Poštovanje, evo i mene na ovom forumu baš radi ovog mobitela i odličnog tutoriajala koji je napravio CroNk3r te mu se i odma zahvaljujem. Ovako pa da počnemo s problemom: snimio sam prekjučer v9.5 kyrillos i sve super radilo puno brže. Čak je puno brže radilo dok stavio samo G3MOD kernel 2.4 OC na originalni samsung room ali morao probati i druge te nisam požalio. Ugl. problem je taj da sam ja "pametan" kontakte spremio preko KIES-a kao spb. a preko Titanium backupa nisam označio (slučajno). te me zanima da li je moguće kako ih importad a da ne stavljam opet stock room. TJ jučer jesam skinuo neki na netu ali mi nije htio bootad (čekao 25 min) pa nist samo Samsung logo "žmigao" i dalje ništa.
Nakon toga (da probam ) sam stavio Kyrorom 0.5.2 i po meni isto je super čak mi oku ljepši od Kyrilos.a. tako da ću na njemu ostat. samo pritanje kako importad spb fajle , jer sam čitao da se samo "renejma" spf file u vcf pa stavi na SD i radi ..al meni neće.... Te u vezi Kyrorom-a ... V6-supercharger sam probao pokrenuti preko terminala al ništa kad upišemv6_supercharger (file can't be found). Na Kyrilosu je sve prošlo glatko. Te isto tako za partcioniranje je Megaupload link...a to svi znamo što je s njim..pa nemogu skinut pa molim pomoć. Ispričavam se na povećem postu...al u nadi da će te mi pomoći se unaprijed zahvaljujem.
Tek sada taj mobitel dobiva svoju dimenziju!!! :) JOš sam da složim taj chainfire......