LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.326
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G2 tema

Cloudy g2 3.3

11 godina
protjeran
LG G2 tema

E ja sam se ipak vratio na bliss pop. Puno je brzi makar sa dorimanx. Samo su mi se boje više svidjele. Jel ima neki drugi kernel koji to poboljšava a da nije dorimanx jer su mi rekli da ne radi na blissu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
jozagloza123 kaže...

E ja sam se ipak vratio na bliss pop. Puno je brzi makar sa dorimanx. Samo su mi se boje više svidjele. Jel ima neki drugi kernel koji to poboljšava a da nije dorimanx jer su mi rekli da ne radi na blissu?

Render kernel

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
bik kaže...

Cloudy g2 3.3

I kako to skinut? krene download i ostane na 0.1Gb i stoji u nedogled... Probao više puta i svaki put započne download i stane.

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav,

Pokupio sam neki virus pa molim pomoć.

Stalno mi se pojavljuju reklame u kvadratiću. Mob sam već jednom vratio na tvorničke postavke i nakon dva dana opet se pojavile.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/89919341/Screenshot_2015-11-13-07-43-18-1.png

Što napraviti?

0 0 hvala 0
15 godina
podravec01 kaže...

Pozdrav,

Pokupio sam neki virus pa molim pomoć.

Stalno mi se pojavljuju reklame u kvadratiću. Mob sam već jednom vratio na tvorničke postavke i nakon dva dana opet se pojavile.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/89919341/Screenshot_2015-11-13-07-43-18-1.png

Što napraviti?

To mi se isto desilo curi i legi prošli tjedan. Instalirao im AdWare sa Playstorea i obrisao aplikacije koje su pushale reklame. Riješeno za pol minute. 

BF Nick: Xtreme_Switch
17 godina
LG G2 tema

Ode i polovica studenog i boli njih 5.1.1 puta ona stvar za update!

Ma sramota, odavno su ga već istestirali i najavili izlazak za ljeto.

Pa i ak su onda odglumili sa 6, 5.1.1 imaju, trebali bi/su imati spreman za trenutni izlazak!

samegas
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ziga kaže...
bik kaže...

Cloudy g2 3.3

I kako to skinut? krene download i ostane na 0.1Gb i stoji u nedogled... Probao više puta i svaki put započne download i stane.

Meni skida normalno s ovog linka

http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13425

tu ti je tema za sve informacije

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cloudyg2-t3006744

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 9:26 (bik).
14 godina
LG G2 tema

Evo da se i ja pridružim ekipi kojima je pukao ekran. Jbg, pao na pod i ošao. Sada tražim što jeftiniju zamjenu (ali original) ekrana. Ima netko iskustva sa područja Osijeka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stryder kaže...

Evo da se i ja pridružim ekipi kojima je pukao ekran. Jbg, pao na pod i ošao. Sada tražim što jeftiniju zamjenu (ali original) ekrana. Ima netko iskustva sa područja Osijeka?

Pitaj u alpha servis

ja
17 godina
LG G2 tema

Dečki može pomoć..

odradio sam wipe po uputstvima, flashao novi Rom, uspješno dovršen... tražio restart..

nakon restarta... prvo pokaže inicijalni LG logo i onda nema ništa na ekranu (ekran ima pozadinsko osvijetljenje ali nema ništa na njemu)

sugestije, ideje?

ako uđem u recovery i ponovim isto to...nema efekta...

prebacio sam na USB stick drugi Rom, spojio na OTG adapter ali uopće ne mogu mountat unutar recoverya :(

ispravka, ne vidi mi USB 3.0 stick ali vidi USB 2.0

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 21:05 (Ziga).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ekipa, upravo sam instalira verziju 30d tele 2, ima li netko kakvih iskustava sa istom? Sta je novo? Pozdrav

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ekipa, upravo sam instalira verziju 30d tele 2, ima li netko kakvih iskustava sa istom? Sta je novo? Pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
Ziga kaže...

Dečki može pomoć..

O kojem romu se radi,, kernel, twrp ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 0:04 (bik).
17 godina
LG G2 tema

Uspio sam ga vratiti na Stock Rom

0 0 hvala 0
11 godina
Ziga kaže...

Uspio sam ga vratiti na Stock Rom

Kako?

Pomalo, šegavo i vajka!
17 godina
Truljo kaže...

Kako?

Spojio na komp i preko LG Support Toola. Prepoznao je da je dostupan Lolipop..(jer je do tad bio na Kit Katu) 

14 godina
LG G2 tema

Do sada mi je LG G2 bio najbolji mob koji sam imao/imam. Trenutno bi ga trebao popraviti i popravak me košta 600 kn (ekran).  Sada je pitanje, mogu dobiti Samsung S6 za 700kn + 90 mjesecno kroz 2 godine. Isplati li se? Dali je netko koristio oba dva moba pa da mi moze sa sigurnoscu reci da je Sasmungov toliko bolji. Sa svim stvarima sam apsolutno zadovoljan sa G2 i nikad nisam imao problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 3:08 (Stryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Ako mozes uzmi šmasung s6. Bolje radi jer je noviji ali jos š nema toklko romova. Vjerojatno ces kroz par mjesec dobit android 6.0. Ja sam obožavatelj g2 ali mislim da je s6 bolji... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jozagloza123 kaže...

Ako mozes uzmi šmasung s6. Bolje radi jer je noviji ali jos š nema toklko romova. Vjerojatno ces kroz par mjesec dobit android 6.0. Ja sam obožavatelj g2 ali mislim da je s6 bolji... :)

Normalno da je S6 bolji, ali tu je sad pitanje dal popravljati G2 za 600kn ili kroz 2 godine dati 3000 za S6. Osobno bih vjerojatno ostao na G2 jer zadovoljava moje potrebe i jer fizički nisam sposoban dati tolike novce na mobitel, ali svakome njegovo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
To ovisi o tebi dali zelis bit pod ugovorom 2 godine, ja ti preporucam s6 ako si u financijskoj situaciji. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Ma evo malo sam se igrao sa S6 od kolege sa posla. Pa ništa novo (za moje potrebe) mi ne nudi S6 osim bolje kamere koja bi mi odgovarala no ovako ce mi 110kn mjesecna rata biti manja za tarifu pa mislim da necu uzet. Sa G2 sam izrazito zadovoljan, od baterije do multitaskinga. Sve je super što bi vjerojatno dobio i sa S6 no mislim da nije razlika vrijedna 2640kn kroz dvije godine. Drugacije bi bilo da imam neki šrot od mobitela pa da bi mi bio preporod S6 no ovako iskreno, nema potrebe. Financijski mogu podnjeti no zašto bacati novac. Also falio bi mi knock on/off iako bi se to dalo sredit i na S6. Dolazio je u obzir i G4 no prevelik mi je. Ali budem razmislio i o njemu još.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 15:56 (Stryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Imam jedan problemcic. Od kad sam stavio blisspop dok slusam glazbu na sluskama cujem ko neki beep stalno i polako me iritira. Nije do slusalica jer na cloudy se to nije događalo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ja ti preporucam s6 jer je novi i dulje ce radit
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

želim staviti blisspop. 

kako se vraća na stock kitkat sa blisspopa.

moze li preko lg flash toola 2014

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

kako ukljuciti da se ekran gasi kod telefoniranja kada je telefon blizu uha?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Idealist kaže...

kako ukljuciti da se ekran gasi kod telefoniranja kada je telefon blizu uha?

Mislim da ti je senzor riknuo ako ti to ne radi automatski

EUNE: RayzCRO
15 godina

testirao sam senzor programom - on radi... od kada imam mobitel, a kupio sam novoga, ne gasi se ekran. zasto ne postoji opcija za to?

9 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ljudi. Imam G2 32gb verziju sa Cloudy 3.2 Rom-om. Primjetio sam da mi se samo na odredjenoj boji, posebno na nijansi sive podloge pojavljuju dvije "pruge" sa lijeve i desne strane, izgledaju kao pozadinsko osvijetljenje. To se samo primjeti kad je ta nijansa u pitanju, nekada vise ,nekada manje. Kad uradim displej test i odradi pregled svih boja nigdje se to ne pojavljuje, dakle uglavnom na nijansi sive. Zanima me da li je iko imao slicno iskustvo, da li je do Roma i slicno? Evo napravio sam simulaciju da vidite kako to otprilike izgleda. Uzivo je malo blaze i ne primjeti se bas ovoliko

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 14:05 (karington88).

0 0 hvala 0
14 godina
LP!

Znam da je bilo dosta govora o tome, ali da ne gubim puno vremena tražeći po temi.
Koji je najjednostavniji način otključavanja mobitela? Našao sam preko stranice sim-unlock.net gdje se kupi kod za 9€ i preko skrivenog menija ukuca i otključa mob. Jel to to? Ima negdje jeftinije?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice