problem, na cm9 ne mogu downloadat facebook app i titanium backup ne radi jer ne moze prepoznat root da li ima itko takav problem
Gle, cm9 je tek poceo s svojim radom, nije ni cudo da pola toga ne radi, jos nije to za svakodnevnu uporabu spremno, flashaj cm7 ili neki froyo.
nemam pojma sta se vama to desava, ja kyorarom vrtim od kad imam mob(naravno prelazim s verzije na verziju) i nikad nisam imao problema s njim.
BTW: cujem da bolje radi s najnovijim g3modom, ali nisam isprobao, imam neke problemcice s skolom tako da nemam bas vremena...
Nakon reflasha ovaj Kyorarom je još gori, radia 1 dan u redu, a onda katastrofa, pola appova ne mogu pokrenit, reboota se svako uru vrimena, definitivno tražim drugi a ovoga ne mogu nikom preporučit !
nemam pojma sta se vama to desava, ja kyorarom vrtim od kad imam mob(naravno prelazim s verzije na verziju) i nikad nisam imao problema s njim.
BTW: cujem da bolje radi s najnovijim g3modom, ali nisam isprobao, imam neke problemcice s skolom tako da nemam bas vremena...
Nakon reflasha ovaj Kyorarom je još gori, radia 1 dan u redu, a onda katastrofa, pola appova ne mogu pokrenit, reboota se svako uru vrimena, definitivno tražim drugi a ovoga ne mogu nikom preporučit !
I u mene je tako bilo, nikako da proradi.
Probaj Kyrillos 9.5. Ja sam se vratio na 9.5, bio sam na CM7, ali kamera pati, pa sam se vratio.
Meni je odlican, Kyrillos koristim od kada sam kupio mobitel (.9.2011) i nisam imao problema s njim
Neznam kaj se vama dogada s tim kyorarom-om, meni sve super od 11 mjeseca 2011(naravno uz update)....
I uredno koji god rom testiram i u benchmarkima i opceniti dojam kyorarom rastura...
Jos nisi stavio beats audio engine na prvu.
Stize, imao neke probleme doma...
Netreba instalirati G3mod, ali ako se ne varam kyrillos sadrzi stariji G3MOD kernel pa bi bilo preporucljivo novi flashat nakon kaj ROM flashas, a link je na 2. stranici...
Prvo instaliraš 9.0, a zatim preko CWM Recovery-a instaliraš 9.5 update.zip, i da ne treba ti G3Mod (već je u ROM-u), moja preporuka za ovaj ROM .!
Aha!
Budem skinuo, instalirao pa javim dojmove. (nemam HF premium acc pa moram čekat....)
Nemoj zaboraviti "Wipe data/Factory reset" poslje flasha, inace ti ide boot loop.
Mene je prvi put trznulo :)
Mah i ja sam prvi put zaboravio, onda me panika uhvatila, al na greskama se uci....