwn kaže...

A di ova mlađarija ide u skolu da mi je znat? Na nijednom dijalektu nase Domovine a ni sire di se prica slican jezik ne govori se " donjeo " vec se govori " donio " a isto tako se ne pise " apdejt " već se pise "update" ili po naški "nadogradnja". Skužajte (oprostite) al mora sam reć.
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
17 godina
nicky.sl kaže...
Dex.pwn kaže...

A di ova mlađarija ide u skolu da mi je znat? Na nijednom dijalektu nase Domovine a ni sire di se prica slican jezik ne govori se " donjeo " vec se govori " donio " a isto tako se ne pise " apdejt " već se pise "update" ili po naški "nadogradnja". Skužajte (oprostite) al mora sam reć.

Neki i ne idu, picavaju nastavu :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Dex.pwn kaže...

Glupo je ispravljati nekoga, kad i sam imaš nekoliko grešaka u svom tekstu.

12 godina
WP8 - Općenito
Nisu greške već je "ikavica" oliti dijalekt koji se govori u Dalmaciji
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
nicky.sl kaže...
Dex.pwn kaže...

To oni po Vukovski, a i blizu je Die Grenze pa ništa čudno.

Hejjjjj
14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Dex.pwn kaže...

Ako ćemo po tvome, tvoje greške su:

di = Gdje
mlađarija = Mladež

skolu = školu

nase = naše

sire = šire

di = gdje

slican = sličan

prica = priča

vec = već

ne pise = ne piše
pise = piše

po naški = po našem
nadogradnja = Ažuriranje

U svakom slučaju imaš više grešaka od mene :) (13 komada)

12 godina
WP8 - Općenito
Ja san pisa i pišen ikavicom a kvaćice mi na mobitelu idu na živce kao i izraz "DONJEO" koji mi je toliko zasmeta. Laku noć odo ja leć i nemojmo bezveze dizat tenzije i "spamat" temu.
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
protjeran
WP8 - Općenito
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
Moj PC  
1 2 hvala 0
18 godina
WP8 - Općenito

Ovo ne vjerujem... Opće poznato je da winsi baš nisu štedljivi što se tiče baterije..

HTC M8 je odličan na androidu, baš me zanima kak bu HTC M8 bil na winsima, naravno to će vrijeme pokazat..

Jedino sad ne znam dal bu imal iste power save opcije ko i na androidu, il će bit zakinut za tu hvale vrijednu opciju...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito
Moze li mi netko tko ima Nokiu Lumiu 930 napisati kakva iskustva ima s njom?
Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hrci24 kaže...

Citajuci iskustva korisnika, bas se nemre o njoj puno dobrog rec, po meni je to proizvod koji opce nije prosel kontrolu proizvoda, prije neg kaj je ugledal svijetlo dana!

Uglavnom imas na windows phone forum, di ekipa ostavlja dojmove o njoj, uglavnom ti je vecinom u negativnom kontekstu, s razlogom...

Jednom rijecju, horor.. Bar ono kaj sam ja procital...

A ima svega par korisnika koji su zadovoljni, relativno.. Svi problemi vezani uz nju, nisu izolirani slucajevi, neg globalni...

Nemre se osporit nokiji njezin dizajn, al iza toga dolazi, jad i tug!

Il cekat reviziju ili pricekat neko vrijeme (1god) da se rijese brojni problemi vezane uz nju...

Naravno, nekaj je softverske a nekaj i hardverske prirode.. Ono kaj MS nemre rijesit, mozs samo RMA, a i opet je pitanje da se ne nabasa na neki drugi primjerak, s nekim drugim problemom..

17 godina
odjavljen
hrci24 kaže...

imaš par postova prije moja iskustva i nikako nemaju veze s ovim dole napisanim...

zvonac kaže...
hrci24 kaže...

Citajuci iskustva korisnika, bas se nemre o njoj puno dobrog rec, po meni je to proizvod koji opce nije prosel kontrolu proizvoda, prije neg kaj je ugledal svijetlo dana!

Uglavnom imas na windows phone forum, di ekipa ostavlja dojmove o njoj, uglavnom ti je vecinom u negativnom kontekstu, s razlogom...

Jednom rijecju, horor.. Bar ono kaj sam ja procital...

A ima svega par korisnika koji su zadovoljni, relativno.. Svi problemi vezani uz nju, nisu izolirani slucajevi, neg globalni...

Nemre se osporit nokiji njezin dizajn, al iza toga dolazi, jad i tug!

Il cekat reviziju ili pricekat neko vrijeme (1god) da se rijese brojni problemi vezane uz nju...

Naravno, nekaj je softverske a nekaj i hardverske prirode.. Ono kaj MS nemre rijesit, mozs samo RMA, a i opet je pitanje da se ne nabasa na neki drugi primjerak, s nekim drugim problemom..

gle tema se zove se l930 bugs & defects, neće valjda pisat o tome kako je telefon super (a, što i je). za to postoji druga tema http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-930/286147-nokia-lumia-930-user-reviews.html. svaki model telefona ima svoju bug & defects temu. uostalom, tu na forumu nas par je ima pa ne vidim da se itko žali... :/

ne kažem da ljudi lažu, nego kažem da ti pretjeruješ sa ovom tvrdnjom.. ali baš ga pretjeruješ. problema ko i svaki drugi mob, ukratko.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina
WP8 - Općenito

Da bar pretjerujem, odmah bi ju sutra kupil..

Imal sam ju u planu...

Ne da mi se opet o njoj pisat, posto bi mogel dost rec o tom...

Ne znam, uglavnom razocarala me ta lumija skroz na skroz..

Ti i mozda vas par pojedinca, tj sretnika i mozes o njoj hvalospjeve pjevat..

Da vas je bar vise takvih..

Moj PC  
0 9 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice