[Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)

poruka: 982
|
čitano: 306.570
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

evo napokon pronašao sam Hrvatshu tipkovnicu apk...nije sa marketa..

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: [Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)
sokre999 kaže...

Vec se 3h zaj.. s rootanjeim i sto god probam NECE!

Nevjerovatno.

Kad probam superoneclick stane na waiting for device

Probam oneclick root nece se ni pokrenut!

Ne bi to ni radio da mi mob nije PRESPOR.

Jel se dobije sta s OC?

Evo uspio sam staviti kyrillos 9.5.

Pošteno sam se namučio, prvenstveno zbog jako loših uputstava (preskaču se koraci u svim upitstvima!)

O skidanju fileova s   multiuploada i sličnih usranih stranica da ne pričam (trebalo mi je 3h da sve skinem)

Ne razumijem zašto to ne stave na torrente!

13 godina
neaktivan

@teslazagi

Pa zasto je ne skines sa marketa BESPLATNA JE!!!!!!

@sokre

A ko ce ti to seedat na torrentima? To skine 15 ljudi mjesecno.. nisu developeri krivi sto ameri pokusaju ovladat internetom.

Upute su poprilicno jasne, svako ko ima imalo iskustva sa racunalima znat ce ih pratit, ja sam imao problema instalacijom sto nitko na internetu jos nije imao (cak ni najpoznatiji developer za mob nije znao rjesit) i onda je na kraju nekako rjesio. Malo se potrudi procitaj proguglaj, nemoze ti se sve servirat.

Support the software developers. If you like their products buy them !
15 godina
sokre999 kaže...
sokre999 kaže...

Vec se 3h zaj.. s rootanjeim i sto god probam NECE!

Nevjerovatno.

Kad probam superoneclick stane na waiting for device

Probam oneclick root nece se ni pokrenut!

Ne bi to ni radio da mi mob nije PRESPOR.

Jel se dobije sta s OC?

Evo uspio sam staviti kyrillos 9.5.

Pošteno sam se namučio, prvenstveno zbog jako loših uputstava (preskaču se koraci u svim upitstvima!)

O skidanju fileova s   multiuploada i sličnih usranih stranica da ne pričam (trebalo mi je 3h da sve skinem)

Ne razumijem zašto to ne stave na torrente!

Ovo za skidanje se mozes zalit SOPA-i jer do njihovih s****a s megauploadom sve je bilo za 15 min gotovo.

I sto se tice uputstva reci mi koje korake da dodam u tutorial tako da znam, a ne da samo govorite da nije dobro, pojasnite malo da onda popravim.

EDIT: OC ti puno ubrzava mob.

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 12:09 (CroNk3r).
13 godina
neaktivan

ma uputstvima ne fali nista, jedino mozda da stavis za download mode da prvo izgase mobitel pa onda drze tri tipke jer mnoge to zbuni ( i mene je)

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 11:58 (cecenac).
15 godina

Evo jedna dobra vijest vezana uz ICS za nas mob.  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1374691

Jos malo pa ulazi u betu.

Jos postoje 3 problema, a to su:

Bluetooth

WiFi AP

FIMG Driveri (za gpu)

Onda jos 1 mali problemcic je kamera koje je funkcionalna , ali prilikom slikanja/snimanja ne vidite sto radite tj. kamo ciljate i to sto ste poslikali/snimili mozete vidjeti tek prilikom pregleda slike/videa. Znaci kad slikate/snimate ekran vam je crn ali kamera radi.

Inace jucer sam Flashao ovaj rom i mogu reci da je solidan.

Lagga malo(nista vise nego na stock ROM-u sa TouchWizz launcherom) 

inace jako dobro izgleda, dosta je stabilan, neke aplikacije ne rade, ali sad developeri rade na fixanju ovih 3 vecih problema, a onda dolazi do peglanja roma.

ICS se vec sad moze koristiti za svakodnevnu uporabu:

Ako vam nije bitna ova sitnica vezana uz kameru, ako vam netreba bluetooth, ako ne koristite mob kao AP, ako se ne igrate(zahtjevnije igre, igre tipa angry birds rade).

To su moji dojmovi za ICS na 1000MHz sam koristio, nije mi se dalo flashati brzi kernel.

EDIT: dodano ovo da prvo treba ugasiti mob.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 12:11 (CroNk3r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam šta je bilo, vjerovatno sam sam kriv, uglavnom uspio sam staviti taj kyrillos 9.5. Imao sam problem s onim rootanjem preko superoneclika - uspio sam tek kad sam pokrenuo superoneclick dok se mobitel bootao.

Ko za vraga ni onaj z4root nije radio. S njim nisam ni uspio.

Uglavnom čini mi se da je kyrillos brži (imam ovaj oc - jel mobitel OCan čim sam stavio kyrillos, ne moram ga ja oc manualno?)

Samo što mi se ne sviđa ova theme gingerbread mislim.

Jel to jedina tema u tom kyrillosu?

Koje su top teme (nešto brzo i jednostavno-onaj stock froyo mi je bio ok) za ovaj kyrillos? Ima ih pun k..., pa ako može 5 dobrih - tko ih je isprobao.

Jel mogu stavit bilo koju temu na taj kyrillos?

kod ove teme mi se ne sviđa što imam samo 3 ikone dolje u dnu ekrana (u sredini je aplikacije, desno internet a lijevo favorites)

Htio bih poziv, poruke aplikacije internet i recimo whatsup ako stane 5 shortcuta.

Sviđa mi se ona HTC tema (kakvu imaju HTC telefoni). Jel ta dobra za moj i5800. Može neki link.

Inače hvala za tutorial!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 14:36 (sokre999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

rootat nisi triba kad stavis custom rom samo se roota. doli mozes stavit 5 ikona samo udji u postavke laucnhera.

16 godina
neaktivan

Hvala!

Puno bolje!

16 godina
neaktivan

Jel mogu u postavkama staviti još ikona u epanded control (ono kad povučem onu gornju traku gdje je sat i notifikacije pa imam 5 ikona wifi, bluetooth,gps,bešumno i autorotacija)

Htio bih staviti da mogu isključiti podatkovnu vezu (internet)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

99% sam siguran da gornju traku sto je spustas nemozes podesivati jer ona ovisi o rom-u instaliranom. morat ces stavit widget on off data traffic. imas cak takav dobar program sta ti mjeri traffic za odredjeni mjesec i mozes stavit on off widget na desktop.

16 godina
neaktivan

Zašto mi uvijek radi crop kad probam skinut neki wallpaper 240x400? Kliknem na sliku i set as wallpaper i samo dio slike mi je wallpaper a dimenzije su 240x400?

Skužio sam da trebam 480x400. Zna netko zašto? Malo je wallpapera za ovu rezu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 15:19 (sokre999).
15 godina
sokre999 kaže...

Zašto mi uvijek radi crop kad probam skinut neki wallpaper 240x400? Kliknem na sliku i set as wallpaper i samo dio slike mi je wallpaper a dimenzije su 240x400?

Skužio sam da trebam 480x400. Zna netko zašto? Malo je wallpapera za ovu rezu...

Zato da mozes scrollati wallpaper.

Imas pp s launcherom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 19:04 (CroNk3r).
13 godina
neaktivan

i nije bas da ima malo wallpapera, ovde ima oko 300 slika, naravno sa najboljeg foruma sto se tice Galaxy3{#} http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1449364

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
grde kaže...

i nije bas da ima malo wallpapera, ovde ima oko 300 slika, naravno sa najboljeg foruma sto se tice Galaxy3{#} http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1449364

Najbolji forum sto se tice smartphone-ova i tableta, ne samo galaxy-a 3.

13 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
grde kaže...

Najbolji forum sto se tice smartphone-ova i tableta, ne samo galaxy-a 3.

Znam, mislio sam da ne postoji ni jedan forum sa boljom podrskom za galaxy3 (naravno i ostali telefoni).

16 godina
neaktivan

Hvala!

Inače, mob je stvarno brži puno.

Mislio sam da je zadnje smeće i nije mi bilo jasno zašto ga svi hvale (meni je bio užasno spor a nisam imao puno aplikacija), al od kad sam stavio kernel g3mod i kyrillos 9.5 (OC) brži je puno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sokre999 kaže...

Hvala!

Inače, mob je stvarno brži puno.

Mislio sam da je zadnje smeće i nije mi bilo jasno zašto ga svi hvale (meni je bio užasno spor a nisam imao puno aplikacija), al od kad sam stavio kernel g3mod i kyrillos 9.5 (OC) brži je puno!

probaj kyorarom, trebao bi biti jos brzi, ima ljepsu temu.

16 godina
neaktivan

Nešto krivo radim kod particioniranja.

Napravio sam u recoveryu particiju na SD kartici i prebacio ona 4 filea u g3mod folder ali mi i dalje instalira apps na telefon??

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 13:09 (sokre999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sokre999 kaže...

Nešto krivo radim kod particioniranja.

Napravio sam u recoveryu particiju na SD kartici i prebacio ona 4 filea u g3mod folder ali mi i dalje instalira apps na telefon??

Sad ga trebas wipe...

17 godina
neaktivan

Dobia san ovi mob u nekoj zamjeni i na njemu je Cyanogen mod 7 (Android 2.3.7), zanima me kako ga maknit i stavit neki drugi ili čak vratit na stock, sorry ako negdi piše ali nisan naša ?

I see offline people !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Groza kaže...

Dobia san ovi mob u nekoj zamjeni i na njemu je Cyanogen mod 7 (Android 2.3.7), zanima me kako ga maknit i stavit neki drugi ili čak vratit na stock, sorry ako negdi piše ali nisan naša ?

kolega je rekao di imas:

Inace uzmi kyorarom ili kyrillos (preporucam kyorarom) jer stock sucka.

BTW za sve koji ovo citaju s OPEN FIMG driverima se postizu 3d rezultati u quadrantu koji dosezu i 400, a sa kyoraromom imam 190 score, tako da jos malo pa imamo i dobre performanse i za koju zahtjevniju igru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 15:12 (CroNk3r).
17 godina
neaktivan

Gracias Amigos, evo već vrtim kyoraraom, puno zadovoljniji nego s Cyanogen di me najviše živciralo šata nije radila USB veza s računalom !

I see offline people !
15 godina
Groza kaže...

Gracias Amigos, evo već vrtim kyoraraom, puno zadovoljniji nego s Cyanogen di me najviše živciralo šata nije radila USB veza s računalom !

U novom cyanogenu radi, i puno je brzi, ali ima jos malo bugova pa je bolje da se drzimo kyoraroma koji OWNA :D

16 godina

Jel zna možda netko kako staviti update ROM-a ako je on u "system.img" formatu? Znam da treba napraviti neš vezano uz multiboot u recovery-u, ali što točno?

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi! (Thumb up i HVALA su dobrodošli :D)
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 20:27 (felonterx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izišao G3_Mod 2.4.1 OC i NO_OC {#}

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

yay za g3mod al ja cekam da naprave fimg drivere, pa ics da zavrse pa da ispeglaju fimg drivere i ics i da hillbeast napravi svoj kyorakernel sa ics podrskom. e onda ce ovaj mob bit epic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gledam malo taj ICS i nekak mi se čini da je ovaj mob malo prespor za tako nešto.

Čak i OC-an mi šteka u Angry bird.

Frend je uzeo Iphone 3GS za 1200 kn novi sa 2 godine garancije pred mjesec dana.

Nekako mi se čini da je njegov puno brži (iako je procesor tu negdje po taktu i memorija je ista).

Doduše mislim da on nema previše aplikacija na ajfonu.

Jel netko imao u ruci oba pa da zna bolje usporedit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

1. mob nije prespor za ice cream sandwich jer ics dobro iskoristava hardware (nije previse zahtjevan, a daje odlicne rezultate)

2. Oc ti daje slabo poboljsanje za ljute ptičice jer je gpu sada slab, sad se radi na najnovijim driverima. a mozes stavit i chainfire ako ne zelis lagg.

3. 3gs   je u rangu galaxy S, tako da je bolji od naseg telefona al je i vise nego duplo skuplji... Takt na kojem procesor radi nema nikakve veze jer ako je procesor slab on ce an 3ghz radi losije od nekog jakog sa 4 jezgre.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice