[Android platforma] Dobri kalendari/podsjetnici?

poruka: 7
|
čitano: 2.544
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav meštri, tražio sam u raznim topicima no nikako da nađem rješenje:

Kvalitetan kalendar i pripadajući podsjetnik na home screenu

INPUTI:

-android platforma 4.x.x

-mogućnost fleksibilnog unosa obaveza u kalendar (ponavljanja raznih vrsta)- onaj kalendar koji dolazi uz 4.0.4 ima jako malo opcija

-povjerljiv u smislu da mi ne cucla osobne podatke (nije mi bitna sinkronizacija)

-može i koštati nešto, nije nužno da je besplatan

Stvarno bih cijenio ako biste mogli pomoći, očajan sam po tom pitanju...prešao sam s poslovne Nokie sa Symbianom na Android i toliko opcija nedostaje da je to čudo...unosim sve svoje obveze u kalendar a s defaultnim aplikacijama nije uopće lagano...

Živili!

T.

0 0 hvala 0
12 godina

vidim da je još netko pitao isto, pa da ne ponavljam temu...

prešao sam sa sonya na samsung s5 mini i ovaj njihov s-planner je blago rečeno katastrofa, niti ima mogućnost alarma, niti mi ostaje napomena na ekranu tijekom cijelog dana i već sam nekoliko puta propustio termine, iako ih upišem iznova i iznova i po nekoliko puta u par dana unaprijed

nekidan sam propustio pregled za malu, koji smo dogovarali već drugi put i ovo je već drugi put da ću morati ići u bolnicu objašnjavati kako sam zaboravio pregled koji se čeka mjesecima, a da me ubiješ jednostavno zaboravim  i ovo govno od mobitela u koje se pouzdam me opet izje*** na suho

zna li netko da dobar kalendar ili neku sličnu aplikaciju s dobrim podsjetnicima i alarmom, jer me ubija zaboravnost i hrpa obaveza koje zbog šugavog samsungovog s-plannera propuštam 

nadam se da će mi netko ipak odgovoriti, za razliku od kolege gore, čije je pitanje od 2013. ostalo visiti u zraku 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: [Android platforma] Dobri kalendari/podsjetnic

Ja jos nisam vidio kalendar bez alarma. s planer korisitim na s6 i prije sam koristio na s5 note 4 i uvijek je radio kako treba tj kako ga ti podsjetis da radi...

12 godina
Torent kaže...

Ja jos nisam vidio kalendar bez alarma. s planer korisitim na s6 i prije sam koristio na s5 note 4 i uvijek je radio kako treba tj kako ga ti podsjetis da radi...

kod mene baš i ne radi dobro ili ja ne znam s njim, jbga

meni baci notifikaciju na zaslonu za otključavanje i obzirom da automatski otključavam mob bez da pogledam, notifikacija nestane i zbogom moja lijepa pameti 

namjestim mu da podsjetnik traje cijeli dan i ništa, nema podsjetnika nigdje osim na tom zaslonu za zaključavanje i to samo jednom u danu, čim prvi put mahnem po zaslonu, gotovo

također nisam našao niti opciju za alarm, osim notifikacije na mejl, a mejl koristim kako kad i opet nikakva korist

ne znam, na sonyu je to ferceralo savršeno, em bi cijeli dan stajao podsjetnik na ekranu, em sam mogao namjestit alarm da se dernja točnog dana i u točno sati koliko sam namjestio

EDIT: maloprije sam skinuo i neki bussiness calendar i opet nema opcije za alarm

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 13:17 (picajzla0707).
9 godina
odjavljen

Jbg ja imam s planer na s6 i sve to ima. Stavis widget na pocetni ekran i ne mozas fulati jer cim pogledas u telefon to prvo vidis. Podsjetinke mozes staviti kako god hoces i vise njih. Da se pnavljaju ili ne... NE zanm na tom telefonu ali na s6 imas more opcija....

12 godina

fala u svakom slučaju, no kod mene možeš staviti naslov, ispod ide lokacija, pa vrijeme kad "događaj" starta i završava, kućica za označit opciju "all day", reminder koji daje notifikaciju ili email

niže je "view more options" i u njima "show me as" - busy ili available, privacy i repeat za dnevno, tjedno i mjesečno, pa dodjela glupih oznakica, time zone i to je to

alarma nema nigdje, pa čak i nije toliko bitno kad bi notifikacija ostala cijeli dan kako je radila kod sonya, pa je nemereš fulat jer ti prije ili kasnije pogled dođe na nju

ali ovdje ništa, baci notifikaciju na početnom zaslonu i čim pređem prstom da ga otključam nema notifikacije ni ičeg drugoga i tek kad uđem u s-planner vidim na datumu onu sitnu točkicu, al ga jebi kad ja ne otvaram planner svaki dan

ništa, malo ću još probrljati i staviti neki app kalendar s alarmom

fala još jednom na trudu

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice