Vasi android homescreenovi
- poruka: 458
- |
- čitano: 150.836
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Imaš dobru pozadinu
Evo i moj trenutni:
kako si stavio ove tipke za unlock i stisavanje?
Došle sa cyanogen mod romom.
Imaš dobru pozadinu
Evo i moj trenutni:
kako si stavio ove tipke za unlock i stisavanje?
Widget Locker
Intenzivno i svakodnevno koristim mob. tako da mi je u velikom dijelu zamijenio netbook. Jedina stvar koju ne može zamijenti je tipkanje dužih tekstova.
Widget Locker
neznam jeli to samo kod mene ali je dosta bugovita ova aplikacija
Sta kazete da se ubuduce linkaju mjesta gdje mozemo download te widgete
ili launchere i home replacmente koje imate u slikama ?
Moramo malo osvježiti temu...
Ej, kako se zove ovaj program aka post-it (zute boje-moram)?
THX
THX
THX
kralju
evo još malo
desire hd
widgeti: 3g watchdog pro i elixir
Bas lijep home screen
evo još malo
desire hd
Aloha, sta koristis za vremensku prognozu?
BTW: very nice
...e jos kad bi mogo dat link od wallpepera
evo još malo
desire hd
Bas lijep home screen
hvala
evo još malo
desire hd
Aloha, sta koristis za vremensku prognozu?
BTW: very nice
...e jos kad bi mogo dat link od wallpepera
za vremensku prognozu koristim htcov widget za sat i vrijeme
http://androidhr.blogspot.com/2011/04/teme-za-htc-sense-20.html
Otkrio ovu stranicu malo prije.
Super su složeni screenovi i svaki ima detaljne upute.
Evo mojih.
Uređaj : Motorola Defy @ 1000 mhz/53 vsel. Ja se i dalje čudim kako to da Defy ima landscape na homescreenu.
Bravo Motorola
Ok, krenimo se opisom. Svi imaju LauncherPro kao dock i launcher te BW superclock skin : Linear Shadow Black, weather : petitewx.
1. homescreen : - wall : Nexus Revamped Pro
2. homescreen : - wall : x10
- widgeti : shortcuti iz drawera, TvDroid za tv program, BatteryLife i Advanced Task Manager
3. homescreen : - wall : x10
- widgeti : switchpro, custom ikone sa Custom Launcher Icons app-a, i blank pozadina sa white pointerom.
4. homescreen : -wall : x10
- widget: PowerAmp Large Widget
Landscapei imaju sve kao i portretni.
Evo i mojeg, LG GT540, stock 2.1 s ADWLauncherom i ADWBuuf temom (znam da izgleda malo "djetinjasto", ali baš mi se svidjela).
I ja osobno volim kemijati sa raznim vrstama homescreen-ova, ali, ne znam, priznajem na HTC DHD-u raditi sa screnshot-ovima.
Daklem; lijepo molim nekoga da mi opiše proceduru kako bih i ja mogao participirati na ovoj temi, puno vam hvala na ukazanoj pomoći !!
Evo malo i mojih
Na prvoj je moj lijevi homescreen, na njemu vidite Render FX widget, od Cyanogenmoda. Pored njega je battery gauge widget. Desno je shortcut za whatsapp.
U sredini je Bugdroid widget. Dolje su opet shortcuti. Na drugoj slici je srednji, i main homescreen. Gore je FancyWidget. Ispod njega je Wifi manager widget, i 3g watchdog widget (kojeg btw. nikako natjerat da računa točno, molim na pp da netko javi ako je uspio). Ispod njega je Poweramp widget. Treća slike je moj desni, tj. treći homescreen. Na njemu su 2 powerwidgeta, i LG notes widget. Na četvrtoj slici je moj appdrawer, u kojem sam ikone posložio u mape. Sve to skupa vrti GoLauncher EX.
edit: neznam zašto mi je sve slike odsjeklo u desno, ali vidi se sve opisano na njima
edit2: ATJ, ja koristim aplikaciju Screenshot It, skinuo s marketa
ATJ, ne moreš raditi skrinšotove ak nemaš rootan mobitel, probao sam da Desireu sa milijun programa i nijedan ne dala jer baš moraš imati rootan telefon.
I ja osobno volim kemijati sa raznim vrstama homescreen-ova, ali, ne znam, priznajem na HTC DHD-u raditi sa screnshot-ovima.
Daklem; lijepo molim nekoga da mi opiše proceduru kako bih i ja mogao participirati na ovoj temi, puno vam hvala na ukazanoj pomoći !!
moraš rootati mob.
probaj sa z4root aplikacijom, besplatna je i na njoj odaberes tempoary root.
zatim ako se roota (pise ti kad se reboota) onda skines aplikaciju shootme, nakon instalacije, pokrenes ju i odes na homescreen kojeg zelis slikat. samo zatreseš mob i ona ti slika.
slike ti se nalaze u sdcard/ShootMe
folderu.
Ništa specijalno, ali za mene funkcionira!
moš objasnit malo ?
najviše me lockscreen zanima
i mene.
i mene.
mislim da je ovo desire z lockscreen :/
sense 3.0 lockscreen, našao link :)