Evo nekih mojih prvih dojmova nakon skoro dva dana korištenja. Nakon prvog paljenja moba podesio sam sve i koristio ga dok se nije ugasio (potrošio bateriju do kraja). Otada dosad imam preko 30h uptime-a i nisam imao niti najmanji problem.
Jučer sam ga koristio dosta, našao se sa ekipom u gradu koja ga je pregledavala svako malo, RunKeeper me pratio na biciklu (nekih 60tak kilometara jučer), primio barem 10 poziva za oglas za Note2, standardno sms, hangouts, viber, GPS i mobilni podaci uključeni neprekidno, wifi uključen gdje mi je bio dostupan, navečer gledanje spotova sa youtubea... otišao sam spavati sa 26% baterije i 4h 37m SOT-a. Dalvik, V10a. Meni dosta.
Za par dana napravim kompletan review, sa screenshotovima i slikama u dodatnoj opremi. Ali ja sam zasad jako zadovoljan. Meni sasvim dovoljno da baterija izdrži jedan dan uz aplikacije koje koristim. Iako i nije neki trošak kupiti dodatnu bateriju sa ebay-a koja na sebi ima USB, ipak je unutra jak hardware. A i treba "tjerat" one silne pixele na ekranu koji je po meni prekrasan. Vidim da se danima po forumima povlači pitanje da li se razlika vidi ili ne. Ja ju vidim, posebice jer sam dosad imao Note2 sa 720p display-em.
Zasad toliko.