WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.044.011
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WP8 - Općenito
Kako ugasit vibraciju na L625. Mislim na dodirne tipke.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
12 godina
x18x05x kaže...

Pojma neznan!!!! Evo prigleda sve i nema
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
18 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
x18x05x kaže...

Pojma neznan!!!! Evo prigleda sve i nema

Ako pod Settings imas opciju ''touch'' , ulaskom u nju bi trerbao imati i on/of za ''navigation bar '' ... stavi na off i mislim da bi trebao  restartati mob ... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2014 19:45 (unimatrix001).
16 godina

Napravljeno. Hvala na pomoći.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 0:05 (x18x05x).
12 godina
zvonac kaže...
geci1981 kaže...

nikako da se naviknem na veliki ekran 😒

Naviknut ćeš se, al dok se navikneš, nebuš tak brzo više vraćao na mali ekran..

To je relativno...Imao sam mobitela sa ekranom od 5" i koristio ih dugo. Trenutno sam na 4.5 i puno mi je lakse i komotnije koristiti manji ekran.

Enjoy The Silence
13 godina
WP8 - Općenito

Pozdrav svima!.

U fazi sam kupovanja novog moba ,i WP mi se sviđa,mislio sam potrošiti cca 1500njak kn,za oko mi je zapela Lumia 625,zanima me da li ima još kaj u tom cjenovnom razredu?

Jel problem što je to prošlogodišnji model?

0 0 hvala 0
17 godina
evang kaže...

Pozdrav svima!.

U fazi sam kupovanja novog moba ,i WP mi se sviđa,mislio sam potrošiti cca 1500njak kn,za oko mi je zapela Lumia 625,zanima me da li ima još kaj u tom cjenovnom razredu?

Jel problem što je to prošlogodišnji model?

Razmisli o L925 za 1700kn! 

Windows Phone FTW
13 godina
WP8 - Općenito

U domaćem dućanu za 1700?

0 0 hvala 0
17 godina
evang kaže...

Ne bas nazalost, mobicity.co.uk.

Windows Phone FTW
13 godina
WP8 - Općenito

Da znam za to,gledao sam i preko njih 625 ispada 1100kn,925 1700.

Nisam ni sam pametan da li da naručujem ili da uzmem kod nas {#} ,moram još prespavat.

1 0 hvala 0
17 godina
evang kaže...

Da znam za to,gledao sam i preko njih 625 ispada 1100kn,925 1700.

Nisam ni sam pametan da li da naručujem ili da uzmem kod nas {#} ,moram još prespavat.

Ja ako ne nadem povoljno na njuskalu znaci nekih 200kn-300kn nize, budem sigurno narucio sa mobicitya.

Windows Phone FTW
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

poz, evo mene sa dojmovima l930.

o bateriji, one stvari da je baterija sranje jednostavno ne stoje... bez beda izguram dan i pol a ja sam jedan od onih koji ništ ne gase (osim NFC i bluetootha jer to ni ne koristim)...

na ekran mi se je bilo malo teže priviknuti ali eto nakon par dana i to je sjelo na svoje mjesto. sad mi je super ali ne toliko da bih (da mogu birati) žrtvovao glance. tek sad vidim koliko je glance ubiti jako ali jako super stvar. mogu ja i bez njega ali nije to to :D.

purple hue sam rješio tako da sam izbrisao display (postavite si godinu na telefonu na 2300 i onda samo tap i ovaj javi da je certfikat istekao i dali želiš deinstalirati). em su sada boje bolje, nema purple hue i nema parcijalnog bleedanja ekrana... ms je uspješno zayebao display drajver , to mu se mora priznati.

pregrijavanje? koje pregrijavanje? pregrijavanja nema, telefon bude topao nakon korištenja ali ne i vruć kako se dalo po nekim forumima isčitat. barem meni ne bude vruč.

telefon mi odlično leži u ruci ali opet kako i nebi kad sam i sa l1520 balansirao sa jednom rukom kad je to trebalo. razlog zašto sam je prodao je upravo ta njena veličina. preko ljeta mi je još bilo OK ali sad kad počmem opet planinarit morao bih imat posebnu torbu samo za nju.

za l1520 sam dobio surface RT 64GB  sa touchcover tipkovnicom + 100eURA. nikako mi nije žao jer je ovaj odličan, da je pro bilo bi bolje ali i puno skuplje. i ovaj ima desktop sučelje sa normalnim win opcijama i vjerujte mi kada kažem da nikako nije ugodno windowse u deskotopu koristiti isključivo sa prstičima. da se, to svakako ali samo ćete se naljutit

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
8 1 hvala 6
13 godina
WP8 - Općenito

Ovo je moje razmišljanje:

625ica,kod nas u dućanu se može nać za 1500kn,preko MC je 1100njak i upitno je da li se isplati zaj*bavat sa online naručivanjem za 400njak kn.

Dok je 925ica kod nas najjeftinija preko lokalnog online dućana 2400kn, tu je već osjetna razlika.

0 0 hvala 0
17 godina
evang kaže...

Ovo je moje razmišljanje:

625ica,kod nas u dućanu se može nać za 1500kn,preko MC je 1100njak i upitno je da li se isplati zaj*bavat sa online naručivanjem za 400njak kn.

Dok je 925ica kod nas najjeftinija preko lokalnog online dućana 2400kn, tu je već osjetna razlika.

Meni 400kn itekako znaci tako da bi radije kupio na mobicity. Jedino je malo zeznuto jer bi trebalo slati na garanciju u UK, al nema veze. 

Windows Phone FTW
16 godina
protjeran
DommY kaže...
evang kaže...

Ne bas nazalost, mobicity.co.uk.

Gdje vi vidite l925 za 1700 kn?

Kolko ja znam plaća se incVAT cijena?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
13 godina
WP8 - Općenito

216,77€ je trenutno ,to je cca 1625kn,da gledaš ovu Ex VAT cijenu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
evang kaže...

216,77€ je trenutno ,to je cca 1625kn,da gledaš ovu Ex VAT cijenu

Zašto da nju gledam?

Na internetu ljudi govore da se plaća incVAT cijena, jedino da trvtke dobivaju po exVAT cijeni.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
17 godina
WP8 - Općenito

Oni valjda neznaju da smo mi usli u EU pa za nas vrijedi ona cijena bez poreza, dakle niza. Nemoj ih pitat zasto ni nista u vezi toga!

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WP8 - Općenito

Pozdrav. Imam Lumiu 920. Kvaliteta izrade vrhunska, još je plave boje. Super izgleda. Kamerom sam prezadovoljan i posramim sve kolege s razvikanim Samsungima etc. kad se fotka pri slabom svijetlu. Uglavnom uređaj je fantastičan, ali počeo me jako smetati WP8 (WP 8.1 mi ne znači puno).

Ovo mi je već drugi WP uređaj i mislim da su mi kockice i limiti konačno prisjeli. Sad problem je, da li se uopće isplati uzimati novi Android do cca 1700kn koji bi bio tu negdje s L920? Gledao sam Xiaomi Note za tu paru i ima dobre specifikacije, samo da li je i izrada na nivou?
I drugo pitanje koliko bih mogao dobiti za L920 staru cca 9 mjeseci s garancijom i silikonskom maskom ako odlučim preći na droide?

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Lovac kaže...

Pozdrav. Imam Lumiu 920. Kvaliteta izrade vrhunska, još je plave boje. Super izgleda. Kamerom sam prezadovoljan i posramim sve kolege s razvikanim Samsungima etc. kad se fotka pri slabom svijetlu. Uglavnom uređaj je fantastičan, ali počeo me jako smetati WP8 (WP 8.1 mi ne znači puno).

Ovo mi je već drugi WP uređaj i mislim da su mi kockice i limiti konačno prisjeli. Sad problem je, da li se uopće isplati uzimati novi Android do cca 1700kn koji bi bio tu negdje s L920? Gledao sam Xiaomi Note za tu paru i ima dobre specifikacije, samo da li je i izrada na nivou?
I drugo pitanje koliko bih mogao dobiti za L920 staru cca 9 mjeseci s garancijom i silikonskom maskom ako odlučim preći na droide?

Mozes za 1700kn nabavit solidan Android, pogotovo ako u obzir dolaze polovni. Novi za tu cijenu imas Xiaomi Mi3 koji je stvarno dobar za tu cijenu.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
13 godina
WP8 - Općenito

Imaš i Xperiu M2 ak nečeš kineza.

0 0 hvala 0
14 godina
Lovac kaže...

nemoj uzmati neki skup uredjaj, jer ces se svakako vratiti na Windows Phone, vidjeces ;)

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
WP8 - Općenito
Ja dugogodisnji zakleti Androidas (jos od verzije 2.2), prominija sam gomilu uređaja od najjeftinijih do najskupljih odgovorno tvrdim NIKAD VISE NISTA OSIM WP-a.
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Velika je razlika izmedju wp8 i 8.1 pogotovo na 920. Ja nekidan prodao svoju 920 za 1500kn i bio sam obasipan pozivima. Trebali mi novci hitno, a imam namjeru uskoro uzet 930 ili opet 920 jer je uredjaj fantastican.

18 godina
WP8 - Općenito

Ajde, budem onda pričekao još official 8.1. To vjerujem, uvijek postoji strah da će mi biti žao.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Debrandirao sam Lumiu 520 (RM-914) sa Vipovog firmwarea. Mi nemamo naš vlastiti CV, nego ustvari onaj hungary, jel tak? U Aboutu, onom manje detaljnom, piše CEE-SW. To je to, ne?

Early adopter
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Ako ti ne pase OS, ne pase ti OS i bojim se da je tesko da ce WP8.1 to nekako promijeniti, osim ako ti ne fale neki featuri koji dolaze u 8.1.

Ako kupujes Android za 1700 kuna, bojim se da ce te razocarati kvaliteta izrade bilo kojeg Androida u tom cjenovnom rangu. Kvaliteta izrade l920 je na jednom visem nivou.
Ja ti osobno preporucam neki Sony ako vec uzimas Androida, oni me jedini nisu razocarali kvalitetom izrade, sto ne mogu rec za HTC, Samsung i LG. Ove nove kineze nisam probao koristiti ali pretpostavljam kakve su izrade. 

- Psiho246
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

treba mi pomoc nece mi telefon sam da se zakljuca i neradi mi srednja tipka huawei 300 molim za pomoc hvala

0 1 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...

Ako kupujes Android za 1700 kuna, bojim se da ce te razocarati kvaliteta izrade bilo kojeg Androida u tom cjenovnom rangu. Kvaliteta izrade l920 je na jednom visem nivou.
Ja ti osobno preporucam neki Sony ako vec uzimas Androida, oni me jedini nisu razocarali kvalitetom izrade, sto ne mogu rec za HTC, Samsung i LG. Ove nove kineze nisam probao koristiti ali pretpostavljam kakve su izrade. 

iPhone 5 se može naći za nekih 1800kn, ako si voljan čekati i biti uporan, viđao sam ih za toliko. HTC One M7 može za 1900, možda nategnutih 1800, ali opet treba biti vrlo uporan.

Ali da, kvaliteta nokie je na jednom većem nivou od praktički svih androida u tom cjenovnom rangu. Mislim da bi čak mogao i navući neku 925, nije neka velika razlika između mobitela ali eto..

Swedish latin super funk.
13 godina
WP8 - Općenito

za 1700kn neces dobiti nikakav posteni android neg nesto sto ce ti za mjesec dana laggati ko ludo. mozda neki rabljeni gs4,m7 oni bi se mogli kupit za nekin 1700-1900kn

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice