LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 429.681
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
LG G4 - Rasprava

ne mora znacit, vjerojatno ce bit spustanja frekvencije i sl (i onda opet imas zvijer pod haubom koja radi sa pola snage), ili ce napraviti nesto za odvodenje topine.. vidi sta su ovi napravili  http://en.miui.com/thread-110181-1-1.html

To solve the heating issue of Snapdragon 810. Our engineers optimized the phone structure to dissipate the heat more evenly. Heat conductivity of CPU has been lifted and 4 graphite cooling fins are inserted inside, one of them being double-layered

dakle problem pregrijavanja 810 postoji i to je definitivno, sad je pitanje kako ce ga koji proizvodac rijesiti, ako ce ga uopce rijesiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ne znam kako mozes reci da na S6 je prednost baterija, em je malog kapaciteta, em ju ne moze mijenati, i bit ce pametnjakovica koji ce svako malo quick charge koristiti i cuditi kako im je baterija brzo izgubila na kapacitetu, i onda majstore ti to mijenjaje, mijenjanje baterije ce vjerojatno biti skupo, tesko da ces to moci sam odraditi bez problema ako nemas iskustva.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
digitall kaže...

ne mora znacit, vjerojatno ce bit spustanja frekvencije i sl (i onda opet imas zvijer pod haubom koja radi sa pola snage), ili ce napraviti nesto za odvodenje topine.. vidi sta su ovi napravili  http://en.miui.com/thread-110181-1-1.html

To solve the heating issue of Snapdragon 810. Our engineers optimized the phone structure to dissipate the heat more evenly. Heat conductivity of CPU has been lifted and 4 graphite cooling fins are inserted inside, one of them being double-layered

dakle problem pregrijavanja 810 postoji i to je definitivno, sad je pitanje kako ce ga koji proizvodac rijesiti, ako ce ga uopce rijesiti

Pošto Sony napravi novi model tako da otvori mobitel i zamijeni stare komponente s novima, sumnjam da će rješiti problem zagrijavanja :)

12 godina
thebatman kaže...

Krajem mjeseca mi stiže moj primjerak. Samo se dvoumim dal da uzmem sa kožom ili plastiku? Zanima me može li se naknadno promjeniti samo poklopac, odnosno jesu li kompatibilni?

:) Gdje uzimas ?

ja
13 godina
neaktivan
R36 kaže...
Adict kaže...
R36 kaže...

Ja sam prodao jučer svoj G3 i sad sam trenutno na Iphone 3gs. Koji odomor od svih silnih aplikacija...samo imam whats app...

Od kineza sam odustao jer sam vidio na slici kako mu je lajsna oko ruba sjebana. Samo mi fali da ja dobijem takvog kineza pa da lajsne s super ljepilom moram ljepit. Radilo se o Elephone P7000. Cijena je bila cca 1500kn s carinom 2000kn.

I sad gledam da kupim G4 ili S6...uzeo bi G4 s kožom boje konjaka ili onom crvenom a S6 bi uzeo običan. Sad čekam konkretne recenzije oko G4 da vidim što kažu za bateriju i fluidnost. Čak me ta fluidnost toliko ne jebe jer nisma cjepidlaka kao baterija. Na G3 se baterija trošila prilikom surfanja jebeno.

Ako se smije znati za koliko si ga prodao ?

Kako ne., 2000kn liku iz Splita. Tražio sam na njuškalu prodaja/zamjena s tim da sam ga mislio mijenajt za Note 4(moja nadoplata), Flex 2(moja nadoplata)....a nudili su mi A5, G2, Note 2...

Tražio sam 2200kn a zadnja cijena mi je bila 2000kn. Lik se javi, poslao mu slike, dao mu još memory card od 16gb, na sebi je imao Nillkin staklo i zaštitnu masku. Rekao sam mu a i poslikao ono puknuće kod mikrofona na donjem dijelu i rekao da je to serijska greška.,da se meni nije dalo nosit mob radi toga na servis.

Prodao sam ga u roku od dan i pol.

Koji peh ja imam...ma restartao ga ne na "tvornički način" nego preko TWRP-a i pobrisao ga full. Čovjek ga upalio i normalno nije se htio dići - prepao se da sam ga namjerno sjebo...Nazvao me i onda sam mu objasnio stvar...pitao sam ga da li je informatički potkovan da ga sam složi. Čovjek je rekao da nije i onda sam rekao da mi ga vrati., da ču mu ja vratit pošteno lovu. Vratio mi ga je i složio sam ga. Na njemu je 20p

Ništa trenutno sada od G4 ili S6. Ostajem na G3.

12 godina
LG G4 - Rasprava

smjesne cijene...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
LG G4 - Rasprava

Imao sam danas priliku zaigrat se sa G4, fina stvar nema šta.

Što sam primjetio bolje u odnosu na G3:

Fluidnije radi - Ovo je tek prva verzija softvera na G4, a na G3 mi je cloudy, ali ipak radi nešto fluidnije G4 od G3. Ajmo reč da ima neku sitnu prednost nad G3 u pokretanju aplikacija.

Kamera - duplo brže se pokrece, brže fokusira kad nije neko normalno prirodno svjetlo, mada i G3 ne šteka previše tu, samo mu malo više treba. Super su mi i manualne postavke, onako fino za igrat se. Na žalost nisam ga imao u rukama dovoljno da se zaigram s kvalitetom fotografija, ali ionako mi G3 daje dobre fotografije, pa eto, nije ni bitno.

Ekran je na G4 svjetliji dosta od G3, to mi je jedina ono prava zamjerka na G3 bila.

Također mi se čini da nema onoga softverskog pooštravanja koje je na G3 prisutno.

E sad, što mi je prenost na G3:

Zvučnik - na G3 je jači dosta zadnji zvučnik nego na G4, onako poprilično.

Kamera - na G3 imam snimanje u 60fps i 120fps, to nisam vidio na G4?? (doduše mislim da ni na G3 stock nema, nego da sam to sa cloudy romom dobio)

Izgled - nekako mi je G3 ipak ljepši, bice radi bazela, vrag ce znat.

I tako, više nisam nisam pametan što bi. Imao sam plan prodat G3 sad i za 10ak dana uzet G4, al više nisam siguran. Jednostavno mi ne pari G4 kao upgrade vrijedan 2k nadoplate. Da je 1k, uzeo bi samo radi svjetlijeg zaslona. 

Čak i kad bi dao 2k, javlja mi se pitanje custom romova i recoverya. Sjetim se koliko smo čekali na bump na G3 i muka mi dođe.

Nisam ni sam pametan šta radit. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

Pricekaj njuskalo i operatere... na njsuci ce novi zapakirani ic oko 3soma  to je sigurno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Pricekaj njuskalo i operatere... na njsuci ce novi zapakirani ic oko 3soma  to je sigurno.

oce za jedno 6mj..

oko 3 soma ti jos uvijek dodje HTC M8..

9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Lol, ja sam legi našao m8 novi zapakiranji, t-mo gara za 2200 prije dva tjedna... Bude ih po mjesec dana stari bez tragova korištenja za 2000 +- 100kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Fanu kaže...
SimeKZ kaže...

oce za jedno 6mj..

oko 3 soma ti jos uvijek dodje HTC M8..

To moras bit mulac da kupis posto zapakirani idu po 2100-2400kn ovisi od prodavaca. Kad je LG G3 izaso isto je kostao kao G4 sada... tada sam imo 5s, dao ga uz prodavacevu nadoplatu za G3... mislim da ga je lik davo za 3100-3200. Kod operatera ce G4 ic za malu lovu.

12 godina
LG G4 - Rasprava

Mene i dalje jedina stvar koja odbija od njega je UI. Predjetinjast je i prešaren bez ikakve konzistencije. G2 je pobrao puno kritike za to 2013. Očito nisu naučili iz toga nešto, a mislio sam da su sa g3 krenuli na pravi put ka tome -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
maks0806 kaže...

Mene i dalje jedina stvar koja odbija od njega je UI. Predjetinjast je i prešaren bez ikakve konzistencije. G2 je pobrao puno kritike za to 2013. Očito nisu naučili iz toga nešto, a mislio sam da su sa g3 krenuli na pravi put ka tome -.-

Google launcher... rijesio si problem... ne trazite dlaku u jajetu.

12 godina
LG G4 - Rasprava

To nije dlaka u jajetu i launcherom se gotovo ništa ne riješi...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Imao sam danas priliku zaigrat se sa G4, fina stvar nema šta.

Što sam primjetio bolje u odnosu na G3:

Fluidnije radi - Ovo je tek prva verzija softvera na G4, a na G3 mi je cloudy, ali ipak radi nešto fluidnije G4 od G3. Ajmo reč da ima neku sitnu prednost nad G3 u pokretanju aplikacija.

Kamera - duplo brže se pokrece, brže fokusira kad nije neko normalno prirodno svjetlo, mada i G3 ne šteka previše tu, samo mu malo više treba. Super su mi i manualne postavke, onako fino za igrat se. Na žalost nisam ga imao u rukama dovoljno da se zaigram s kvalitetom fotografija, ali ionako mi G3 daje dobre fotografije, pa eto, nije ni bitno.

Ekran je na G4 svjetliji dosta od G3, to mi je jedina ono prava zamjerka na G3 bila.

Također mi se čini da nema onoga softverskog pooštravanja koje je na G3 prisutno.

E sad, što mi je prenost na G3:

Zvučnik - na G3 je jači dosta zadnji zvučnik nego na G4, onako poprilično.

Kamera - na G3 imam snimanje u 60fps i 120fps, to nisam vidio na G4?? (doduše mislim da ni na G3 stock nema, nego da sam to sa cloudy romom dobio)

Izgled - nekako mi je G3 ipak ljepši, bice radi bazela, vrag ce znat.

I tako, više nisam nisam pametan što bi. Imao sam plan prodat G3 sad i za 10ak dana uzet G4, al više nisam siguran. Jednostavno mi ne pari G4 kao upgrade vrijedan 2k nadoplate. Da je 1k, uzeo bi samo radi svjetlijeg zaslona. 

Čak i kad bi dao 2k, javlja mi se pitanje custom romova i recoverya. Sjetim se koliko smo čekali na bump na G3 i muka mi dođe.

Nisam ni sam pametan šta radit. 

E ja sam G3 prodao i odmah ga brzinski vratio 

Kad malo razmislim, nešto mi se nema smisla prebacivat s G3 na G4. Prvenstveno slike onako i ovako stavljamo na facebook i šalješ putem whats app, vibera i tu se toliko razlika u kvaliteti naspram G4 neće vidjet. Baterija je lošija od G3 koliko čitam...tako da ne vidim nekog razloga kupovat G4. A ovaj 808 mi ne uljeva toliko povjerenja...

Radije čekam Note 5 ili Iphone 6s/7

maks0806 kaže...

Meni uopće nije loš UI...čovjek se navikne kao i na sve ostalo...

12 godina
LG G4 - Rasprava

A nez, meni i mnogim drugima nije dobar. Kad koristim mob želim vidjeti neki smisao u softveru, a ne touchwiz-like eksploziju boja, oblika i komandi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

A nez, meni i mnogim drugima nije dobar. Kad koristim mob želim vidjeti neki smisao u softveru, a ne touchwiz-like eksploziju boja, oblika i komandi

Ja sam kupio Nova Launcher i imao sam ga tjedan dana i vratio se na UI...

Iskreno meni se čisti android ne sviđa...prehladan mi je...nekako taman...meni osobnom bezveze.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 18:12 (R36).
16 godina
R36 kaže...

iz kojih je to izvora da je baterija na g4 lošija od g3 ?

13 godina
neaktivan
bik kaže...
R36 kaže...

iz kojih je to izvora da je baterija na g4 lošija od g3 ?

Internet izvora...http://www.phonearena.com/reviews/LG-G4-Review_id3995/page/4

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 18:53 (R36).
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

uh koja velika razlika e... stvarno ono trazite dlake u jajetu... ja samo cekam da dode u vip i odmah ga uzimam.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

dosta trolanja!....bdw pre pre izgleda 

15 godina
LG G4 - Rasprava

Recimo da UI nije problem i da ga nekako možeš zamjeniti sa raznim launcherima i slično, napredak je u kameri, što je očito, no povećanje dimenzija u svim smjerovima mi je veliki minus, a ništa se tim ne dobiva, ista baterija, isti ekran, ... No dobro. Koža je po meni čisti gimmick, jer to se haba u odnosu na bilo što. Pa noktom možeš zastrugati kožu koju platiš lijepo :) 

S808 isto nije bajan, ali ok. 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

Tko nije stavljao theme na g2 / g3 ne moze komentirati izgled.

Imas puno njih na playstoru (+ na aptoide itd..) a i na xda, ne treba root.

Touchwiz je..well..boring touchwiz :)

No dobro, kako se kome svidja

ja

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
sardax kaže...

S808 isto nije bajan, ali ok. 

A S810 je bajan za poludit, cim Samsung i LG nisu isli na S810 znas da tu nesto ne stima, M9 ima tu prednost da ima metalno kuciste, ali opet da HTC ugradi takav (vruc) procesor na mjesto gdje je baterija je apsurdan potez, onaj tko ce ubijat uredjaj ta baterija nece izdrzat godinu dana.

Uglavnom 808 je bio bolji izbor od 810 u svakom slucaju.

Slazem se da je LG G4 malo pretjero s dimenzijama, ne toliko u sirinu i visinu koliko u debljinu, ali uredjaj se bar ima cime pohvaliti u odnosnu na prethodnika dok M9 bas i ne, cak i ne kamerom.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

naravno promocija samo za U.S. http://www.lg.com/us/mobile-phones/g4/battery

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako je vjerovati GSM Areni onda ce ti ekstra baterija i trebat

http://www.gsmarena.com/lg_g4-review-1254.php

12 godina
LG G4 - Rasprava

lol

M9 M9
G4 G4
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 13:26 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Ako je vjerovati GSM Areni onda ce ti ekstra baterija i trebat

http://www.gsmarena.com/lg_g4-review-1254.php

mah, nisam ja zahtjevan korisnik tak da ono, iako najmanji je problem meni nositi jos jednu bateriju, iako nece trebati jer ne igram igrice ni nista previse zahtjevno.

dok da nemam tu opciju, trebo bi koristit quick charge da napunim bateriju i kad bi se taj ciklus ponavljao ne bi bilo dobro za battery life i onda ode kapacitet baterije i treba to mijenjati onda sto skupo dode kod nekih uredaja + jos ak nemam nigdje uticnicu ta opcija otpada... tak da meni je veliki plus sto je promjenjiva baterija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice