LG L7 P700 emergency mode

poruka: 8
|
čitano: 10.285
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LJUDI POMAGAJETE
Imam LG L7 P700 i prikopco sma ga na komp i pojavi mi se preko LG PC Suit-a imate nova ažiriranja za softwer i ja kliknem (znaci baterija puna sve radi ok), i završi 1 , zavrsi 2 skidanje i ugasi se telefon i pojavi se žuti ekran i piše emergency mode !! i piše na kompu instalacija nemojte gasiti comp i vezu sa računarom . I sad ja cekam i krenu 1% i izbaci eror tj pise doslo je do greske i odustalo je, međutim sad kad hocu da upalim mobitel izacuje mi ovaj žuti screen saa porukom emergency mode !!.. pomagajte

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: LG L7 P700 emergency mode

I men isto..pomagajte!!!!

13 godina
odjavljen

Tu skini rucno firmware koji zelis..Europe open (v10k je najnovija) http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=13#spain kada skine otpakiras file mora biti naziv.kdz stavis ga na desktop

Sa ove stranice http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18946763&postcount=1 skini ovo sto pise DOWNLOAD FLASHING PROGRAMS nakon sto se skine pokrenuti program KDZ_FW_UPD.exe

Kad si pokrenio program pod "Type" promijeni na 3GQCT i pod "phonemode" promjeni na EMERGENCY (ako ti je mob u emergency modu) i pod "KDZ file" stavljas file koji si otpakirao na desktopu, na kraju mobitel spojis na pc i pokrenes Launch software update. cekas dok se odradi i to bi tebalo biti to.

0 0 hvala 0
13 godina

2 puta sam probao verziju 10A flashat i uvijek error i ostanem u emergency modu...napravim fake server,windows enabler on,3ogct isto kak već i ništa

13 godina
odjavljen
Novija verzija za L7 je V20d (android 4.1.2).skines i instalas ili preko LG Support Tool-a ili preko kdz flashara
13 godina

imaš za preporučit koji custom rom? jel ima koji uopće ,a da sve funkcionira normalno ili još nije došlo do te faze

13 godina
odjavljen

Jako losa podrska je za taj L7..jedini rom koji mozes probati je CM 10.1 ali je jos u beta fazi tao da najbolje ostanes na stock.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

dakle imam lg l7 p700 želim si stavit gore drugi softwer pošto mi je dosta spor e sad tu dolazi do problema

prikopčam mob u komp i program lg pc suite nikako da mi ga nađe,otvorim program LGMobile Support Tool i tamo mi nađe mob ali mi kaže da koristim susav w20 i ništa daje mi neda {#}....ne razumijem se baš previše u to zato tražim pomoč...

naime htio bi si gore stavit yely ban sustav pa ako mi može ko reči što mi je činiti.

marko golomboš
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice