Greska ANDORID, Mobitel GALAXY mini 2 S6500D

poruka: 6
|
čitano: 1.923
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Greska ANDORID, mobitel galaxy mini 2 S6500D

Bok,  mobitel se upali pokaze samsung logo i odma se resetira za 2 sekunde. pokusao sam to rjesit sa volume -, home, power i kad stisnem volume up da nastavi pise downloading, posto se mobitel ne moze upalit i pise da je greska u androidu, kako on radi taj downlaod kad se nemoze spojit ni na wifi na mobilnu mrezu, kako mogu napravit update andorida ili nesto?

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Greska ANDORID, mobitel galaxy mini 2 S6500D
Volume + home i power. Wipe data/factory reset i ako ne pomogne onda jos wipe cache partition.

Cheers
12 godina
neaktivan

Hvala :) ali ne reagira mi na tu kombianciju ima li koji drugi nacin?

12 godina
neaktivan
Uspio sam ali i dalje se isto dogada. Kada stisnem volume down, power i home pise da je greska u androidu i da stianem volume up za nastavak i kad stisnem pise downloading i tako stoji i nemice se, nije mi jasno odakle pokusava download-ati ako se mob ne moze upaliti. Mogu li kako naprqvit update androida ili tako nesto?
Pozz
17 godina
http://www.sammobile.com/firmwares/download/17214/S6500XXMD1_S6500VIPMF1_VIP.zip/ skini kaj ti treba pogledaj na youtube kak se koristi Odin i stavi novi android.
16 godina
neaktivan
Greska ANDORID, Mobitel GALAXY mini 2 S6500D

Za OP ove teme:

uđi u download mode ali kad dođe na ono da pritisnes vol up, ti pritisni vol down te cim to pritisnes odmah stiskaj kombinaciju za recovery mode (vol up+vol down+home) te cekaj dok ne uđe u recovery... Danas me to spasilo jedno 3 puta dok sam imao falsane buildove CM11 M12 ;)

Mini 2 korisnik sa iskustvom iz ranih spasi mobitel situacija

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice