napisao...ista stvar
[Tutorial] LG GT540 GB & ICS
- poruka: 2.312
- |
- čitano: 580.454
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokušaj izvaditi SIM i memorijsku karticu i probaj.
Stavio CM7 i sad svaki put kad uključim mobitel pojavi se logo od lg-a ali me baca u recovery ima ko rješenje?
Jel si radio full wipe ?
Wipe data/factory reset
Wipe cache
Advanced - Wipe Dalvik cache
Koristio sam MIUI ROM baziran na SDSL Final 1.1 otkako je izašao i imam samo riječi hvale osim tromosti u radu. Sami izgled, funkcionalnost svega sve štima, ima mali problem a to je da se ne vidi baterry icon u status baru, ali stavite battery widget. Ono što sam htio reći i razlog zašto sam se danas vratio na SDSL 1.1 je to što je dosta usporen u radu, pogotovo jer koristim često facebook i ponekad slušam winamp i kada želim koristiti neku drugu aplikaciju, pozvati nekoga, poslati SMS, puno vremena mi oduzme dok mobitel "nadođe" sebi. Slike ROM-a nemam jer nema ugrađenu SS aplikaciju :/ Možda i ima, ali nisam mogao pronaći.
Premalo rama ima nas mob da bi se izborio sa graficki zahtevnijim romom. Probaj da poubijas ne potrebne servise i zamrznes sistemske aplikacije koje ne koristis sa tb.
Testirao sam sve verzije ICS-a od bete 4 do 7,kao i MIUI rom,ali za sada SDSL je neprikosnoven :)
Wipe data/factory reset
Wipe cache
Advanced - Wipe Dalvik cache
Napravio sam sve to,izgleda da je došlo do pogreške zbog onog sound fixa.
Pošto kad sam stavio fix onda ga nisam mogo uključiti a sad bez fixa sve radi normalno
onda bolje da ne skidam MIUI iako sam imao namjeru dobro izgleda..ali ako zauzima dosta rama pa je spor neću ga ni skidati a kamoli stavljati ali big like svejedno
onda bolje da ne skidam MIUI iako sam imao namjeru dobro izgleda..ali ako zauzima dosta rama pa je spor neću ga ni skidati a kamoli stavljati ali big like svejedno
Moram vidjeti ako se može maknuti nepotrebne *.apk iz MIUI.zip da ne zauzimaju RAM-e, inače planiram se opet vratiti večeras na MIUI bez obzira što je spor.
EDIT: prekjučer je izašla nova verzija MIUI ROM-a i budem večeras stavio te testirao i naravno napisao dojmove. Link za download ovdje
Ne potrebne stvari pre instalacije mozes da obrises tako sto arhivu otvoris sa 7zip i samo brises. Na ovom linku http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Barebones imas sta za sta sluzi i sta sve mozes da obrises posle instalacije, ja preferiram zamrzavanje sa tb. Kod mene je sistem ispod 110 mega sad posto sam obrisao sve sto mi ne treba.
Valjda ce sledeca verzija biti upotrebljiva u fulu :) tj da radi i camera preview i deep sleep :))
Valjda ce sledeca verzija biti upotrebljiva u fulu :) tj da radi i camera preview i deep sleep :))
I ja se iskreno nadam tome. Već predugo čekamo, ali ja sam trenutno zadovoljan MIUI ROM-om bez obzira što je sporiji. Usput evo novosti, nova verzija OpenSwifta 5.0b3 by Wingrime - download
@Najbrzi koji je po tebi najbolji rom,po tvom misljenju? i jel znas mozda kada izlazi ICS RC1?? Hvala ti :DD
Probaj SDSL 1.1 :) po meni najbolji.
@Najbrzi koji je po tebi najbolji rom,po tvom misljenju? i jel znas mozda kada izlazi ICS RC1?? Hvala ti :DD
SDSL 1.1 + headset fix
Novosti, večeras je izašao LewaOS 2.0 - recovery, a ja ću testirati najnoviji MIUI 2.3.7 ROM jer prvi build koristim već mjesec dana, a najnoviji je već 4 verzija :P
Slike su sa LewaOS-a ako se ne varam ?
Slike su sa LewaOS-a ako se ne varam ?
Točno, nisam ih sve stavio jer sam bio preumoran od izlaska, vidiš po vremenu pisanja :P Stavit ću sada i ostatak. Budem
Velika NOVOST, MikeGapinski je rješio problem deep sleepa u ICS-u,na slici vidite da će slijedeća verzija biti pre-RC
Hvala ! :)
Napokon ICS koji je funkcionalan :D nadam se da se ga izbaciti kroz par dana :))
Možeš testirati LewaOS 2.0? Ja sam si stavio zadnju verziju mm-ovog MIUI 2.3.7 ROM-a i puno je bolji nego prva verzija koju sam dugo koristio.
Skinuo sam ga pa uvece javaljam kako radi :D
Instalirao sam LEWA OS 2.0 , u prinicipu kao sto je rekao najbrzi,bazirana je na SDSL od miroslava_mm,tako da LEWA radi jednako dobro kao i SDSL,sada je samo na vama da izaberete kako zelite da vam izgleda interfejs,da li kao standardan 2.3.7 ili MIUI rom :D bez problema rade Wi-Fi,BT,camera,browser,YouTube,pozivi/poruke,3g internet,muzicki plejer,jedino sto mi se ne svidja a tek sam kasnije primetio da nema power widget (to je to za sada sto sam probao,ako nekog zanima jos nesto,neka pita pa cu testirati)
Može li neko da mi objasni koja je razlika između MIUI-a i LewaOS? Jednom sam već probao MIUI i ne sviđa mi se što nema klasičnog menija.
I ja sam ga odma izbrisao kada sam video da nema klasican meni,u principu interfejs je isti,samo sto je po meni LEWA bolja zbog toga sto je kao SDSL samo sa drugacijim interfejsom i ima klasican meni,i radi stabilno bez FC i drugih bug-ova,probaj LEWA OS,preporucujem ;)
koristi novog Lewa prezadovoljan sam. brz je, nema fc, i sve radi. malo u kontaktima ima kineskog ali je zanemarivo. zasada mu ništa ne fali.
Budem se i ja vratio na LewaOS, ali naravno na novu 2.0 verziju. MIUI mi je dobar, ali previše FC-a ima, pogotovo BT transfer, transfer slika itd. te velika tromost u radu. Kada trebam hitno obaviti poziv ili SMS poslati, tu bude predugo čekanje dok izađem iz aplikacije i odaberem drugu funkciju.
Changelog for preRC:
-Updated CM9 soruce on 28.03.2012
-Fixed CAMERA PREVIEW
-Fixed STEREO AUDIO
-Fixed MIC in Voice Dialer, test other things
-Fixed CODECS(fluid movies in gallery and youtube std, still needs improvments)
-New wpa_supplicant v6 that fixes:
a) signal strength
b) it truns off normally(part of deep sleep fix)
c) it doesn’t disconnect like the one in Beta 5 with signal
-Fixed native DATA STATS for wifi and 3g(limits don’t show yet, need to bring iptables
-More SPACE for apps and facebook font fix inside(134mb)
-FULLY FIXED DEEP SLEEP finally bcos of new BT props matching kernel
-Test the BT headset, I made some changes that could fix that
Released by MikeGapinski, ROM očekujte tokom sutrašnjeg dana, a donatori dobivaju večeras link.
najbolje bi vam bilo da pricekate da izbace neku stabilniju verziju....ova je beta-1...
najbolje bi vam bilo da pricekate da izbace neku stabilniju verziju....ova je beta-1...
??????????????????
kakav beta 1?
ovo je release candidat 1, znači izlazi iz bete