Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.010.527
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Korny1603987 kaže...

Kako to zaobići kada je u gotovo svakom rangu Xperija best buy?!(srednja kategorija je xperija P, visoka srednja je S i SL, te Xperija T i Z u aristokratskoj klasi)

pa ponudio sam mu xperije...samo kazem da je J model promasaj...singlecore 1ghz je stvarno slab...takav proc sam imao na svojoj staroj nokiji C3-01.5 koja je imala ekran touch 2.4 incha i S40...i iskreno S ili jos bolje SL u mojem slucaju, nema sta zaviditi T modelu...moj SL ima cak 1.7 dual core...a ekran, iako je u specifikacijama manji, cijela slika ispadne veca nego na T zato sto na ovom zadnjem, ekran je djelomicno popunjen klasicna 3 touch gumba...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 23:12 (Matijasever).
13 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

koja je razlika izmedju nokia 500 i nokia c6-00

nekako osobno meni se vise svidja nokia c6-00

zbog klizne qwerty tipkovnice

iako osobno bi mi bilo najdraze i najbolje bi mi bilo da

uzmem xperia pro ali nigdje ga nisam nasao

1 nokia 500
0 nokia c6-00
nasao sam na netu jedan sajt na kojem pise koji sve privatni trackeri su trenutno otvoreni za sign up pa evo postat cu ovdje link http://www.torrent-invites.com/forum.php

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li se isplati uzeti za produženje adsl interneta ovaj mobitel, 99 kuna LG Optimus L3? Je li bolji ili slabiji od zte blade 3 koji mi je odličan nakon stare kante koju imao do sada. Uzeo bi ga jer inaće nemam gotovinu za mobitele nakon što uzeo ženi zte blade 3. Eto ako zna ko da li su ta dva tu negde po kvaliteti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
magistar prava (diplomu još nisam poderao)
12 godina
neaktivan

zna li netko gdje ima izložen htc one x da ga se moze vidjet i eventualno isprobat?

0 0 hvala 0
14 godina
Lana Mihaela kaže...

zna li netko gdje ima izložen htc one x da ga se moze vidjet i eventualno isprobat?

Lana i/ili Mihaela, a gdje te točno zanima, u kojem gradu ili kod kojeg operatera točno ( osim što točno znam da ga trenutno nema u T Mobile ponudi, ali jedan ima sigurno u centralnom dućanu u savskoj u zagrebu, preko puta sjedišta MUP-a, a čini mi se da će možda eventualno uskoro u ponudi biti HTC ONE X+ ), ali u Svijetu Medija, pogledaj na netu, Smartson, Mikronis, samo su neki od trgovina koji ga imaju {#} !!

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan

Hvala, pitam za Zagreb :D

Nahodala se jučer i danas po svuda (Arena, Chipoteka Vukovarska...) i nisam našla, no ovo što si predložio nisam još obišla tako je svaka pomoć dobrodošla!

14 godina
Lana Mihaela kaže...

Hvala, pitam za Zagreb :D

Nahodala se jučer i danas po svuda (Arena, Chipoteka Vukovarska...) i nisam našla, no ovo što si predložio nisam još obišla tako je svaka pomoć dobrodošla!

Što se tiče koji bi dućan bio najnajsigurniji, pogledaj u Svijetu Medija u Vlaškoj, u sklopu Importane Galerije, onaj dućan u prizemlju, na samom ulazu sa desne strane, imaju dečki mali miljon mobitela za pokazati, pa čak i HTC ONE X+, moj favorit u ovom tvom slučaju, nešto više novca, ali performanse, unutarnja memorija od 32GB ili 64GB, ljepša boja, i boje detalja, ma budeš sve skužila lada ga uzmeš u ruku!

Da ne prkljam previše, zašto HTC ONE X, i može li se predložiti neki drugi brend, model {#} ?!?!

ATJ Lučko
15 godina
protjeran
marcus1950 kaže...

Da li se isplati uzeti za produženje adsl interneta ovaj mobitel, 99 kuna LG Optimus L3? Je li bolji ili slabiji od zte blade 3 koji mi je odličan nakon stare kante koju imao do sada. Uzeo bi ga jer inaće nemam gotovinu za mobitele nakon što uzeo ženi zte blade 3. Eto ako zna ko da li su ta dva tu negde po kvaliteti...

Nisu niti približno dobri, blade III je puno bolji. Po meni se ne isplati.

13 godina
neaktivan

Zahvaljujem se na odgovorima{#} Možda bolje sačekati neku novu akciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Da ne prkljam previše, zašto HTC ONE X, i može li se predložiti neki drugi brend, model {#} ?!?!

Može prihvaćam izazov :D

E sad, zašto baš taj mob je izašao kao favorit - teško je reći, nisam koristila samo zdravu logiku... ima sve šro tražim i sviša mi se i ima ono nešto valjda, takav mi je dao dojam preko neta, još ga moram osobno upoznat ;) pa ću donijeti odluku

14 godina
Lana Mihaela kaže...
ATJLučko kaže...

Može prihvaćam izazov :D

E sad, zašto baš taj mob je izašao kao favorit - teško je reći, nisam koristila samo zdravu logiku... ima sve šro tražim i sviša mi se i ima ono nešto valjda, takav mi je dao dojam preko neta, još ga moram osobno upoznat ;) pa ću donijeti odluku

Hehehehehe, nemoj olako zbrzat sa preubrzanim odlukama, ovdije ima preko nekoliko vrlih kolega forumaša koji će vjerujem skupa samnom pokušati ti pomoći izabrati naj mob za tebe {#}!

Jedan detalj, ne manje važan ili nebitan, makar u nekim drugim situacijama to i ne bi bilo pre bitno, koliko si visoka i koliko veliku imaš ruku, obzirom je HOX/+ recimo to tako, dosta povelik mob, u čijem te izboru ja uopće ne pokušavam zakočiti, već naprotiv, odobrvam ga i preporučam, pa svejedno, makar ti se sviđa, uzmi taj detalj u obzir!!

A da ti kažem samo jednu crticu, zrnce za razgovor uz kavu, neki dan je jedan kolega forumaš primjetio jednu ženu, koja je u ruci imala Samsung Galaxy Note II, pa makar je izgledao u njezinoj ruci ogromno golem, kako je lijepo bilo nju vidjetisa takvim komadom opreme! 

Ako ga budeš uredno bez naprezanja mogla uzet u jednu, dominantnu ruku, i normalno razgovarati s njim, onda je TO TO, tako da ako budeš imala i 0.0001‰ dvojbi, svi smo tu, i slobodno se javi, pitaj i sigurno ćeš dobiti najbolji mogući odgovor {#} !!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Trebam mobitel do 4000kn, ne mora biti kod nekog operatera, ja sam mislio jedan od ova 3 uređaja.

SGS3

http://www.edigital.hr/Pametni_telefoni/Samsung_I9300_Galaxy_S_III_mobilni_ure%C4%91aj_Marble_White_(Android)-p27522.html

ili

http://www.info-box.hr/HTC-Windows-Phone-8X-black-mobilni-uredjaj-79158.aspx

možda htc one x?
http://www.supernet.hr/webshop.php?search_string=htc+one+x

Važno mi je da je mobitel brz, velićina ekrana 4-5 inch, visoka kvaliteta prikaza slike, i jako kvalitetna kamera.

Može i neki drugi uređaj, ne mora biti jedan od ova 3.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
neaktivan
77ari kaže...

Trebam mobitel do 4000kn, ne mora biti kod nekog operatera, ja sam mislio jedan od ova 3 uređaja.

Ja bi se strpio da samsung pokaže šta ima nova, plus nisu još xperia Z ni htc one došli tako da, moj savjet strpi se mjesec - dva i budi duže vremena sretan :)

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...
77ari kaže...

Ja bi se strpio da samsung pokaže šta ima nova, plus nisu još xperia Z ni htc one došli tako da, moj savjet strpi se mjesec - dva i budi duže vremena sretan :)

Sony je došao ali košta 6,400kn.

Mislim uveo ga je samo jedan distributer, vidjet ću kada doleze top modeli iz 2013g u HR. Možda kod drugih distributera bude manja cijena.

Od novih uređaja sony je moj favorit makar mi je i One jednako drag samo je sony ljepši.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
neaktivan
77ari kaže...

Sony je došao ali košta 6,400kn.

Mislim uveo ga je samo jedan distributer, vidjet ću kada doleze top modeli iz 2013g u HR. Možda kod drugih distributera bude manja cijena.

Od novih uređaja sony je moj favorit makar mi je i One jednako drag samo je sony ljepši.

Ma te cijene su bože sačuvaj trenutačno. Strpi se pa kad dođu kod operatera i na njuškalo, bit će ih do 4000 sigurno

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan

Pa ovdje budu dosta jeftnije nego u operatera, SGS3 za sve mreže je 4100kn a u t-mobile je 5698kn.

Mislim da su rekli na bug.hr da če u t-mobile sony biti oko 5500kn. Tako da vjerujem da bi kod distributera mogao biti oko 4000kn. Ovaj mjesec predstavlja se SGS4 pa još samo njega čekam i onda odlučujem koj uređaj. Jer stalno mogu čekati još malo i još malo i tako godinama.

A trenutno mi je stari mobitel neispravan, ne mogu ga koristiti za smeće je pa mi se žuri s novim.

14 godina
neaktivan

Pitanjce,

sto mi preporucate za 1200 do 1400. Može i nešto rabljeno (mislio sam rabljeno, osim ako ima neka super, mega, maxi, uber ponuda za novo). Nad sirovom snagom preferiram veci ekran. Moze Android ili WP.

Od srca, hvala!

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
77ari kaže...

Jer stalno mogu čekati još malo i još malo i tako godinama.

Slažem se, al isto bi sad pričekao da elita izbaci high end za 2013-u pa da ne plačeš ako sad uzmeš sgs3 a sgs4 bude čudo.

14 godina
neaktivan
cecenac kaže...
77ari kaže...

Jer stalno mogu čekati još malo i još malo i tako godinama.

Slažem se, al isto bi sad pričekao da elita izbaci high end za 2013-u pa da ne plačeš ako sad uzmeš sgs3 a sgs4 bude čudo.

Sačekat ću, nadam se da če SGS4 biti predobar, ako ne bude onda vjerovatno kupujem sony ako bude povoljno, kada elita izbaci odluku donosim onda. Samo da iPhone ne predstavi svoj mobitel oko 6 mj jer do tada ne mogu čekati, a ni jedan od prijašnjih modela me nije fascinirao.

15 godina
protjeran
Luka Ivanković kaže...

Pitanjce,

sto mi preporucate za 1200 do 1400. Može i nešto rabljeno (mislio sam rabljeno, osim ako ima neka super, mega, maxi, uber ponuda za novo). Nad sirovom snagom preferiram veci ekran. Moze Android ili WP.

Od srca, hvala!

Gigabyte Rio R1

Gigabyte GS202

Koji ti se više sviđa od ova 2 modela...imaš ih na njuškalu za 1150 i 1300 kn novi nekorišteni s garancijom....bolje nećeš kupiti za te novce.

14 godina
neaktivan

Našao sam tu na forumu HTC wildfire, sastrane i otraga je dosta izgreban. Traži 300kn jel se isplati. Evo par slika koje mi je poslao

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
laux kaže...

Našao sam tu na forumu HTC wildfire, sastrane i otraga je dosta izgreban. Traži 300kn jel se isplati. Evo par slika koje mi je poslao

ne ne ne i ne. em je to najsporiji mob ikad najuzasnije rezolucije i slike ikad, em je cili isfrizan i izgreban. katastrofa. vec si prije dobio savjet. galaxy mini 2 500-injak kuna i imaš službeni jelly bean super fluidan mob i prihvatljivo loš ekran.

17 godina

moj kolega sa posla planira svoj Samsung MINI 2 staviti na njuskalo za 400 kuna, a nema niti jednu ogrebotinu.

Eto toliko da znate, budem javio kada to planira napraviti, da se netko sa foruma ogrebe za mobitel, ako već gledaju na tu klasu mobitela.

Danas otišlo. Vijesti se u manjem mjestu brzo šire.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 18:15 (Korny1603987).
13 godina
protjeran
cecenac kaže...
laux kaže...

ne ne ne i ne. em je to najsporiji mob ikad najuzasnije rezolucije i slike ikad, em je cili isfrizan i izgreban. katastrofa. vec si prije dobio savjet. galaxy mini 2 500-injak kuna i imaš službeni jelly bean super fluidan mob i prihvatljivo loš ekran.

ja sam za 1000kn prodao moj Xperia U star niti 3 mj koji je bio kao nov...ali doslovno...bolje ces potrositi tih 300kn na pijanku nego na to smece hahah...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 10:27 (Matijasever).
14 godina
neaktivan

Što mislite o huawei u8650 sonic? I kolko se isplati dati za njega, našao sam par na njuškalu za 400-450kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Probaj nac na njuskalu za 500-600kn sony ericsson xperia mini ili sony ericsson live with walkman

0 2 hvala 0
17 godina

Hrvatski Telekom je opet produžio svoju "akciju" od 20% za mlade na pretplatu. Nekako mi se čini da ništa više od onih 50% prije prosinca.

PS još jedna kost za raspravu:

Ovdje lomimo koplja o najboljem za određenu cifru, a sada postavljam pitanje koji su najbolji mobiteli po veličini ekrana.

Dakle, 4.00'' , 4.3'' te 4.7 inča.

magistar prava
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 7:20 (Korny1603987).

0 0 hvala 0
16 godina
Korny1603987 kaže...

Hrvatski Telekom je opet produžio svoju "akciju" od 20% za mlade na pretplatu. Nekako mi se čini da ništa više od onih 50% prije prosinca.

Ovdje lomimo koplja o najboljem za određenu cifru, a sada postavljam pitanje koji su najbolji mobiteli po veličini ekrana.

IMHO: iPhone 5, HTC 8X, HTC One
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Ako nećemo gledat cijenu: Do 4" Iphone 5, kome je preskup onda galaxy s3 mini - također dual core, jelly bean okej kamera itd..

do 4.3" trenutačno - HTC8X, xperia S, galaxy s2, htc One S, lumia 900, eventualno optimus 2X, motorola razr maxx, huawei ascend p1

do 4.7 galaxy s3, hox, hox+, lg 4X, lumia 920, htc one uskoro

ovako iz glave bi to išlo, ako sam nešto zaboravio nadodajte.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 9:20 (cecenac).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice