Samsung Galaxy Ace (s5830) brickan,POMOC?

poruka: 19
|
čitano: 7.351
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Kao sto pise u naslovu galaxy ace , mobitel sam kuio prije 3 dana u tele2  i poceo sam se raspitivati o drugim softwerima ali bojo sam se da ga ne brickam ,onda sam ga rootao i poslje doga sam isao intalirat clockworkmod naravno prebacio sam na sd karticu kao zip file ,ugasio sam mobitel >usao u recovery mod >stiso sam apply update from sd card ,pisalo je complete i stiso sam rebot system now i stajao je na boot screenu ,pricekao sam 5 min pa 10 pa 1 h i nista , mobitel mi je brickan , nemogu uopce uci u download mode ,neznam zasto ,a kada udem u recovery mode pise mi E: failed to mount /system (invalid argument), Zna li netko BILO KOJI nacin da ga popravim  samo da radi ?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy Ace (s5830) brickan,POMOC?
Stock7 kaže...

Kao sto pise u naslovu galaxy ace , mobitel sam kuio prije 3 dana u tele2  i poceo sam se raspitivati o drugim softwerima ali bojo sam se da ga ne brickam ,onda sam ga rootao i poslje doga sam isao intalirat clockworkmod naravno prebacio sam na sd karticu kao zip file ,ugasio sam mobitel >usao u recovery mod >stiso sam apply update from sd card ,pisalo je complete i stiso sam rebot system now i stajao je na boot screenu ,pricekao sam 5 min pa 10 pa 1 h i nista , mobitel mi je brickan , nemogu uopce uci u download mode ,neznam zasto ,a kada udem u recovery mode pise mi E: failed to mount /system (invalid argument), Zna li netko BILO KOJI nacin da ga popravim  samo da radi ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1071970

prosurfaj netom

12 godina
neaktivan

Googlao sam tri sata i nisam naso gledo sam ovo i druge tutove ali nista ,pokusssat cu ovo jos jednom,svjedno ako neko zna nek napise jer tek ga kupio i sada brickan :/

edit: nemogu se spojiti na odin uopce jer nemogu uci u download mode! helpp!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 14:08 (Stock7).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa kako. Probaj izvaditi bateriju pa vratiti i odi u recoveri ponovo i je si li siguran da si ga rootao i izabrao pravi zip fajl.
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jesi siguran da je samo Ace ili Duo ili Plus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesam rotao sam ga i sve u redu upalio sam ga,imo sam ikonicu superuser , zatim sa skinuo clockword mod i isntaliro ga i jednostavno ostane na logo scrinu pise "Sasmung glaxy ace 5830" i samo stoji tako 

Edit: Moj Mob Samsung Galaxy Ace GT-s5830i  

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 14:14 (Stock7).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Download mod Power/Home i Volumen dolje i drzi dok ti ne prođe sve do žutih slova download.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Pa to ti i govorim cjelo vrijeme nemogu uci u download mode , googlao sam tri sata -.- ali evo poslusat cu te i probat jos jednom .

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako slucajno nemozes nikako pokrenut mob ..nosi nazad i reci da nemozes upalit mob ili slicno nesto slazi..(nemoj rec kaj si radio)  oni ce ga uzet i dobit ces drugi.. ili ce ti popravit toga.. (provjereno znam) {#} .. pod garanciju

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 14:36 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

..

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 14:43 (gogi321).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hvala , pokusat cu , bit ce im cudno malo jer je novi al nema veze probat cu , sutra poci do tele 2.. svejedno ako neko ima kakvu soluciju ili rješenje nek mi pomogne da rješm to danas ako je ikako moguce?

15 godina
neaktivan

Probaj ovo 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gogi321 kaže...

Probaj ovo 

probao sam i to ali nikako nemogu uci u download mod ,hvala na trudu  ...

zna li netko neki drugi nacin da udem u download mod  ? 

15 godina
neaktivan

Napravi ovo ako imas micro usb viska http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604707

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gogi321 kaže...

Napravi ovo ako imas micro usb viska http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604707

Hvala idem se bacit na posao ;)

13 godina
neaktivan
Ima tu forumaš koji prodaje jig za galaxy ace oko 40 kn, ako nisi uspio napraviti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nisam naso kabal a nezelim kidat stari , sutra cu ga odnjet u servis i nesto izblebetati ,ako mi ne prihvate onda cu kupiti jig ili ga probat napravit ako nadem kabal, idem ga jos jednom probat naci , a zao mi novog mobitela tke kupljen vec sam ga sje*o -.-  tebi hvala na trudu ;)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma ništa ako mogu pomoci sa savjetima to nije problem jer i ja imam isti mobitel ali ga nisam uzeo kod tele2 tako da mislim da je razilka u nekim stavkama jer moj nije zaključan na njihovu mrežu. I rootao sam ga i stavio CWM Recovery i flasao cm rom 7.2 i na kraju sa odinom opet vratio bez ikakvih problema. Kada si stavio Cwm recoceri možda nije bio za naš mobitel ali događa se.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Upravo to sam i ja htio isto sto i ti i milim da sam si s ROM managerom bricko mob ...trazim jos kabel za usb jig :D 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice