Pozdrav !
Naime posjedujem Galaxy Mini 2 smartphone.. Jučer sam ga rootao i OC-ao.. Sve sam radio po sljedećem postupku:
E sad, zanima me mogu li update-ati jelly bean na moj uređaj ? Može li link od tutoriala nekog ?
Hvala
Pozdrav !
Naime posjedujem Galaxy Mini 2 smartphone.. Jučer sam ga rootao i OC-ao.. Sve sam radio po sljedećem postupku:
E sad, zanima me mogu li update-ati jelly bean na moj uređaj ? Može li link od tutoriala nekog ?
Hvala
Raspitivo sam se za Jelly Bean... U Samsungu ne znaju kad će točno izać, u T-Mobileu kažu da bi ga za mjesec dana trebali dobit od Samsunga na modificiranje. Za S3 je izašo, za S2 je procurio - sad bi navodno trebo izać za tablete, pa onda za Mini 2. Dakle negdje tamo početkom iduće godine, najvjerojatnije tijekom veljače.
Da ne otvaram novu temu. htjeo sam pitat koju verziju Androida imate na Samsung galaxyu mini II? Ja svoj nisam jos rootao jer je pod garancijom jos.
Da ne otvaram novu temu. htjeo sam pitat koju verziju Androida imate na Samsung galaxyu mini II? Ja svoj nisam jos rootao jer je pod garancijom jos.
2.3.6 Gingerbread
Meni je verzija 2.3.6. a kad stisnem akualizaciju softwera onda nakon trazenja kaze da nema novih azuriranja. isto tako i kad idem preko Kies programa na kompu.
Meni je verzija 2.3.6. a kad stisnem akualizaciju softwera onda nakon trazenja kaze da nema novih azuriranja. isto tako i kad idem preko Kies programa na kompu.
Zadnja verzija i jest 2.3.6, a Jelly Bean bi trebo doć iduće godine...
aha onda super, jer sam vidio da se spominje 4.0 android na galaxyima a to onda za tablete najvjerojatnije.
Dosao mi je neki upade na samsung galaxy mini 2 jel to jelly bean?