Gigabyte Maya M1 V2

poruka: 353
|
čitano: 102.676
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Gigabyte Maya M1 V2
Nemam baš dobra iskustva s motorolama, tako da nemam baš želju sad uzimati jednu. Za sad sam gledao gsmartove i prestigie. Za njih imam dobru podršku servisa (nisam ovisan o MESCu)
14 godina
odjavljen
Gigabyte Maya M1 V2

GSmart Guru je odlična kupnja za 1500KN

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Guru je odlična ponuda za tu cjenu, ali ne preferiram baš 5" zaslon, te nisam upoznat ima likakvih problema s njim. Ne želim da ga kupim pa da imam problema s mikrofonom i da sam po servisima
14 godina
odjavljen
Globochan kaže...
Guru je odlična ponuda za tu cjenu, ali ne preferiram baš 5" zaslon, te nisam upoznat ima likakvih problema s njim. Ne želim da ga kupim pa da imam problema s mikrofonom i da sam po servisima

E vidiš to ti je lutrija, ovisno kakav primjerak to zadesi, jednostavno Maya M1 v2 je imala lošu seriju sa mikrofonima, neznam kako se Guru nosi s tim

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
11 godina
neaktivan
Guru je relativno nov na našem tržištu te se još niti neznaju njegovi problemi. Ne želim previše riskirati s tim. Izgleda da će novi mobitel malo pričekati
14 godina
Gigabyte Maya M1 V2

Moze mi neko dat postavke  tele2 za 3g, jer mi je net sjeban. Nekad je stvarno brz i leti fluidno dok nekad trebam čekat po par minuta dok uđem u stranicu ili uopće ju neočita. Jel možeto bit do moba?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 21:43 (r3c0d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
r3c0d kaže...

Moze mi neko dat postavke  tele2 za 3g, jer mi je net sjeban. Nekad je stvarno brz i leti fluidno dok nekad trebam čekat po par minuta dok uđem u stranicu ili uopće ju neočita. Jel možeto bit do moba?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos | PRODAJEM HUAWEI U8650 = 400kn!!!
11 godina
neaktivan
MSN kaže...

Znam da nije tocno ovaj model, ali da ne otvaram bezveze novu temu :)

Znaci jucer sam  kao drugi mob u svijetu medija uzeo gigabyte rome r2 i zadovoljan s mobom, ali ne radi jedna stvar pa ako netko zna slucajno popraviti. Znaci problem je u tome da je u njemu sim kartica i da kada se ukljuci net, ima normalno znak da je na 3g mreži ali kada idem na internet , net uopce ne radi. Sad dali možda zna tko kako to tocno popraviti jer je glupo da net ne radi na mobu a ima normalno znak da radi

Ja sam imao isti problem na novoj mayi. Nakon što sam u postavke/ nazivi pristupne mreže izbrisao ip adresu proxija- sve mi radi.

11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Pozz,

znam da je već bilo govora o tome....Ali me zanima kako brejkat Mayu,zadnju...Mislim,dal se nešto promijenilo software-ski do sada ?

I ako ima neko negdje pri ruci da ovdje još jednom zalijepi.Ide mi već pomalo na živčeke da imam samo gigu za instalacije,a imam karticu unutra od 16gb...pa da to proširim malo {#}

Hvala Vam

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Evo rajo,pozdrav iz Bilogore.Maya kupljena za 1519 kn Zadovoljan sam na prvu,a vidjet ćemo kako će biti na drugu,hoće li biti kakav problem od ovih što ste nabrajali i nabrajali haha Stvarno,ne znam sto sam bolje mogao kupit za te novce.Nakon pocetne pola baterije,i prčkanja stavljam ga punit u 2 ujutro sa 8% Zanima me je li to u redu i mora li biti mobitel inače upaljen ili ugašen kad je to prvo punjenje?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Evo ovako,poslije prvog dojma sve 5,pravo osvježenje,svemirski brod naspram Alcatela OT 991 kojeg imam.Ali ujutro kada sam krenuo obaviti poziv...op Ne čuje me sugovornik,ne radi zvučnik.Isto kao kod nekih ovdje na forumu...I šta,otišao sam ga reklamirati di sam ga kupio.Mobitel stvarno vrijedi svake kune,ali naravno ako sve radi.Mogao sam uzeti Zopo 700 koji je čak negdje pedesetak kn jeftiniji od maye m1 v2.Jesam li se zeznuo što nisam zamijenio ovaj obataljeni hahh za zopo,je li zopo bolji?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Gigabyte Maya M1 V2

Evo ti dvije recenzije Zopo700 pa vidi sam (mislim da nije los mob).

Mob.hr

Zaključak 

Kineski uređaji su postali pravo osvježenje na hrvatskom tržištu jer osjetno manju cijenu nude objektivno više od uređaja zvučnijih imena. Naravno, nije sve na nivou koji možda očekujete, a na svakom je kupcu da sam procijeni koja mu je stavka prioritetna.  Zopo ZP700 tako nudi odličan 4,7” IPS zaslon, prilično moćan procesor i zadovoljavajuću kameru, a sve to u relativno kompaktnom kućištu. Mala i razdijeljena interna memorija i dalje predstavlja digresiju, no umetanjem memorijske kartice većina “problema” će se riješiti. Kad svemu tome pribrojimo izvrsne performanse i fluidno sučelje, cijena od 1300 kuna zvuči odličan deal. Na kraju mogu samo konstatirati da je Zopo ovim modelom u cjenovnom rangu do 1300 kuna zaslužio best-buy medalju.

Smartphonehrvatska.com

ZAKLJUČAK

Zopo ZP700 za tih 1 299 kuna, koliko košta u trenutku nastanka recenzije, nudi i više no OK smartphone, solidnih performansi, prihvatljive kamere i oku ugodna dizajna, popraćenog pristojnom kvalitetom izrade. Najvećom manom bih izdvojio to što se zaslon za zaštitu protiv grebanja oslanja na zaštitnu foliju umjesto na neku ozbiljniju zaštitu poput Gorilla Glassa te relativno loše noćno snimanje videa. Uz te kompromise Zopo ZP700 predstavlja dobar izbor svima onima s plićim džepovima, a ipak žele nešto ozbiljniji smartphone solidnih performansi. Nekima će dobro doći i dual SIM podrška.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos | PRODAJEM HUAWEI U8650 = 300kn!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 19:42 (djigibao).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Evo problema na mojem...

Dakle,sve uredno radi,ja ga čak i gasim preko noći. U nejedlju ujutro ga upalim,radi sve.Oko 11h dođe mi mail i puf,mob se ugasi i više ga ne mogu upalit. Dođem doma,spojim struju i nekako se,nakon držanja gumba 20ak sec upali,ali blokira,vuče se..ne valja. Vadim sve,vadim oba sima i mob počne radit normalno,brzo.Vraćam oba sima,ne valja. nakon toga vratim samo sim2,primarni,i mob radi normalno,ali se obet nakon cca 10ak min zablokira. reset na tvorničke pomogao nije i danas ide u servis. Star je 3mj.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Bok

Jel ima neko tutorijal i linkove kako rootati mob na verziji V1.29.08 ovi svi linkovi su mrtvi. I da li je neko uspio povecati particiju?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

di mogu skinuti gta san andreas za ovaj mob? da li mogu ostetiti mob ako stavljam piratske igrice? nisam ga rootao niti sam prckao po softwareu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CROBOY kaže...

di mogu skinuti gta san andreas za ovaj mob? da li mogu ostetiti mob ako stavljam piratske igrice? nisam ga rootao niti sam prckao po softwareu.

?

13 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Zanima me da li ima netko ovaj mob duže od pola godine, a da mu nije skiknia mikrofon?

0 0 hvala 0
17 godina
serginjo kaže...

Zanima me da li ima netko ovaj mob duže od pola godine, a da mu nije skiknia mikrofon?

Ja ti imam mob od MarkoZD iz ove teme koji je kupljen u 8. mjesecu 2013 i jos uvijek sve radi OK {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina
Gigabyte Maya M1 V2

rijesil sam problem GPS-a !!!

krepale mi volume tipke i odnesel ga na servis, zamjenili mi MBO i sada magicno GPS radi s preciznoscu do 3m

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
szagorec kaže...

Evo problema na mojem...

Dakle,sve uredno radi,ja ga čak i gasim preko noći. U nejedlju ujutro ga upalim,radi sve.Oko 11h dođe mi mail i puf,mob se ugasi i više ga ne mogu upalit. Dođem doma,spojim struju i nekako se,nakon držanja gumba 20ak sec upali,ali blokira,vuče se..ne valja. Vadim sve,vadim oba sima i mob počne radit normalno,brzo.Vraćam oba sima,ne valja. nakon toga vratim samo sim2,primarni,i mob radi normalno,ali se obet nakon cca 10ak min zablokira. reset na tvorničke pomogao nije i danas ide u servis. Star je 3mj.

Nakon mjesec i 2 dana,javili iz servisa ovo:

Navedeni kvar uočen, potrebna zamjena uređaja. CN procedura. Molimo stranku da se javi na prodajno mjesto

13 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Kakva su vam iskustva sa Mobis servisom? Meni su u startu digli živce, najprije mi je tribalo pet pokušaja i jedno tri sata slušanja muzike u pozadini da na telefonskoj listi cekanja dođem na red {#} i da bi mi teta na moj upit koliki je limit za popravak mobitela rekla da limita nema...da mob može kod njih bit i tri miseca ako ne mogu doc do djelova...sve mi se cini da cu sljedeci mob birat samo da Mobis nije ovlasteni servis tog brenda {#}

0 0 hvala 0
13 godina
ja cekao skoro 3 tjedna... teta bila skroz ljubazna :P
16 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Vi koji želite povećati particiju,  mogu vam dat što vam treba ali  morate biti upoznati s posljedicama i riskom ako niste expert. 

Inače mobitel po defoltu je za hurac s tom Rom memorijom,  podrška je koma, nemam tvornicki update,  na službenoj facebpok stranici ljudi ih pljuju pa redovito brišu, drži te se htc i samsunga ipak imate jamstvo na softvere, Takodjer ako vam zapne s HTC na servisu morate kpntaktirat proizvodjaca i problwm je rješen. Bez od kineza. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

ljudi,ima li tko iskustva s MESC-om i 2. crknutim mikrofonom? 6.3. sam dobila novu mayu i sad mi opet mic ne radi...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Ljudi ne kupujte ovo sran*e od mobitela {#}

Moj kupljen oko nove godine od starta nije snimao zvuk u video zapisu pa me izluđiva sa APN postavkama za tele2

pa je touch svakim danom postajao sve nemoguciji za tipkanje poruka...svako slovo bi hvatalo tek iz drugog - treceg pokusaja pa

mi je otiša mikrofon prije misec dana i otada koristia slušalice i na kraju mi rikne mikro usb i tek onda ga pošaljem u servis....

...ali sve mi se cini da kad se i ako se vrati sa servisa, prvi sljedeci kvar mob leti kroz prozor {#}

opet ponavljam, zaobilazite gsmart mobitele u širokom luku...{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

imam mob jedno 2-3 tjedna i za sada sve ok.root uspio sad me samo zanima dali ima igdje CWM da mogu napraviti backup( just in case ;) ). znam da romova nema a vjerojatno nece ni biti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

meni sve radi,imam ga godinu dana, ali mi je krepala lampica od back gumba, on i dalje radi.

jel zna netko, jel bude kitkat na mayi? i kad?

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gigabyte Maya M1 V2

ne vjerujem da ce izdati drivere za taj SoC, a bez drivera nece biti KitKata. kolko sam ga probao na SGS4 nista revolucionarno i vrijedno muke. JB radi savrseno {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

ja bi onu novu google kameru, jel se da to stavit na jb? 

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nick kaže...

ja bi onu novu google kameru, jel se da to stavit na jb? 

Mislim da je to samo za KitKat 4.4

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice