Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.505.705
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
ZTE Blade III je sigurno bolji po svemu skoro,miro ima ekran male rezolucije,itd.
A.X.E. The AwEsoMenESs
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Evo skačem sa jedne teme u drugu...

Jeli itko ikada kupovao preko ove stranice mobitel?? Jedino tu mogu naći Nexus 4 za 300 dolara a da mi ne trebaju rođaci iz Amerike :D

Navodno je to scam stranica, ali stvarno neznam... Znate vi odakle nabaviti taj mobitel za te pare? Prijedlog neke kvalitetne stranice?... Hvala!

(Svjestan sam za Ebay, a i mogu se pomiriti ako budem placao PDV na mobitel)

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
shady1024 kaže...

Evo skačem sa jedne teme u drugu...

Jeli itko ikada kupovao preko ove stranice mobitel?? Jedino tu mogu naći Nexus 4 za 300 dolara a da mi ne trebaju rođaci iz Amerike :D

Navodno je to scam stranica, ali stvarno neznam... Znate vi odakle nabaviti taj mobitel za te pare? Prijedlog neke kvalitetne stranice?... Hvala!

(Svjestan sam za Ebay, a i mogu se pomiriti ako budem placao PDV na mobitel)

http://www.mywot.com/en/scorecard/fastcardtech.com?utm_source=addon&utm_content=warn-viewsc

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan

Trebam pomoc oko kupnje moba...trebam neki smartphone do 1000kn, polovni naravno, neke preporuke ako imate za te pare? da ima 1GHz procesor, 512mb rama i tako :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

Trebam pomoc oko kupnje moba...trebam neki smartphone do 1000kn, polovni naravno, neke preporuke ako imate za te pare? da ima 1GHz procesor, 512mb rama i tako :D

Motorola defy+  , samsung galaxy s od androida, sad neznam koji te os zanima

12 godina
neaktivan

Evo opet ja :D U dilemi sam neznam šta bih uzeo xperia P ,HTC 8s ili neki drugi ! Kod xperie mi se ne sviđa što ima samo 13 gb slobodno za korisnika , a kod 8S što ima malo aplikacija za njega(W8)  , pa šta sad na kraju uzeti? Možda neki treći uređaj?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marxone kaže...
strbi kaže...

eh da, i ja sam mislio uzeti samsung galaxy s, ali neznam u koliko su dobrom stanju ovi po 1000kn, nikad neznam na sta mogu naletiti..jer imaju tih custom romova i sve...

13 godina
neaktivan
strbi kaže...
marxone kaže...
strbi kaže...

eh da, i ja sam mislio uzeti samsung galaxy s, ali neznam u koliko su dobrom stanju ovi po 1000kn, nikad neznam na sta mogu naletiti..jer imaju tih custom romova i sve...

mozda naletis i na koji s+,htc hd2,,ima jos optimus 2x ali za malo vece pare,nekih 50-100kn vise,od windows phonea imas omnia 7,nokia lumia 610 i pokoja 710......

A.X.E. The AwEsoMenESs
14 godina
neaktivan

ma najvise me zanima andorid :) evo naletio sam na ovaj oglas, cini mi se ok, a i ja sam takoder iz sesveta :)

EDIT: bas sam vidio u tele2 ponudi ZTE Blade III, ima dobre specifikacije i sve ono sta ja trazim, ali ima li tko iskustva sa njime, to je neka no-name marka ili?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 16:19 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Tražim savjet.

Dali da uzmem HTC 8S ili da čekam veljaču i onda uzmem Nokiu Lumiu 620?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može li neko preporučiti neki mobitel koji je performansama oko iphonea 4 i da se može polovan nabaviti ispod 1000kn

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imas samsung galaxy s,sony ericsson xperia x10,zte blade 3,nokia lumia 710,610,htc hd2, imas ih puno samo trebas traziti{#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

ma najvise me zanima andorid :) evo naletio sam na ovaj oglas, cini mi se ok, a i ja sam takoder iz sesveta :)

EDIT: bas sam vidio u tele2 ponudi ZTE Blade III, ima dobre specifikacije i sve ono sta ja trazim, ali ima li tko iskustva sa njime, to je neka no-name marka ili?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/zte-blade-iii/172227.aspx?jumpto=3400946&sort=asc&view=flat

eto cak ima i svoju temu na forumu,konkurent mu je xperia miro,ali ga melje u svakom pogledu........

A.X.E. The AwEsoMenESs
14 godina
neaktivan

Jel vrijedi alcatel ot918   250 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

Ok cijena samo je pitanje u kakvom je stanju. 

14 godina
neaktivan

pozz svima

ja sam iz BiH i trenutno ima neki popust u eronetu i mogao bih uzeti Samsung Galaxy Nexus I9250 za 379KM=1500kn uz mjesecnu pretplatu od 15KM=60kn,pa me zanima da li se to isplati.trenutno imam LG KU990i i planirao sam uzimati neki smartphone u skorije vrijeme,pa ako je ovo dobra ponuda onda bih ga uzeo .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gdje ima za kupiti dobrih (kvalitetnih) maskica za Iphone 4s. Dao bi najviše 150 kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FileFicho kaže...
Gdje ima za kupiti dobrih (kvalitetnih) maskica za Iphone 4s. Dao bi najviše 150 kn.

eBay? Ja ih imam 16 komada vec, postala mi je ovistnost haha...

13 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Hoces nove ili polovne?

Ja ti preoprucajem e-bay.
A ako nemas paypal onda http://www.iducan.hr/po-uredaju/iphone-4/kucista-i-okviri/1/ (ovdje je kvaliteta zajamčena,ali su malo i skupi)

http://www.sonusmart.hr/zastitne-maske-i-folije/apple-oprema/tabid/417/rbtid/APOP100606/Default.aspx (a za ove bas i nezz)

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan

ZTE Blade III vise nema tu kod mene u tele2...sad neznam koji dobar mob polovni da uzmem, ako imate neke preporuke da nije prestar..znaci proc 1GHz, dobar ekran 4 inca i tako :) onaj samsung  galaxy s je star 2 godine tako da mislim da mi se ne isplati jer je ipak dosta star i neznam kako je uscuvan i kako radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

radi jos bolje od ZTE...je on star al kad je izasao cijena mu je bila paprena i hardverom je solidan za danasnje vrijeme...

1 ghz single core proc, sgx 540 grafa kakva je i u nexusu, 512 mb rama ubiti vjerojatno i sam znas specifikacije...dobar mobitel sa odlicnom podrskom na xda

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

trebam preporuku mobitela do 2000kn.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
HTC 8S, novi na njuskalu 1400 kn, za dual core od HTCa koji je u vrhu medu brandovima i tek je mobitel izasao je to super cijena.
Imam iPhone. Hasta la victoria siempre. HALA MADRID!
14 godina
neaktivan

hmm. dobar je mob al nije android..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

pozz svima

ja sam iz BiH i trenutno ima neki popust u eronetu i mogao bih uzeti Samsung Galaxy Nexus I9250 za 379KM=1500kn uz mjesecnu pretplatu od 15KM=60kn,pa me zanima da li se to isplati.trenutno imam LG KU990i i planirao sam uzimati neki smartphone u skorije vrijeme,pa ako je ovo dobra ponuda onda bih ga uzeo .

Itko?

15 godina
nOObIlO kaže...

trebam preporuku mobitela do 2000kn.

Samsung Galaxy S3 mini, Sony Xperia P...

[G] Sapko
15 godina
odjavljen
eagle05 kaže...

pozz svima

Isplati se, 1000 kn jeftinije od SGS II
14 godina
neaktivan

Mozete li mi samo ukratko reci kakav je to mobitel,da li ce biti dobar za internet,igranje igrica,slikanje i snimanje ponekad,ponekad gledanje filmova,i dalje cu otkrivati sam ako ga kupim jer nisam nikad imao smartphone pa u biti i ne znam sta sve mogu sa njim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IMVK kaže...
FileFicho kaže...

Hoces nove ili polovne?

Ja ti preoprucajem e-bay.
A ako nemas paypal onda http://www.iducan.hr/po-uredaju/iphone-4/kucista-i-okviri/1/ (ovdje je kvaliteta zajamčena,ali su malo i skupi)

http://www.sonusmart.hr/zastitne-maske-i-folije/apple-oprema/tabid/417/rbtid/APOP100606/Default.aspx (a za ove bas i nezz)

Nove, ali nemam paypal.

15 godina
odjavljen
Nije sad to vise vrh ponude i ne mozes ocekivati jednake performanse kao kod skupljih modela, ali mislim da je dovoljno za ugodno surfanje internetom, dual core procesor i jako dobar ekran, slike i video su opet dobri koliko mogu biti na mobitelu, igrice isto budu bez problema radile, imas i nadogradnju za Jelly Bean, jedino nema utor za memorijske pa si razmisli da li bude ti 16 GB dosta.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice