Kao sto pise u naslovu galaxy ace , mobitel sam kuio prije 3 dana u tele2 i poceo sam se raspitivati o drugim softwerima ali bojo sam se da ga ne brickam ,onda sam ga rootao i poslje doga sam isao intalirat clockworkmod naravno prebacio sam na sd karticu kao zip file ,ugasio sam mobitel >usao u recovery mod >stiso sam apply update from sd card ,pisalo je complete i stiso sam rebot system now i stajao je na boot screenu ,pricekao sam 5 min pa 10 pa 1 h i nista , mobitel mi je brickan , nemogu uopce uci u download mode ,neznam zasto ,a kada udem u recovery mode pise mi E: failed to mount /system (invalid argument), Zna li netko BILO KOJI nacin da ga popravim samo da radi ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao sto pise u naslovu galaxy ace , mobitel sam kuio prije 3 dana u tele2 i poceo sam se raspitivati o drugim softwerima ali bojo sam se da ga ne brickam ,onda sam ga rootao i poslje doga sam isao intalirat clockworkmod naravno prebacio sam na sd karticu kao zip file ,ugasio sam mobitel >usao u recovery mod >stiso sam apply update from sd card ,pisalo je complete i stiso sam rebot system now i stajao je na boot screenu ,pricekao sam 5 min pa 10 pa 1 h i nista , mobitel mi je brickan , nemogu uopce uci u download mode ,neznam zasto ,a kada udem u recovery mode pise mi E: failed to mount /system (invalid argument), Zna li netko BILO KOJI nacin da ga popravim samo da radi ?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1071970
prosurfaj netom
Googlao sam tri sata i nisam naso gledo sam ovo i druge tutove ali nista ,pokusssat cu ovo jos jednom,svjedno ako neko zna nek napise jer tek ga kupio i sada brickan :/
edit: nemogu se spojiti na odin uopce jer nemogu uci u download mode! helpp!

Jesam rotao sam ga i sve u redu upalio sam ga,imo sam ikonicu superuser , zatim sa skinuo clockword mod i isntaliro ga i jednostavno ostane na logo scrinu pise "Sasmung glaxy ace 5830" i samo stoji tako
Edit: Moj Mob Samsung Galaxy Ace GT-s5830i

Pa to ti i govorim cjelo vrijeme nemogu uci u download mode , googlao sam tri sata -.- ali evo poslusat cu te i probat jos jednom .
ako slucajno nemozes nikako pokrenut mob ..nosi nazad i reci da nemozes upalit mob ili slicno nesto slazi..(nemoj rec kaj si radio) oni ce ga uzet i dobit ces drugi.. ili ce ti popravit toga.. (provjereno znam) .. pod garanciju
..
Hvala , pokusat cu , bit ce im cudno malo jer je novi al nema veze probat cu , sutra poci do tele 2.. svejedno ako neko ima kakvu soluciju ili rješenje nek mi pomogne da rješm to danas ako je ikako moguce?
Hvala idem se bacit na posao ;)

Nisam naso kabal a nezelim kidat stari , sutra cu ga odnjet u servis i nesto izblebetati ,ako mi ne prihvate onda cu kupiti jig ili ga probat napravit ako nadem kabal, idem ga jos jednom probat naci , a zao mi novog mobitela tke kupljen vec sam ga sje*o -.- tebi hvala na trudu ;)

Upravo to sam i ja htio isto sto i ti i milim da sam si s ROM managerom bricko mob ...trazim jos kabel za usb jig :D