ako ti je toliko mrski onda ga slobodno posaljes meni... lol :D ukljuci wlan kako spada jer ako radi kad imas para onda znaci da je s cydiom sve uredu a kad nemas ne radi i ocito nisi spojen na net kako spada, ti je nacrtan znac za wlan kad to pokusvas? ti radi istovremeno kad ti ne radi cydia preko wirelessa safari ili nesto drugo preko neta ?
cekam i cekam i cekam i tek danas skuzim da ima i druga stranica sa postovima, hahahaha, e budale:D
ne da mi nish( POD OVIM MISLIM: ni safari, ni cydya, ni app, ma cak ni vrijeme ne update-a, e vidis to me muci ),
kad imam kuna sve radi, dobio od susjeda sifru za wlan
al stanga od desavanja
frend dodje kod mene i njemu radi susedov wlan, meni stanga
ne kuzim zasto????
nesto treba nariktat u iPhone-u a ja jednostavno ne kuzim sta???
zalosno je sto mi lezi informatika i ne kuzim rijesit problem,
aaaaaaaaaaa
za poludit i gore od tog
:)
neznam vise kaj bi ti napisao, jer to JEDNOSTAVNO ne sljaka!!!!!!
nema nikakve logike da ne radi probaj se ic spojit na neku otvorenu mrezu da ti slucajno nije neka greska u pass.u ili tkao nesto... probaj definitivno sa nekom otvorenom mrezom... u slucaju da ne ide, ponovo jailbrake i to je to (nisi ni prvi ni zadnji koji je vise puta morao raditi jailbrake)...
Evo mene opet. Sad imam problem sa stavljanjem programa na iphone, samo odjednom neće ni da mi instalira niti jedan program na iphone, naravno imam jailbrak, i napravio sam winscp, tako da mogu stavljat programe preko itunesa, i sad odjednom neće, u čemu je problem?
Netko je na prošloj stranici pitao za otključavanje firmware-a 2.2.1. Verzija 2.2.1 se za sad još ne može otključati (na sve kartice). Može se jailbreakati.
A što se tiče toga da možeš pregledavati repozitorije Cydie samo kad imaš novaca na računu, jedino logično objašnjenje je da se ne spajaš preko Wi-Fi-a. Vjerovatno se spajaš kao gost (~5 kn/100 kB).
Što se tiče problema sa iTunesom, savjetujem ti da si instaliraš iPhoneBrowser da se ne moraš spajati na PC bežično i upisivati neke passworde i sl. Drugo, ako si zamjenio Mobile installation patch sa izmjenjenim (ako nisi, koristi iPhoneBrowser, olakšat' ćeš si stvari), u iTunesu otvori 'tab' Applications i samo dovuci .ipa aplikaciju u prozor iTunes-a. Poslije sinhroniziraj i to je to.
skušio sam u čemu je bio problem, nisam imao mobileinstaler 2.2, pa sad mogu stavljat neke programe, a koliko sad vidim svi ostali idu za firewire 2.2.1, dali to znači da moram skinuti firewire 2.2.1 te ga jailbreak-ati pa ponovo sve radit?
Još uvijek je većina programa i igara podržava 2.2.0, ali ako baš jako želiš staviti nešto za 2.2.1, prije nego što se prebaciš na 2.2.1 pokušaj slijedeće.
Skineš .ipa file (igra ili program za 2.2.1), otvoriš ga u, npr. WinZIP-u, WinRAR-u i sl., nađeš file plist.info, otpakiraš ga, otvoriš otpakirani file u tekstualnom editoru, nađeš dio gdje piše nešto slično 'MinimalOSversion', tamo ti piše '2.2.1', promjeni to u '2.2' ili '2.2.0', nisam siguran (2.2 bi trebalo raditi), snimi promjene. Nakon toga odvuci taj file nazad u arhivu otvorenu WinRAR-om, WinZIP-om i sl. o 'prepiši' preko starog file-a. Probaj sada taj .ipa file staviti u iTunes kao svaku normalnu igru/program.
Ja sam na ovaj način bez puno muke uspio/uspjeo(?) staviti Assassin's Creed koji je za 2.2.1 na 2.2.0. Nadam se da sam pomogao.
Probat cu, ako nebudem nesto znao javim ti se
uspio sam, hvala ti puno
ali kad mi se upali taj program kad ga instaliram izbaci me nakon nekog vremena van, zasto sad to
ali kad mi se upali taj program kad ga instaliram izbaci me nakon nekog vremena van, zasto sad to

ne, gledaj, skinuo sam program sa appulo.us DJ Virtual Deck, i napravi sam ono sta si mi rekao da trebam izmjeniti i sve sam napravio, i sad kad preko itunesa stavim taj program u iPhone, on mi se prikaže kao da je instaliran, i uplaim ga i pojavi mi se slika na 2-3 sek. i onda mi se ugasi
Netko je na prošloj stranici pitao za otključavanje firmware-a 2.2.1. Verzija 2.2.1 se za sad još ne može otključati (na sve kartice). Može se jailbreakati.
@davorin: Zamolio bih te da ne pises poruke jednu za drugom, koristi opciju za uredjivanje poruke.
Što se tiče te aplikacije, ne znam. Meni je ova radila vjerovatno zato što nema velike potrebe za 2.2.1, što možda kod te aplikacije nije slučaj, možda je 2.2.1 esencijalan za rad.
rade mi druge koje sam probao samo ko za vraga ta koja mi treba nece da radi
Jel to uopće legalno raditi?
Meni su jednom pobrisali post kad sam pitao nešto slično za drugi mobitel
Nije legalno čim spominje appulo.us!
Neke aplikacije zahtjevaju 2.2.1 software!
Postoji i drugi "trik" s kojim 'prevariš' iPhone da misli da koristi firmware 2.2.1, no meni se to čini slično kao i ovo prvo.
Ajde ovako, što se tiče cydia problema. Pošto ga ja imam već dobrih pola godine i jailbreakao sam već par komada, da i ja napišem koju.
Što se cydie tiče. Ako imaš para i možeš pristupiti cydii i aplikacijama to ti znači da si se povezao na nju peko EDGE ili 3G mreže. E sad kad ti ponudi wireless pri otvaranju cydie ili internet stranica, ti odabereš svoju mrežu i ne otvara ti ništa znači da nisi povezan s wirelessom ili ti DHCP na mobitelu nije pokupio ip adresu kako spada. U svakom slučaju tebi otkriva mrežu, ti klikneš prstom na nju, vidiš da mobitel kurbla i on se ne spoji, bez obzira što se tebi činilo.
Dakle:
1. provjeri jesi li ukucao dobar security key u mobitel?
2. provjeri jel ti dhcp povukao ip adrese? (odeš u Settings - WiFi - klik na strelicu pored mreže. Ako ti ip adresa počinje sa 169.***.***.*** onda ugasi - upali mob i pokušaj se reconectat. Ako to ne upali morati ćeš ju manualno ukucati zajedno sa subnet maskom, dnsom i gatewayem, ali to nije do mobitela nego do najvjerovatnije ugašenog DHCP servera na samome modemu. Ako adresa počinje sa 192.***.***.*** znači da si spojen i sve bi trebalo raditi). U svakom slučaju provjeri wpa-psk key koji si ukucao u mob =)
3. Teško da je nešto osim ovoga ...
Što se firmwarea tiče. Ja mob uvijek držim na zadnjoj verziji. Napravim backup aplikacija što sam skinio kroz torente sa itunesom, a što se cydia appova tiče postoji aplikacija apprestore koja vam spremi sve u jedan file i isto synca sa itunesom. pa nakon updatea pokrenete aplikaciju i kliknete restore i kroz 10ak minuta vam reinstalira sve appove sa cydie. (dok to radi obvezno isključiti LOCK time na mobitelu, jer ako se zalocka pukne veza sa internetom i zblesira se mob).
Što se tiče te ilegalnosti, legalnosti ili kako već. Jailbreak nije legalan naravno, pošto mijenjate original software na mobu, ali pošto se s restoreom mob vrati u početno stanje, ne vidim što imate za izgubiti.
Molim vas hitnu pomoć...
Ugasila sam iPhone nakon što sam napravila jailbreak, sada mi ne prepoznaje sim karticu pa se ne može ni povezati na iTunes i ne mogu napraviti restore, što da radim?
probaj jos jednom napraviti jailbreak, to je i meni bilo
jos jednom za sve sta se tako desi da neznate sta ce te - DFU mod, pa restore i sigurno sve radi kako treba nakon toga...
sta treba da ukjlucim za ultrasn0w direct,unlock,uniftal ili iphuc
Pozdrav, imam iPhone 3G 8GB dva tjedna i htio bih ga JB zbog raznih dobrih aplikacija i igrica.
Koliko traje sam proces JB i ima li kakvih negativnih strana osim gubljenja garancija?
Pozdrav, imam iPhone 3G 8GB dva tjedna i htio bih ga JB zbog raznih dobrih aplikacija i igrica.
Koliko traje sam proces JB i ima li kakvih negativnih strana osim gubljenja garancija?
Zavisi koju verziju OS-a imaš, sa 3.1 sam postupak jailbreaka traje oko 5 minuta. Koristiš program Blackrain i on sve sam odradi. Najbolje ti je da još odeš na YouTube jer imaš mali milijun video i tamo ćeš najbolje shvatiti. Tako sam i ja.. otiđi, pogledaj par videa i sve će ti biti potpuno jasno a što se tiče negativnih strana nema ih. Ako i išta krene naopačke napraviš restore i ponoviš ali ta je vjerojatnost užasno mala.
Poslao sam ti još i PM sa linkom koji bi ti mogao pomoći oko iPhonea.
E hvala faco. Respect^^ Znaci do 22h danas ga mogu JB ?
Na mackorisniku ima za 3.1.2 verziju JB, moj je takodjer 3.1.2 !
Ako je jos sto vazno napisi.
BTW; Nisam dobio PM
Naravno samo neznam koliko će ti se sam program za jailbreak skidati. Moj purlerain za 3.0.1 je imamo oko 100MB pa to malo produži vrijeme xD ali kada skineš jailbreak ti je gotov dok popiješ sok.
Evo pogledao sam youtube i blackrain radi za 3.1.2
Evo video koji sam ja pogledao, lik ti fino daje sve upute:
Ti naravno pogledaj i druge ako ti ovaj neodgovara.
+ posjeti ovu stranicu, do Božića svaki dan imaš jednu aplikaciju free koja se inače plaća http://appventcalendar.com/
Uživaj u jailbreaku
Jel meni treba taj purlerain opce ili samo blackra1n ?
I jos jedno pitanje (znam da sam pomalo dosadan), jel iPhone ostaje na HR jeziku ?
blackra1n... (imam 3.1.2 i sve radi kao podmazano)