1066mhz problem

poruka: 13
|
čitano: 1.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
1066mhz problem

Ovako zivim u Puli,vece informaticke trgovine su hgspot i vemil.U hgspotu sam bio narucio 4gb ddr2 na1066MHz,no dobio sam samo jednu memoriu od 1gb(kingmax).Na taktu od 1066mhz u cjeloj Puli nisam uspio naci zeljenu memoriu,ako neko zivi jos u Puli i zna mozda di bi jos mogo naci neka se javi,takodjer ako neko zna di bi preko neta mogo narucit ostale 3 memorije neka da slobodno link (inace zanimaju me trgovine sa brzom dostavom)

Hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
17 godina
1066mhz problem

Probaj sa ADM-om!

Ili Ve-Mil ali onaj iz Zagreba!

Ak baš trebaš nekaj specifično.

Oni će ti dostaviti!

Sretno

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1066mhz problem

imas www.adm.hr, www.diskont24.com to su dvije koje su mi prve pale na um ali vjerujem da ih ima jos dosta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1066mhz problem

Preporučam i www.links.hr

Brzi, pouzdani, dobri... :)

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1066mhz problem

hvala svima imao sam srece pa sam naso i to cak u puli u jednoj trgovini gdje sam mislio da nikad necu.TNX

0 0 hvala 0
17 godina
RE: 1066mhz problem

Ja tražim Kingmax module od 2GB na 1066MHz pa me zanima gdje si ih našao...pošto sam i ja iz Pule.

17 godina
neaktivan

ja sam uzeo corsair dominator 4x 1gb u media labu mozda mozes i narucit 2gb u jednom komadu,inace nesto od kingmaxa na 1066mhz je bilo u hgspotu ali sa njima je show ja sam morao 2-3x narucivat hard i kuciste

17 godina
Bladepu kaže...

Ja tražim Kingmax module od 2GB na 1066MHz pa me zanima gdje si ih našao...pošto sam i ja iz Pule.

Evo + dostava 45kn mislim...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina

Hvala, našao sam ih, a sad ih prodajem... Cool

2 x 2GB DDR2 1066MHz KINGMAX rama za 400kn + moja dostava

potpuno ispravni, u originalni kutijama, malo korišteni.

Ako ima zainteresiranih, neka se jave na PM ili vgrubes@efpu.hr

17 godina
Bladepu kaže...

Hvala, našao sam ih, a sad ih prodajem... Cool

2 x 2GB DDR2 1066MHz KINGMAX rama za 400kn + moja dostava

potpuno ispravni, u originalni kutijama, malo korišteni.

Ako ima zainteresiranih, neka se jave na PM ili vgrubes@efpu.hr

A ako se smije znati, zbog čega ih prodaješ? Ja bi možda bio zainteresiran...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina

Ramovi rade potpuno ispravno i dobro, samo sto sam dosao do neke love i  odlucio preci na OCZ reaper...to je sve. Zelim propuhati moj novi Q9550 procesor. Smijeh

Imaju par godina garancije (cini mi se 5 godina), ali samo u Puli ili Rijeci.

Ako si zainteresiran,javi se na PM ili mail.

17 godina
1066mhz problem

e ,znate li kolka je otprilike razlika od 800mhz i 1066, koliko je brže u performansama kod igara ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

O ovome je već milijun puta bila rasprava. Memorija 1066MHz ti radi na 800MHz ukoliko ne klokaš. Klokanjem memorije ne dobivaš ništa na performansama, nego se memorija clocka samo da bi mogla pratiti FSB, tj. clock procesora. Ako ti kupiš nove 1066 RAM-e i uštekaš ih radit će isto kao i ovi 800MHz. Razlika će ti biti jedino u overclocku proca, jer će te 800MHz rami kočiti u dizanju FSB-a.

Dakle, za sve koji ne klokaju: Nema razlike!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice