HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.137
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Htc M8
Pa da da..
sutra✨
11 godina
odjavljen
Nadaos kaže...
Pa da da..
sutra✨

pogledaj inbox, laku noc, pozdrav

14 godina
Htc M8

Koliko vremena treba proći dok operateri nabace svoj spam na lollipop i puste ga korisnicima?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Gregor kaže...

Koliko vremena treba proći dok operateri nabace svoj spam na lollipop i puste ga korisnicima?

Makar mi je uključena automatska provjera ja svaki dan sam provjerim da nebi bila na čekanju,no ništa :(

10 godina
neaktivan
Gregor kaže...

Ne nabacuju operatori spam, nego HTC jos nije pustio update za Europu (odnosno cijeli EMEA). Posto je proslo vec 2 tjedna otkad je pusten u SAD-u, moguce je da ispravljaju neke bugove pa da ga zato jos nisu pustili. Sumnjam da im serveri nemogu podnijeti par milijuna M8-ica koliko su ih prodali.

11 godina
Htc M8

Evo i mene na m8, mijenjao s5 za njega, nadam se da nisam pogrijesio :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Htc M8

Evo prvi utisci od mene.

* Definitvno najbrži od svih trenutnih flagshipova, imao sam i G3 i S5 (+ na testu Z3) i M8 je definitnivno najbrži. Laga nema!

Čak sam odradio usporedni test u multi taskanju sa G3 od 3GB rama, i tromije pokrece aplikacije i prebacuje iz aplikacije u aplikaciju od m8.

(Također treba napomenut da je G3 na lolipopu)

* Sense je definitivno najdorađenije korisničko sućelje, jako fluidno. Tipkovnica mi je vrh, fino uci rijeci. Widgeti su super dizajnirani, još kad dobijemo lolipop 

animacije... Galerija mi je isto super, moram napomenit da sam stavio microSD od 32GB i sve podatke s nje je instant ucitao, sortirao, divno.

Također mi se sviđa što se pri reporodukciji 120fps videa može odabrati koji dio videa ce biti usporen i tako uploadati na net. (Z3 i iph6 to imaju, s5 i g3 ne)

* Izrada telfona je na najvišem nivou, jedini android telefon koji mi onako leži dizajnom. Naravno uzeo sam tempered glass i stavio ga odmah na ekran. Koristite li kakvu maskicu? Ova njegova mi se cini lako šporka?

* Ima jeben zvuk! Strašno nešto, a i sluše u kompletu su zakon.

* E sad kamera... kamera je mixed bag. Sviđa mi se što je jako brza, sviđa mi se što ima potpuni ručni fokus, sviđaju mi se fora efekti, sviđa mi se prednja kamera. Ono što mi se ne sviđa je niska rezolucija slika, tj. nemam baš neku crop mogucnost koju mi recimo daje s5 sa 16mp. Al ajd, prizivit cu. Ono što mi najviše smeta je što nisu stavili opticku stabilizaciju za snimanje videa... 

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Htc M8

evo stigao je lollopop na vipu :D

2 0 hvala 0
16 godina
Skida se :)
ptspclan.com | visit us ^^
12 godina
Htc M8

Stiglo i meni... 780MB-a. Jos cu malo pricekat da cujem vase komentare, misljenje, jel ima bugova i sl. Pa javite :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Htc M8

Na vipovom forumu pričaju da se sa lollipopom vration i data connection problem na vipu. mene strah napraviti updejt. :/

hoce netko potvrditi tu informaciju? 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ma kakva maskica, pa osim sto je najljepsi mobitel je i cijeli od metala, fenomenalan osjecaj. Pogotovo kad je hladan. Nebi nosio maskicu ni lud... Istina, mozda ce imati koju ogrebotinu ali koga briga, kad cu ga prodavat cu dobit 100-200 kn manje zbog tog i to je to.. Evo ja imam silver boju, nosim ga bez maskice od 5. mjeseca i izgleda kao nov, par minimalnih tockica po rubovima zbog padova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 12:42 (cybucks781).
16 godina
Htc M8

Holy crap,i meni došlo na tcom,napokon :D Skidanje u tijeku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Htc M8

Da, stigao je i frendu na tele2. Jel ima netko kome nije stigao? :D

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Evo updateao sam mob konacno, sve radi kako spada, svidaju mi se tih par promjena te animacije. 

A sad jedno pitanje: na kitkatu sam koristio widget za ugasit ekran. Nakon updatea widget i dalje radi, ali ako gasim pomocu njega onda nemogu otkljucati mob prepoznavanjem lica putem smart locka. Smart lock mi jedino radi ako zakljucam pomocu power buttona. Ima li neko sa slicnim problem, pa da je nasao widget koji radi kak spada? Probao sam ih desetak i svi su isti.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 14:14 (cybucks781).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Obavezno dojmove javljajte

0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Ne vidim neke specijalne promjene,par animacija,donji bar i promjena padajućeg bara prvi swipe notifikacije,drugi put swipe su postavke. Meni sve radi samo mi neće updateat ništa sa storea a imam 500mb fraj. Još ga moram više isporbat i pregledat sada sam na poslu pa nemam vremena sve isprobati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Skida se, skida ^^

No factory reset, nadam se da će raditi kao i prije. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Htc M8

Jel ima kakvih saznanja o novijoj verziji sense-a? Hoce li uskoro ili se ceka M9?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
izvone kaže...

Ne vidim neke specijalne promjene,par animacija,donji bar i promjena padajućeg bara prvi swipe notifikacije,drugi put swipe su postavke. Meni sve radi samo mi neće updateat ništa sa storea a imam 500mb fraj. Još ga moram više isporbat i pregledat sada sam na poslu pa nemam vremena sve isprobati...

Moras prvo updateat one usluge za google play

16 godina
smrad06 kaže...

Jel ima kakvih saznanja o novijoj verziji sense-a? Hoce li uskoro ili se ceka M9?

S obzirom da nije izlazio ni 6.5 Sense, očito se čeka rollout Sense7 zajedno sa M9. 

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Htc M8

Jel imaju negdje detaljini notesi za lolipop? Zanima me kaj je sve konkretno promijenjeno da nemoram sam otkrivat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Inače ne patim baš za animacijama al ovo mi baš fino izgleda..

I zasad super radi, fluidno mada to još treba vidjet nakon nekog vremena korištenja..

Jedino što sam za sad primjetio a da mi smeta je što kad odem na listu aplikacija u settings ne pise koliko jos free prostora imam, nego se mora ić tamo u storage.. nadam se da će to vratit na Sense 7, ne znam kako je na AOSP-u.

Zloćudna gamad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sve je ok ali ne mogu skuzit kako veće aplikacije komplet kao npr RealRacing3 prebaciti na vanjsku sd karticu? Pisali su da će se to moći na 5.0 !?
14 godina
odjavljen
Htc M8

Da se mogu vratiti na 4.4.4, vratio bih se. 

Ne da je Android L loš, ma odličan je. 

Ali ja ne volim animacije, a L su dizajnirali tako da je sve animirano i to sve skupa ima smisla, ali kad maknem animacije, onako kako ja volim, onda to izgleda ko jedna velika hrpa go*ana (ispričavam se na izrazu). Potpuno je jasno da je sve dizajnirano na umu s animacijama, ali me to sad živcira jer jako loše izgleda kad je bez animacija i prisiljen sam da ih koristim :/

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Pridružujem vam se u klubu jer sam od danas ponosni vlasnik navedenog uređaja!

Treba se sad priviknut na android, nakon kaj sam koristil ios skoro 3 godine. 

Nego da vas pitam, slobodno updateam na Lollipop? Nema nikakvih problema s njim?

Dum spiro, spero.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Meni zasad sve ok, jedino što mi fb messenger aplikacija ne radi dobro i freeza se skoro svaki put kad je idem zatvoriti. Osim toga za sad sve dobro, jedino malo sam razočaran što nema nekih novosti, ali to je bilo i za očekivati. Čuva se sve za novi Sense.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Meni opera ne radi,nece se otvorit samo bljesne i primjecujem blagi lag otvaranja FB messengera,al to samo kad otvaram odma sa security zaslona...ostalo ok,treba privikavanja na te animacije,po meni malo previše...i nisam naviknut par puta swipeat prema dolje da bi otvoril wifi postavke ali ok. I da smeta mi to kaj kad želim maknut sve pokrenute aplikacije u pozadini moram jednu po jednu a prije sam mogal sve odjedanput...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Ima li promjene u brzini, jel sporije, brže ili isto? Jer znam da je na 4.4.4 M8 prokleto brz

0 0 hvala 0
14 godina
Cordas kaže...

Meni zasad sve ok, jedino što mi fb messenger aplikacija ne radi dobro i freeza se skoro svaki put kad je idem zatvoriti. Osim toga za sad sve dobro, jedino malo sam razočaran što nema nekih novosti, ali to je bilo i za očekivati. Čuva se sve za novi Sense.

iskljuci nuplayer u developer options

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice