[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 604.757
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
Ok , ocekujte rezultate veceras,ako me ne bude mrzelo,napravicu review u vidu snimka,ali otom potom.
13 godina
neaktivan
Evo ovako,kolko sam probao Wi-Fi radi normalno,BT isto,GPS nisam probao mada bi i on trebao bez problema da radi,YT otvara normalno i nema problema,dok je zvuk na video-u ostao isti tj.slabo se cuje (skoro i da se ne cuje)
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

stavil sam jučer pcfighter 2.3.7. v5 sa službenog 2.1. hvala najbržem na tutorijalu

dal se može negdje promijeniti qwerty tipkovnica u normalnu ili da se stave još veće tipke za pojedino

slovo kao u bočnom položaju jer meni s mojim šapama pisanje poruke je koma

malo zeza wi-fi, ostalo za sada štima

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 10:02 (batizg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
batizg kaže...

stavil sam jučer pcfighter 2.3.7. v5 sa službenog 2.1. hvala najbržem na tutorijalu

dal se može negdje promijeniti qwerty tipkovnica u normalnu ili da se stave još veće tipke za pojedino

slovo kao u bočnom položaju jer meni s mojim šapama pisanje poruke je koma

Stavio si SP1 i 2 + gapps?

Postavke - Jezik i tipkovnica - Postavke tipkovnice - biraj koju tipkovnicu želiš koristiti. Također koristim bočni položaj za pisanje. Probaj i SDSL Final, meni baterija traje već 4 dan i na 40% je, dok je na oxygen i PCF trajalo dan~dva. Samo ne kužim zašto mi grafikon baterije ima uspone, a ne punim ga (ne koristim USB).

SDSL SDSL
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 10:30 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

Ako je neko stavio sebi SDSL Final, samo neka mi kaze da li radi tipka za odgovor na poziv na slusalicama, i FM radio.

Ja sam i dalje na PCF V6, prilicno sam zadovoljan, osim sto mi te dve stvari ne rade, + slab je zvuk u slusalicama u toku razgovora.

Hvala!!!

0 0 hvala 0
17 godina

@zivija Nemam slušalice i ne mogu testirati.

@ivan95manic Imaš li slušalice da testiraš pošto imaš SDSL final?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imam slusalice,upravo sam probao i radio radi super,bez problema :)
Sada upload-ujem video review na yt SDSL pa cete videti kako radi ceo rom :)
I samo jos da pohvali bateriju na SDSL,3 dana,a baterija na 40% :)
13 godina
neaktivan

Odlicno, bas cu pogledati video :)

Znaci, zadovoljan si kako radi? Verovatno cu i ja preci na njega, generalno mi je PCF V6 radio posao, ali ako ovaj radi jos bolje + sluske, onda je super.

Hvala!!!

13 godina
neaktivan

Koga zanima kako radi SDSL , uradio sam review pa pogledajte :) 

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

@ivan95manic svaka čast, video je odličan i detaljan. Kod mene je baterija izdurala točno 4 i po dana, ali uz korištenje 3G, BT, YT i razgovori. Stavio sam također Final verziju i samo povukao data iz advanced restore te ga budem clocknio na 768MHz.

14 godina
neaktivan

odlicno, obecavajuce :)

dubstep fak jeaa

0 0 hvala 0
17 godina

Izgleda odlično, samo gde mogu da nađem SDSL Final, ja sam našao samo Pre-Final?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

Izgleda odlično, samo gde mogu da nađem SDSL Final, ja sam našao samo Pre-Final?

Redovito nadograđujem drugi post sa novim verzijama ROM-ova.

2.3.7 | CM7 | Miroslav_mm SDSL Final 1.0  - recovery / fastboot - tutorial kako staviti

13 godina
neaktivan
Hvala svima,a dubstep cisto da ubije monotoniju :D
Sad se ceka ICS koji je funkiconalniji,pa i njega da isporbamo :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ljudi imam jedno pitanje,do duse nije u vezi teme,izvinjavam se ali najbrze ovako mogu da dobijem odgovor,primetio sam na fonu da po ivicama ekrana vidi malo pozadinko svetlo (mozda 1mm,nema ni toliko,ali se vidi) pa ako neko moze da mi kaze,dal je jos kod nekog tako i da li je to normalno..Pozdrav :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivan95manic kaže...
primetio sam na fonu da po ivicama ekrana vidi malo pozadinko svetlo, mozda 1mm, nema ni toliko, ali se vidi

Dok je ugašen tj. u deep sleepu? Meni ne pokazuje ništa. Na prošla 2 ista LG-a što sam imao na nekim dijelovima je bilo izbijanje svjetlosti, ali jedva primjetno, i to samo kad se koristio mobitel.

17 godina

Meni se, ako gledam malo iskosa, vidi ovako s desne strane ekrana:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dok je u depp sleepu naravno nema svetla,nego tek kada upalim telefon :)
13 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

@ivan95manic svaka čast, video je odličan i detaljan. Kod mene je baterija izdurala točno 4 i po dana, ali uz korištenje 3G, BT, YT i razgovori. Stavio sam također Final verziju i samo povukao data iz advanced restore te ga budem clocknio na 768MHz.

Može pitanje? Kako napraviš advanced restore? Svaki puta kada idem na advanced restore

kaže mi no files found. Radio sam backup i običan restore, ali advanced ne mogu. Što

trebam napraviti? Probao sam kopirati data i cache.img iz foldera u kojemu mi je običan

backup na drugo mjesto pa to povući, ali mi uvijek kaže no files found...

Prešao bi na sdsl final i vratio sve aplikacije i podatke koje imam sada na

pcf-ovom, pretpostavljam da se to radi sa advanced restoreom?

14 godina
neaktivan

mike nije dugo vec nesta objavio niti sam cuo da bi uskoro moglo nesta biti od 4.0..... od kako je uzeo Neo V izgleda je prestao razvijati Romove za nas mob :( ... a za ostale developere neznam sta je s njima jel ko zna mozda jos neko razvija 4.0 ??

Dugo nisam vidio svoj rodni kraj proljece je sada mene obuze sjeta Ja ti pisem pismo stari prijatelju moj daj mi reci sto ima novo sve mi reci sto znas I dal jos svirate nocu pored rijeke sad je doslo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Može netko odgovor u vezi advanced restore?

Hitno mi je, ako nije problem...:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mithrandir.online kaže...
Najbrži kaže...

Može pitanje? Kako napraviš advanced restore? Svaki puta kada idem na advanced restore

kaže mi no files found. Radio sam backup i običan restore, ali advanced ne mogu. Što

trebam napraviti? Probao sam kopirati data i cache.img iz foldera u kojemu mi je običan

backup na drugo mjesto pa to povući, ali mi uvijek kaže no files found...

Prešao bi na sdsl final i vratio sve aplikacije i podatke koje imam sada na

pcf-ovom, pretpostavljam da se to radi sa advanced restoreom?

stavi si drugi recovery, kod djevojke maloprije isto nije htio raditi advanced restore. imala je 5.0.bla.bla. stavio sam 3.bla.bla. ali morati ćeš si napraviti restore backup sa tim recoverijem koji sad imaš, onda staviti 3.fv.fvf.fdf recovery, napraviti backup, staviti final, i onda advanced restore.

13 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, no nije mi jasno baš sve...(inače, sada imam 2.5.... recovery).

Kužim sve što si napisao, imam backup sa sadašnjim reccoveryjem, onda stavim novi recovery,

zašto onda opet backup? što će mi dva backupa istoga?

17 godina
@ivan(4) kod mene nema izbijanja svjetla sa strane kao kod tebe.
@ivan95manic možeš uslikati da vidimo kako je kod tebe?
@pingo mike je napustio daljni razvoj odkako mu je došao Neo V u ruke. Čak sam i ja tražio po njuškalu, ali sam odustao dok ne skupim još para jer sam imao raznih troškova.
@mithrandir.online koristim 2.5.1.8 recovery jer verzija 5 dosta zeza. Napravi ponovno backup na recovery 2, instaliraj SDSL i advanced restore - restore data.
15 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, no nije mi jasno baš sve...(inače, sada imam 2.5.... recovery).

Kužim sve što si napisao, imam backup sa sadašnjim reccoveryjem, onda stavim novi recovery,

onaj prvi izbriši, treba ti backup sa novim recoveryem jer ako ostaviš stari backup i ideš advanced restore sa novim recoveryem dobiti ćeš md5 mismatch. znači, vrati si svoj backup (kad ga vratiš, možeš ga slobodno izbrisati) , stavi novi recovery preko fastboota, onda opet napravi backup (sad imaš backup, sa novim recoveryem), kad si napravio backup, wipaj sve, fact reset i ostalo, instaliraj final, opet wipaj sve, i idi na advenced restore (data) i to bi to trebalo biti

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 10:40 (Gigimon).
13 godina
neaktivan
Slike su sa 3 strane telefona,leva,desna,i gornja strana ekrana..
Na jednom klipu na yt sam video da kod lika isto ima izbijanje kao i kod mene na gornjoj strani telefona,isto tako je i kod druga,ali sa strane nisam video :D
u principu mi ne smeta,ekran radi perfektno,samo cisto da vidim da li je jos kod nekog tako.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja neznam vise ovaj mob mi je dosta solidan pogotovo sad s novim SDLS-om .... pa bi si mozda sad kad takoder skupim para da kupim neki iPhone.... da i iOS isprobam malo

Dugo nisam vidio svoj rodni kraj proljece je sada mene obuze sjeta Ja ti pisem pismo stari prijatelju moj daj mi reci sto ima novo sve mi reci sto znas I dal jos svirate nocu pored rijeke sad je doslo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Veruj mi razocaraces se :) android je android .
14 godina
neaktivan

stavio i ja ovaj finalni sdsl

cudno u pocetku kod otvaranja destopa s app kasni, ne vidis nista, usporen sav, kod vracanja na home isto nist se ne vidi, sve prazno

kak sam stavio adw luncher koji je bio na pcfightreovom v5 sad je bolje

i zna mi se desiti da nest kolje memoriju, par funkcija ukljuceno a slobodno svega par mb

trenutno i nisam nest pretjerano odusevljen PC su mi radili bolje, bumo vidjeli kasnije

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gigimon kaže...

onaj prvi izbriši, treba ti backup sa novim recoveryem jer ako ostaviš stari backup i ideš advanced restore sa novim recoveryem dobiti ćeš md5 mismatch. znači, vrati si svoj backup (kad ga vratiš, možeš ga slobodno izbrisati) , stavi novi recovery preko fastboota, onda opet napravi backup (sad imaš backup, sa novim recoveryem), kad si napravio backup, wipaj sve, fact reset i ostalo, instaliraj final, opet wipaj sve, i idi na advenced restore (data) i to bi to trebalo biti

Hvala na izvrsnom detaljnom objašnjenju, sve uspjelo kao opisano!

Inače, nisam oduševljen SDSL-om, mislim dosta je dobar, ali javljaju se neki bug-vi i zna biti usporen. Najviše me

smeta, što se nekoliko puta doigodilo da mi se zblokira traka s informaijama koja se povuče s vrha ekrana.

Dogodilo mi se najviše puta kada sam dobio novu poruku na whatsapp i htio ju pročitati, dogodi se tako da mi

prikazuje sve obavijesti, ali ne mogu na ništa kliknuti, ne mogu ništa stisnuti, sve je smrznuto...Uglavnom je brz

i fluidan kao i pcf-ov i djeluje kao da nema neke velike razlike, ali imam osjećaj da je nekako tromiji i zna se

usporiti, ne znam kako to objasniti. I po vašim pisanjima očekivao sam duže trajanje baterije, no kada sam ga

punio preko noći do 100 posto očekivao sam da će cijeli dan bez problema izdržati i sutra još ohohoho, no već

popodne mi se ispraznio. Je da sam ga dosta korsitio 3g, internet, gps, ali ne tako drastično, dok mi je pcf-ov

sasvim zadovoljavajući bio...vjerujem da će se to oko baterije normalizirati, prerano je za definitivno reći,

a bilo bi lijepo kada bi mi trajala duže nego na pcf...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 20:34 (mithrandir.online).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice