Odgledajte snimak u 1440p rezoluciji, ili ako nemate u 1080p. Pa sami prosudite kakva je kamera. Meni je neverovatno kad neki recenzionista, pa bilo i oni najpoznatiji kaže da na flagship telefonu kamera osrednja. Da kaže malo je lošija, pa razumeo bih. Tako bi i ja mogao da kažem da svi prethodni telefoni koji imaj slabiji snapdragon 835 procesor, ,,toliko spori da lgv30 sve može da ih pojede za doručak,,. Sve je u naglašavanju. Šta sad ispada da je kamera u rangu s5.s6. jer po meni to su osrednje kamere. Što je apsurdno.
Meni je to samo znak da recenzent zna svoj posao jer je prepoznao u startu da bi kamera mogla biti problem pa joj je posvetio vise paznje.
Kada kazem problem svaki recenzent zna podatke onoga sto testira, a danas u moru informacija nije problem sve saznati pa smo tako i mi saznali da je LG u kameru ugradio drugorazredni senzor koji je ujedno i najmanji ove godine (1/3.1) pa se tako vratio u doba LG G2 i G3.
Sve to su pokusali "zagladiti" boljom optikom (novodno kvalitetnije lece), ali bojim se da tu nema pomoci...vecini ce fotke biti super i to je to, a mi koji trazimo ipak malo vise ionako cemo preskociti taj mob...inace steta jer se meni V30 po mnogim stvarima svidja.
Pitanje, da li si koristio V30 i time vidio kakva je kamera, pošto stalno izbacuješ svoje stavove i tvrdnje, a navedenu uređaj garantiram nisi ni u ruci držao, a kamo slikao i testirao?????
Imam G6 i imao sam G3 - slike su apsolutno neusporedive, a kamo sa V30.
Kad pišeš ovakve poruke dolazim do zaključka da očito imaš LG na piku (da ti se nešto zamjerio) jer ovo sada su proljvi teški.
Molim te nađi neke druge teme pa tamo proljevaj svoja zapažanja uređaja koje uopće nisi koristio.