Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.668.627
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Ja ni Solid vise....Cabinet all the way
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
Mitch kaže...
Ja ni Solid vise....Cabinet all the way

bas sam ga stavio, cini mi se dobar 

17 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Sve 5 osim ES-a koji je postao bloatware, osobno preporucam Solid explorer 

Isprobao, ali koliko sam shvatio - ima probni period kad je free, poslije se plaća. A PRO ES imam valjda dvije godine, pa me bloatware ne brine.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
16 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
speedy56 kaže...

Sve 5 osim ES-a koji je postao bloatware, osobno preporucam Solid explorer 

Isprobao, ali koliko sam shvatio - ima probni period kad je free, poslije se plaća. A PRO ES imam valjda dvije godine, pa me bloatware ne brine.

ES je počeo sa Pro verzijom prije par mjeseci, prije je bio samo Free (zbog bloata sam se prebacio na Solid explorer, platio sam ga  kao i Mega plugin pa tako imam sve na jednom mjestu)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
15 godina
neaktivan
Pozz, ima li koja aplikacija kojom se mogu uređivati kontakti. Npr do davanje kontakata po grupama i td. Ili je to samo posao od stock roma? Jer sad imam GSmart Roma R2 na kit kat i ovo što mi nudi u tim opcijama je blago rečeno katastrofa. Sučelje je na nivou odustanes prije nego kreneš. Živi užas.
Spija
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SPIJA kaže...
Pozz, ima li koja aplikacija kojom se mogu uređivati kontakti. Npr do davanje kontakata po grupama i td. Ili je to samo posao od stock roma? Jer sad imam GSmart Roma R2 na kit kat i ovo što mi nudi u tim opcijama je blago rečeno katastrofa. Sučelje je na nivou odustanes prije nego kreneš. Živi užas.

Najjednostavnije ti je to odraditi na https://contacts.google.com/u/0/preview/all

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
Android borbeni komplet

Jel postoji app da ja na mobu listam po folderima od pc-a i prebacujem si fajlove preko wifija? I da streamam muziku koju imam na kompu na mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

link file explorer sa tom mogučnošću, a i dobar je opčenito..

a za ovo drugo neznam, ne vidim nikakvi smisao, pošto svaku pismu triba downlodati da bi svirala

12 godina
Hvala, ali nasao sam ono sto sam trazio, Airstream predobra stvar, moze se slusati muzika, gledati film, sve ono sto mi je na kompu mogu koristit na mobu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Android borbeni komplet

trebam za curu napraviti ringtone da bude kao glavna melodija za pozive jedne pjesme sa youtuba, znaci treba izvuci pjesmu iz videa i izrezati samo zeljeni dio pjesme, imali kakvih preporuka kako to napraviti? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 19:27 (roby27).

0 0 hvala 0
13 godina
za napraviti na mobitelu(Android)
1) skinuti app TubeMate ( potražiti na Google)
2) skinuti Mp3 rezač (Trg Play)
i ja ću postati pretplatnik Bug-a,kad se zaposlim
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Najjednostavniji način je preko Audika (napraviš na računalu, pa prebaciš na mobitel).

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 19:48 (Marko :D).
12 godina

Isao sam na URL pa Upload i ne sljaka, stoji na 0%

14 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Isao sam na URL pa Upload i ne sljaka, stoji na 0%

Probaj preko drugog browsera. Ako ni tada ne radi, skini MP3 videa preko KeepVida i uploadaj na Audiko.

12 godina

Jesam sljaka sve 5, najvise 5 ringtona se moze dobiti sa free accountom? 

14 godina
neaktivan

Da.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 20:38 (Marko :D).
10 godina
neaktivan
Pozdrav, zna li netko neki dobar music player za android a da je dobar zvuk i besplatan te da ne troši internet.
Hvala :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

link

troši internet u smislu skidanja covera albuma i fotografija bendova, al to se sve može isključit, ako baš smeta, nije to neki promet

10 godina
neaktivan
Hvala, budem isprobao. :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Probaj i vlc. Svira sve i lipo zgleda :)
14 godina
Android borbeni komplet

Baci oko i na Sonyev stock Music (bivši Walkman) meni je jako dobar, valjda se da naći apk fajl na netu 

1 0 hvala 0
11 godina
Android borbeni komplet

Probaj jetAudio Music Player, ja ga koristim već duže vrijeme i prezadovoljan sam. Ako ces ikad kupovati, kupi Poweramp, definitivno najbolji music player za Android.

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Za ljubitelje wallpapera, posebno material dizajna:

Tapet: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sharpregion.tapet&hl=en

Wallz: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.lockdown.wallz&hl=en

Backdrops: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.backdrops.wallpapers&hl=en

Dodajem i kakvoćnu aplikaciju za Facebook i Twitter, tešku 3 i kusur (3!!) Mb, u odnosu na ukupno 106 mb koje će pojesti službene Facebook, Messenger i Twitter aplikacije. Da ponovim: 3 : 106!!!!

Iako je to samo wrapper, posao je odrađen odlično, podrška je gotovo trenutna u grupi na Google+, a nadogradnje redovite.

Radi odlično, a kako sam ja perfekcionist kupio sam PRO verziju za dolar i po, a mogu reći da ne nudi ništa novo u odnosu na osnovnu, besplatnu (koja nema nikakvih reklama!!).

U svakom slučaju provjerite:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nam.fbwrapper

Curiosity: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curiosity.dailycuriosity

Za sve ovisnike o dnevnoj dozi trivije!

EDIT:

POCKET - ako tijekom dana vidite neki članak koji želite pročitati, ili video koji želite pogledati a u tom trenu nemate vremena/ne smijete, tu je POCKET - kliknite ''share'' - u Pocket i pročitajte/pogledajte kasnije.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ideashower.readitlater.pro 

lp,

CB

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 22:59 (CrnaBitanga).
Moj PC  
2 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

SHOWBOX APP-ODLIČAN STREAMER filmova i serija(nema ga u storu)

You’ve gone incognito

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

u zadnje vrijeme dosta problema imam sa showboxom..tipa trazi da se instalira mx player a isti je vec instaliran.. ne radi niti castanje na chromecast..i jos jedna nebuloza da mi otvara dosta filmova po defaultu sa opera preglednikom sve dok ju ne freezam. ne pomaze brisanje zadanih aplikacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Imam jedno moža blesavo pitanje, ali nikako da odgonetnem.

Dakle imam Xiaomi Mi4c, rootan je i to flashanjem SuperSU preko TWRP. Skoro sve aplikacije koje trebaju root, kada ih pokrenem, oni traže da im se da root pormission od strane SuperSu.

Ali imam problem s Root explorerom, koji to ne traži. Ako nema rooot, ne mogu mjenjati dopuštenja, kaže mi da su read-only.

Da li netko zna kako ručno dati root persmission aplikaciji Root explorer pomoću SuperSu?

0 0 hvala 0
15 godina
Pozdrav. Postoji li aplikacija za skidanje audio zapisa sa web stranica? Npr. za skidanje radio emisija itd? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
marijanooo kaže...

Imam jedno moža blesavo pitanje, ali nikako da odgonetnem.

Dakle imam Xiaomi Mi4c, rootan je i to flashanjem SuperSU preko TWRP. Skoro sve aplikacije koje trebaju root, kada ih pokrenem, oni traže da im se da root pormission od strane SuperSu.

Ali imam problem s Root explorerom, koji to ne traži. Ako nema rooot, ne mogu mjenjati dopuštenja, kaže mi da su read-only.

Da li netko zna kako ručno dati root persmission aplikaciji Root explorer pomoću SuperSu?

Otvori SuperSu pa vidi jel tamo imaš root explorer. Ako je tamo možeš mu odatle dati dopuštenje

11 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Appovi koje imam na svakom mobitelu:

App - jednostavnije, playstore bez igrara, ponuda, reklama... olakšani Playstore.

AdAway - (root) - reklame bye bye!!

9Gag - killer meme, šale i pošalice, fotke, fail video, ma za zahod dušu dalo.

Alarm Clocks Xtreme free - budilica, Alarm Droid je postao neupotrebljiv.

WOT Assistant - World of tanks, što drugo :)

Cleaner Master Lite (CM Lite) - olakšana verzija, a ima sve što je potrebno za čist mob

Garmin Connect - za Garmin GPS sat

Chromecast - povezivanje Chromecasta i moba.

eBay - eBay

ES File explorer - još uvijek najbolji file manager, u pro verziji podržava upravljanje cloud servisima bez instaliranja istih, što je sjajno (koristim Drive, Box, Dropbox, Mega - od viška prostora glava ne boli)

Facebook - ubijte me

IMDB - bez konkurencije

Instagram - ubijte me

Kodi - Blackbox build - serije, filmovi

Viber, WhatsApp, Messenger - klasika

Novine HR - najbolji hub za dnevne tiskovine, otvara u aplikaciji bez redirecta na web browser

Poweramp - plaćena verzija, koristim ga godinama

Snapseed - jednostavno, najbolji photo editor

Snaptube - pravi biser, videa s YT jednostavno pretvara u .mp3-ce uz zadovoljavajući bitrate

TypeApp - mail client, podržava exchange BEZ ZAŠTITE!!

TweetCaster - za Twitter

Transparent weather and clock - probao sam milijun sličnih appova, ova ima najljepši widget i skuplja podatke s Accuweathera.

Uber - radi izvrsno

Minima PRO - za wallpapere izvrstan alat, nešto kao live wallpapers, ali bez battery draina.

Bok!

Može link na tu alternativu playstore-a koji koristiš?

12 godina
neaktivan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice