LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.240.271
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
LG G3 - rasprava

Od 100€ pa nadalje je "redovna" cijena. 

0 0 hvala 1
15 godina
Re: LG G3 - rasprava
Dardevil kaže...

A i meni stiglo danas nešto. :)

jel class 10 ili UHS-1?

daj malo testiraj kako sejva videe u fHD i 4K?

navodno da class 10 je za fHD, a UHS-3 tek za 4K...

13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Već sam spomenuo u prethodnim postovima. Bidano preko Ebaya na 76€, Francuska. Tako da nisam platio ništa dodatno na tu cifru.

100 eura ti je kod nas microSD 64GB San Disk, a 1100kn 128GB San Disk tako da si to odlično prošao...

Ja sam sebi iz zajebancije kupio 16GB Sony SDXC UHS1...na njoj su mi slike i video...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 8:06 (R36).
17 godina
LG G3 - rasprava

Snimanje 4K videa ide na microsd bez ikakvih problema, probao sam i neke trailere u 4K stavit na nju, tjera to mob k'o pravi {#}

Jedino što snimljeno sa mobom u 4K ne mogu pogledat na kompu, preslab je {#}

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

ali da li je ta microsd class 10 ili uhs 1,3?

meni nema svrse snimati u 4K, nemogu nema smisla na kompu gledat, a i zauzima masu vise mjesta na mobu...fHD je za sad ok...

e da, i koja je razlika izmedu HC i XC

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 12:28 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ali da li je ta microsd class 10 ili uhs 1,3?

meni nema svrse snimati u 4K, nemogu nema smisla na kompu gledat, a i zauzima masu vise mjesta na mobu...fHD je za sad ok...

e da, i koja je razlika izmedu HC i XC

SDHC je class 10 i omogučava pohranu do 32GB a SDHX je standard koji omogučava veče kapacitete pohrane tj do 2TB. 

17 godina
LG G3 - rasprava

Ova moja je UHS-I, a sad razlike ne znam, trebalo bi proguglat. Evo specifikacija sa službene Sandisk stranice za moju:

Form factor: microSDHC™ (16GB, and 32GB), microSDXC™ (64GB, and 128GB)
Available capacities: 16GB, 32GB, 64GB, 128GB
Performance/speed: Up to 40MB/s
microSDHC card dimension: 59in x.043in x.03in (15 mm x 11 mm x 1.0 mm)
SD™ adapter dimension: 1.26” x .94” x .08” (24mm x 32mm x 2.1mm)
Operating temperature: -13ºF to 185ºF (-25ºC to 85 ºC)
Storage temperature: -40ºF to 185ºF (-40ºC to 85ºC)
Compatibility: Compatible with microSDHC and microSDXC supporting host devices
Not all devices support microSDXC memory card formats. Check with your device manufacturer for more details.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Ova moja je UHS-I, a sad razlike ne znam, trebalo bi proguglat. Evo specifikacija sa službene Sandisk stranice za moju:

Not all devices support microSDXC memory card formats. Check with your device manufacturer for more details.

Tvoja je micro SDXC jer imaš 128GB. Kartica ti je odlična tako da...

17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

jel istina da mu je baterija slaba kada se malo duže čačka po njemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel dosa kome 10j update?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BoDdAH kaže...

jel istina da mu je baterija slaba kada se malo duže čačka po njemu?

Na 10h da.,pogotovo prilikom surfanja...ako ne surfaš često izdrži dan i pol baterija bez beda.

mrx058 kaže...

Imam Tele 2 i nije.,još sam na 10h...

12 godina
mrx058 kaže...

Stavio v10h.  

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 16:55 (manipulator).
14 godina
LG G3 - rasprava

Pozdrav svima u temi, kupujem G3 sa 32GB pa me zanima koja je verzija najbolja (Tele 2, VIP, T-Mobile...)? Trenutno sam na VIP-u ali volio bi da je mob otljučan na sve mreže... koliko dođe i gdje se može otključati?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Upali njuskalo i nadi si novo zapakiranog ili kupi od zelja97 nesto... lik je pouzdan i imas novo zapakiranog sa garancijom, otkljucanog na sve mreze.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Upali njuskalo i nadi si novo zapakiranog ili kupi od zelja97 nesto... lik je pouzdan i imas novo zapakiranog sa garancijom, otkljucanog na sve mreze.

a cijom garancijom, njegovom ili bas nekom pravom?

13 godina
LG G3 - rasprava

nadi na njusci, nazoves covjeka i pitas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Command Prompt kaže...

Pozdrav svima u temi, kupujem G3 sa 32GB pa me zanima koja je verzija najbolja (Tele 2, VIP, T-Mobile...)? Trenutno sam na VIP-u ali volio bi da je mob otljučan na sve mreže... koliko dođe i gdje se može otključati?

Koliko vidim najbolje ti je u Tele 2 ili Vipu...t-mobile nešto j... s nadogradnjama. 

Ja sam svog kupio u Tele 2. Otključavanje ti je 10kn s unlocked247.com - platiš preko pay pala i kod dobiješ za pol sata. Otključao tako G2 i G3.

Ako kupuješ preko njuškala kupuju samo od ljudi koji su mobitel kupili od operatera jer imaju 100% valjanju garanciju. Ove garancije od Želje, Pere, Muje ti je prazno slovo na papiru.

13 godina
LG G3 - rasprava

Pricas bzvz. Lik u vecini slucajeva radi puno brze nego servisi. Cak ako ti nista ne radi na mobitelu dobivas odmah novi. Ako mi ne vjerujes, guglaj zelja98 i sve ces znati. Lik je korektan i posten.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Na mom modelu, iz vipa, 3gb ram, je software V10a. Ja nisam do sada dobio niti jedan update, a mobitel steka za poluditi. Trza, gasi se, pa ga ne mogu uopce upaliti dok ga ne spojim na punjac, a baterija puna. Ugl. dosta sam nezadovoljan. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Odi reklamiraj... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da li se otključavanjem uređaja preko IMEI-a gubi garancija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bakaluar kaže...

Da li se otključavanjem uređaja preko IMEI-a gubi garancija?

ne

12 godina
LG G3 - rasprava

Nakon vise od 1 dana na v10H mogu samo reci da nisam nikako zadovoljan baterijom.

Baterija mi je definitivno bila bolja na v10a nego na v10h.

Jedino sto sam napravio novo na mobitelu nakon updatea je da sam ga rootao sa ,stavio xposed i G3 Tweakboxs(ali nisam nikakve promijene radio osim notification bara (ove na slici dolje).

Sumnjam da bi to toliko drasticno utjecalo na bateriju koja je mi je trajala 60 sati a od toga 4 sot...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 15:37 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Sumnjam da bi to toliko drasticno utjecalo na bateriju koja je mi je trajala 60 sati a od toga 4 sot...

To je i više nego dobro! Pa kolko ti je prije trajala ako ti je sad tolko? To je praktički u 3 dana 4h screen-on...

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
12 godina
EchoOne kaže...
manipulator kaže...

To je i više nego dobro! Pa kolko ti je prije trajala ako ti je sad tolko? To je praktički u 3 dana 4h screen-on...

Pa prije mi  je trajala toliko, sad upola manje...

Upravo sam presao sa V10H na V10J i mogu samo reci da mobitel radi 2X fluidnije, ne mogu vjerovati..

Moram priznati da sam se malo sokirao,ali pozitivno..  :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 16:30 (manipulator).
17 godina
neaktivan

Di si skinija 10j i jesi li radi hard reset?Jesi prije ima tele2 10h ili koji drugi?

15 godina
dome kaže...

Di si skinija 10j i jesi li radi hard reset?Jesi prije ima tele2 10h ili koji drugi?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/lg-g3-rasprava/209466.aspx?jumpto=4351544&sort=asc&view=flat&page=33

Tu ima link za 2/16 provjeri da li je za 3/32, inače ja imam J već 2 tjedan i prezadovoljan sam, mobitel leti doslovno, nema laga nikakvog.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 18:02 (Zoki B).
12 godina
protjeran
Dodge_167 kaže...

Na mom modelu, iz vipa, 3gb ram, je software V10a. Ja nisam do sada dobio niti jedan update, a mobitel steka za poluditi. Trza, gasi se, pa ga ne mogu uopce upaliti dok ga ne spojim na punjac, a baterija puna. Ugl. dosta sam nezadovoljan. 

Ja sam isto bio na 10a iz tele 2 , al mob je radio super nije trzao i zajebava*. Prebacio sam se na 10h rucno jer tele 2 se nebi nikad sjetio ;) takoder na 10h mi je odlicno , mozda imam osijecaj da baterija traje krace al nisam stigao jos testirat , veceras cu . 

16 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Dali mi molim te mozes reci brzinu prijenosa podataka, zanima me dali se isplati kupovati posto je razlika u cijeni izmedju obicne i u1velika?

15 godina
LG G3 - rasprava
krstio ga danas...
trcao po kisi s kisobranom u ruci do auta i izletio mi iz dzepa (koji je malo plici od ostalih bermuda, a opet je dubok za prosjecne pojmove) i pao na zadnje kuciste, klizao po asfaltu okrecuci se oko svoje srednje tocke, sigurno jedno 7-8 okretaja i jedno 5 metara dok ga nije trenje s kisom na cesti zaustavilo...bio sam bespomocan...gledao sam mlazove vode oko njega kako strcaju, slicno kako izgleda kad guma automobila po vodi ide...
dijagnoza: kod usb utora dvije udubine na onom srebrnom profilu, straznja strana po sredini najvise izgrebana u kruznim crtama (kako se okretao), onaj dio gdje se podmetne nokat za otvaranje kucista je sav izgreban i lagano udubljen, razne udubine na onom bocnom profilu...
da sam ga sam isao zavrtiti nebi imao takvu rotaciju, nije mi jasno kako se toliko dubre okretalo...
digo ga, posusio, radi dalje...
dodem na posao sav deprimiran ljudi pitaju koji ti je, a ja ogrebao sam mob...pa su se smijali, jer oni to ne kuze...
Moj PC  
3 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice