Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.505.923
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
dino_pes13 kaže...

Sony Xperia J    ili   Samsung Galaxy S Advance ? Mobitel bi mi koristio za internet , igrice , tu i tamo nest poslikati , zvati , sms i tak te stvari ...

Super , onda cu uzeti Galaxy S Advance , hvala na glasovanju . {#}

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pomagajte

17 Windows Phone 8S by HTC -400kn
10 Samsung Galaxy S Advance -200k

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xDISORDERx kaže...

Pomagajte

To ti je odabir između windowsa i androida.Ja bi išao na windows phone zato što je atraktivan,i marketplace se jako brzo razvija,ali opet,android je daleko popularniji itd...

A.X.E. The AwEsoMenESs
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 21:29 (AxeAwesome).
13 godina
neaktivan

Help!!

1 Samsung Omnia 7 WP 7.5
16 Samsung Galaxy S+ i9001 ICS
A.X.E. The AwEsoMenESs
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
xDISORDERx kaže...

Pomagajte

HTC 8s, još nisam naišao na nezadovoljnog korisnika.

Why so serious?
12 godina
neaktivan

uspoređujući specifikacije s ova dva linka, boljim mi se čini samsung (ima malo više rama, više interne memorije, bateriju koju može sam korisnik promjeniti u slučaju kvara, sekundarnu kameru, podršku za javu..) dok kod htc-a mogu izdvojit otproni ekran i Beats audio.

a u same sustave se ne razumjem pošto dosada nisam imao niti jedan smartphone, al sam zaključio po pričama android nudi više nego dovoljno što se tiče aplikacija i sl..

http://www.gsmarena.com/samsung_i9070_galaxy_s_advance-4469.php

http://www.gsmarena.com/htc_windows_phone_8s-5000.php

12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
alpe1 kaže...
alpe1 kaže...

Namjeravam kupiti novi mobitel, do nekih 2000 kn.

Mobitel mi najviše treba za surfanje po internetu (portali s vjestima, facebook itd.) znači želim da je brz, želim da ima dobar fotić i da ima dobru memoriju jer mi je potreban i za slušanje muzike, te lijep dizajn.

Mislio sam uzeti iPhone 4, ali još uvijek mi je preskup. Pa me zanima dali netko ima kakvu preporuku za neki drugi mobitel sa ovim gore svim što sam nabrojao?

Ponavljam pitanje još jednom, nadam se da će se naći netko tko je voljan pomoći...

Evo da ti ja nešto odgovorim {#} !!

Makar nisi rekao koji OS preferiraš, dočim pak sa onim "mislio sam" očigledno pomalo je ipak tvoj favorit IPhone, po meni u uži izbor bi moglo ući preko nekoliko kandidata!

Još samo da si naveo da li želiš ući u pretplatnički odnos, p ada ga kupiš po povlaštenijoj cijeni uz neku tarifu, ili sa njuškala ili da ga netko kupi za tebe na svoje produženje ugovora a ti mu daješ neku cifru uvećenu za neki pristojan iznos, minimalno 10% veći!!

Ja osobno preferiram Android iz meni osobnih zadovoljstava i ukusa, isključivo mojeg, a u T Com-u u EXTRA total+ M tarifi za 175.00 kuna mjesečno, HTC OneS košta te 1098.00 kuna na WEB-u, u dućanu 200.00 kuna više. Ako imaš već račun u T Com-u i najmanje 6000 bodova, iskorištavanjem bodova mob je 200 kuna jeftiniji, pa ga možeš dobiti za nekih 898.00 kuna čak!!!!

Ili možda Samsung Galaxy S III, u tarifi EXTRA total+ L za 300.00 kuna mjesečno, a mob preko WEB-a za 1398.00 kuna, odnosno u dućanu 1598.00 kuna, što znači uz eventualne bodove imaš mrcinu {#} od moba za nekih 1198.00 kuna, AKO TI NEŠTO TAKVO ODGOVARA!!!!

Ovo je ono što bih ja odabrao, makar u L tarifi možeš dobiti i IPhone 4S 32GB za "samo" 1598.00 via WEB odnosno 1798.00 u dućanu, pa ti odluči!

Za VIP i/ili TELE2, potrudi se ipak malo i sam potražiti cijene, mobiteli su uglavnom isti, ali cijene i ne, recimo moj samsung Galaxy Note II je u T Com-u 4898.00 kuna dočim je u VIP-a 5599.00 kuna, što smatram čistom krađom i brezobrazlukom, obzirom u Europa Trade-u koštao je kada sam ja kupovao 5099.00 kuna a u Svijetu Medija 5499.00 kuna, SIGURNO NEBRANDIRAN {#}!!!! Ako bi preferirao morti slučajno više W8 mobitele, samo da znaš, imao sam u ruci Lime Green 8X, i PO BOJI je amazing ćoook lijep, e sada widovs je ono što mene NE PERE, ali tko zna, možda se ti pronađeš U njemu, uglavnom moja preporuka, makar i barem samo po dizajnu, čak je bolji i od IPhone-a5, biti ćeš primjećen čak i sa onog satelita {#} {#} {#} !!!!

Samsung me ne privlači tako da on nikako.

Najviše me privlači taj iPhone 4 i ove nove Nokie sa WP. Nokia 710 mi je baš odličan mob, jedina mana što nema WP 8 i zato ga ne želim uzeti, inače nebi razmišljao ni sekunde...

A ove tarife me ne privlače, meni osobno je najbolje uzeti mob u cashu prek njuškala i to je to...

12 godina
neaktivan
Stormy_RS kaže...

Pozdrav. Kupio bi neki mobitel do 1500 kn. Mobitel bi mi služio za igranje igrica, slušanje glazbe, tu i tamo društvene mreže te fotografiranje i snimanje videa. Za oko su mi zapali HTC EVO 3D, HTC 8S , Sony Xperia P.  Pa preporučite nešto (ako znate jos koje slobodno napišete). Napomenuo bih još da nisam još nikad imao android ili WP8 imao sam jedino symbian(Nokia X6).

Itko?

15 godina
pa sam si sebi odgovorio... nemaš boljeg mobitela od htc evo 3D i xperie za 1500 kn
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne mogu se odluciti

9 HTC Sensation
9 HTC Evo 3D

0 0 hvala 0
15 godina
Stormy_RS kaže...
Stormy_RS kaže...

Pozdrav. Kupio bi neki mobitel do 1500 kn. Mobitel bi mi služio za igranje igrica, slušanje glazbe, tu i tamo društvene mreže te fotografiranje i snimanje videa. Za oko su mi zapali HTC EVO 3D, HTC 8S , Sony Xperia P.  Pa preporučite nešto (ako znate jos koje slobodno napišete). Napomenuo bih još da nisam još nikad imao android ili WP8 imao sam jedino symbian(Nokia X6).

Itko?

Xperia p, htc sensation ..

15 godina
nasty007 kaže...

ne mogu se odluciti

Prednost na stranu sensationa -- bolja kamera, sami izgled moba i odlicna podrska na xda forumu

16 godina
neaktivan

strah me samo toga sto se sensation dosta kvari, barem svi tako pisu, sto se tice baterije nije mi problem puniti svaku vecer, imam galaxy nexus i punim ga svaku vecer

1 0 hvala 0
15 godina
nasty007 kaže...

strah me samo toga sto se sensation dosta kvari, barem svi tako pisu, sto se tice baterije nije mi problem puniti svaku vecer, imam galaxy nexus i punim ga svaku vecer

nisam imao nikakvih problema s njim, osim s softwareom sve dok nije izasao ICS, mada kad gore stavis ARHD mobitel leti

13 godina
neaktivan

Pozz mom tati treba nekakav

SAMO DA NIJE NA TOUCH I DA NIJE JAKO SKUP!

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
16 godina
moderator

zanima me dal se isplati uzet ovaj mobitel u tarifi 25?

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-ot-918-mix-black/d341-t2/

(malo su im krive specifikacije, kamera nema flash i AF)

ili neki prijedlog za nešto drugo ultra jeftino sa barem androidom 2.3? ako postoji...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

zanima me dal se isplati uzet ovaj mobitel u tarifi 25?

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-ot-918-mix-black/d341-t2/

(malo su im krive specifikacije, kamera nema flash i AF)

ili neki prijedlog za nešto drugo ultra jeftino sa barem androidom 2.3? ako postoji...

zte blade 3. Daješ 10 kuna mjesečno više nego tu, a uređaj je godinama ispred toga.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
moderator
cecenac kaže...

zte blade 3. Daješ 10 kuna mjesečno više nego tu, a uređaj je godinama ispred toga.

i dajem 244kn više u startu...te me ispadne skoro 500kn skuplji...

dakle:

OT-918 -> 1kn+24*25kn=601kn

Blade III -> 245+24*35kn= 1084kn

tako da ti preporuka baš i ne stoji...

bolje onda G300 uzet za tu lovu...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 19:04 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

i dajem 244kn više u startu...te me ispadne skoro 500kn skuplji...

dakle:

OT-918 -> 1kn+24*25kn=601kn

Blade III -> 245+24*35kn= 1084kn

tako da ti preporuka baš i ne stoji...

bolje onda G300 uzet za tu lovu...

Stoji preporuka, zato jer je g300 oko 1300. To ti je već previše, a za malo više od 1300 se ubode galaxy s advance: http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/galaxy-advance-oglas-6734695

Za tih 483 kune razlike po meni je zte puno bolji izbor. A ako nemas kesa, na karticu te izađe jeftinije nego uz opciju uređaj (oko 950 je na karticu bez ugovora).

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
moderator

mislim da će ipak bit alcatel...jer do 600kn izgleda nema ništa boljeg...

da je za mene, izbor bi bio g300...al eto, nije...

tnx :)

17 godina

Evo imam ova 4 modela na raspolaganju pa bih molio vase misljenje.

otac mi ima 4s i nije mi bas telefon sjeo, posto vec dugo vremena sam na androidu i znam dosta o njemu...

17 Samsung Galaxy Nexus
1 Samsung Galaxy SIII mini
7 HTC One S
2 Apple iPhone 4S 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
XXX-Man kaže...

mislim da će ipak bit alcatel...jer do 600kn izgleda nema ništa boljeg...

da je za mene, izbor bi bio g300...al eto, nije...

tnx :)

Nisam dobro pročitao tvoj prvi post, pa te sada pitam, zašto ipak ne kreneš na neku veću cifru ipak {#}!?

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 21:43 (ATJLučko).
16 godina
moderator
ATJLučko kaže...

Nisam dobro pročitao tvoj prvi post, pa te sada pitam, zašto ipak ne kreneš na neku veću cifru ipak {#}!?

zato što ne planiram dati više od tog iznosa, to je po meni dovoljan razlog...

da imam viška love, išao bi na nešto skuplje

13 godina
XXX-Man kaže...
ATJLučko kaže...

Nisam dobro pročitao tvoj prvi post, pa te sada pitam, zašto ipak ne kreneš na neku veću cifru ipak  {#}!?

zato što ne planiram dati više od tog iznosa, to je po meni dovoljan razlog...

da imam viška love, išao bi na nešto skuplje

Jel znaš onu "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari"..

Blade 3 vrijedi puno više od tog alcatela, i mislim da 240kn + 10kn mjesecno nije puno više za ono što dobiješ..ako već moraš kupovati u toj besmislenoj opciji s uređajem gdje im s pretplatom daješ 1200kn za taj uređaj..

17 godina
neaktivan

Koji mobitel bi preporučili u novčanom rangu s xperiom s? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TonyKTM kaže...

Koji mobitel bi preporučili u novčanom rangu s xperiom s? Hvala

galaxy nexus, galaxy note

16 godina
neaktivan

Zanima me dali da cekam sada nove modele ili da si sada kupim neki (Note II, One X+)?

Jer kolko vidim nagađanja su da ce do 4. mjeseca valjda biti najavljeni novi modeli.

0 Čekati
17 Kupiti sada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dodge_167 kaže...

Zanima me dali da cekam sada nove modele ili da si sada kupim neki (Note II, One X+)?

Jer kolko vidim nagađanja su da ce do 4. mjeseca valjda biti najavljeni novi modeli.

a gledaj, kad najave te nove, onda će poslije njih opet nešto novo i nikad kraja. Najbolje je da kupiš sad i nemaš brige, to su vrhunski uređaji....

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Pozdrav!
Namjeravam uzeti Sony Experiu Miro!
Zanima me sve oko tog smartphona! :) 

Ako sam ti pomogao stisni Hvala :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice