Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.499
|
čitano: 13.008.474
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Evo da vidim malo što će reći glasovanje.

Do sada sam koristila Sony pa sam subjektivno sklona tome, no primjetila sam da između Sonyja i HTCa ljudi naginju HTCu.

Druga dilema mi je veličina, iako bi voljela da ne odletim odmah na 4,7 ekran, HTC One X zbilja zvuči privlačno po svim komentarima, recenzijama i ocjenama. Zanima me kako ženskom rukom baratati mobitelom veličine ekrana 4,7??? Jel to uopće moguće jednom rukom da to odmah prekrižim???

1 HTC One S
0 Sony Xperia T
20 HTC One X

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Lana Mihaela kaže...

Evo da vidim malo što će reći glasovanje.

Do sada sam koristila Sony pa sam subjektivno sklona tome, no primjetila sam da između Sonyja i HTCa ljudi naginju HTCu.

Druga dilema mi je veličina, iako bi voljela da ne odletim odmah na 4,7 ekran, HTC One X zbilja zvuči privlačno po svim komentarima, recenzijama i ocjenama. Zanima me kako ženskom rukom baratati mobitelom veličine ekrana 4,7??? Jel to uopće moguće jednom rukom da to odmah prekrižim???

ako mozete baratat palicom od 15-25 cm onda mozete baratat i ekranom od 4,7" {#}

oprostite al morao sam

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina
neaktivan
niveaformen kaže...

Koja bi onda bila najbolja tarifa? Bez tih uspostava i ostalih shema?
Možda bonbon onaj iskombinirat?

Mogao bih i pretplatu do 150kn uzet ak se isplati uz uređaj.

Gledao sam da uzmem taj ZTE 3, u tele 2 je sad 1145kn (valjda jer se povećala potražnja), a uz 24mj pretplatu i jednokratno plaćanje 708kn.  Nekak mi djeluje skupo. 

Ne postoji univerzalna najbolja tarifa. Ovisi o korisniku. Ako uspostavljas 13-ak poziva dnevno ovo ti se ne isplati jer ćeš na kraju doć cijenom do savršene/revolucije/total s+flat. Ako manje onda se ovo isplati. Jer je sms unlimited, 1GB 3G-a i uspostava koliko potrosis. Meni je simpa prejaka reicmo najbolja tarifa jer uspostavim jako malo poziva u 1 mjesec i plaćam svaki mjesec oko 60 kuna, a praktički imam sve flat. Pogledaj Ascend G300, ista cijena malo bolji. Ili ako se uspijes rastegnit do xperie p, galaxy s advance na njuškalu, lg optimus 2X. Al ako nemaš puno uspostavljenih poziva, idi na prejaku opciju i uštedi si na tarifi pa uzmi skuplji uređaj.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 13:29 (cecenac).
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
marcus1950 kaže...

Da li je moguće gledati live nogomet na mobitelu i kakav uređaj je potreban za to? Ako ko zna da mi odgovori bio bi mu jako zahvalan{#}

Sve ilegalno što sam dosad provao je užasno loše streamano i nekvalitetno. Najbolje rješenje je max tv to go, al on košta. Pogledaj u SZK 0800 9000 mislim da imaju neki promotivni period gratis pa provaj jel ti paše.

Zahvaljujem ti se na brzom odgovoru. Nazvat ću i pitati pa valjda ću uspjeti naći neko rješenje. Hvala još jednom{#}

edit: cecenac, evo nazvao i pitao. 25 kn se pridoda mom kučnom računu za maxadsl i onda imam pristup na svome mobitelu,laptopu ili tabletu na maxtv. nisam jedino shvatio da li je sportski paket 25 kn ili više. Ajd molim te ako imaš volje da mi kažeš koji minimun od uređaja(mobitela) za tako nešto moram imati? Isključivo bi onda koristio tu uslugu, igrice i sl. me ne zanimaju. Malo sam dosadan, ali več si mi puno pomogao sa tom informacijom u vezi maxtv to go pa još samo u vezi mobitelu{#}Ili je bolje da uzmem tablet,ali kako sam kratak za novce možda bolje mobitel? baš sam davež{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 13:46 (marcus1950).
13 godina
neaktivan
niveaformen kaže...

Kupujem mobitel i trebao bih:

- min 1gb internet prometa (po mogućnosti što više)

- android

- cijena do 1000kn

Može u bilo kojoj mreži.

Može na pretplatu, ali poželjno da nije. Ne želim ono da moram još mjesečno nadoplaćivat za mob.

Neki best buy, mobitel će se najviše služit za internet i bilo bi dobro da je brz. Mogao bih i dodat nešto više za nešto kvalitetno.

Hvala puno

Probaj nac na njusci sony xperia u,galaxy s+,mozda za koju kunu vise xperia arc s,nokia lumia 710
14 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Zahvaljujem ti se na brzom odgovoru. Nazvat ću i pitati pa valjda ću uspjeti naći neko rješenje. Hvala još jednom{#}

edit: cecenac, evo nazvao i pitao. 25 kn se pridoda mom kučnom računu za maxadsl i onda imam pristup na svome mobitelu,laptopu ili tabletu na maxtv. nisam jedino shvatio da li je sportski paket 25 kn ili više. Ajd molim te ako imaš volje da mi kažeš koji minimun od uređaja(mobitela) za tako nešto moram imati? Isključivo bi onda koristio tu uslugu, igrice i sl. me ne zanimaju. Malo sam dosadan, ali več si mi puno pomogao sa tom informacijom u vezi maxtv to go pa još samo u vezi mobitelu{#}Ili je bolje da uzmem tablet,ali kako sam kratak za novce možda bolje mobitel? baš sam davež{#}

Ma nisi davež, forum služi za takva pitanja. Očito neki uređaj koji dobro vata 3g i ima pošten proc i nešto rama.Mislim da bi bez problema ga trebao moć koristit na svemu što je izvan lowest level entry smartphone-a tipa htc wildfire, galaxy fit i slični. Inače ako kupuješ mob napiši ode budžet pa ćemo ti pomoć

P.S.  Inače 3G promet koji maxtv to go odradi ti ne troši promet ako si t-mobile/simpa pretplatnik. Za bonbon ne znam. Ako si kod nekog drugog operatera, naplaćuje ti se 3G promet.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 17:00 (cecenac).
13 godina
neaktivan

Hvala{#} Evo ja več gledam maxtv to go na pc i radi perfektno. Uzeo sportski paket, 50 kn. Bez preplate je to. Žena nije toliko oduševljena{#} Ja mogu najviše do 1000 kn dati za mobitel. Možda ovako nešto...

http://www.linuxzasve.com/android-mobiteli-zte-blade-iii-recenzija.

Operater mi je rekao da za mob ili tablet moram imati pristup internetu, ali da se promet ne naplaćuje. Sad taj 3g što spominješ me zbunjuje. Znaći da imam npr. bonbon i jedan ovakav mob zte-blade 3 i da uključim taj maxtv to go preko njega trošio bi onda i promet i na bonbonu? Veliki pozdrav i svako dobro ti želim{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 17:58 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Hvala{#} Evo ja več gledam maxtv to go na pc i radi perfektno. Uzeo sportski paket, 50 kn. Bez preplate je to. Žena nije toliko oduševljena{#} Ja mogu najviše do 1000 kn dati za mobitel. Možda ovako nešto... http://www.linuxzasve.com/android-mobiteli-zte-blade-iii-recenzija. Operater mi je rekao da za mob ili tablet moram imati pristup internetu, ali da se promet ne naplaćuje. Sad taj 3g što ti ne spominješ me zbunjuje. Znaći da imam npr. bonbon i jedan ovakav mob zte-blade 3 i da uključim taj maxtv to go preko njega trošio bi onda i promet i na bonbonu? Veliki pozdrav i svako dobro ti želim{#}

Morat ćeš provjerit za bonbon, nisam siguran, al mislim da na bonbonu ti se naplaćuje promet. Šta se tiče mobitela, zte blade 3, huawei ascend g300 nešto od toga.

15 godina

jel se moze taj max tv to go koristit na vise mobitela? frend ima to placa nekih 20 kn mjesecno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

jel se moze taj max tv to go koristit na vise mobitela? frend ima to placa nekih 20 kn mjesecno

Šta ne bi onda jedan plaćao a cijela hrvatska koristila? Bit je da se logiras sa useron i pw-on koji ti daju. Na kojem uređaju, koga brige. Istovremeno se nemože koristit na dva uređaja.

13 godina
neaktivan

Ja bi trebao malu pomoc oko kupnje mobitela.
Namjeravam kupiti ili Samsung galaxy s3 mini ili iPhone 4, galaxy je jeftiniji 400kn, pa me zanima vase misljenje.{#} 

19 Samsung galaxy s3 mini
3 iPhone 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 21:55 (merzli11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Može pomoć..za šta da se odlučim??

0 htc sensation
2 galaxy s3 mini
20 one x - jos 2 mjeseca stednje
1 iphone 4
6 iphone 4s-jos 2 mjeseca stedne
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
merzli11 kaže...

Ja bi trebao malu pomoc oko kupnje mobitela.
Namjeravam kupiti ili Samsung galaxy s3 mini ili iPhone 4, galaxy je jeftiniji 400kn, pa me zanima vase misljenje.{#} 

Samsung ce ti stekat jer ima android....dok iphone nece...nego ce sve radnje obavljat glatko...znam jer mi je frend imao galaxy s3(ne mini,a bolji nego mini),frend mi je rekao da je znao i stekat i izbacivat a na iphoneu mu se to nikad nije dogodilo ni njemu ni meni...tako da moj glas za iphone
14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...
Samsung ce ti stekat jer ima android....dok iphone nece...nego ce sve radnje obavljat glatko...znam jer mi je frend imao galaxy s3(ne mini,a bolji nego mini),frend mi je rekao da je znao i stekat i izbacivat a na iphoneu mu se to nikad nije dogodilo ni njemu ni meni...tako da moj glas za iphone

Please leave this thread {#}

14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Baba mi je rekla da u crvenim čarapama brže trčiš nego u crnima!

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
13 godina
protjeran

na kraju nabavio Xperiu SL...prezadovoljan...iphone se ne moze usporedjivati sa time a kamoli sgs2...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Planiram kupiti neku sony xperiu. Gledo sam sony xperiu J sa cjenom od oko 450km ali gledao sam i komentare na nekim forumima da mobitel dosta laga, da li je to istina ? Takodjer gledao sam i xperiu P, te sam se pozitivno iznenadio na sve komentare i specifikacije, ali me zanima njegova cjena danas. Ako vi isto imate neku xperiu da predlozite koja je solidna i koja se moze dobiti po povoljnoj cjeni bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam ipak narucio Htc 8S, posto mi je One X na Revoluciju 150, previse kostao + opcija uređaj 135...

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

xperiu j sam malo probao u tcom centru...zaobilazi taj mob...p je dobar...ovisi kakav si mob imao prije...xperia u je isto dobar mob...koliki ti je budget?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako to zaobići kada je u gotovo svakom rangu Xperija best buy?!(srednja kategorija je xperija P, visoka srednja je S i SL, te Xperija T i Z u aristokratskoj klasi)

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 15:26 (Korny1603987).
13 godina
neaktivan

Zdravo e sad me zanima kakva je razlika izmedju Htc one S i Xperie S

Riki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kurijak kaže...

Glavna razlika je ta da htc radi na windowsima a xperia na androidu. Ostalo pogledaj na gsm areni.

17 godina
neaktivan
marxone kaže...
Kurijak kaže...

Glavna razlika je ta da htc radi na windowsima a xperia na androidu. Ostalo pogledaj na gsm areni.

marxone ti vjerovatno mislis na 8s, one s je isto na androidu kao i xperia s

evo ti kratka usporedba

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4574&idPhone2=4369

CARPE DIEM
15 godina
simeparanoja kaže...
marxone kaže...
Kurijak kaže...

marxone ti vjerovatno mislis na 8s, one s je isto na androidu kao i xperia s

evo ti kratka usporedba

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4574&idPhone2=4369

u pravu si , bio sam uvjeren da pise 8S :D

15 godina
neaktivan
marxone kaže...
Kurijak kaže...

Ja bi isao na One S. :)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina

Ovakva je situacija:Idem na krizmu i kum mi je rekao da bi mi kupio mobitel ,sad ja neznam koji mobitel da ga tražim za kolko novci i sve,sad me zanima koji bi vi mobitel tražili da je isključivo HTC marke?Hvala na odgovoru

Pero1998
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
magistar prava (diplomu još nisam poderao)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 19:30 (Korny1603987).
14 godina
neaktivan
Pero1998 kaže...

Ovakva je situacija:Idem na krizmu i kum mi je rekao da bi mi kupio mobitel ,sad ja neznam koji mobitel da ga tražim za kolko novci i sve,sad me zanima koji bi vi mobitel tražili da je isključivo HTC marke?Hvala na odgovoru

Koliko kum misli dat para jako je važno. Na koji način kupuješ tarifa neka ili njuškalo, slobodna prodaja?

13 godina
neaktivan

Hvala na pomoci uzimam xperiu s :)

Riki
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Pero1998 kaže...

ja sam svom kumu reko necu nista, hvala...pa sam dobio 500 eura i lancic...probaj i ti tak...ako ne riskiras ne profitiras

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice