Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.505.143
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

planiram kupit novi mob a mislim potrošit malo poveću svoticu molio bih pomoć

dakle može preporuka za mobitel od oko 2000 kn da ima karakteristike zaslon oko 4 inča (može i nešto manje), dual procesor, 5 mp kameru, solidnu rezoluciju tipa 480x800..

mislio sam kupit xperiu u, ne smeta mi ni manjak memorije, ni ekran 3,5 ali me užasno nervira zato što je ekran visok i uzak pa nekako ispada manji od ostalih 3,5 ekrana

samo za napomenu, planiram ga kupit u dućanu, dakle ništa njuškalo i oglasi, hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 15:42 (ogre).

0 0 hvala 0
15 godina

eh jbg novo nemas nista bolje od xperie U do 2000 kn al zato s njuskala novo zapakirano od pouzdanog prodavaca itekako imas....

imam ja xperiu u i nisam zadovoljan...najvise zbog retardiranog omjera stranica...ekran je sirok kao onaj sa 3,2" i zato je glup...do 2000 kn imas zapakirane xperie P, vidio sam neki dan za 2000 kn galaxy S3 mini i tak to...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
FileFicho kaže...
IMVK kaže...
FileFicho kaže...
Gdje ima za kupiti dobrih (kvalitetnih) maskica za Iphone 4s. Dao bi najviše 150 kn.

Hoces nove ili polovne?

Ja ti preoprucajem e-bay.
A ako nemas paypal onda http://www.iducan.hr/po-uredaju/iphone-4/kucista-i-okviri/1/ (ovdje je kvaliteta zajamčena,ali su malo i skupi)

http://www.sonusmart.hr/zastitne-maske-i-folije/apple-oprema/tabid/417/rbtid/APOP100606/Default.aspx (a za ove bas i nezz)

Nove, ali nemam paypal.

Onda ove dvije stranice

Neznam se potpisat..xDD
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...

eh jbg novo nemas nista bolje od xperie U do 2000 kn al zato s njuskala novo zapakirano od pouzdanog prodavaca itekako imas....

imam ja xperiu u i nisam zadovoljan...najvise zbog retardiranog omjera stranica...ekran je sirok kao onaj sa 3,2" i zato je glup...do 2000 kn imas zapakirane xperie P, vidio sam neki dan za 2000 kn galaxy S3 mini i tak to...

a to sam i rekao, taj nesretni dugi i uski ekran mi je jedini razlog zašto se još mislim, jel znaš koliko bi možda koštali advance s, ace 2 ili xperia p u nekom paketu, mogu potrošit i malo više od 2000 kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 16:28 (ogre).
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Planiram uzet novi mobitel ovih dana.Cijena do 1000kn. Znam da se za te novce ne moze uzet neko cudo,al ako netko ima neku preporuku bio bi zahvalan. Malo sam gledao i naisao na ovaj model za 950 kn      http://www.bug.hr/cijene/prestigio-mobitel-multiphone-4020-duo-android-v2/283991.aspx Sto mislite o tome?     Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

poštovanje

molio bih za preporuku pri odabiru novog telefona.....

naime dosad sam imao xperiu mini pro i na kraju sa njom nisam bio zadovoljan , prvi razlog je što mi se cinio dosta osjetljiv što se na kraju i obistinilo jer nakon pada sa visine od 1 metra na poleđinu uređaja (ne na ekran) ekran je crknuo..

drugi razlog je sto je ekran ipak bio pre malen za povremeno surfanje i provjeru maila...

Znaci novi mobitel bi mi trebao imati dovoljno velik ekran za koliko toliko ugodno povremeno surfanje a ipak da uređaj nije prevelik i glomazan , trebao bi biti otporan na utjecaje okoline koliko je to moguce povremene udarce i slicno (mozda da se moze opremiti nekom zgodnom futrolom)..

zelio bi da ima kvalitetnu kameru , da ima mogucnost Skypa , nikakve igrice mi nisu bitne......naravno vazno mi je da ima sto dulje vrijeme trajanja baterije....

cijena mi nije toliko bitna ako bi za novce dobio kvalitetu....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bas se idem danas naci sa ovim likom, pa da uzmem taj galaxy s...na sta da pripazim kod kupnje, naravno osim vanjskog ocuvanja...moze li se prepoznati neki kvar ili nesta? 

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ogre kaže...
domac5 kaže...

a to sam i rekao, taj nesretni dugi i uski ekran mi je jedini razlog zašto se još mislim, jel znaš koliko bi možda koštali advance s, ace 2 ili xperia p u nekom paketu, mogu potrošit i malo više od 2000 kn

pogledaj treci post ovdje pa vidi

strbi kaže...

Bas se idem danas naci sa ovim likom, pa da uzmem taj galaxy s...na sta da pripazim kod kupnje, naravno osim vanjskog ocuvanja...moze li se prepoznati neki kvar ili nesta? 

standard, nazovi samog sebe da vidi jel mikrofon i slusalica radi, pusti muziku i tak to

13 godina
neaktivan
ogre kaže...

dakle može preporuka za mobitel od oko 2000 kn da ima karakteristike zaslon oko 4 inča (može i nešto manje), dual procesor, 5 mp kameru, solidnu rezoluciju tipa 480x800..

mislio sam kupit xperiu u, ne smeta mi ni manjak memorije, ni ekran 3,5 ali me užasno nervira zato što je ekran visok i uzak pa nekako ispada manji od ostalih 3,5 ekrana

samo za napomenu, planiram ga kupit u dućanu, dakle ništa njuškalo i oglasi, hvala

ZTE blade 3, jedino nema dual procesor

ima se, meže se
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 16:57 (redikulx).
15 godina
odjavljen
ogre kaže...

Kupi si HTC 8S za 2300 ako bas hoces iz ducana. Na njuskalu ih zapakiranih ima koliko hoces za 1500 kn, a to je po specifikacijama i kvaliteti najbolji mobitel za te novce. Jedino sto ima WP8 pa nema toliko aplikacija, ali ima sve koje ti trebaju.
Imam iPhone. Hasta la victoria siempre. HALA MADRID!
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitelabudu
ogre kaže...

i  ja bi ti preporuci xperiju u ,a na ovaj uzi ekran ae s vremenom naviknes

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:38 (zanimatelj).
16 godina
neaktivan
piksic kaže...
ogre kaže...

Kupi si HTC 8S za 2300 ako bas hoces iz ducana. Na njuskalu ih zapakiranih ima koliko hoces za 1500 kn, a to je po specifikacijama i kvaliteti najbolji mobitel za te novce. Jedino sto ima WP8 pa nema toliko aplikacija, ali ima sve koje ti trebaju.

Meni su u Vipu rekli da taj mobitel više neće dobivati i da je to bila samo kao ogranicena serija, i da ono što su imali su prodali. Poludio sam kad su mi to rekli..

12 godina
neaktivan

bio sam u t-centru i definitivno odustao od xperije u, jednostavno ne mogu smislit onaj dugi uski ekran, da su ga napravili normalnog odmah bi ga uzeo

a ništa mislim da ću čekat da u nas dođe hauwei g330 ako već nije, valjda neće previše koštat

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

nazovi se na taj mob.

Meni se desilo da sam kupio telefon kao nov,i dodem kuci a ono zvucnik ne radi tako da nisam mogao cuti nikog tijekom razgovora. 

15 godina
neaktivan

Koji od ova dva je bolji buduci da sam uzo iphone 5 ali bi htio se jos zezati sa androidom.{#}

Ja sam imam xperiu play, a imam ponudu u zamjenu htc hd2.

HVALA

1 Htc HD 2
11 Xperia play
http://hrpirates.wordpress.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 0:37 (kmgamer).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
luis kaže...

Pozdrav svima. Planiram uzet novi mobitel ovih dana.Cijena do 1000kn. Znam da se za te novce ne moze uzet neko cudo,al ako netko ima neku preporuku bio bi zahvalan. Malo sam gledao i naisao na ovaj model za 950 kn      http://www.bug.hr/cijene/prestigio-mobitel-multiphone-4020-duo-android-v2/283991.aspx Sto mislite o tome?     Hvala!

15 godina
neaktivan

Mislim da su ZTE Blade 3 i Huawei G300 ipak puno bolji izbor. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
14 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

Jel vrijedi alcatel ot918   250 kn?

?

12 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Mislim da su ZTE Blade 3 i Huawei G300 ipak puno bolji izbor. 

A da li se Zte Blade 3 moze naci jos negdje osim u tele 2? Tamo je je rasprodan skroz,kazu da ga nema cak ni za naruciti

12 godina
neaktivan

a vrijedi 250kn jer za te novce s boljim specifikacijama ja mislim da neces naci bolji mob....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo blizi se moj rodendan pa neznam sto bi uzeo, iphone 4 polovni ili sony xperia miro nova?

15 iPhone 4 16GB - POLOVNO
0 Sony Xperia Miro Black - NOVO
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 11:52 (Kr1per).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

super zovem tele2 prodavaonice za zte blade 3 i bonbon prodavaonice za huawei g300 i nigdje nema dostupan ni jedan mobitel. Jel se moze naci jos negdje jedan od ta dva modela na podrucjuu Zagreba,ne racunajuci oglase?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ljudi mozete li mi rec jel ovaj iphone cist? http://www.njuskalo.hr/iphone-4-16-gb/iphone-4-16gb-t-com-oglas-6230032

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kr1per kaže...

Kako mislis cist.pa pitaj covjeka tj. kontaktiraj ga. 

12 godina
neaktivan
marxone kaže...
Kr1per kaže...

ma da nije falsa i to :S

16 godina
neaktivan

Moze vase misljenje koji izmedju ova tri mobitela

5 Samsung Galaxy Ace
14 Sony Xperia Miro
2 Samsung Galaxy Ace Plus
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 22:00 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kr1per kaže...
marxone kaže...
Kr1per kaže...

ma da nije falsa i to :S

A nades se s covijekom i provjeris .pouzecem ti nije bas sigurno kupovat jer cesto ne dobijes ono sto pise . A i vidim da je prodan

14 godina

Znaci brat si uzima novi mobitel na pretplatu u vipu pa ako moze preporuka od onih koji su na akciji. Najvise se dvoumi izmedu 8s i desire c. SGS3 mini mu je malo preskup.

http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/tarife/bez-limita

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
htc 8s naravno...
Moj PC  
5 2 hvala 0
13 godina

Ako zakaže nabava trenutnog moba, koji bi ste mi preporucili do 2000 kuna?

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice