ne znam kao da napisem ovo a da ne ispadnem paksu, koji iskoristava trenutak, pa idemo ovako
mogu pomoci pri odabiru mobitela za ove koju kupuju mobitel do 2000 kn, posaljite mi PP u vezi S7, ako ste iz Zagreba
najte se ljutiti
ne znam kao da napisem ovo a da ne ispadnem paksu, koji iskoristava trenutak, pa idemo ovako
mogu pomoci pri odabiru mobitela za ove koju kupuju mobitel do 2000 kn, posaljite mi PP u vezi S7, ako ste iz Zagreba
najte se ljutiti
Koji mobitel od ova tri?
Otvaranje glasanje xD
Naručio na wowshopu mi a1
Djeluje mi najbolje.
| 7 | XIAOMI Mi A1 |
|---|---|
| 3 | SAMSUNG A5 2017 |
| 1 | HONOR 8 |
I ja se mislim između prva 2 modela...Za Samsung se zna da je A5 2017 pun pogodak...Baterija ekstra kao i ekran...To je na njegovoj strani...
Dok je A1 jeftiniji 400kn...E sada što izabrati neznam ni sam...
I ja se mislim između prva 2 modela...Za Samsung se zna da je A5 2017 pun pogodak...Baterija ekstra kao i ekran...To je na njegovoj strani...
A7 2017 samsung, ako ti ne smeta 5,7 inca, brutalno mocan, pored sjajne kamere, ekrana da se ukak.is, najvise mi se dopada hiper brzo punjenje baterije, od 0 do 100% za sat i 20 min...Turbo 3.0 charger.
To baš i nije hiper brzo 
Kontam ženi uzet mob za 11. godišnjicu torture, pa imam dilemu :
XIAOMI MI 5X vs A1 ?
Laički koja je najtemeljnija razlika (osim proca kojeg vidim)?
Hearthstone: Maks0806#2960
pa a5 realno ima bolji ekran, vodootporan je te ima bolju kameru.
performanse su iste, tj. mozda je malo brzi a1
na strani mi a1 je softwerska podrska i to sta ces malo ustedit ako ga uzmes
This time next year we'll be millionaires
pa onda uzmi a1
XIAOMI MI 5X vs A1 ?
Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
XIAOMI MI 5X vs A1 ?
Onda sam nešto krivo gledao. Dakle a1 je kao za globalno tržište sa stock androidom ? koliko vidim podržava LTE 800Mhz ?
Hvala ti Đuka.
This time next year we'll be millionaires
Pa A5 i nije flagship uređaj koliko mi se čini i nespada u tu klasu možda samo cijenom
za 2.500 krznaša mislim da može bolje...
Brat koristi isti i vec je usporio. Na njemu je Nougat 7.0, a factory reset je uradjen nakon updatea.
Pozdrav !
Dali bi bio zajeb preć s Nexus 5X na Xiaomi Mi5 ili Mi5S ?
*
Nadodajte još par stotina i imate s6 preko njuškala.
koristeci se phone finderom na gsmareni, ispalo je huawei honor 6x
xiaomi note 4 1449 kn u neutrinu
Pozdrav
Imam vec 3 godine Alcatel One Touch, i doslo je vrijeme da se uzme nesto novo.
Budzet mi je oko 2000 kn, zahtjev je prvenstveno kvaliteta izrade i baterija, pozeljno i da je kamera kvalitetna.
Nece se igrati igre, zelim samo da je mobitel dokazano kvalitetan i da nece poceti stvarati probleme. Ne mora biti najnoviji model.
Sto preporucate?
ja sam imao s6 i sad imam xiaomi note 4...preporod po svemu osim mozda po malo losijij kameri i eventualno rezoluciji ekrana...s 6 sam punio svaki dan ovaj 2 i pol do 3 dana..ja prezadovoljan
*
Totalno razočaran sluškama koje sam dobio sa A3 (2017)

Totalno razočaran sluškama koje sam dobio sa A3 (2017)

Veci problem je hardver koji procesira zvuk nego same slusalice.
"Budžet" Huawei, ovako sa strane gledano, praktički nema pristojnu konkurenciju (s iznimkom odabranih Samsung modela)