Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 992.064
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Nema nikakve veze,sve što je na bazi stocka!

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

kako kopirati sve slike, bas sve , s mobitela ? 
kada idem npr. u whatsapp mapu tamo su zadrzane samo zadnjih 30-ak slika, a kada odem na DCIM tamo su naravno samo one koje sam ja uzeo.
No imam sačuvanih slika na mobu koje se ne nalaze nigdje gore navedeno pa me zanima kako da baš sve slike s mobitela kopiram ili nekako prebacim na pc ?  

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Joj nikako dočekati taj Kitkat

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

može li netko napisati nesto o

dk26 dock punjaču

kakva je brzina punjenja

i da li se može povezati sa pc ili je namjena samo punjenje baterije?

zadovoljni /nezadovoljni?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jel netko možda zna u čemu je problem imam xz godinu dana i prije neki dan sam primjetio da mi se prilikom javljanja na poziv ponekda uključi i zvučnik dali netko možda zna u čemu je problem i kako da ga riješim ??  

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z
wick kaže...

može li netko napisati nesto o

dk26 dock punjaču

kakva je brzina punjenja

i da li se može povezati sa pc ili je namjena samo punjenje baterije?

zadovoljni /nezadovoljni?

Imam zamjenski dk26 punjac s eBaya i s njim sam zadovoljan. Oko 4 puta je jeftiniji od orginalnog, a radi svoj posao.

Ne moze se spojiti na komp, tj. ak se spoji samo puni - to nema veze s punjacem nego cisto radi toga sto su samo 2 pina.
Brzina punjenja je tu negdje. Nisam bas stopal, nego cisto po procjeni, tak da ako ima razlike u brzini onda je minimalna.

Najbitnije od svega:
Kod orginalnog docka moras skidati zastitnu masku od mobitela da bi ga mogel staviti u dock, a to zna biti pain in the a** Tak da po mojem potrazi si na eBayu dock u kojeg ide mobitel s maskom.

Pravi programeri programiraju binarno!
14 godina
odjavljen
nisde098 kaže...

Jel netko možda zna u čemu je problem imam xz godinu dana i prije neki dan sam primjetio da mi se prilikom javljanja na poziv ponekda uključi i zvučnik dali netko možda zna u čemu je problem i kako da ga riješim ??  

Ja imam isti problem, samo što onda nemogu niti ekran ugasiti pomoću onog senzora.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Također imam taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jel se isplati uzeti Xperiu Z zaključanu na Tele2 mrežu, jel se može otključati preko IMEI koda ?   I jel ima nekakve veze to s bootloaderom što je zaključan na mrežu, pošto bi sigurno napravio root na mobitelu. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Siguran si da je zaključan? Zato jer Tele2 u 95% daje otključane. 

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
poceo je zakljucavat u zadnje vrijeme
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
14 godina
Sony Xperia Z

Meni se to s zvučnikom isto znalo desiti nekoliko puta, češće na 4.2

Više nemam problema s tim. Probajte u postavkama poziva onemogučiti ono "pojačanje govora" ili tako nešt, mislim da to s tim ima veze.

Meni se je čak par puta znalo desiti da slučajno, kad vračam prst nakon odgovaranja na poziv, stisne na ekranu zvučnik pa ga uključim.

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Zna li netko gdje najjeftinije popraviti razbijeno staklo i ekran od xperie Z i koliko košta ?

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Siguran si da je zaključan? Zato jer Tele2 u 95% daje otključane. 

piše da je zaključan na tele2 mrežu

14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Dilema...ostati na Z ili si ostaviti Z1 comp. ?

0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia Z

Ja bih z1 naspram z jer je ekran malo kvalitetniji. U smislu same kvalitete,svaka xz koju sam dosad imo (ukljucujuci ovu s koje pisem) ima ekran koji ako mrvu jace stisnes razljeva boje. Kod z1 to nije slucaj.

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Sony Xperia Z
pozdrav,
stigla moja Z s popravka, odmah prozitivno T-mobile (skinuo sam Sony protector) ali jamstvo i dalje veži, znam da je bilo priče o tome da li vrijedi ili ne.... Na Z je promijenjeno:
zvučnik, baterija, atenski kabl, naljepnice, software i skripta, formatiranje memorije i test

U među vremenu je stigla Z1, i jedino što mogu reći jest masa je dosta veća, lijepo je to izrađeno, ove razlike u taktu procesora i ne donose neke novine, Z je fluidna super... Ekran ah, sve je to isti isprdak, malo bolji prikaz, ovi kutovi to nešt ko gleda u mobitel pod nekim divljim kutovima ? Sve u svemu Z1 je malo uljepšani Z, super je otvor za slušalice pa barem tu poklopac preživi jer ga na Z1 nema....
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...
nisde098 kaže...

Ja imam isti problem, samo što onda nemogu niti ekran ugasiti pomoću onog senzora.

Jel se kod vas radi o ovome:

http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z-ZL-ZR/problem-with-ear-speaker-on-my-xperia-Z/td-p/413041

Ako da biće da je ovo odgovor:

Re: problem with ear speaker on my xperia Z

As I stated earlier, Sony is admitting this issue with ear speaker and this is definetly a hardwear issue. Just take it to the repair center and they will replace your ear speaker with a new one.

My phone is working perfectly after taking it to a repair center.

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Ne znam, lik uopće nije rekao koji je problem. Samo da ga zeza zvučnik. 

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Kako mi se čini, Kitkat za XZ tek u svibnju (pogledajte komentare):
http://mob.hr/krece-kitkat-nadogradnja-za-sony-xperiju-z-z1-i-z1-compact/ 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

U 2. kvartalu godine kreće pa je moguće. 

0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia Z

http://www.xperiablog.net/2014/03/19/xperia-z1-kitkat-build-is-live-see-some-full-res-camera-samples/

Evo za za Z1 je vani, također za Z Ultra i Z1 Compact. Znači, po povijesti stari updejtova, za tjedan-dva bi trebao i za Z. {#}

2 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Marijano22 kaže...

http://www.xperiablog.net/2014/03/19/xperia-z1-kitkat-build-is-live-see-some-full-res-camera-samples/

Evo za za Z1 je vani, također za Z Ultra i Z1 Compact. Znači, po povijesti stari updejtova, za tjedan-dva bi trebao i za Z. {#}

Koliko vidim smanjen je post-processing na slikama, možemo očekivati poboljšanje u kvaliteti slika

14 godina
neaktivan
geci1981 kaže...

Bio danas u T-comu...Bio je u vodi, a brtva kod utora za punjenje ne dihta dobro, pa je dobio po repu...sve u svemu, jamstvo

ne pokriva kvarove takve naravi, tako da sam fino ispušio...

Uređaj se vratio sa servisa...promjenjena je matična ploća...tako je navedeno u radnom nalogu...

Kada sam ga upalio, više nema onog standardnog t-mobile uvodnog dijela...

Nažalost nemam karticu drugog operatera, pa me zanima da li je moguće da je uređaj sada otključan na sve mreže?

Servis me izašao 0 kuna, što me najviše razveselilo !

15 godina
odjavljen
geci1981 kaže...

Uređaj se vratio sa servisa...promjenjena je matična ploća...tako je navedeno u radnom nalogu...

Kada sam ga upalio, više nema onog standardnog t-mobile uvodnog dijela...

Nažalost nemam karticu drugog operatera, pa me zanima da li je moguće da je uređaj sada otključan na sve mreže?

Servis me izašao 0 kuna, što me najviše razveselilo !

Otključan je na sve mreže :)

16 godina
Marijano22 kaže...

e sad naš dragi T-mobile kolko će mu trebat...

17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

kad se već priča o problemima, je li imao netko ovaj problem? kada poklopim slušalicu svi multimedija zvukovi mi se stišaju. počelo se pojavljivati na 4.3. napravio sam factory reset, u početku je bilo bez toga, ali kasnije se problem ponovno javio.

Tko pod drugim jamu kopa pod prvim je već iskopo.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 10:48 (Laptop).

0 0 hvala 0
17 godina
Laptop kaže...

kad se već priča o problemima, je li imao netko ovaj problem? kada poklopim slušalicu svi multimedija zvukovi mi se stišaju. počelo se pojavljivati na 4.3. napravio sam factory reset, u početku je bilo bez toga, ali kasnije se problem ponovno javio.

Meni je to bilo još i prije 4.3, ali mi je zvuk uvijek uredno radio. Znači, izbaci mi ovaj slajder, ali pri sviranju muzike ili gledanju videa, zvuk se čuje normalno.

Gledam te!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice