[Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)

poruka: 982
|
čitano: 306.826
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: [Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)
Koju si verziju uzeo OC ili NON-OC
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan

OC

I see offline people !
14 godina
Onda si stvarno nešta zeznio jer meni inače radi odlično.BTW sad sam na ICS-u.Dobar je no moraju ga još sredit
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan

A ne znan šta san moga zeznit, sve je uspilo od prve, radi neko vrime dobro, onda počne zapinjat pa se sruši  launcher pa se reboota mob ... A i fluidnost nije na zavidnoj razini s obzirom na 1200 Mhz OC.

I see offline people !
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 22:38 (Groza).
14 godina
Pa moraš wipe data/factory restart napravit u CWM
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan

Napravia san to odmah nakon flashanja !

I see offline people !
13 godina
neaktivan

@groza ja imam kyorarom odavno. i stvarno ga poprilicno opterecujem al on se dosta dobro nosi s time. recimo meni su cijelo vrijeme upaljeni: avast, set cpu i smart applock (kljuca mi sms, face, gmail, zbog uljeza :)) i imam na njemu masu appova i nepreglednu prvu stranicu zatrpanu svime, "sticky notes" i svasta i stvarno se nemogu pozalit na nekakav lagg. mozda nesto nije u redu instalirano ili ti je mob jos vise zatrpan od mog. ili je neki treci ludi izvor.

uglavnom drugi izbori ili kyrillos ili sekhy-ev zadnji kazu da nije los. ili provat sa cm7 koji je jos uvijek u alpha stanju pa ima neke male nedostatke.

Support the software developers. If you like their products buy them !
14 godina
Dobar je CM7 no bolji je moddani CM7 tj Kyrilos 10 beta.No probaj wipe data/factory reset i wipe dalvik cache opet
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan

Di mi je taj Wipe Dalvik Cache, e ijoš jedna stvar aplikacija KMApp mi javlja grešku i ne može se pokrenit

I see offline people !
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 22:54 (Groza).
13 godina
neaktivan

drzi tipku za reset i kad se pojave opcije u dji u recovery mode. kad si tu ajde na extended wipe menu i tu wajpaj dalvik.

edit: ne slusaj ga za factory reset xD jer ce morat sve sto si podesio nanovo radit. good luck.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 23:02 (cecenac).
17 godina
neaktivan

Napravia san Wipe Dalvik pa ćemo vidit, još mi samo nije jasno zašto mi ne radi KMApp, a primjetia sam da i iz Imenika ne mogu izać Back tipkom, jel se još kome to dešava ?

I see offline people !
13 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
Tooutman kaže...

Možeš mi samo reći kako si vratio tvorničku verziju. Dal preko odina... one package... kak tipa kyroroma i druge... ili na neki drugi način? jer ja skinuo verziju I5800XXJPU_XEU_OXXJPO_Android_2.2 i XXJPQ i obadvoje mi kod Bootanja mobitela ...stajalo samo. (čekao preko pol sata) ugl samo mi samsung logo žmigao. Treba mi da vratim original samo radi kotakti u spb fileu da ih preko Kiesa restoram. Ako jesi preko odina na isti način ko i ostale.. da li mi možeš onda stavit link od stock Room-a pa da skinem i probam. Zahvaljujem

A za chatanje imas osim gmail app koja ti striktno za poštu imaš i Talk app koja ti u biti za chatanje. tako imas i na kompu verziju Google talk koja ti je baš za chatanje i slanje fajlova između osoba.

Trebas napraviti wipe data, samo neznam dal sad imas recovery mode.

nije bilo wipe data, išao manualno u recovery pa wipe...al badava nije htjelo.   a imao sam Tar file od kao stocka koji našao mislim na XDA forumu. Probat ću sutra po tutorialo kako je teslazagi napisao da u odinu odaberem svaki fajl posebno

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 1:23 (Tooutman).
13 godina
neaktivan
Groza kaže...

Napravia san Wipe Dalvik pa ćemo vidit, još mi samo nije jasno zašto mi ne radi KMApp, a primjetia sam da i iz Imenika ne mogu izać Back tipkom, jel se još kome to dešava ?

Evo upravo probano, radi mi KMapp i mogu i izaći iz imenika back tipkom. Meni super radi Kyrorom stvarno je zakon. jedino ga sad moram mjenjat s originalnim samo da povratim kontakte preko Kiesa, al onda se opet vraćam na njega ...i čekam android 2.3 pa ćemo vidjet koji room :)

Probaj ako ti nije problem još jednom si sflašat room mort stvarno nešt krivo pošlo .... jer definitivno da ti čudno radi .. sretno

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 1:27 (Tooutman).
17 godina
neaktivan

Morat ću ga ponovo flashat jer mi blokaje svako malo, trenutačno mislim da je ovo g..no od ROM-a, recite mi samo na kojoj ste verziji da vam radi super, ja sam na zadnjoj (0.5.2)

I see offline people !
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 19:13 (Groza).
13 godina
neaktivan
Groza kaže...

Morat ću ga ponovo flashat jer mi blokaje svako malo, trenutačno mislim da je ovo govno od ROM-a, recite mi samo na kojoj ste verziji da vam radi super, ja sam na zadnjoj (0.5.2)

također 0.5.2 i ok radi isto tako baterija u dobrom stanju od subote navečer do danas držala uz neku laganu upotrebu, više wlan nek pozivi

13 godina
neaktivan

CM7 i CM9 sad imaju Beats audio engine. Prepare for eargasm! evo link: zalipi na prvu stranicu negdi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1525754

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ne znam jel do mene ili je ovaj kyorarom katastorfa, ja snimio sinoc, na non stop stopa, resetira se, izbacije neke greske da ne moze izvrsiti radnju itd itd.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nemam pojma sta se vama to desava, ja kyorarom vrtim od kad imam mob(naravno prelazim s verzije na verziju) i nikad nisam imao problema s njim.

BTW: cujem da bolje radi s najnovijim g3modom, ali nisam isprobao, imam neke problemcice s skolom tako da nemam bas vremena...

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
goodye kaže...

Ne znam jel do mene ili je ovaj kyorarom katastorfa, ja snimio sinoc, na non stop stopa, resetira se, izbacije neke greske da ne moze izvrsiti radnju itd itd.

Mislim da ce ovo pomoci. Stavi podatke sa SD kartice koje ces poslije vratiti (glazbu, slike, videa...) na komp i onda formatiraj SD karticu. Upali mobitel i vrati te podatke nazad. 

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 16:51 (sako9800).
14 godina

Imam problem. Stavio sam CM 7 na mob i nema mi android marketa nigdje? Šta, šta da radim?

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

0 0 hvala 0
14 godina
Google appove moras flashat rucno
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

problem, na cm9 ne mogu downloadat facebook app i titanium backup ne radi jer ne moze prepoznat root da li ima itko takav problem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

nemam pojma sta se vama to desava, ja kyorarom vrtim od kad imam mob(naravno prelazim s verzije na verziju) i nikad nisam imao problema s njim.

BTW: cujem da bolje radi s najnovijim g3modom, ali nisam isprobao, imam neke problemcice s skolom tako da nemam bas vremena...

Nakon reflasha ovaj Kyorarom je još gori, radia 1 dan u redu, a onda katastrofa, pola appova ne mogu pokrenit, reboota se svako uru vrimena, definitivno tražim drugi a ovoga ne mogu nikom preporučit !

I see offline people !
17 godina
Groza kaže...
CroNk3r kaže...

Nakon reflasha ovaj Kyorarom je još gori, radia 1 dan u redu, a onda katastrofa, pola appova ne mogu pokrenit, reboota se svako uru vrimena, definitivno tražim drugi a ovoga ne mogu nikom preporučit !

I u mene je tako bilo, nikako da proradi.

Probaj Kyrillos 9.5. Ja sam se vratio na 9.5, bio sam na CM7, ali kamera pati, pa sam se vratio.

Meni je odlican, Kyrillos koristim od kada sam kupio mobitel (.9.2011) i nisam imao problema s njim

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
neaktivan

Jos nisi stavio beats audio engine na prvu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesam li ja lud ali ovdje ne vidim download link za Kyrillos 9.5 rom?

Također me zanima pošto vidi da u sebi sadrži i custom  kernel G3MOD znači da ne trebam i ovo instalirat?

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prvo instaliraš 9.0, a zatim preko CWM Recovery-a instaliraš 9.5 update.zip, i da ne treba ti G3Mod (već je u ROM-u), moja preporuka za ovaj ROM .!

I see offline people !
17 godina
neaktivan
Groza kaže...

Prvo instaliraš 9.0, a zatim preko CWM Recovery-a instaliraš 9.5 update.zip, i da ne treba ti G3Mod (već je u ROM-u), moja preporuka za ovaj ROM .!

Aha!

Budem skinuo, instalirao pa javim dojmove.  (nemam HF premium acc pa moram čekat....)

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
17 godina
F1-IVO kaže...
Groza kaže...

Aha!

Budem skinuo, instalirao pa javim dojmove.  (nemam HF premium acc pa moram čekat....)

Nemoj zaboraviti "Wipe data/Factory reset" poslje flasha, inace ti ide boot loop.

Mene je prvi put trznulo :)

17 godina
neaktivan

To obvezatno !

I see offline people !
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice