Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.447.236
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi
KIKI3ooo kaže...

Imam S4 sa CWM 10.2

ekran se zamrači kad se rukom pređe preko gorenjeg dijela mobitela, to bi bilo ono kada se priča na mobitel pa se ekran zamrači ali to se događa i bezveze, kad nema poziva, bilo kad, dosta je ruku približit i op - display off. Geste rukom sa ja mislim isključio. Gleda mi je i ovaj iz TELE2 pa nije ništa moga nać u tih 2-3 min što je gledao po postavkama. Neznam više!

A tako ti je to s AOSP baziranim ROMovima, dosta gresaka se nade. Probaj Full wipe, drugo mi ne pada na pamet.

zelenbic kaže...

Jel zna itko kako da restoram clash of clans acc. promjernio sam rom i ponovno ga skinuo na kad sam se ulogirao u google play acc. morao sam početi ispočetka,jel zna itko restorati?

Za ubuduce... Kad vec imas root trebao si s Titaniumom napraviti backup. Sa GP ne mozes restoreati data, samo apk.

Kelam kaže...

Ljudi imam problem nemogu nista kopirat u obb folder

Recimo idem prebacit data file sa starog mobitela da mogu nastavit igru ali nece jednostavno prekine nakon malo vise od pola

Koristim Samsung Galaxy S4 Mini i9195 4.2.2 ofw ROOT

Neznam u cemu je problem ako netko zna nek mi se javi

Probaj preko ove aplikacije https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=hr

14 godina
dinos3 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Imam S4 sa CWM 10.2

ekran se zamrači kad se rukom pređe preko gorenjeg dijela mobitela, to bi bilo ono kada se priča na mobitel pa se ekran zamrači ali to se događa i bezveze, kad nema poziva, bilo kad, dosta je ruku približit i op - display off. Geste rukom sa ja mislim isključio. Gleda mi je i ovaj iz TELE2 pa nije ništa moga nać u tih 2-3 min što je gledao po postavkama. Neznam više!

A tako ti je to s AOSP baziranim ROMovima, dosta gresaka se nade. Probaj Full wipe, drugo mi ne pada na pamet.

zelenbic kaže...

Jel zna itko kako da restoram clash of clans acc. promjernio sam rom i ponovno ga skinuo na kad sam se ulogirao u google play acc. morao sam početi ispočetka,jel zna itko restorati?

Za ubuduce... Kad vec imas root trebao si s Titaniumom napraviti backup. Sa GP ne mozes restoreati data, samo apk.

Kelam kaže...

Recimo idem prebacit data file sa starog mobitela da mogu nastavit igru ali nece jednostavno prekine nakon malo vise od pola

Probaj preko ove aplikacije https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=hr

ma igra je samo online ionako su podatci na njihovim serverima a kolega je isto napravio sa titanium i isto mu nest oacc

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
zelenbic kaže...
dinos3 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Imam S4 sa CWM 10.2

zelenbic kaže...

Kelam kaže...

ma igra je samo online ionako su podatci na njihovim serverima a kolega je isto napravio sa titanium i isto mu nest oacc

Onda bise trebali vratiti podatci cim se reloginas s accom u igru nakon instalacije novog ROMa. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 19:13 (dinos3).
14 godina
Android aplikacije, igre i problemi

trebali...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Imam Galaxy s4 i 9505.

Na Omegi 19 sam, a problem je što mi Viber pravi probleme.Neznam jel bilo problema na original romu.

Kad hoću razgovarati prek vibera sugovornik me čuje ali ja njega ne, no kad prebacim na zvučnik-speakerphone onda sve radi normalno.

Ima li rješenja?

Na XDA i na google nisam našao rješenje ili neznam naći.

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav, 
moze li mi netko linkati ili zaljepiti detaljne upute za instalaciju custom roma VIPERX 4.0.6
HOX je rootan samo treba instalirati novi rom koristeci fastboot, flashanjem boot.img,

to je sve sto znam, ali kako to izvestni nemam pojma, zaboravio sam (relativno davno sam instalirao viperx 4.0.0 koji se sam updateao do 4.0.5) 
Hvala

0 0 hvala 0
14 godina

a gle nist posebno, flashas prvo boot.img preko fastboota, onda udes u cwm, wipe system, cache i dalvik cache i kreces instalirat rom, odaberes full wipe u aroma installeru... tako sam ja radio na evu 3D...sad imam hox pa ću kroz par dana flashat taj viper da ga isprobam

kad dodem na komp budem ti linkao datoteke od fastboota 

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:21 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
domac5 kaže...

a gle nist posebno, flashas prvo boot.img preko fastboota, onda udes u cwm, wipe system, cache i dalvik cache i kreces instalirat rom, odaberes full wipe u aroma installeru... tako sam ja radio na evu 3D...sad imam hox pa ću kroz par dana flashat taj viper da ga isprobam

kad dodem na komp budem ti linkao datoteke od fastboota 

viperx je stvarno zakon al ja sam glup za te stvari kod androida, tako da mi bas treba korak po korak, ono ko za retardirane ako me razumijes :-)

tako da nemogu nesto zahebati. znaci sve po tockama kako sta treba upisati, napraviti, klikniti itd.

jbg nemam vremena to istrazivati (faks brise pod samnom) a stvarno bi htio probat novi viperx.

11 godina
neaktivan

Pozdrav, novi sam ovdje,

Zelio bih vas pitati neke stvari.

Naime, imam mobitel ZTE Blade III Pro, jucer sam ga pokusao upaliti nije htio, slika se zaustavi (Freeze-uje) na Android logo-u...

Pokusavao sam i sa Vol+ i Power Button, te Clockwork modom, wipo-ovanje, nema toga sta nisam pokusao...

Zanima me da li postoji rijesenje za navedeni problem?

Btw. Hvala u svakom slucaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
Rase11 kaže...

Pozdrav, novi sam ovdje,

Naime, imam mobitel ZTE Blade III Pro, jucer sam ga pokusao upaliti nije htio, slika se zaustavi (Freeze-uje) na Android logo-u...

Pokusavao sam i sa Vol+ i Power Button, te Clockwork modom, wipo-ovanje, nema toga sta nisam pokusao...

https://www.google.hr/search?q=ZTE+Blade+III+Pro&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr&ei=RRTnUpXPEIKgtAa2hIDAAw#channel=rcs&q=zte+blade+iii+pro+bricked&rls=org.mozilla:en-US:official&safe=off

11 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
Rase11 kaže...

Pozdrav, novi sam ovdje,

https://www.google.hr/search?q=ZTE+Blade+III+Pro&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr&ei=RRTnUpXPEIKgtAa2hIDAAw#channel=rcs&q=zte+blade+iii+pro+bricked&rls=org.mozilla:en-US:official&safe=off

Ah, mislis da to nisam pokusavao ? Nema rezultata...

16 godina
Icefox kaže...

Pozdrav, 
moze li mi netko linkati ili zaljepiti detaljne upute za instalaciju custom roma VIPERX 4.0.6
HOX je rootan samo treba instalirati novi rom koristeci fastboot, flashanjem boot.img,

to je sve sto znam, ali kako to izvestni nemam pojma, zaboravio sam (relativno davno sam instalirao viperx 4.0.0 koji se sam updateao do 4.0.5) 
Hvala

Kad u cmd upisem komandu "fastboot flash boot boot.img" dali bi trebao na mobitelu vidjeti nekakvu promjenu? npr bar/crta/postotak da se puni ili nesto slicno?

taj video tutorial sam pratio, preuzeo njegove fileove i samo ubacio svoj boot.img od viperx 4.0.6 rom-a
nakon sto upisem tu komandu na ekranu mobitela se nista ne mijenja, nema nikakve poruke da je boot.img uspjesno flashan, u prozoru cmd-a  pise okay okay finished, total time 1.131s...

(provjerio sam komandom "fastboot devices"  i dobio odgovor:  SH26GW101041 fastboot)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 17:40 (Icefox).
13 godina
neaktivan

Ajde stavi link od kuda si skinup rom, jesi rootao mob i stavio CWM ili Twrp recovery. Moraš imati otkljućan bootloader za taj rom S-off i biti na  Hboot 1.31 ili veći.

Kada si napravio ovo sa fastboot-om , također moraš wipe cache u fastbootu i onda odmah ući u recovery Cwm ili Twrp i  naprawiti full wipe ako dolaziš sa drugog roma i flash-at rom.

Edit : Ustvari evo ti link pa si pogledaj kako i što http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087443.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 17:59 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fero kaže...

Ajde stavi link od kuda si skinup rom, jesi rootao mob i stavio CWM ili Twrp recovery.

Rom je skinut sa XDA foruma, mobitel je vec bio otkljucan i rootan instalirani i cwm i twrp, samo je trebalo pratiti ovaj video koji sam linkao.
Na ekranu, htx one x konkretno, se nije nista trebalo pokazati, samo restartirati i uci u cwm, wipe data, cash i install rom. za nekoliko minuta sve je spremno, iako 1. boot malo dulje traje. 

13 godina
neaktivan

Tako kako si napisao je točno i tako i napravi ili već jesi.

"Just A Dream ".
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozz svima e ovako imam problema sa skidanjem aplikacija mobitel je lg-e430 prva cetiri mjeseca sam skidao aplikacije sa google play bez ikakvih problema odjednom nemogu skinuti nista ucitava i izidje izbaci google play se morao zatvoriti nekad izbaci zbog 923 greske uglavnom nista nemogu skinuti od aplikacija ulazio sam preko google chrome na druge sajtove sa aolikacijama isto nece nista da skine registriran sam i nekad sam sa kompa znao kliknuti da se skida igrica na telefon nemam ideje sta bi moglo biti pomozite molim hvala

0 0 hvala 0
16 godina
zoka1978 kaže...

pozz svima e ovako imam problema sa skidanjem aplikacija mobitel je lg-e430 prva cetiri mjeseca sam skidao aplikacije sa google play bez ikakvih problema odjednom nemogu skinuti nista ucitava i izidje izbaci google play se morao zatvoriti nekad izbaci zbog 923 greske uglavnom nista nemogu skinuti od aplikacija ulazio sam preko google chrome na druge sajtove sa aolikacijama isto nece nista da skine registriran sam i nekad sam sa kompa znao kliknuti da se skida igrica na telefon nemam ideje sta bi moglo biti pomozite molim hvala

Probaj ovo...idi na sinc pa izbriši račune...zatim resetiraj mobitel te ponovo unesi račun, ponovo reset i moralo bih raditi.

Frka85
15 godina

treba mi neki dobar video player za tablet

samo sta tablet ce biti u autu, kao multimedija, pa mi treba neki player koji ima dosta velike tipke, a ne neki sa minimalistickim tipkama, radi lakseg i brzeg biranja videa (spotova sa yt)

i sad sam se sjetio...dal postoji kakva aplikacija da na ekranu pokaze velike ikone (par komada): net (opera), navigacija, slike, videi, muzika i slicno, pa da klikom na njih ude u neki file manager ili slicno, kao sta bude na navigacijama inace, ili u pioneerovom app radiu, aplikaciji koja sa moba iscitava na ekranu radia te sadrzaje

kao ovo:

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 22:01 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

za video player, nasao sam BS player...ima li sta drugo? posto ga pokusavam zaobici u sirokom luku

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

MX player.

13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

treba mi neki dobar video player za tablet

samo sta tablet ce biti u autu, kao multimedija, pa mi treba neki player koji ima dosta velike tipke, a ne neki sa minimalistickim tipkama, radi lakseg i brzeg biranja videa (spotova sa yt)

i sad sam se sjetio...dal postoji kakva aplikacija da na ekranu pokaze velike ikone (par komada): net (opera), navigacija, slike, videi, muzika i slicno, pa da klikom na njih ude u neki file manager ili slicno, kao sta bude na navigacijama inace, ili u pioneerovom app radiu, aplikaciji koja sa moba iscitava na ekranu radia te sadrzaje

kao ovo:

o kojem tabletu se radi?

15 godina

mediapad 7 lite

da mogu birati uzeo bi bolji i jaci, ali starome ne treba (dobio ga na max tv), bratu je dosadio nakon kratkog vremena, pa ga ja preuzimam, imam velike planove za njega (multimedija u autu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

mediapad 7 lite

da mogu birati uzeo bi bolji i jaci, ali starome ne treba (dobio ga na max tv), bratu je dosadio nakon kratkog vremena, pa ga ja preuzimam, imam velike planove za njega (multimedija u autu)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.carhome

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anod.car.home.free

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=899052

a ovo sta sony radi bi bila najbolja solucija xD   http://androidandme.com/2014/01/news/awesome-sony-in-car-receiver-doubles-as-a-smartphone-crade/

14 godina
neaktivan

Prilikom pokusaja instalacije aplikacije sa GP mi javlja Error 403 i nije moguce skinuti app. Telefon je LG L7 II, 4.1 Jelly Bean official.

Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bok, kako mogu ostaviti YT upaljen, bilo u browseru ili aplikaciju, dok recimo slušam neku playlistu da mogu nešto drugo radit, surfat, čitat strip, bilo što?

I postoji li mogučnost da se na androidu ode na net.hr chat?

0 0 hvala 0
13 godina

Može li neka preporuka keyboarda, do sada sam koristio MIUI-ev keyboard (nešto kao smart keyboard) ali sam morao maknuti rom jel se nekim čudom mobitel znao pregrijavati pa  sam sada stavio drugi rom ali ovaj stock keyboard mi je dosta traljav pa me zanima šta vi koristite ?

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja koristim hrvatsku tipkovnicu jer mi je šema u porukama slat š č ž itd, ponaravno ako su vezane za posao.

0 0 hvala 1
16 godina

meni nema bolje od Google Keyboard

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
15 godina
KIKI3ooo kaže...

Bok, kako mogu ostaviti YT upaljen, bilo u browseru ili aplikaciju, dok recimo slušam neku playlistu da mogu nešto drugo radit, surfat, čitat strip, bilo što?

I postoji li mogučnost da se na androidu ode na net.hr chat?

Youtube nema tu mogucnost ali ova aplikacija ima

15 godina
Cromaki kaže...

Može li neka preporuka keyboarda, do sada sam koristio MIUI-ev keyboard (nešto kao smart keyboard) ali sam morao maknuti rom jel se nekim čudom mobitel znao pregrijavati pa  sam sada stavio drugi rom ali ovaj stock keyboard mi je dosta traljav pa me zanima šta vi koristite ?

Google Keyboard ili SwiftKey. Za SwiftKey treba dosta navikavanja, ali nakon nekog vremena postanje nezamjenjiv. Prije sam ga koristio par mjeseci i zbilja je sam ispravljao sve greške, ali onda sam izgubio ono što je naučio kad sam prešao na drugi ROM pa sam počeo korisiti Google Keyboard. Zadnjih tjedan dana sam opt na SwiftKeyu, za sada me izluđuje s ispravljanjem, ali se uči i postaje sve precizniji i precizniji.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice