iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.206
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: iPhone Jailbreak
bistri kaže...
cuspajz kaže...
dombak1608 kaže...
cuspajz kaže...

Koji mi je najbolji tweak da mogu uključivat 3g/edge, mjesnjat svjetlinu etc u onom za obavijesti?

NCSettings, meni je lijepši od SBSettingsa.

Instaliro sam ncseting i bolji mi je. Hvala :) Jel moguce na zephyru promjenit ovo kad spustam dolje centar za obavijesti. Ovako izgleda kao da nespustam njega nego aplikaciju u kojoj jesam. Nadam se da me razumijete

NCSettings je fora tweak ali ga je autor napustio, pa sto se tice buducih updateova tu je pusiona.

Ja preporucam BatteryDoctor Pro, ima sve togglese koji mi trebaju.

Koja je to tema?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Po meni je najbolji SBSettings, ima sve sto je potrebno... I mogu se skidati addovi za njega

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
power_user kaže...
bistri kaže...

NCSettings je fora tweak ali ga je autor napustio, pa sto se tice buducih updateova tu je pusiona.

Koja je to tema?

To je addon sa BatteryDoctor Pro, ima svoje togglese, a uz to je blurried nc background

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
16 godina
bistri kaže...
power_user kaže...
bistri kaže...

Koja je to tema?

To je addon sa BatteryDoctor Pro, ima svoje togglese, a uz to je blurried nc background

Mislim na temu springborda, koliko vidim kroz blurani NC izgleda dosta dobro

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan

Glasklart+springtomize2+folder enhancer

16 godina
bistri kaže...

Glasklart+springtomize2+folder enhancer

Jako lijepo. Imao sam nešto slično složeno još u doba iPhonea 3G, baš si mi dao ideju, mogao bih ponovo.

14 godina
iPhone Jailbreak
Negdje sam ukljucio da mi kada povucem da udjem u notificqtion centar, podloga bude prozirna. Prije nego sam instalirao sbsettings mi je bila normalna. Jer znate neki tweak kojim mogu mjenjat pozadinu? Ovako pola stvari ne vidim. Edit: Skuzio, skinuo sam Springtomize pa preko toga. Hvala kolegi @bistri sta daje korisne tweakove i savjjete.
Ako sam ti pomogao opali TD!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 23:21 (FuzzyBrain).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iPhone Jailbreak

kak vi promijenite ikonice i sve meni nece..:O
Cak skinem i full teme pa nis..:O 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iPhone Jailbreak

Teme moras apply'ati s onim winterboardom. (neka me netko molim ispravi, nije bas da dugo imam ajdFon)

ja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dobro si rekao...
Odi u Cydia i pod search upisi winterb0ard...
Kad instal to na cydiai trazi teme za skinuti
13 godina
iPhone Jailbreak

ma znam ja to imam winterboard i skinem temu al mi on samo promijeni izgled ni lock screen ni nc ni ikonice ne promjeni imam ios 6.1 ip4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ma znam ja to imam winterboard i skinem temu al mi on samo promijeni izgled ni lock screen ni nc ni ikonice ne promjeni imam ios 6.1 ip4

ajde odi u settings-winterboard-select themes i tamo opali screenshot (power+home stisni) pa postaj ovdje

13 godina
iPhone Jailbreak

jel bas neophodno da uploadam mogu ovdje napisat tj sve mi je iskljuceno i ono summer board i hide winterboard iskljuceno u advanced isto iskljucen i debug logging i record ullmages..

isprobaopar tema koje sam vidio s fora ikonicama al nista sve stare..:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iPhone Jailbreak

hmm...onda nesto nisi dobro.

Kad skines full temu, imas 2-3-4 opcije u winterboardu, znaci, hoces li ikonice, lockscreen itd..

ukljuci sve, idi nazad, respring ili restart, stogod pise tamo na gumbu vec. I to je to.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

ljudi molim vas pomoc hitno mi je...

jailbrekao sam prije svoj 3gs i iphone 5 , i dodje mi sad prijatelj i pita da mu otkljucam da moze koristiti drugu karticu...

i u njega je iphone 4...koristio sam evasion i bilo je sve ok...ali kad se upalio mobitel nema kljucinih ikona kao settings , picture,message i to...sve sto je on skidao imaju i cydia je tu ,ali ovih nema...molim vas pomoc sta da radim ? u pitanju je iphone 4  6.0.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

skinuo sam 6.1 da ponovo stavim i probam ispocetka, ali u toku restora mi izbaci eror i nece...da li postoji neka opcija recimo preko redsnowa sam to radio sa 3gs,jer ovako mi daju samo da dizem na zadnju verziju a ona se ne moze jailbrejkati koliko znam...ili ima li to nekog efekta ako je vec jailbrejkan molim vas pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

skinuo sam 6.1 da ponovo stavim i probam ispocetka, ali u toku restora mi izbaci eror i nece...da li postoji neka opcija recimo preko redsnowa sam to radio sa 3gs,jer ovako mi daju samo da dizem na zadnju verziju a ona se ne moze jailbrejkati koliko znam...ili ima li to nekog efekta ako je vec jailbrejkan molim vas pomoc

kakav error baca?

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (3194).

edit : nasao sam neki video na youtubu da vidim hoce li rijesiti stvar :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 17:46 (_DuX_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (3194).

da li si skinuo firmware sa neke stranice, ili si spojio mob na itunese i isao na update?

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

skinuo sa neke stranice , jer na itunsu mi da samo da skinem ovaj zanji 6.1.2 a on se ne moze jailbrejkat ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

evo probasa sam i ovo i ne radi...tj nema mi nesto sto se treba kao izbrisati :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

evo probasa sam i ovo i ne radi...tj nema mi nesto sto se treba kao izbrisati :(

spoji ga na komp, update na najnoviji os i onda jailbreakaj, ios 6.12 je jailbreakabilan jos uvijek

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

ok hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

radi sad :) hvala ti puno na pomoci :D

jos samo jedno kratko pitanje , kad instaliram cydiu - da li nakon toga samo instaliram ultrasnow i to znaci da mogu sve kartice da se koriste ?
jer je u pitanju iphone 4 i sad nisam u mogucnosti odmah da provjerim jer se mora valjda rezati kartica ?

ako moze samo brzi odgovor i izvinjavam se moderatorima za duple postove , panika :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 20:16 (_DuX_91).
16 godina
_DuX_91 kaže...

radi sad :) hvala ti puno na pomoci :D

jos samo jedno kratko pitanje , kad instaliram cydiu - da li nakon toga samo instaliram ultrasnow i to znaci da mogu sve kartice da se koriste ?
jer je u pitanju iphone 4 i sad nisam u mogucnosti odmah da provjerim jer se mora valjda rezati kartica ?

ako moze samo brzi odgovor i izvinjavam se moderatorima za duple postove , panika :D

6.1.2 ne možeš unlockati koliko ja znam, nikako, osim službeni unlock kod operatera ako je stariji od 2 god

15 godina
iPhone Jailbreak
Dal mogu ja resetirat 3GS sa 6.1.2 opet na 6.1.2 da maknem jb i opet ga jb? Oce bit kakvih posljedica?
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

skinuo sa neke stranice , jer na itunsu mi da samo da skinem ovaj zanji 6.1.2 a on se ne moze jailbrejkat ili ?

Ko kaze da se 6.1.2 nemoze JB...  Spoji komp na iTunes i update na 6.1.2 i npravi JB

@Genoxxx: 

Mozes samo spoji mobitel na komp, napravi restore i opet ga JB.... Nece biti nikakvih posljedica..

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 12:06 (tCloud).
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa

Imam iphone 4s i čuo sam neke glasine kako je jb onemogućen u 6.1.3

Baš sam spojio mob na itunese i vidim da me pita želim li update na 6.1.2 (?).

Trenutno sam na 5.1.1 koji radi odlično , rijetko se crashaje. Jailbreakan je

Naletio sam na par bugova tipa kad imam 20% baterije pa slikajem mob se ugasi i govori da nema baterije.. Ima li za to nekih rješenja? (pa ga nakon par min uspijem opet upalit)

E sada , jel to vrijedno updatea i ponovnog jailbreakea i kakav je postupak za to odradit?

Ima li nešto čega se trebam pazit ili? (Kako da spremim postojeću glazbu , kontakte , slike i slično  -  pa vratim opet ? )

Hvala unaprijed =)

Time and time and time and time again...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 15:48 (lipaaa).
16 godina
lipaaa kaže...

Pozdrav ekipa

Imam iphone 4s i čuo sam neke glasine kako je jb onemogućen u 6.1.3

Baš sam spojio mob na itunese i vidim da me pita želim li update na 6.1.2 (?).

Trenutno sam na 5.1.1 koji radi odlično , rijetko se crashaje. Jailbreakan je

Naletio sam na par bugova tipa kad imam 20% baterije pa slikajem mob se ugasi i govori da nema baterije.. Ima li za to nekih rješenja? (pa ga nakon par min uspijem opet upalit)

E sada , jel to vrijedno updatea i ponovnog jailbreakea i kakav je postupak za to odradit?

Ima li nešto čega se trebam pazit ili? (Kako da spremim postojeću glazbu , kontakte , slike i slično  -  pa vratim opet ? )

Hvala unaprijed =)

Sinkroniziraj svoje podatke na itunes i nakon stavljanja novog iOS-a samo sinkroniziraj spremljene podatke nazad na iphone. Ja bih ti preporučio staviti na novi 6.1.2 i onda ga jailbreakaš za 4-5 min sa 2-3 klika (pogledaj ovo). Kod mene sve radi savršeno osim što mi se pojavio onaj bug kada ne možeš otvoriti vremensku aplikaciju ali taj bug je bio zbog appsync-a pa sam ga jednostavno obrisao i tako je taj bug i nestao.

Scorp21
12 godina
neaktivan
Spojis mobitel na itunes i napravivši backup... Ili napravis backup preko iclouda
Uprave 6.1.2 poziv vratio backup i onda ga jb
Imaš vid za weather app
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice