Gigabyte Maya M1 V2

poruka: 353
|
čitano: 102.704
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Kupio mobitel prije tjedan i pol i mogu reći da je odličan, još mi ništa nije krepalo {#}.

Za 1700 kuna u linksu mi se čini stvarno povoljno.

potpis

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Gigabyte Maya M1 V2
Ja sam ga platio 1550 u Protisa i dostavu 30kn, radi dan danas savrseno :D
16 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

U slucaju Maye, da li se rootom gubi garancija? I ako da, imali mogucnosti za unroot?

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
dedaa kaže...

U slucaju Maye, da li se rootom gubi garancija? I ako da, imali mogucnosti za unroot?

Hmm koliko ja znam svaki mob gubi garanciju kad se roota.. i da postoji brdo mogućnosti za unroot!

11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Pozdrav! Ja imam ovaj aparat nekih mjesec dana i zadovoljna sam. No tek nedavno sam primjetila da mi ne radi slanje mms poruka, akoje koristim, kada trebam poslati nekoj grupi kontakata istu poruku. Ali i kada je poruka veća od 3 sms. Kontaktirala sam t-mobile, no ne mogu mi pomoći, odnosno sve postavke šta se tiče mreže su ok. Ima li netko iskustva s tim?

v
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
neka ti posalju postavke za mms, nesto sto se tice apn-a ne stima
11 godina
neaktivan

Zvala sam servis, no traže da donesem mob.do njih. A onda adio, sve šta sam instalirala, a ne može na sd karticu. I nije mi jasno, zašto ne žele me voditi s postavkama...onak, ručno{#}

Hvala ti, poslat ću im mail....

v
16 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Pozzz

Evo da i javim svoj utisak, kupio sam ga u Linksu.

Imao sam ga 10 dana i bio sam oduševljen sve dok mi nije krepo internet, odnosno nije se htio spajat na net preko sim-a, čak sam malo ludovao s Tele2, kao sam ih napao da imaju slab signal , no kada sam uzeo Tomato, shvatio sam da je do uređaja.

U Linksu me prodavač uvjeravao da je to do sim kartica no , nema šanse...   poslao u servis di su rekli da je trebalo ažužirat andorid, btw.  mado mi je stalno bio spojen s netom preko w-lana i naravno update uključen te se nije baš ažurirao, tako da uređaj baš i nije neš...   

Za sada zbog ovog sam razočaran.

heheh, dali su mi u Linksu zamjesnki prestigio dual sim .. nešto, ovaj Gsmart ga pojede, tako da jedva čekam da ga pokupim sa servisa!

čers

Želim p...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
nemozes napravit ota update moras preko recovery-a azurirat

nadam se da ce bit ok kad se sa servisa vrati :)

inace cini se da ima par defektnih modela al ja sam na srecu dobio potpuno ispravan model :)
13 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Divan mobitel samo sto mu mikrofon ne radi.... mogu nesto probat prije slanja na servis da to popravim?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
meni se bas cini da ima puno tvornickih gresaka na ovom mobu, dosta ih se zali al na svu srecu moj radi ko singerica :)
13 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Al zanimljivo radio je mikrofon prvih nekoliko dana i vise ne radi.... kvaliteta i po

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Pavilioner kaže...

Al zanimljivo radio je mikrofon prvih nekoliko dana i vise ne radi.... kvaliteta i po

a nemas sta onda nego na servis i nadaj se najboljem :/

11 godina
neaktivan

Pozdrav

Evo kupio ja istoga i nakon paljenja te kratkoga pregleda, bam...... mrak!!!! Počeo mi se paliti, gasiti.

ekran počeo titrati pa sam pomislio da je baterija prazna. Priključim ga na punjač i to je to...

gotovo, ne radi!?!?! Nekoliko sam ga puta otvarao, zatvarao, vadio bateriju, vraćao...... ništa!!!

Ljudi uzeo sam ga prije 2 (slovima: dva) sata!!!

Dali zna netko u čemu je problem?

Lud sam!!!

14 godina
odjavljen
Goran Bojana kaže...

Pozdrav

Evo kupio ja istoga i nakon paljenja te kratkoga pregleda, bam...... mrak!!!! Počeo mi se paliti, gasiti.

ekran počeo titrati pa sam pomislio da je baterija prazna. Priključim ga na punjač i to je to...

gotovo, ne radi!?!?! Nekoliko sam ga puta otvarao, zatvarao, vadio bateriju, vraćao...... ništa!!!

Lud sam!!!

Pravac servis..

Sve više nezadovoljnih kupaca

17 godina
Goran Bojana kaže...

Pozdrav

Lud sam!!!

Imaš pravo na zamjenu uređaja

16 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

I ja sa svojim imam problema, doduse sve radi no ekran je prepun plavih pixela koji se vide na tamnoj pozadini. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

hvala dečki,

odmah mi je lakše čuti da imam pravo na novi uređaj!

Gledao sam između siere, htc desire 500 i ovoga maleckog i odem danas, uzmem ga, dođem kući sav sretan

i evo, upravo sam ga zapakirao!

inače, kupljen je u Emmezeti Osijek!?

hvala još jednom!

17 godina
Goran Bojana kaže...

hvala dečki,

odmah mi je lakše čuti da imam pravo na novi uređaj!

Gledao sam između siere, htc desire 500 i ovoga maleckog i odem danas, uzmem ga, dođem kući sav sretan

i evo, upravo sam ga zapakirao!

inače, kupljen je u Emmezeti Osijek!?

hvala još jednom!

Ma nedaj se samo zeznuti u trgovini, tipa da te šalju na servis ili tako nešto. Po zakonu imaš pravo na novi uređaj ili povrat novca jer su ti prodali pokvareni i to odmah u trgovini ukoliko se na licu mjesta može lako utvrditi da je uređaj neispravan, a u tvom slučaju definitivno može.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 23:34 (lllnuclearlll).
11 godina
neaktivan
sutra ti dam rezime!

hvala ti!

16 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Novi problem, video uopce ne snima zvuk. Cuje se nekakav sum i to je sve. Cini se da ce mob na servis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Ma mobitel nije tolika koma kolika koma su distribucija.

Najme moj je došao s servisa i odmah sam ga vratio, u linksu im je trebalo samo 4 dana da ga pokupe kao gotovog a ovi tam nisu niš ni delali, kakavog sam ga dal takvog sam ga i dobil nazad. Mislim da bum bez motiela još nekih 20 dana ziher kako to ide..

Mislim da ču tražit povrat novca jer ovo ne iriši na dobro, ima jamstvo 24 mjeseca, pa mislim da bum više po servisima nego .....

Ljudi ne kupujte taj mobitel nigdje, ako kupite odmah na licu mjesta ga testirajte jer nebu dobro

Želim p...
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 19:23 (igzyy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo ovako...... taj dan kada sam ga uzeo, 18.10 u 20:21 sati, uz moj, bilo ih je još 4 komada plus izložbeni.

Ujutro, znaći 15 sati nakon što sam ga kupio, kada sam otišao da prijavim kvar, nudili su mi novi uređaj ili poklon bon od 1700,00kn. Naravno, tražio sam zamjenski ali, znaći, došao sam oko 11:30 sati i sve prodano. Zatražio sam provjeru, dali ima u nekim drugm radnjama isti te neka ga pošlju na što su se složili i uz sve dogovoreno, dobio sam poklon bon, nešto kao povrat novca ali ponavljam bon, da kada istoga iporuče, ja predajem bon, a oni meni daju uređaj. Ugl, bon sam mogao zamjeniti za bilo što ali ostat ću pri tom da pokušamo ponovo ja i moj frend Maya M1 V2, pa ako što bude, idemo ponovno na pult informacija!?

hvala svima na povratnim informacijama kako i što!

svako dobro,

Goran

12 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Evo uzeo sam ga i ja u petak 18.10. i danas skužim da mikrofon više ne radi (radio je u petak i subotu)...

Problem je što me nema do četvrtka u Zagrebu, ali čim se vratim vraćam ga u Protis i tražim novi uređaj. Šteta, sve je dobro radilo i bio sam prezadovoljan. Čini se da je sve više problema s ovim mobitelom, samo se nadam se će novi uređaj bit ispravan {#}

0 0 hvala 0
14 godina

I na mom je krepo mikrofon i zvučnik. To im je očito neka serijska mana.

13 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Pozdrav, cura mi ima taj mob i nekad se dogada da je losijem cujem(vjerojatno mic) ali ponovno je nazovem i sve bude ok, mislim da je to ipak sve softver

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gigabyte Maya M1 V2

Pa dobro jel ima itko osim autora teme ovaj telefon a da je ispravan? {#}

Razočarao me Gigabyte s ovim... Mislim svi znamo kakav hardware rade i onda ovako nešto. Onaj Rio je isto smeće i svi živi se žale...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 23:48 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

"autor" je dobio onoga ispod čekića {#} a mi ostali imamo tebe {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 23:56 (Goran Bojana).
17 godina
moderator
lllnuclearlll kaže...

Pa dobro jel ima itko osim autora teme ovaj telefon a da je ispravan? {#}

Razočarao me Gigabyte s ovim... Mislim svi znamo kakav hardware rade i onda ovako nešto. Onaj Rio je isto smeće i svi živi se žale...

Jesi li siguran da Gigabyte proizvodi smartfone? Mislim, ne mogu a da ne primijetim frapantnu sličnost tog smartfona s kineskim smartfonom Cubot GT99 (koji još postoji i kao XYZ-X1, a na Bugovom forumu ima i tema posvećena samo njemu), samo što Cubot ima HD ekran (i nema sučelje na hrvatskom jeziku).

14 godina
odjavljen
stvarno puno neispravnih, imam 4 frenda koja su uzela mob na moju preporuku i sve je ok zasada, radi bez beda, al na jednom ima onih mrlja na ekranu, to je jedini problem zasada
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice