nisam na samsungu od s3-a jer nisu u narednim godinama nista napravili imho, no ovaj je S6 je jednostavno preljep , edge nije los ali 6 ubija !
bio sam danas u t-centru totalno premium osjecaj ... mozda je ovo moj nex phone nikad se nezna
nisam na samsungu od s3-a jer nisu u narednim godinama nista napravili imho, no ovaj je S6 je jednostavno preljep , edge nije los ali 6 ubija !
bio sam danas u t-centru totalno premium osjecaj ... mozda je ovo moj nex phone nikad se nezna
S6 edge bi uzeo bez razmisljanja.... Cekam jos G4 da vidim na sta ce licit. Poslije toga idem u odabir jednog od ta dva.
Bio u tcentru, držal malo S6 i edge..
Fora je S6, ergonomija jaaako dobra, mada malo klizav, fluidan i brz, kamera brutalna...
Nisam mislio da ću to reć, al ovaj edge je ludnica od moba, pogotovo ta zakrivljenost, fakat sam iznenađen skroz, mada mi je bio skroz nekak odbojan, al držanje u ruci mi je promjenilo mišljenje..
Sve u svemu, nemam kaj reć osim, spram jednog S5 koji mi nije ostavljao nikakav dojam osim riječi, dosadan, S6 je osvježenje...
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s6-oglas-14918868
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s6-edge-oglas-14918882
Ovo su prvi na koje sam naiso. Dakle, mogli bi ocekivati relativno nisku cijenu za novi model kad izade u pretplati. Racunam negdje oko 3100-3500 za S5 i oko 4000 za edge. Sta bi mglo biti odlicno i srusiti cijenu ostalim mobitelima.
Nazovi pa ces vidjet muljaže xD
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s6-oglas-14918868
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s6-edge-oglas-14918882
Ovo su prvi na koje sam naiso. Dakle, mogli bi ocekivati relativno nisku cijenu za novi model kad izade u pretplati. Racunam negdje oko 3100-3500 za S5 i oko 4000 za edge. Sta bi mglo biti odlicno i srusiti cijenu ostalim mobitelima.
Cijena bu na njušci bila oko 5500-6tkn..
A posle dok se prašina slegne, cijena će past..
Evo jedan mali test baterije S6 s :
http://www.smartphonehrvatska.com/2015/03/27/samsung-galaxy-s6-test-baterije/
"citiram : Galaxy S6 je u 7:00 skinut s punjača (bežičnog). Nije me iznenadilo što je pokazivač baterije prikazvao 100%. Uključeni su svi oblici povezivosti, a razina pozadinskog osvjetljenja zaslona je podešena na automatiku i 50% što je više o dovoljno.Tako je bilo i jučer pa sam na silu odradio možda 10 minuta razgovora, a ostatak vremena sam surfao internetom i čitao vijesti te odgovarao na mailove, whatsappove i slično, fotkao i snimao kamerom (15 minuta), gledao YouTube (30 minuta), slušao malo glazbu i igrao Real Racing 3 i N.O.V.A 3 (30 minuta).Na kraju dana negdje iza 23 sata baterija je pala na 5%, a zaslon je bio uključen sveukupno 4 sata i 40 minuta. Ja zadovoljan. Očekujem kako bi autonomija mogla biti još nešto bolja nakon nekoliko ciklusa punjenja i pražnjenja, a produljiti se može i korištenjem štedljivog i ekstremno štedljivog načina rada. kraj citata"
Znači 4:40h sota - po meni odlično u usporedbi s G3.
Pa i G3 ima toliko sota. Ne znam po čemu je to odlično. Po meni su ovogodišnje baterije sramota. Peru ih modeli iz 2013., i to onako dobrano.
Jel možda zna netko gdje su izloženi tj. u kojem tcentru u Zagrebu a da radi u nedjelju? Možda u areni?
Ja ljudi ne znam sta se vi zalite na bateriju? Zar je toliki problem stavit mob na punjač preko noći? I da mi je vidit kako to neko postiže dva dana da mu traje baterija, jedino ako koristi mob kao nokiu 3310 samo za pozive i SMS. Pa pored toliko stvari koje većina danas koristi na mobu (2-3 email računa, lokacija, navigacija, viber, whatsapp, kamera, YouTube, slušanje glazbe,surfanje, stalna sinkronizacija ovih usluga, 3g ili 4g...) mislim da je sasvim dovoljno da baterija izdrži do 21- 22 sata uvečer. Kome to nije dovoljno neka si nabavi nekakav društveni život, malo se počne družiti, i bit će puno sretniji i sa sobom i sa mobitelom. S6 je zmaj od telefona, to potvrđuju i prednarudžbe , i mislim da ce biti king ove godine (bez obzira na bateriju, micro sd...)barem dok ne izađe iPhone 6s.
odlican test , kamera na 6ci ubija !
http://mob.hr/usporedni-test-kamere-samsung-galaxy-s6-vs-iphone-6/
Ja ljudi ne znam sta se vi zalite na bateriju? Zar je toliki problem stavit mob na punjač preko noći? I da mi je vidit kako to neko postiže dva dana da mu traje baterija, jedino ako koristi mob kao nokiu 3310 samo za pozive i SMS. Pa pored toliko stvari koje većina danas koristi na mobu (2-3 email računa, lokacija, navigacija, viber, whatsapp, kamera, YouTube, slušanje glazbe,surfanje, stalna sinkronizacija ovih usluga, 3g ili 4g...) mislim da je sasvim dovoljno da baterija izdrži do 21- 22 sata uvečer. Kome to nije dovoljno neka si nabavi nekakav društveni život, malo se počne družiti, i bit će puno sretniji i sa sobom i sa mobitelom. S6 je zmaj od telefona, to potvrđuju i prednarudžbe , i mislim da ce biti king ove godine (bez obzira na bateriju, micro sd...)barem dok ne izađe iPhone 6s.
Da je meni vidit sta vi to radite da vam baterija traje 1 dan, pa meni traje minimalno 2 dana nekad 3-4 ovisi, dnevno 1.5 sati sot-a
očito koristimo mobitel...
nekim ljudima ne odgovara imati brightness na minimumu, ja ga npr držim na 50% cijelo vrijeme
ne znam ni za jedan smartphone danas koji ti izdrži više od 2-3 dana..
Meni je brightness na auto, a i na max brightness drzi 4 sata.. da nebi ispalo da pricam gluposti https://twitter.com/arter97_dev/status/576659566332542978
Ja trenutno koristim cm11 i imam bolji battery life nego na cm12, uz prosjecno koristenje(1.5h sot) bez problema 3 dana.
Meni ako mob izdrži dan bez da se ja brinem, ja sretan. Na faksu odigram koji game hearthstonea, slušam muziku, pogledam koju epizodu neke serije, facebook, whatsapp, malo forum i tako, nakupi se i ode. Recimo sa xperiom z2 mi najviše ostane podkraj dana, ali svejedno mi je kad punim preko noći. Na noteu 3 recimo ne izdura cjeli dan nikako, curi ko luda, i na g3 mi je prazna oko 20h. Sa m8 trenutno mi komfortno izdura cjeli dan uz nekih 4h sot i heavy use
Zašto bi morao koristiti mobitel kao Nokiu 3310? Pa modeli iz 2015., kako sada stvari stoje, imaju dosta lošije baterije od svojih predaka. Evo pogledaj ispod da se može mobitel koristiti 2 dana. Kažem koristiti, ne gledati. 2 maila, viber, whatsapp i skype. Da o slušanju glazbe ne govorim, a svirao je sigurno 3-4 sata od jučer.
Meni ako mob izdrži dan bez da se ja brinem, ja sretan. Na faksu odigram koji game hearthstonea, slušam muziku, pogledam koju epizodu neke serije, facebook, whatsapp, malo forum i tako, nakupi se i ode. Recimo sa xperiom z2 mi najviše ostane podkraj dana, ali svejedno mi je kad punim preko noći. Na noteu 3 recimo ne izdura cjeli dan nikako, curi ko luda, i na g3 mi je prazna oko 20h. Sa m8 trenutno mi komfortno izdura cjeli dan uz nekih 4h sot i heavy use
Malo pričamo gluposti ha? Kad se koristi na 3G-u, onda se može nalupati nešto više od 5h screen on timea, a na wi-fi skoro 8.
Evo i dokaza, da ne bi bilo... Jučer oko 8 skinut s punjača.
Sesti galaxy koji nemam.
imao sam između dve m8-ice note 3, primjetno mi kraće traje baterija na noteu, i frend ima note 3 stalno sa externim battery packom, ne moze dan izdrzat nikad
Stiže u Tele 2, 17.04.2015. Prvih 100 kupaca dobiva bezični samsung punjač...
Ja osobno ne preferiram Tele 2 jer nema 4G signal...
probao oba mobitela
obicna S6 verzija bolje lezi u ruci, edge uzivo izgleda dosta zenskasto (doduse bio je bijele boje tako da je vjerojatno i zbog toga) sa svojim zakrivljenim linijima i velicinom (ne imponira kao npr Sony z3/htc m8, lg g3)
ni ne svidja mi se zaobljeni ekran na edgu (imam dojam kao da je ekran pokvaren) - izgleda cudno to na rubovima i po meni ne doprinosi uopce samom dozivljaju koristenja mobitela
A HR kao ima LTE lol :D
A Tele 2 ima 3G? lol
Kad vidim ovaj s6 bude mi žao što sam upgrejdo prije mjesec na g3 te nisam čeko s6.
Inače, "drop test" edge
source sa kineske stranice: http://v.youku.com/v_show/id_XOTIxMDIxMTg4.html
A Tele 2 ima 3G? lol
U Zg da, ostalim provincijama rijetkost :D
No kao zagrebacki korisnik, vise nego zadovoljan. Pogotovo sad kad napokon investiraju u Huawei HSPA+ 42/7...
to je po meni jos bolje nego LTE, manje trosi batku, a vise uredaja podrzava. LTE ima kod nas iste brzine...
Nisam mislio na cijelu HR.
Ja sam u Zagreb a tu LTE funkcionira. Ja imam 5GB neta do 75mbps na BonBon-u.
Nisam mislio na cijelu HR.
Ja sam u Zagreb a tu LTE funkcionira. Ja imam 5GB neta do 75mbps na BonBon-u.
Mozes ti meni objesnit cemu lte za 5gb? Da skidas punom brzinom tih 5 Gb ces potrosit za manje od 10 min.Ja na 3g imam 25mbps i ne vidim potrebu za vise od toga.
Gdje je to?
Kod mene na 6+ ne ide preko 40/20