Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.020.285
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Ovo treba zapamtiti za buduće upite..... Stvarno iscrpan popis "iz glave".

PS Nisam cinik, nego ozbiljno mislim da bi trebalo takvo što napraviti na početku ove teme. Više pohvala i prijedlog da se napravi malo ozbiljnija analiza.

Nekakvu tablicu po redu veličina ekrana, sa eventualnim klasama uređaja (viša, srednja, niska). Možda se i sam upustim u nešto takvo uz pomoć forumaša.

magistar prava
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 13:05 (Korny1603987).
14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Ovo treba zapamtiti za buduće upite..... Stvarno iscrpan popis "iz glave".

Ne razumijem u čemu je problem?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina

Nema problema. :-D

magistar prava
14 godina
neaktivan

Koliko je isplativ sony xperia S? s kojim top modelom iz 2012 godine ga možete usporediti? 

http://www.edigital.hr/Pametni_telefoni/Sony_Xperia_S_mobitel_White_(Android)-p27889.html

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Koji bi mobitel preporucili do 1800 kn i trebam  za prijatelja preporuku do 2800 kn. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Staedtler kaže...

Koji bi mobitel preporucili do 1800 kn i trebam  za prijatelja preporuku do 2800 kn. Hvala

Do 1800 xperia s (ako nađeš), galaxy s2. Do 2800 s3, one x.

De gustibus non est disputandum.
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Staedtler kaže...

Do 1800 xperia s (ako nađeš), galaxy s2. Do 2800 s3, one x.

Xperia S je 2700kn, a s3 je 4100kn one x je još skuplji. Di si ti vidio te cijene?

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
15 godina
neaktivan

Na oglasniku. Budući da nije napisao gdje kupuje.

17 godina

Xperija S je na njuskalu mahom 2200 kuna. (ako se spominje da ima garanciju i račun).

Obično neki kupljeni u ljetu 2012 se nađu sa 1800 kn.

Za drugo pitanje i xperija s vs konkurencija......  Korisnik "cecenac" je par postova iznad naveo sve mobitele koji su ponajbolji za određene gabarite.

Tako da veličinom ekrana, Xperiji S,  odgovaraju "HTC 8X, samsung galaxy s2, htc One S, lumia 900, eventualno LG optimus 2X, motorola razr maxx, huawei ascend p1".

magistar prava
14 godina
neaktivan

Što trebam gledati kada kupujem mobitel preko njuškala i sl? Dali je dovoljno gledati jeli mobitel ogreban itd, jer ako je iz vana očuvan valjda i radi kako treba.

EDIT: vidim neke oglase novi mobiteli, zapakirani idu na sve mreže itd. nekorišteni imaju garanciju i račun. Zar nije sumljivo to malo valjda kada netko kupi mobitel onda ga barem isproba, ili koristim par dana. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 15:57 (77ari).
12 godina
neaktivan

Moze preporuka neki do nov mobitel do1600kn android sa dobrom kamerom,wifi itd.. Posto nemam pojma sto uzeti,a izbor je prevelik,moze netko nabrojati par modela iz glave,pa da ja pregledam usporedbe i testove po net-u. {#} hvala!
Takodjer mi je pozeljno da mogu nabacit navigaciju na njega,da se laicki izrazim... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 15:59 (10pack).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
10pack kaže...

Moze preporuka neki do nov mobitel do1600kn android sa dobrom kamerom,wifi itd.. Posto nemam pojma sto uzeti,a izbor je prevelik,moze netko nabrojati par modela iz glave,pa da ja pregledam usporedbe i testove po net-u. {#} hvala!
Takodjer mi je pozeljno da mogu nabacit navigaciju na njega,da se laicki izrazim... {#}

Gigabyte GS202 - imam ga više od tjedan dana i za sad nemam primjedbi...čak je i kamera bolja nego sam mislio u početku, ima opciju HDR, što nisam vidio prije.

Gigabyte Rio R1 je malo jeftiniji, ali kažu da je isto dosta kvalitetan

Mislim da za tu cijenu nećeš naći mob s 2 jezgrenim procesorom...uz to, ova 2 modela su dual sim.

15 godina
10pack kaže...

xperia P

17 godina
neaktivan

Samsung Galaxy S3 Mini u Bonbonu za 2250kn!! (iPhone 5 - 5000kn) 

Ja mislim da je to pristojna ponuda.. http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
77ari kaže...

Što trebam gledati kada kupujem mobitel preko njuškala i sl? Dali je dovoljno gledati jeli mobitel ogreban itd, jer ako je iz vana očuvan valjda i radi kako treba.

EDIT: vidim neke oglase novi mobiteli, zapakirani idu na sve mreže itd. nekorišteni imaju garanciju i račun. Zar nije sumljivo to malo valjda kada netko kupi mobitel onda ga barem isproba, ili koristim par dana. 

Ovdje sam pisao o s3 pa pogledaj

Ovo za oglase, pa ljudi uzmu telefon na pretplatu ne treba im, i prodaju ga.. Pametni znaju da ako je telefon zapakiran prije ćeš ga prodati, tako da ima dosta njih koji ne otvaraju.. ali i onih koji probaju dan-dva pa priodaju pod novo.

15 godina
neaktivan

Moze mi netko preporuciti mobitel do 1000 kn u ponudi t-mobile, najvaznije mi je da mogu slusat normalno muziku i na fejs na mobitelu.

like a boss xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dali netko zna kako da postavim hrvatski meni na aiphon koji je kopija

14 godina
odjavljen

Lik mi nudi zamjenu : Moja Xperia S za iPhone 4S 32 GB, kupljen na produženje ugovora, crna boja, sve mreže sva oprema...ali znači zamjena mob za mob.... Isplati li se?

11 Da
6 Ne
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 10:42 (Phantom_RI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Lik mi nudi zamjenu : Moja Xperia S za iPhone 4S 32 GB, kupljen na produženje ugovora, crna boja, sve mreže sva oprema...ali znači zamjena mob za mob.... Isplati li se?

Ne isplati se, imaš veći mob, jednako dobar i fluidan. Cijenovno su tu negdje, al nažalost zato što je iphone precijenjen s obzirom na dijagonalu i hardversku sngau.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
nije bitna hardwerska snaga kod applea kad je sustav brz i igrice ne stekaju... bitno je samo da uređaj radi brzo i fluidno a xperia s se i ne može baš s tim pohvalit zbog onog virusa od sonyjevog softvera... ima ona jaci hardwer ali trok trok trok
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne znam u koju temu da postavim ovaj post pa ću ovdje. Imam vip racer 3 i pristup internetu preko wi fi na poslu i kući. Jučer kad došao sa posla nešto prčkao i izbriso slučajno taj dio za signal na poslu. Kliknuo nešto zaboravi ili sl. Da li se to može nekako vratiti ili će se signal pojaviti kad opet dođem na posao. Ako se pojavi da li se vrati automatski lozinka za pristup wi-fi jer ja je ne znam na pamet? Malo zbrkano pišem, ali drugačije ne znam objasniti{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 11:31 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
marcus1950 kaže...

Ne znam u koju temu da postavim ovaj post pa ću ovdje. Imam vip racer 3 i pristup internetu preko wi fi na poslu i kući. Jučer kad došao sa posla nešto prčkao i izbriso slučajno taj dio za signal na poslu. Kliknuo nešto zaboravi ili sl. Da li se to može nekako vratiti ili će se signal pojaviti kad opet dođem na posao. Ako se pojavi da li se vrati automatski lozinka za pristup wi-fi jer ja je ne znam na pamet? Malo zbrkano pišem, ali drugačije ne znam objasniti{#}

Bojim se da ćeš morati ponovo upisati lozinku.

WordPress ❤
13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
marcus1950 kaže...

Bojim se da ćeš morati ponovo upisati lozinku.

Nazalost. Hvala na brzom odgovoru{#}

14 godina
neaktivan

Ima li tko kakva iskustva sa galaxy s3 mini? Jel se isplati uzimat taj mobitel?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

zamolio bi da mi netko kaze koji bi najjeftiniji uredjaj umts bio trenutno na trzistu. Po mogucnosti i rabljeni. treba mi jer cesto znam putovati u Italiju ili Austriju i lakse mi je imati drugi mob, nego mjenjati karticu iz jednog...trebao bi imati mogucnost instalacije whatsapp aplikacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GreaT kaže...

Moze mi netko preporuciti mobitel do 1000 kn u ponudi t-mobile, najvaznije mi je da mogu slusat normalno muziku i na fejs na mobitelu.

Dajte ljudi molim vas netko nek preporuci, treba mi novi mob....

like a boss xD
15 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Ja bi mijenjao, i ako ne želiš iphone. Zašto? Pa daje ti: 4s 32gb otključan na sve mreže - Možeš si na njemu zaradit. ;) 
 i opet se vratiti na android ako želiš. Pametnome dosta. 

14 godina
mario1990 kaže...
Phantom_RI kaže...

Ja bi mijenjao, i ako ne želiš iphone. Zašto? Pa daje ti: 4s 32gb otključan na sve mreže - Možeš si na njemu zaradit. ;) 
  i opet se vratiti na android ako želiš. Pametnome dosta.

Potpuno se slažem s kolegom. Ja bih na tvom mjestu mijenjao i onda prodao iPhonea i zaradio za HOX ili SGS3.

15 godina
GreaT kaže...
GreaT kaže...

Dajte ljudi molim vas netko nek preporuci, treba mi novi mob....

kupuj dok jos nije nestalo http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/ascend-g300

mobiteli iz bonbona rade i na t-mobile mrezi

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
16 godina

Evo, nakon nekog vremena isprobavanja WP8, vračam se nazad na android.

Zadnji android koji sam koristio, bio je Galaxy S3. S2 sam imao, pa bi možda volio probat šta drugo.

Al opet, neču ako je stvar očigledno lošija i manje fluidna.

BTW. valja napomenut, da 99% ide root, pa i to valja ubacit u izbor.

Trenutno mislim da neču ić iznad 4,3'' ekrana, pa vas molim za pokoji savjet.

Postoji neka mala šansica, da se odlučim na veći ekran, pa će u tom slučaju ić ili OneX ili opet S3.

Uzmite u obzir i isplativost što se tiče sam cijene.

Zasad je izbor među ovima:

14 Samsung Galaxy S2
7 Sony Xperia S
4 Samsung Galaxy S3 mini
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 22:12 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice