WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.903
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Moraš još uvijek imat DP za 8.1, taj update je možda 8.0, i meni je tako bilo kad sam ažurirao :)

0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
izzy007 kaže...
Mislim da sam našao bug u WP8.1. Ili je možda do mene. Naime kalendar ne radi kako treba. Sutra je Velika Gospa. U Lock Screenu mi pokazuje " Velika Gospa Tomorrow: All day". to je ok. KAd otključam mobitel i pogledam na kalendar aplikaciju koja mi je u start screen-u u TILE-u od kalendara mi je dolje desno "čet 14" što je ok jer je to današnji dan, ali mi je gore lijevo "Velika Gospa čet: All day" iako nije danas već sutra. Kada otvorim kalendar i pogledam današnji dan nema unosa nikakvih ali za sutrašnji dan ima i piše "Velika Gospa". Tile od kalendara pogrešno pokazuje ili ima neka fora za koju ja ne znam pa je to razlog zašto to pokazuje, a ne bi trebao. Dali itko ima takvih problemčića? Ovo nije samo za blagdan. Mislim da mi je i jedan rođendan isto tako krivo pokazao u TILE-u od kalendara, dok lock screen pokazuje ispravno kao i sam kalendar kad se uđe u njega

meni je i na 8.0 i sada na 8.1 pisalo dan prije praznika "Tomorrow:praznik taj i taj"

14 godina
WP8 - Općenito

Review Lumie 930 iz prve ruke nakon tri tjedna korištenja.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo došao mi neki update za lumiu 520, instalirao se, gledam i dalje piše lumia black umjesto cyan, ali mi je pisalo kako će se kroz nekoliko trenutaka započeti skidati i instalirati dodatni update koji sadrži wp8.1, trenutno se ažurira, kad završi, za par minuta stavljam slike {#}

EDIT: evo slike, došao i cyan i wp8.1 službeni {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 0:33 (1BIT).
Moj PC  
6 0 hvala 4
17 godina
1BIT kaže...

Evo došao mi neki update za lumiu 520, instalirao se, gledam i dalje piše lumia black umjesto cyan, ali mi je pisalo kako će se kroz nekoliko trenutaka započeti skidati i instalirati dodatni update koji sadrži wp8.1, trenutno se ažurira, kad završi, za par minuta stavljam slike {#}

EDIT: evo slike, došao i cyan i wp8.1 službeni {#}

Meni nista ne dolazi, kaze da je up to date. Inace sam na vipu, di si kupio mob ti?

Windows Phone FTW
17 godina
WP8 - Općenito

Nadogradnja (za 520) je dostupna i u BiH.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DommY kaže...

Meni nista ne dolazi, kaze da je up to date. Inace sam na vipu, di si kupio mob ti?

Kupio sam u Links-u kao slobodan uređaj, nije vezan za operatera, mada ja sam na tele 2, ne znam dal bi to moglo pomoći, al probaj bez sim kartice u mobu potražit update {#}

14 godina
Ja sam isto instalirao, također kupljen kao slobodan uređaj.
15 godina
Jedno pitanje za vas ekipa. Tko od vas ima regiju postavljene na NE Hrvatsku u mobitelu? I ako to imate u telefonu dali to isto treba napraviti i u MS Accountu u Outlook.com
Što se uopće dobije promjenom regije? Ima li kakvih prednosti osim Cortane ako stavim na UK? I vidim da ako stavim u Outlook.com regiju na UK i odaberem Englesku da imam samo njihovu vremensku zonu. Dali će to utjecati na vrijeme u telefonu? Ne bi trebalo ali eto moram pitati.
17 godina
Kad ce Cyan za WP8.1 Update 1?
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
18 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
Kad ce Cyan za WP8.1 Update 1?

za one koji nisu na developers previewu update 1 bi trebao doći krajem godine

17 godina
WP8 - Općenito

Znaci bosanska 520 vec ima update na Cyan, a ja sa Finskom/Norveskom 920 jos nisam dobio.
Malo je reci da sam razocaran jer sam ocekivao dobit update medu prvima ali ok izgleda da bi trebao doc svaki cas... {#} 

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Moze li neko postaviti onu stranicu sa svim mobitelima koji su dobili WP8.1.

ARSENAL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
anel kaže...

Moze li neko postaviti onu stranicu sa svim mobitelima koji su dobili WP8.1.

Link

Windows Phone FTW
16 godina
WP8 - Općenito

evo i ja instaliram upravo CYAN update za svoju lumiu 520 (tele 2 ) bio na DP gdr1  vratio se na wp8 i odma mi naslo sluzbeni  win 8.1 update {#}

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Da li netko zna jel ima kakav (besplatni?) program za gledanje mkv filmova za wp8/8.1 ?

Trust Me, I'm an Engineer :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

Hebemu ovaj 8.1 prije stize na 520 nego 820. Mislim stvarno koj k Microsoft? Najavljuju da ce stic vec mjesecima, a od njega ni traga za mnoge.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
gamer34 kaže...

Hebemu ovaj 8.1 prije stize na 520 nego 820. Mislim stvarno koj k Microsoft? Najavljuju da ce stic vec mjesecima, a od njega ni traga za mnoge.

Možda to ima veze sa činjenicom, da je L520 najprodavaniji WP smartphone???

14 godina
I sta zato oni koji su platili i vise dobivaju losiju podrsku. Po meni je 8.1 vec odavno trebao bit dostupan za sve prema tome koliko ga najvaljuju, ali nista.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
15 godina
WP8 - Općenito

hi

imam nokiu 625, te w8.1

te sam primjetio jednu manu koja me smeta

naime, ako obavljam poziv te ga želim prekinuti. to isključivo mogu na tipku preko touch screena

dok se isti na power tipku nemože prekinutu..... ali se telefon može na istu tipku zaključat, te dok se neotključa poziv se nemože prekinut...

koristio sam iphone oko  6 godina te malo android...... a sad w phone..... i to je jedini os gdje se poziv neprekida (ili bilo koja druga operacija) na power/lock tipku...

dali sam ja jedini il to još nekome smeta?

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Odlucim i ja da preko kompa vratim 8.0 pa da instaliram cyan na svoju 1020.

Koji uzas jbt led. Sada kada mi dodje obajvjest npr. na messenger i ja hocu da otvorim poruku preko notifikacijskog centra on meni otvori messenger da saljem novu poruku i onda ja moram ici back pa onda opet u aplikaciji kliknuti na novu poruku. 

Primjetio sam da to radi kada je tel zakljucan pa izadje gore ona mala obavjest kad poruka tek dodje i ja odmah kliknem. Nije se desavalo sa dev prev. 8.1

Meni baterija sada jos brze se prazni {#}

Kvalitet slika mi je ostao isti tako da def nije vrijedilo muke i zajebancije sada...

I tel mi je opet ispao i sada kad ga protresem cujem unutra nesto kako zvecka {#} i nekad me tokom poziva ljudi lijepo cuju a nekada skoro nikako stalno nesh prekida pa izgleda da sam zeznuo mikrofon ili natenu za signal {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

sto se tice updatea, sablona nije da prvo dobiju jaci uredjaji, nego noviji... iako ne nuzno bas tocnim rasporedom njihove starosti, ali otprilike, u prvom valu noviji uredjaji, a u drugom, trecem valu stariji, odn najstariji... zato L820 i L920, kao prvi WP8 uredjaji, dobivaju medju zadnjima, jbg... plus sto konacna dostupnost ovisi i o samim operaterima...

WP 8.1 GDR1 DP @ Lumia 820
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Imam dobru priliku da kupim 930. Ne znam samo koliko da cijenim svoju 1520. Nemam jamstvo za nju i ima pokoji trag korištenja.Naravno da od prvog dana radi bezprijekorno osim zagrijavanja u dijelu gdje je kamera.Na njuškalu sam stavio 2350 što mislim da je možda malo i previše.Molim pomoć oko formiranja cijene

2 1900
7 2000
3 2100
1 2200
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 21:27 (geci1981).

0 0 hvala 0
14 godina
Jamstvo ide preko IMEI-ja pa ne bi trebalo biti problema ako jamstvo nije pisano. Ovisi koliko su tragovi korištenja. Ukoliko nema jamstva, puno je 2350.
11 godina
WP8 - Općenito

Na zalost prodao sam svoju 1020. jebiga ne pase mi windows, previse me android razmazio i nikako se naviknuti na neke stvari. Pozdrav svima i sretno dalje :)

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

imam jamstveni list od prodavaonice u kutini. Ali bez datuma. Samo žig i potpis prodavaća. Trag korištena je vidljiv na jednom ćošku koji je uzrokovan padom iz đepa...jbg...opet dilema...dati 100 e vise za 930...nikako da se naviknem na veliki ekran 😒

0 0 hvala 0
14 godina
geci1981 kaže...

imam jamstveni list od prodavaonice u kutini. Ali bez datuma. Samo žig i potpis prodavaća. Trag korištena je vidljiv na jednom ćošku koji je uzrokovan padom iz đepa...jbg...opet dilema...dati 100 e vise za 930...nikako da se naviknem na veliki ekran 😒

Ako se nikako nemres naviknut definitivno mjenjaj, nemas tu sta, biti ce ti puno ugodnije. Inace za garanciju probaj se raspitat u toj prodavaonici pa mozda nesto ipak vrijedi.

17 godina
WP8 - Općenito

Aplikacija za kalendar koja prikazuje cijeli mjesec na live tileu? 

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geci1981 kaže...

Garancija ti je u redu ako je mobis-ova. Ja na svojoj nemam ni žig ni podatke o uređaju pa je prošlo sve bez pitanja.

18 godina
geci1981 kaže...

nikako da se naviknem na veliki ekran 😒

Naviknut ćeš se, al dok se navikneš, nebuš tak brzo više vraćao na mali ekran..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice