Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.669.198
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Mitch kaže...
QuidZz kaže...

Moze li se kupiti app i dati je nekome kao poklon? I mogu li nekome poslati npr. 5$ kao gift? 

https://play.google.com/store/gift?hl=hr

Nasao sam to, no dobivam sljedece:

We're sorry, the requested URL was not found on this server.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li bi magnetni držač za mobitel mogao loše utjecati na rad mobitela? Znam da bi mu remetio senzore za magnetska polja i kompas, a koliko je to zapravo štetno za mobitel?

bi kupio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Osa kaže...

Da li bi magnetni držač za mobitel mogao loše utjecati na rad mobitela? Znam da bi mu remetio senzore za magnetska polja i kompas, a koliko je to zapravo štetno za mobitel?

bi kupio

Ne bi...većina mid-highendova ima magnet baš za to.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
Android borbeni komplet

Trebala bi mi neka aplikacija za streamanje tekmi ili hrvatskih tv programa. Kodi već imam, ima li još nešto dobro i pouzdano? Mobdr sam isprobao, ali češće nije radio nego što je.

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Zamolio bi ako netko može preporučiti sljedeće:

1. Aplikacija pomoću koje mogu ono što je na ekranu od moba bežično preslikati na monitor ili TV.

2. Neki dobar live wallpaper i lock screen app koji po mogućnosti ne ubija bateriju. Kakav je Zedge?

3. Koji je najbolji free app za navigaciju - Here, Maps.Me, Sygic ili nešto četvrto?

4. Koji je najbolji app za produženje trajanja baterije - Doze, Greenify, Juice defender ili neki četvrti?

5. Koji app preporučate za lociranje moba ako ga izgubim - Lookout, Cerberus ili nešto treće?

6. Titanium backup, ROM Toolbox Lite ili Root app deleter?

0 0 hvala 0
16 godina
marijanooo kaže...

Zamolio bi ako netko može preporučiti sljedeće:

1. Aplikacija pomoću koje mogu ono što je na ekranu od moba bežično preslikati na monitor ili TV.

2. Neki dobar live wallpaper i lock screen app koji po mogućnosti ne ubija bateriju. Kakav je Zedge?

3. Koji je najbolji free app za navigaciju - Here, Maps.Me, Sygic ili nešto četvrto?

4. Koji je najbolji app za produženje trajanja baterije - Doze, Greenify, Juice defender ili neki četvrti?

5. Koji app preporučate za lociranje moba ako ga izgubim - Lookout, Cerberus ili nešto treće?

6. Titanium backup, ROM Toolbox Lite ili Root app deleter?

1. All cast, ako na monitoru imas ustekan Chromecast onda official app jer moze full mirror, a All Cast moze miracastat media fileove.

3. Here

4. Nema smisla bas jer ne pomazu kao brisanje Chromea i FB appa

5. ovo sto je ugradeno je dovoljno (upisi u web Android Device Manager  i naci ce ti telefon povezan na taj mail)

6. Potpuno razliciti appovi, ali ako kupujes kupi TB Pro.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 11:41 (Mitch).
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

greenify ti je za bateriju dobar, ostali tkz battery saveri, antvirusi, defenderi i slično su ti smeće

2 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Može preporuka nekog browsera? Nisam nešt previše zadovoljan chromeom iako je super brz. Dolphin mi se dopao kaj se tiče designa, ali je poprilično sporiji od chromea.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

meni je Opera uvijek bila najbolja ali sad ne znam kojom brzinom otvara stranice. Probaj, mozda ti se svidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kbenzema kaže...

Može preporuka nekog browsera? Nisam nešt previše zadovoljan chromeom iako je super brz. Dolphin mi se dopao kaj se tiče designa, ali je poprilično sporiji od chromea.

Najbrži kojeg sam ja probao je Atlas

https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.atlas

Ima i addblocker, prebacivanje stranica u TXT verziju.. itd. Sve s jednom tipkom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
kbenzema kaže...

Ima i addblocker, prebacivanje stranica u TXT verziju.. itd. Sve s jednom tipkom.

vidim da po nadogradnjama nij nešto, odnosno nisu nadogradnje učestale....

13 godina
Gale92 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
kbenzema kaže...

vidim da po nadogradnjama nij nešto, odnosno nisu nadogradnje učestale....

Tako je. U pocetku ih je bilo, sad se tu i tamo pojavi koja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Tnx svima, na kraju ipak završil na operi. Probal firefox, doplhin (opet), atlas, i u svakom neki problemi. Npr na facebooku slike prevelike, probal sam sve zoom opcije i automatske postavke, uvijek isto. Neki se gube na drugim stranicama i tak. Opera zasad  

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

baidu browser probo sam ih dosta, al ovaj mi se cini najboljim za sad

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ja koristim već koju godinu UC browser, običnu verziju.. ima dosta addonova, za reklame, za fejs(lajt verzija, notifikacije, ..), qr scanner...

al mi se najviše sviđa što ima mnogo tema, te ima opciju da pozadina web stranice bude skroz transparentna, dakle na koju god stranicu da odete, ispod sadržaja se vidi pozadina koju god vi postavite..

jedina primjedba mi je što na početnom zaslonu nemogu staviti bookmarke, nego moram napraviti jedan slajd u desno da bi dosao do njih

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Meni je to najveca prednost opere jer ima speed dial za stranice. Najvise me kod svih nervira kaj tabovi nisu ko na desktop chromeu, jedino dolphin ima od ovih koje sam isprobal al ima druge mane. Opera ima to solidno slozeno, tak da zasad ima moje preporuke

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Probajte APUS browser, koristim ga i ok mi je. Volio bi čuti mišljenje nekoga tko ih je isprobao dosta više pa da usporedi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Kako koristim Sony Xperia Z3, nekako sam "prihvatio" Chrome, te ostale nisam ni tražio..

neznam u kojoj je fazi razvoj Mozilla Firefox browsera za Android te kako isti sada i radi....

hmm hmmm

0 0 hvala 0
13 godina
Isprobao sam sve moguće web brosvere,Pufin je zadnji kojeg sam koristio mjesec dva i na kraju sam shvatio da je Opera najugodnija za rad.Kod nje mi se sviđa:ušteda podataka,jednostavno spremanje stranica za offline korištenje,kod pokretanja web videa nudi odmah download istog.
Marija,daj mi jednu pivu ubi me ova gravitacija
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel zna netko kako isključiti mijenjanje boje omniboxa u Chromeu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 19:04 (Marko :D).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZdravkoZ kaže...
Isprobao sam sve moguće web brosvere,Pufin je zadnji kojeg sam koristio mjesec dva i na kraju sam shvatio da je Opera najugodnija za rad.Kod nje mi se sviđa:ušteda podataka,jednostavno spremanje stranica za offline korištenje,kod pokretanja web videa nudi odmah download istog.

Pozdrav!

Također sam isprobavao hrpu browsera, ali uvijek se na kraju vraćam na CM Browser. Mali, ne troši resurse, ima speed dial, sve stranice brzo otvara, ima ad blocker... Moja preporuka...

Što se tiče chrome browsera, nikad mi nije bilo jasno zašto chrome na androidu mora biti velik kao na win, a nije baš da super radi...

15 godina
Marko :D kaže...

Jel zna netko kako isključiti mijenjanje boje omniboxa u Chromeu?

Ovo i mene zanima, nikako mi se ne svida

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
Android borbeni komplet

Trebao bih preporuku Free aplikacije za nadzor (zabrana pristupa Internetu - surfanje+youtube).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Treba mi aplikacija za printanje al da ima duplex opciju. Printer je Mg6250 i nikako nemogu to napravit. Mob je LG G4. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Koju aplikaciju koristite za Twitter? Probao sam službenu (sad ju koristim), Carbon i Plume, ali nijedna me nije baš oduševila. Vidio sam preporuke za Fenix i Falcon (iako mi se baš i ne daje lova za twitter app). Koje vi preporučate?

0 0 hvala 0
16 godina
speedy56 kaže...

Koju aplikaciju koristite za Twitter? Probao sam službenu (sad ju koristim), Carbon i Plume, ali nijedna me nije baš oduševila. Vidio sam preporuke za Fenix i Falcon (iako mi se baš i ne daje lova za twitter app). Koje vi preporučate?

Sto konkretno ti smeta kod sluzbene?

Ja sam isto bio na Plume, ali na kraju sam na browser verziji...tako i sve drustvene mreze sad.

Cuva bateriju, obavijesti tako i tako odem sam pogledat svakih 1h vremena, a Cookiese, data i cache ocistim odjednom :)

16 godina
speedy56 kaže...

Twitnuker

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
Mitch kaže...

Sto konkretno ti smeta kod sluzbene?

Ja sam isto bio na Plume, ali na kraju sam na browser verziji...tako i sve drustvene mreze sad.

Cuva bateriju, obavijesti tako i tako odem sam pogledat svakih 1h vremena, a Cookiese, data i cache ocistim odjednom :)

Najviše mi na živce ide što kad na desktop verziji poništim favorizirane (sad "likeane") twittove, oni mi u aplikaciji na Androidu i dalje ostanu označeni kao likeani. Također, ne sviđa mi se što slike od Instagrama ne pokazuje direktno uz twit, nego ih mora otvarati u browseru

mind_challenge 

tnx, probam 

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Appovi koje imam na svakom mobitelu:

App - jednostavnije, playstore bez igrara, ponuda, reklama... olakšani Playstore.

AdAway - (root) - reklame bye bye!!

9Gag - killer meme, šale i pošalice, fotke, fail video, ma za zahod dušu dalo.

Alarm Clocks Xtreme free - budilica, Alarm Droid je postao neupotrebljiv.

WOT Assistant - World of tanks, što drugo :)

Cleaner Master Lite (CM Lite) - olakšana verzija, a ima sve što je potrebno za čist mob

Garmin Connect - za Garmin GPS sat

Chromecast - povezivanje Chromecasta i moba.

eBay - eBay

ES File explorer - još uvijek najbolji file manager, u pro verziji podržava upravljanje cloud servisima bez instaliranja istih, što je sjajno (koristim Drive, Box, Dropbox, Mega - od viška prostora glava ne boli)

Facebook - ubijte me

IMDB - bez konkurencije

Instagram - ubijte me

Kodi - Blackbox build - serije, filmovi

Viber, WhatsApp, Messenger - klasika

Novine HR - najbolji hub za dnevne tiskovine, otvara u aplikaciji bez redirecta na web browser

Poweramp - plaćena verzija, koristim ga godinama

Snapseed - jednostavno, najbolji photo editor

Snaptube - pravi biser, videa s YT jednostavno pretvara u .mp3-ce uz zadovoljavajući bitrate

TypeApp - mail client, podržava exchange BEZ ZAŠTITE!!

TweetCaster - za Twitter

Transparent weather and clock - probao sam milijun sličnih appova, ova ima najljepši widget i skuplja podatke s Accuweathera.

Uber - radi izvrsno

Minima PRO - za wallpapere izvrstan alat, nešto kao live wallpapers, ali bez battery draina.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
10 0 hvala 4
14 godina
Android borbeni komplet

Sve 5 osim ES-a koji je postao bloatware, osobno preporucam Solid explorer 

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice