Jesi napravio factory reset?

Danas će mi doć ovaj HTC. Mislim da je na njemu Lolipop a nisam siguran da li uređan resetiran. Sad, kako je vani i Marshmallow što da radim, da ga prvo updateam pa napravim hard reset ili obrnuto (reset pa update)?
Ako je uređaj ispravan dovoljno je uraditi update.
Nemam što gledati, nije benefit u bateriji dovoljan da mi uspori mob sjebe vibraciju i zbugga kontakte pa sad moram sve brisat jedan po jedan... Na nexusu nije tak, znači do htca je
Nije ni kod ostalih M8ova. Si ziher da ti ne prikazuje dvostruke kontakte jer ti resetirao prikaz brojeva po accovima (tipa da ti prikazuje i google acc i mob)?
Danas će mi doć ovaj HTC. Mislim da je na njemu Lolipop a nisam siguran da li uređan resetiran. Sad, kako je vani i Marshmallow što da radim, da ga prvo updateam pa napravim hard reset ili obrnuto (reset pa update)?
update pa hard reset
Nemam što gledati, nije benefit u bateriji dovoljan da mi uspori mob sjebe vibraciju i zbugga kontakte pa sad moram sve brisat jedan po jedan... Na nexusu nije tak, znači do htca je
Nije ni kod ostalih M8ova. Si ziher da ti ne prikazuje dvostruke kontakte jer ti resetirao prikaz brojeva po accovima (tipa da ti prikazuje i google acc i mob)?
Samo sam uradio update. Ajd kontakte sam pobrisao, ali generalno sam zadovoljniji bio sa lolipopom. Možda treba factory reset, ali ima gomilu toga na njemu. Nex 6 mi recimo radi bolje s updateom a m8 ne :/
jel mi netko moze pomoci oko unroota? dakle ne mogu uci u debuging i saznat sve informacije o softveru jer mi u CMDu pise waiting for device i tako stoji. Posto je moj Vodafone i u opcijama i system information sam nasao broj softvera,isao sam na xda i ima samo taj jedan i u sekciji vodafone...samo to imam ostale informacije nemam pa se samo po tome ravnam,zanima me kakve su posjedice ako stavim krivi recovery? probao bih to flashat pa sto bude....
il ak netko zna kako drugacije saznat info o mobu,jer sa toolkitom samo dobim waiting for device,debuging preko usba ukljucen a fastboot opcije vise nema na htcu
Naime nakon instalacije marshmallow-a, primetio sam zutu fleku na gorenjam lijevom kutu( primjetna je na bijeloj i zelenoj podlozi). Citao sam da te zute fleke nastaju visokim zagrijavanjem ekrana sto rezultira topljenjem ljepila a tijekom instalacije novog OS-a mobitel je bio tolko vruc, mislio sam da ce sve u njemu pregorit.
Uredaj je kupljen u T-mobile, imam garanciju jos do 6mj. te uredaj nije nikada rootan, unlockan ni nista slicno. Od prvog dana do danas sve stock. Moje pitanje,da li je imao itko slicnih iskustava i jel su mi priznali garanciju?
Naime nakon instalacije marshmallow-a, primetio sam zutu fleku na gorenjam lijevom kutu( primjetna je na bijeloj i zelenoj podlozi). Citao sam da te zute fleke nastaju visokim zagrijavanjem ekrana sto rezultira topljenjem ljepila a tijekom instalacije novog OS-a mobitel je bio tolko vruc, mislio sam da ce sve u njemu pregorit.
Uredaj je kupljen u T-mobile, imam garanciju jos do 6mj. te uredaj nije nikada rootan, unlockan ni nista slicno. Od prvog dana do danas sve stock. Moje pitanje,da li je imao itko slicnih iskustava i jel su mi priznali garanciju?
meni je mob imo iste tegobe, bio na servisu i zamjenili mu ekran... vrijedi garancija, odnesi u T-centar i to je to... kroz 2 tjedna je kod tebe
Ta zuta fleka me mucila na one x prije koju godinu. Nema lijeka osim zamjene ekrana (ja nisam mijenjao jer je mob bio funkcionalan i sa tom malom flekom). Kad sam kupio M8, na one x sam probao stiskanjem, savijanjem.... Nista nije pomoglo, samo se pogorsalo malo. I dalje se taaj mob koristi bez problema, a fleka se ne povecava
Tak da - novi ekran ako te to smeta
Jos je 4mj. pod garancijom, neka zamijene.
Jel tko primjetio da mu se poboljšala kvaliteta video snimki? Ja sam sad nešto snimao na koncertu u mraku u zatvorenoj dvorani i prilično sam oduševljen kako je snimljen i video i audio
Da. Kamera je dobila update. Posebno se pobošala kvaliteta fotki i videa na M7.
Pzdrav,Moze mli mi ko reci i poslati link za originalni htc one m8 softver ili room kako se vec zove nisam upucen u to, i link kako se instalira. Bio sam neke pronaso ali bojim se instalirati jer ne znam jesul provjereni i sigurni ako ko zna bio bi mu zahvala puno.
Pzdrav,Moze mli mi ko reci i poslati link za originalni htc one m8 softver ili room kako se vec zove nisam upucen u to, i link kako se instalira. Bio sam neke pronaso ali bojim se instalirati jer ne znam jesul provjereni i sigurni ako ko zna bio bi mu zahvala puno.
Bolje nemoj to da radiš. Plati, nije skupo.
Bolje nemoj to da radiš. Plati, nije skupo.
hvala na preporuci tako cu i uradit :)
Da li netko zna je li dosao OTA MM za M8 dualSIM kupljen u ducanu, ne kod operatera?
Trenutno kada idem na check for updates javi mi da je dostupan update 4.30.401.15 i da je to 5.0 Lollipop. Da li on prvo instalira Lollipop, pa onda MM ili ide direktno na MM (na Note 4 sam preskocio 5.0.1 i pricekao 5.1.1, ali je telefon bio rootan, pa sam stavljao preko kompa, a ne OTA)
Evo bez Face i Messenger aplikacije,mali pomak,al sa puno manjim koristenjem(bar po meni).Opet ista stvar,ne moze jedan dan izdrzat baterija.
*Da me netko krivo ne shvati,shvacam da je ovo heavy koristenje(wi fi il mobilni + slusalice i vjv tu i tamo video),ali prije je baterija bez frke na relaciji Ri-Zg izdrazala bar do 70ak%,a ne 50ak,pa i manje.
Widim da imas wifi cijelo vrijeme upaljen. Pretpostavljam da u tom slucaju onda ne trebas istovremeno i Mobile data, a to znaci da bi mogao korisit i 2G only Network mode.
Probaj jedan dan i vidi jel bolje jer kad je 3/4G signal los (vidi se kod tebe da nije idealan), to zna trosit bateriju, pogotovo u uvjetima koje spominjes (cesto mijenjanje baznih stanica).
Probaj na jedan dan stavit na 2G only
(ako trebas 3G ili 4G, a vidis da je sa 2G baterija u bitno boljem stanju, onda si barem otkrio o cemu se radi)
Znaci u tih mjesec dana,probao sam factory reset,probao sam 2G,3G(i 4G).Pa sam bez mobilnog pokusao,znaci samo wi fi i to kod kuce i eventualno u kaficu gdje ima.Pa sam probao disable-at Facebook,pa bez Messengera,pa opet par starijih i novih verzija Messengera.I baterija je jos uvijek losa,ne mogu izvuc iznad 50% do kraja dana nikako,a to je sa ono,SoT nekakvih sat vremena na dan,ako i toliko.
E sad jedna stvar,kod svih ovih "testiranja",gdje bih ugasio Wi-Fi,u Battery usage bi mi uvijek Wi-Fi bio prikazan da je upaljen stalno bio (iako nije,bar bih ja ga u postavkama ugasio).Isto tako,dok je mob u screen offu duze,Wi-Fi se vise ne gasi,nego je stalno aktivan(pod opcijama je checked ona da se u sleepu ugasi wi-fi).
Isto tako,nakon factory reseta puno sporije pali i gasi zaslon,treba doslovce 2-3sek zaslonu da se upali.
Jesi ugasio opciju da trazi Wi-Fi i kada je Wi-Fi ugasen
Jesi ugasio opciju da trazi Wi-Fi i kada je Wi-Fi ugasen
Jest,iako sam mislio da nije,ali su opciju premjestili pod Locations i vidim da je "Off" tamo.
U velikoj većini slučajeva mora se mijenjat staklo+lcd. Imaju metode ali ako se ne kužiš u to najbolje se ne uplitat jer bi šteta mogla bit veća od samo stakla+lcd-a...
Kako ste zadovoljni s Androidom 6 na HTC One M8?
Da li da ga nadograđujem?
Koja bi bila normalna cijena za prodati ovaj mobitel? Imam ga od 7 mjeseca, bez crtice, zastita na ekranu od prvog dana. Kutija i sve sto je doslo uz njega, garancija traje do 23.6.2017 u Tele 2, sve mreze.
pozz,imam rootan m8,sa stock romom na 5.0.1. posto uskoro dolazi HTC 10 u moje ruke htio bih ovaj upgradeat na 6.0 i stavit na prodaju (no prije dolaska zelim jos osjetit m8 na 6.0). Pa me zanima kak o da napravim update tootanog moba?,Da samo stavim svoj RUU,stavim neki custom rom software sa 6.0 ili ima neki drugi nacin da ga unrootam?
Dakle na mobu je samo stavljen root sa superSU.