Iphone 3g jailbreak

poruka: 65
|
čitano: 21.314
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Iphone 3g jailbreak
parizer kaže...

blackra1n... (imam 3.1.2 i sve radi kao podmazano)

ako zapnem budi tu sljedecih 15 minuta ak nije bed da pomazes xD

I kolega DOM je faca ;)

17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
parizer kaže...

blackra1n... (imam 3.1.2 i sve radi kao podmazano)

ako zapnem budi tu sljedecih 15 minuta ak nije bed da pomazes xD

I kolega DOM je faca ;)

Nemas kaj zeznuti.. samo koristi taj program i upute koje ti daje :) Blesavo jednostavan je :) I pusti da se odradi sve do kraja..

17 godina
Iphone 3g jailbreak

Novi blackrain je debiliziran :D. Skini i pokreni i nemaš šta čačkati, pustiš, uvališ se u fotelju i sačekaš. Nema više držanja tipki za DFU mod i inih gluposti. Kad dovrši resetira ti mob, na mobu ti se pojavi blackrain ikonica. Otvoriš, odabereš koji community installer oćeš i želiš li unlock i to je to.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi jailbreako sam ga ali neznam kako instalirati crackirane aplikacije, kao npr. smacktalk! jer iTunes pokaze kako ne moze instalirati tu aplikaciju !

Molim za pomoc !

16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Ljudi jailbreako sam ga ali neznam kako instalirati crackirane aplikacije, kao npr. smacktalk! jer iTunes pokaze kako ne moze instalirati tu aplikaciju !

Molim za pomoc !

Ovdje.

1. Instalirati AppSync preko Cydie
  2. Restart
  3. Dodaj .ipa datoteku u iTunes (iPhoneBrowser je lakši način)

Nije isprobano s moje strane.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice