WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.044.482
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WP8 - Općenito
Godin kaže...

Nabijem na k.... svu ovu modernu tehnologiju,ramove,gige,,kad se ne mogu javit na telefon po danu,jer na ovom "modernom touchscreenu" ne vidim ništa po sunčevom svjetlu.

Lumia 520.

Koliko para toliko muzike.

Ja sam se iznenadio kako je dobra vidljivost na suncu, Lumia 925.

17 godina
5220 kaže...
Godin kaže...

Nabijem na k.... svu ovu modernu tehnologiju,ramove,gige,,kad se ne mogu javit na telefon po danu,jer na ovom "modernom touchscreenu" ne vidim ništa po sunčevom svjetlu.

Lumia 520.

Koliko para toliko muzike.

Ja sam se iznenadio kako je dobra vidljivost na suncu, Lumia 925.

Bez obzira na vidljivost na sucnu i jos par stvari, za L520 uvijek bi rekao malo para za puno muzike :)

@Godin - ako vec nisi, stavi si svjetlinu na automatski (pa kada si na suncu se poveca) ili si stavi na odmah na najvise pa bi svakako trebalo biti bolje. Cini mi se da imas i opciju screan readability tako nesto pa i to probaj pronac u postavkama.

Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

jel netko dobio cyan na 520-ku na tele2?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

Da, meni frend još jučer dobio Cyan...

15 godina
Gam3r kaže...

ovaj nisam skontao ali oni koji imaju developer preview nemogu dobit cyan na mobitel ili sam u krivu? Ja imam DP na L520 i bilo je par vecih upgrejdova ali cyana nema i dalje. Znaci li to da moram downgrejdat pa opet upgrejdat bez DP da bi sve bilo dobro?

Ni meni nije htjelo update-at iz dp-a pa sam krenuo radit downgrade preko nokia recovery tool-a i ćim je registriralo drivere, ponudilo je cyan update bez downgradea. L925 ako je bitno

18 godina
amater_2 kaže...
Virty kaže...

Na moju 920 može jedino doći 7.8....izgubio sam nadu za 8.1 :)

Hm, jesi siguran. KLIK {#}

Naravno da sam siguran, upravo provjerio ima li nadogradnje, ofc da nema :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
neaktivan

Ja sam dobio Cyan prije 4-5 dana...tele 2.Nokia 520.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 14:00 (Godin).
16 godina
WP8 - Općenito

Evo instalira se 8.1 na 920 :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 14:29 (esko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

evo došao je i meni cyan, al sam najprije morao preko recovery toola povratiti sve skinuto sa preview for developers, i tek nakon toga napraviti update na cyan.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Daj nemojte više pisat xD Svaki put mi dođe da zaplaćem kad vidim svoj Ativ S :'( xD

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Daj nemojte više pisat xD Svaki put mi dođe da zaplaćem kad vidim svoj Ativ S :'( xD

12 godina
protjeran
Godin kaže...

Lumia 520.

"Nije žvaka za seljaka"... NHF,al nije ti L520 kriva,što neznas otic u postavke, display, i ukljucit "sunlight readability"... Cura mi ima L520, i ekran je na suncu citljiviji od mnogih iz High Enda...

13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

jel dobio tko na htc 8s 8.1, a da nije developer ?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Koliko ja znam 8s neće ni dobiti

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

znaci onda mora developer ic gore ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

Evo ti, prije ravno tjedan dana sam dobio i cyan i wp8.1 službeni na lumiji 520, ali nisam imao DP instaliran, na tele 2 sam, ali je otključan mob. {#}

14 godina
odjavljen

Ne kužim pitanje, ali znam da 8s bio s DP ili bez DPa neće dobit 8.1 jer ima malo interne memorije(4 GB)....

17 godina
ja imam htc 8x jos uvijek nisam dobio 8.1
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

8x bi trebao dibt(vjerovatno i hoće) al 8s neće dobit 8.1 ili možda hoće ali ne 8.1 update 1

0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

prestala mi je raditi tipka za volume down nakon upotrebe s-line maskice, pa vas pitam je li popravak toga uključen pod garanciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Pozdrav!Imam pitanje vezano uz zadnji update za DP 8.1 na L520.Prije sam mogao pogledati video isječak na Youtube-u koji se nalazi u nekom članku,npr. u Jutarnjem ili koji netko postavi na neki od foruma.Nakon zadnjeg update-a kada pokušam otvoriti video izbaci mi Error:Video could not be decoded.Ima li još tko ovakakav problem i kako ga riješiti?Hvala!

Reality is wrong. Dreams are for real.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 22:38 (ja,vrba).

0 0 hvala 0
18 godina
WP8 - Općenito

Ima dosta sličnih pitanja, ali kako to da za L920 nemam update, a na official stranici sad piše da je dostupan za sve mreže?

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ima dosta sličnih pitanja, ali kako to da za L920 nemam update, a na official stranici sad piše da je dostupan za sve mreže?

Je kupljen mobitel baš iz Hrvatske?

Ako je kupljeni rabljeni izvana ili recimo iz edigitala dofurani sa skladišta van države ima drugi carrier code i može se upgradeaati OS nakon što izađe za tu državu.

Potemkinhr#2800
18 godina
WP8 - Općenito

Kupljen je u Njemačkoj. Valjda je do toga.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

prestala mi je raditi tipka za volume down nakon upotrebe s-line maskice, pa vas pitam je li popravak toga uključen pod garanciju?

Jep, nosi na garanciju.

14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
Zašto mi nikad ne otvara stranicu Slobodne Dalmacije?samo bezbroj zbrčkanih slova.,i tako mjesecima...Lumia 520.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što se tiče  čitljivosti na suncu,dobro ste me i kritizirali,jer sam zbilja ispao seljak, ne namjestivši postavke svjetline na Automatski,već je bilo na "nisko".
Sad je bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 11:22 (Godin).
17 godina
WP8 - Općenito

Jucer, nakon cca dva tjedna cekanja, Lumia 925 je napokon u mojim rukama {#}

Mob je odlican naravno, samo je lose jer ima samo 16 odnosno 11-12gb memorije. Da bar ima za karticu bio bi skoro pa savrsen al ok. Al za 1300kn koliko sam ga ja platio, boljeg nema sigurno{#} (ispao me jeftinije od prodane L920).

Trebao bi preporuku nekog kvalitetnog screen protectora, po mogucnosti da se na njemu ne vide otisci prsta ako je to uopce moguce, pa ako moze neka preporuka sa ebaya, ili jos bolje ako netko sa foruma ima viska javite se.

Koji case koristite? Vjerovatno bi si uzeo jedan iako ne mislim to nosit previse..

Baterija ce biti losa vjerovatno kao i na L920, nikad mi nisu te baterije kako treba, slabo drze...

Windows Phone FTW
Moj PC  
4 0 hvala 2
18 godina
WP8 - Općenito

Jel ima još netko da je kupio Prestigio multiphone 8500 duo osim Bassa?

Ajmo ljudi javljajte se tko je kupio taj telefon i stavljajte svoja iskustva.

Danas bio kod prijatelja koji ima servis za mobitele i reko mu da bi kupio tog Prestigia, a on me isprdo do zemlje {#}

Kaže pa kud češ od svih mobitela to kinesko smeće, pokazo mi neki prestigio koji je kod njega na servisu i kaže evo za njega baterija koju čekam košta 160 kuna, a za samsunga od 4000-5000 baterija jeftinija.

Kaže bolje kupi iphone 4 za te pare, a ja ne bih ništa osim windows phonea, android imam i zgadio mi se, iphone ne volim itd.

Prestigio ima dobar hardware za te novce, jedino je pouzdanost odnosno kvaliteta nepoznanica za mene.

Nemam para da bacam na mob svakih 6 mjeseci pa ne želim da mi mob završi na servisu nakon mjesec dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WP8 - Općenito

Ja sam imao Prestigio androida,nakon godinu i pol  dana korištenja ne bi više išao na njih ni da sam uzeo android.

Iskreno kad sam ga ja kupovao nije bilo baš konkurencije u tom cjenovnom razredu,sad je ima čak i od "jačih" imena( nije da patim na marke).

Jedna od stvari koje su me živcirale (pretpostavljam da to neće bit problem kod WP) bio je nedostatak ikakvih updejtova i nepostojanje dodatne opreme u vidu maski i slično.

U globalu dosta loš mob,GPS-u treba 5 min da se spoji,često krešanje i resetiranje,baterija prducnula nakon godinu dana tako da sam ga na kraju punio 2x dnevno,kamera loša-po danu još prođe ali čim je slabije svjetlo jedva se išta vidi.

Radi se o 4055 modelu koji na papiru izgleda kao ok mob,ali nije.

Da napomenem da sam totalno nezahtjevan korisnik.

Za 200njak kn više dobiješ provjereni uređaj.

Nadam se da ti sam ti bar malo pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 15:38 (evang).

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice